محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832942212
بيکاري پنهان در بين کشاورزان موج مي زند/ روستانشينان زيرخط فقر هستند
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ مهر ۱۳۹۳ (۱۱:۳۷ق.ظ)
رئيس کميسيون کشاورزي مجلس در موج؛ بيکاري پنهان در بين کشاورزان موج مي زند/ روستانشينان زيرخط فقر هستند گروه سياسي
به گزارش خبرگزاري موج، اکثر افراد ساکن در روستاهاي کشورمان پيشه کشاورزي دارند و تمام مردم و حتي فعالان بخش کشاورزي در اين انتظار هستند تا مسئولان اجرايي و قانون گذاري کشور همت بيشتري را براي رفع مشکلات اين بخش انجام دهند و به نوعي با کفش هاي آهني براي حل مشکلات قدم بردارند.
انتظارات فراوان شايد در قالب چند طرح کلي مانند طرح خودکفايي محصولات راهبردي، آمايش سرزمين و از همه مهم تر تغيير مسير به سمت کشاورزي مدرن را به سمت و سوي مناسبي هدايت کنند.
متاسفانه علم و تکنولوژي که امروز کشاورزي تمام دنيا را تحت تاثير قرار داده است در بخش کشاورزي ايران نفوذي نداشته و همچنان اين بخش سنتي اداره مي شود که اين مساله سبب هدررفت منابع آب و خاک شده است. کارشناسان اين بخش معتقدند که بخش کشاورزي نيازمند نگاه جامع و به دور از تبعيض به تمام زيربخش هاست.
در اين روزها که روز روستا نيز نام گذاري شده است گفت و گويي را با عباس رجايي رئيس کميسيون کشاورزي مجلس شوراي اسلامي درخصوص مشکلات بخش هاي کشاورزي کشور در موضوعات مختلفي از نسخه جديد اقتصادي، تغيير ساختار کشاورزي، هدفمندي يارانه ها و... انجام داده ايم که به شرح زير است:
يکي از موضوعات داغ اقتصادي اين روزهاي کشور، بحث بسته اقتصادي دولت است، اين نسخه تا چه حدودي مي تواند موثر باشد؟
ابتدا بايد گفته شود که اين بسته را جزو مباحث مبنايي ارزيابي مي کنيم، اعتقاد ما بر آن است، افرادي که مسائل حياتي کشور را بدرستي تحليل و ارزيابي نمي کنند، با آنها از نظر مبنا مشکل داريم و آنها جزو افرادي هستند که اولويت و ظرفيت هاي کشور را بدرستي تشخيص نمي دهند و به همين خاطر نمي توانند اولويت ها را شماره بندي کنند.
از ديدگاه ما، کشور زماني به توسعه دست پيدا خواهد کرد که کشاورزي توسعه يافته باشد و زماني صنعتي مي شود که کشاورزي صنعتي شده باشد.
با کمي تامل و نگاه به کشورهاي دنيا، مي فهميم که تمام کشورهاي پيشرفته جهان کشاورزي پيشرفته اي دارند و در مسير کشاورزي و توسعه کشاورزي به صنعت پايدار رسيدند.
پس از ديدگاه شما توسعه کشور بر توسعه کشاورزي بايد بنا شود؟
درست است، علت آنکه مي گوييم توسعه منطقي کشور بايد چارچوب هاي اساسي خود را دنبال کند و نخستين بستر آن، توسعه کشاورزي است ؛ به اين معنا است که زماني، بستري به عنوان توسعه کشاورزي در کشور وجود نداشته باشد اين ديوارهايي که تاکنون ساخته شده به راحتي قابل فروريختن است و مثال آن هم شوروي سابق است.
مگر شوروي از نظر صنعت چندين گام از آمريکا و اروپا جلوتر نبود پس چرا به به راحتي فروپاشيد؟ چون نتوانست امينت غذايي را براي مردم خود فراهم کند، تا مقاومت کنند.
پس بايد اولويت صنعت کشور، کشاورزي باشد؟
يک سوال بپرسم، با صنعت خودرو مي توان کشور را حفظ کرد؟ ممکن است بتوانيم شرايطي را پيش آوريم که يک پولي در داخل کشور بدست بيايد و يک صنعت و اشتغال نيز در کشور ايجاد شود اما اگر در تهيه غذاي خودمان محتاج باشيم قطعا در صنايع ديگر نيز شکست مي خوريم زيرا آسيب پذير هستيم.
