واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: راهاندازی دو برنامه ارتباط موبایلی بومی
وزیر ارتباطات از راهاندازی دو برنامه بومی بیسفون و ساینا به عنوان دو ابزار ارتباطی موبایلی خبر داد و گفت: این ابزارها تجمیعی از امکانات ابزارهای خارجی پرکاربرد است که اطلاعات آنها در ایران نگهداری میشود.
فارس: پیرو نامه محسنی اژهای درباره ضرورت مسدودسازی فوری محتوای مجرمانه در شبکههای اجتماعی، وزیر ارتباطات از راهاندازی دو نرمافزار ارتباط موبایلی بومی بیسفون و