بنابراين کشاورزي بستر اصلي توسعه کشورهاست و بايد براي اين مدل هدف داشت تا با برنامه ريزي صحيح، اقدامات مناسبي براي اين حوزه صورت بگيرد.
با تاکيدات شما، اين کار براي کشورمان هم جزو اولويت هاي نخست قرار دارد؟
کشور ما يک کشور انقلابي است و در مقابل ما خيلي ها دوست ندارند که ايران انقلاب داشته باشد، طبيعتا آسيب پذيري ما در اين زمينه بيشتر خواهد بود اگر، در اين زمينه توجه کافي صورت نپذيرد ؛ اعتقاد کميسيون کشاورزي مجلس و اکثر نمايندگان مجلس شوراي اسلامي بر آن است که بايد کشاورزي را درست ديد و اندازه و پتانسيل هاي آن را بدرستي تشخيص داد تا با حرکت هاي رو به سمت توسعه جدي و پايدار، گام هاي مثبتي در همين راستا برداشته شود.
پايداري توسعه در مسير کشاورزي تا چه ميزاني جزو اولويت هاي مسئولان بوده است؟
بايد به اين نکته اشاره کنم که افرادي که به اين اصل، اعتقاد ندارند، مدل هاي ترسيمي آنها براي حوزه کشاورزي واقعي نيست ؛ کشاورزي همانن بحث هاي اقتصادي، يک علم است و نمي توان براي توسعه کشاورزي به صورت دلخواه به هر سمتي که مايل بوديم حرکت کنيم و چارچوب ها رعايت نکنيم.
خب کشاوزري هم تعاريف خاص خود را دارد، مگر بدون برنامه ريزي بر مبناي دلخواه مي شود حرکت کرد؟
بله امروز بدون برنامه ريزي و بر مبنا قرار دادن علوم کشاورزي، برنامه هاي کشاورزي را تدوين مي کنند اما در کشاورزي بايد تعاريف خاص خود و چارچوب هاي خاص آن هم رعايت شود، به عنوان مثال شما مي خواهيد با خشکسالي مقابله کنيد، بايد با توجه به موضوعات و شرايط آب و هوايي کشور برنامه ريزي کنيد، بايد از تکنولوژي هاي بالا در بحث هاي آبي بهره ببريد، بايد از بذر با تکنولوژي بالا موافق با خشکسالي بهره مند باشيد، نمي توانيد که گياهي را که آمادگي با تنش و تحمل خشکسالي را ندارد در محيط خشک از آن استفاده کنيم، اين طرح 100درصد شکست مي خورد.
همين مثال در الگوي هاي کشت نيز صدق مي کند، بايد در الگويي که مورد استفاده است نوع خاک و به ساير مشخصات زمين توجه کرد، اينها مسائل علمي کشاورزي است.
پس ورود و فراگير شدن تکنولوژي صنعتي شدن در حوزه کشاورزي مورد تاکيد شماست؟
مي خواهيم با استفاده از تکنولوزي ها، صنعتي شدن کشاورزي را طراحي کنيم و اين شرايط را بايد با يک آهنگ و برنامه ريزي مناسب پيش برد و نبايد اين موضوع را در قوانين مختلف فراموش کنيم ؛ اگر خواهان دنبال يک کشاورزي علمي هستيم بايد به نحوي پيشروي کنيم که براي همه اين پرسش ها، پاسخي وجود داشته باشد که چگونه بايستي رفتار کنيم.
مثالي بگويم، در عالم پزشکي حق نداريم هر دارويي را براي هر بيمار استفاده کنيم و داروخانه هم حق ندارد هر دارويي را به هر بيماري بدون نسخه پزشک بدهد، آيا اين بحث درمورد ساير محصولات کشاورزي نيز همينطور نيست؟ نبايد فراموش کنيم که محيط کشاورزي، محيطي زنده است ؛ اين محيط زنده بايد مثل ساير محيط هاي زنده ديگر با آن برخورد شود.
اگر گياهي را که تا يک حد مجازي نياز به آب دارد، آبياري شود آن گياه را خفه کرده ايم ، اگر يک گياهي را که نياز به يک ماده غذايي دارد و در محيطي که خاک آن فقر مواد غذايي داشته باشد آن طبيعي است که آن گياه خشک شود.
حالا اگر اين برنامه هايي که شما گفتيد، را پياده سازي کنيم چه اتفاقي در کشور رخ مي دهد؟
نخستين سود عملي شدن توسعه کشاورزي آن است که فارق التحصيل ها صاحب کار و برنامه مي شوند، قشر تحصيل کرده جايگاه پيدا مي کنند و به همين ترتيب بخش خصوصي نيز تقويت مي شود ؛ افرادي که در بخش توزيع کود، سم و ساير مواد نهاده اي هستند نيز صاحب برنامه مي شوند و هر موادي را ديگر در اختيار کشاورزان نمي گذارند.
در همين راستا توليدکنندگان و واردکنندگان کودهاي شيميايي به ميزان تقاضا و نياز کشور براي توليد، اقدام به واردات مي کنند و همه اين سلسله ها پشت سر يکديگر کشاورزي معناداري را براي ما پديد مي آورد و در آن هنگام مي توان گفت که الگوي کشت نيز معنا پيدا کرده است و حمايت ها نيز بايد معنادار شده باشد.
ساختار کشاورزي ما گويا از ساختار دچار مشکل است؟ براي رفع آن چه راهکارهايي را ارائه مي دهيد؟
بخش کشاورزي به لحاظ ساختاري مشکلات فراواني را دارد و ما مخالف اين ساختار اشتباه هستيم و بايد اين ساختار اصلاح شود.
براي توضيح بيشتر بايد اشاره داشته کرد که مقياس زمين هاي کشاورزي در کشور بسيار کوچک است، يعني اينکه هزينه هايي اين بخش را بايد به سويي هدايت کنيم که زمين هاي کشاورزي در ابعاد استاندارد کاملا اقتصادي شوند ؛ حالا مثالي بزنيم، اگر يک زمين کشاورزي حدود 2تا 5 هکتار باشد تنها به يک نيروي انساني نياز دارد که اين زمين را به صورت اقتصادي از آن بهره برداري کند حالا اگر بر همين مساحت زمين تعداد 5 نفر مشغول به کار شوند که بيکاري پنهان در حوزه کشاورزي رخ مي دهد و اين کار اصلا اقتصادي نيست ؛ اين بحث در مکانيزاسيون نيز همين معنا را دارد، مي گوييم يک تراکتور بايد 100هکتار زمين داشته باشد که اقتصادي باشد يا يک کمباين بايد 10هزار هکتار را پشتيباني کند.
براي عرضه محصولات کشاورزي تا بازار آيا نظام حمل و نقل ديده شده است، خير ؛ يا در بحث برداشت ها زماني که هر کمباين 30درصد ريزش دارد و اينکه يک شبه گفته مي شود مقدار سوخت از 14تومان به 300تومان رسيد، چه اتفاقي رخ مي دهد ؛ اينها بخاطر فراهم نشدن زيرساخت ها، تاثيراتي سوء گذاشته است ، اگر اين مشکلات برطرف شود اتفاقا کشاورز استقبال مي کند، چرا؟ زيرا باعث مي شود که بجاي استفاده از سوخت فسيلي، چاه خود را برقي کند که ابتدا هزينه آن کاهش يابد و پمپي را که بر سر چاه خود مي گذارد پمپي باشد که مصرف برق کمتري را داشته باشد، اما وقتي اين زيرساختها و حمايت ها روشن نيست عملا از حوزه کشاورزي نيز نتيجه اي نخواهيم گرفت.
ساختار اشتباه در کشاورزي باعث شده است که ديدگاه هاي اقتصادي نيز از اين حوزه پر بکشد؟
اين ساختار اشتباه ناشي از رويکرد اشتباهي در اقتصاد است، اين رويکرد حاصل از آن است که اقتصاد کشورمان با پتانسيل هاي فراوان تنها به اقتصاد معيشتي تبديل شده است ؛ اين ساختار اشتباه تا به امروز تعريف و ساختارهاي خاص خودش را داشته است.
به نظر شما امروز که زمين هاي کشاورزي کوچک شده است چگونه مي توان اين سازوکارها را پياده سازي کرد و يا حتي برنامه ريزي مناسب براي آن داشت ؛ هر تنشي که به اين واحد غيراقتصادي وارد شود و اگر براي آن برنامه ريزي قبلي وجود نداشته باشد طبيعي است که به آن واحد آسيبي جدي مي رسانيم.
حالا با تصميمات اشتباه مسئولان به يک مجموعه اي توليدي که نمي تواند غذاي سالانه يا درآمد سالانه خود را تامين کند، يک هزينه جديد به آن تحميل مي شود طبيعتا فقر در آن حوزه را بيشتر مي کنيم.
شاهد آن هستيم که در مجموعه روستاهاي کشور، عمدتا کشاورز هستند و تقريبا همه زيرخط فقر هستند و تقريبا همه آنها تابع و تحت پوشش کميته امداد شده اند.
هدفمندي يارانه ها اجرا شد تا توازن اقتصادي را در بين تمام اقشار جامعه حاکم کند؟
از ابتداي مطرح شدن طرح هدفمندي، مجلس با هدفمند شدن بي برنامه بخش کشاورزي مخالف بود ؛ اعتقاد ما در مرحله نخست و حتي براي مرحله دوم نيز بر آن است که اين قانون رفتار درستي را براي بخش کشاورزي کشور به ارمغان نمي آورد و تنها هزينه هاي توليد را بالا مي برد که نتيجه آن امروز شکست هدفمندي در بخش کشاورزي شد.
اين شکست در حوزه انتخابيه شما چه تاثيرات را داشته است؟
بسياري از کشاورزان، گلخانه ها و مرغداري ها آسيب ديدند بسياري از جوانان فعاليت هاي توليدي کشاورزي را رها کردند و از روستاها به سمت شهرها سرازير شدند و مي توان گفت که در بيشتر روستاها پيرمردها تنها با يک فرزند خود زندگي مي کنند و آنها هم ديگر تمايلي به کشاورزي ندارند زيرا مي گويند همين پول يارانه ارزش بيشتري از توليد محصولات کشاورزي دارد؛ کشاورزي براي کشاورزان ديگر صرف و ارزش ندارد.
مي گويم هدفمندي يارانه ها روشي غلط بود،چرا؟ زيرا زيرساخت هاي بخش کشاورزي را براي ايجاد يک تنش هزينه اي جديد آماده نکرده بوديم.
اين زيرساخت ها چه چيزهايي بود؟
اين زيرساخت ها را مي توان در چند بخش تقسيم و نام برد، ابتدا نظام هاي بهره برداري، ما نظام بهره برداري معيشتي را تبديل به نظام صنعتي يا نيمه صنعتي نکرده ايم که بخواهيم بگوييم اين اقدام باعث فراهم شدن بستري شده است که بتوانيم از منابع پايه کشاورزي استفاده کنيم که اين منابع پايه، تبديل به کشاورزي ادامه دار شود.
مثلا در نظام بهره برداري که به آن اعتقاد داريم، بايد تجميع اراضي کنيم تا تعاوني هاي توليد درست شود، زماني که اندازه و مقدار توان اقتصادي در کشور تعريف شد، آن موقع مي توان گفت که اين نوع کشاورزي ارزش دارد يا خير.
در دومين بخش، بايد به تامين آب اشاره کرد، آيا آب را به اندازه کافي و با شرايط مطلوب در اختيار کشاورز گذاشته ايم؟ جواب منفي است زيرا اصلا آبياري تحت فشار که يکي از روش هاي آبياري نوين است و هزينه ها را کاهش مي دهد، توجه خاصي نکرده ايم.
بخش بعدي بازارهاي مصرفي محصولات کشاورزي است؛ به نظر شما تعريفي براي بازارهاي مصرفي محصولات کشاورزي در کشور وجود دارد تا يک محصول به موقع برداشت شود و در جايگاه خود به فروش برسد اما نظام دلالي کشور ماشااله در اين بخش چگونه فعال است؟ گوجه را کيلويي 50تومان از کشاورز مي خرد و کيلويي 3هزارتومان به ما مي فروشد.
به نظر شما اين چه نوع برنامه ريزي است که هم مصرف کننده و هم توليدکننده ناراضي است.
بخش بعدي اين گفت وگو روز جمعه در خروجي خبرگزاري موج قرار خواهد گرفت.
گفت و گو از احمد کريمي
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
افزايش نرخ تورم، فقر و بيكاري عذر موجه براي انجام جرم نيست
افزايش نرخ تورم فقر و بيكاري عذر موجه براي انجام جرم نيست افزايش نرخ تورم آسيبهاي متفاوتي را براي جامعه به همراه دارد تعطيلي كارخانهها و كارگاههاي كوچك و نویسنده محمود مصدق افزايش نرخ تورم آسيبهاي متفاوتي را براي جامعه به همراه دارد تعطيلي كارخانههاافزایش موج بیکاری در آمریکا
افزایش موج بیکاری در آمریکا بر اساس آمارها به طور متوسط یک نفر از 5 فردی که در آمریکا شغل خود را از دست دادهاند دیگر قادر به یافتن شغل جدید نیستند به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی دانشگاه روتیرز بیش از 20 در صد ازآقاي ضرغامي، تو را خدا زندگي ۴تا آخوند را ببينيد |اخبار ایران و جهان
آقاي ضرغامي تو را خدا زندگي ۴تا آخوند را ببينيد من از آقاي ضرغامي رئيس سازمان صدا و سيما که از نظر من بزرگترين نهاد تاثير گذار فرهنگي در کشور است سوالي دارم و آن اينکه واقعا جامعه آرماني شما اين است که همه زنان تمام قد مشکي پوش بشوند و در 12 سالگي ازدواج کنند يعني شما فرزندان خشهدا موج بیداری را دردنیا زنده کردند/ جامعه امام زمانی (عج) انقلاب را بیمه می کند
استانها شمال مازندران حجت الاسلام رزاقی شهدا موج بیداری را دردنیا زنده کردند جامعه امام زمانی عج انقلاب را بیمه می کند نکا - خبرگزاری مهر یک قاضی دیوان عالی کشور گفت شهدا در طول دفاع مقدس با غیرت دینی و مقاومت بی شائبه خود موج بیداری را در جامعه زنده کردند به گزارش خبرچیستی تعلیم و تربیت جدید و چرایی ظهور آن/ نیستانگاری و موجود بینی بشر مولود دوره جدید
دین و اندیشه اندیشمندان محمد رجبی دوانی چیستی تعلیم و تربیت جدید و چرایی ظهور آن نیستانگاری و موجود بینی بشر مولود دوره جدید محمد رجبی از اساتید حکمت و فلسفه مینویسد در دوره جدید تاریخ که از رنسانس اروپا آغاز شده و تاکنون تداوم دارد نیستانگاری و موجودبینی بشر به نحو بیضریب بیکاری در مازندران بالاست/ تغییر سند چشم انداز توسعه استان
استانها شمال مازندران فلاح جلودار ضریب بیکاری در مازندران بالاست تغییر سند چشم انداز توسعه استان ساری - خبرگزاری مهر استاندار مازندران با اشاره به سند چشم انداز توسعه استان ضریب بیکاری در استان را بالا دانست و گفت 30 درصد فارغ التحصیلان بیکار هستند به گزارش خبرنگار مهرامام جمعه آببر: زنده نگه داشتن ارزشهای دفاع مقدس موجب سربلندی ملت میشود
امام جمعه آببر زنده نگه داشتن ارزشهای دفاع مقدس موجب سربلندی ملت میشودامام جمعه آببر گفت زنده نگه داشتن ارزشهای دفاع مقدس در هر عصر و زمانی موجب سربلندی ملت میشود حجتالاسلام محمد صادقی پور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با بیان اینکه دفاع مقدس دستاوردهای فرتاکید هیات دولت بر حبسزدایی/ وضعیت زندانها در کابینه بررسی شد
سیاسی دولت گزارش جلسه یکشنبه شب دولت تاکید هیات دولت بر حبسزدایی وضعیت زندانها در کابینه بررسی شد هیات وزیران بر حبس زدایی و استفاده از روش های جایگزین حبس برای کاهش تعدا زندانیان با اتخاذ راهبرد مشترک قوه قضاییه و دولت تاکید کرد به گزارش خبرگزاری مهر هیات دولت عصر یکشنبهرئیس سازمان تعاون روستایی استان قزوین: آموزش کشاورزان موجب دستیابی به توسعه همهجانبه است
رئیس سازمان تعاون روستایی استان قزوین آموزش کشاورزان موجب دستیابی به توسعه همهجانبه استرئیس سازمان تعاون روستایی استان قزوین گفت آموزش کشاورزان و بهرهبرداران موجب دستیابی به توسعه همهجانبه است به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین پیش از ظهر امروز جلسهای در خصوص افزایش همکاری سازمدیر تیم فوتسال ماهان تندیس قم: انگیزه پیروزی بر دبیری تبریز در بازیکنان ماهان موج میزند
مدیر تیم فوتسال ماهان تندیس قم انگیزه پیروزی بر دبیری تبریز در بازیکنان ماهان موج میزندمدیر ماهان تندیس قم گفت انگیزه و روحیه بالایی به تیم ماهان تندیس تزریق شده و خوشبختانه تیم روند رو به رشدی را در پیش گرفته و برابر دبیری هم به دنبال کسب پیروزی است ناصر شریفی امروز در گفتوگامام جمعه خورموج: حمله آمریکا به سوریه به بهانه داعش نقض مفاد حقوق بینالمللی است
امام جمعه خورموج حمله آمریکا به سوریه به بهانه داعش نقض مفاد حقوق بینالمللی استامام جمعه خورموج گفت حمله آمریکا به سوریه به بهانه داعش نقض مفاد حقوق بینالمللی است به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان دشتی حجت الاسلام عبدالحسین مصلح درآیین عبادی سیاسی و وحدت آفرین نماز جمعه اینسفر به دنیای شگفتانگیز بدن/ ما زندگی خود را مدیون این موجودات کوچکیم
سفر به دنیای شگفتانگیز بدن ما زندگی خود را مدیون این موجودات کوچکیم فرهنگ > کتاب - کتاب دنیای شگفتانگیز بدن ما که مجموعه داستانهای خداشناسی برای کودکان را شامل میشود دربردارنده مطالب و حقایق مهمی درباره بدن انسان به چاپ سوم رسید به گزارش خبرآنلاین چاپ سوم کمدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان و عشایر مازندران: تمام زنان روستایی میتوانند عضو صندوق بیمه اجتماعی شون
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و عشایر مازندران تمام زنان روستایی میتوانند عضو صندوق بیمه اجتماعی شوندمدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر مازندران گفت تمام زنان روستایی و زنان غیرساکن در روستا که در مشاغل 230 گانه بخش کشاورزی مشغول بهکار هستند با دااز سوی مدیرکل هواشناسی مازندران اعلام شد پیشبینی فصلی هوای 3 ماهه پاییز امسال در مازندران
از سوی مدیرکل هواشناسی مازندران اعلام شدپیشبینی فصلی هوای 3 ماهه پاییز امسال در مازندرانمدیرکل هواشناسی مازندران پیشبینی فصلی بارش و دمای هوای سهماهه پاییز امسال در مازندران را اعلام کرد نوربخش داداشی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری گفت پیشبینی فصلی بارش«زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» را در خانه ببینید/ افزایش تیراژ «خط ویژه»
فرهنگ و هنر سینمای ایران زندگی مشترک آقای محمودی و بانو را در خانه ببینید افزایش تیراژ خط ویژه فیلم زندگی مشترک آقای محمودی و بانو به کارگردانی سید روح الله حجازی از 15 مهر در شبکه نمایش خانگی توزیع میشود مجید محسنی مدیر عامل شرکت هنر اول درباره زمان توزیع نسخه نمایشسازمان بینالمللی سازندگان وسایل نقلیه موتوری اعلام کرد رشد 39.7 درصدی تولید خودروی ایران در سه ماهه دوم 2014/
سازمان بینالمللی سازندگان وسایل نقلیه موتوری اعلام کردرشد 39 7 درصدی تولید خودروی ایران در سه ماهه دوم 2014 تولید 488 هزار دستگاه خودروسازمان بینالمللی سازندگان وسایل نقلیه موتوری در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد ایران در بهار 93 معادل 488 هزار و 69 دستگاه خودرو تولید کرده استفاصله زیاد بین اجرا و برنامهریزی از آسیبهای موجود حوزه سلامت است
جمعه ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۰ قائم مقام وزیر بهداشت در اموردانشگاهها عدم تعیین دقیق حوزه مدیریتی و فاصله زیاد بین اجرا و برنامهریزی را از آسیبهای حال حاضر در حوزه سلامت دانست و افزود باید مشکلات اساسی که مانع برنامهریزی اجرا و نظارت میشود را بفهمیم و اولویت اهداف را تعیین کنیم-
سیاسی
پربازدیدترینها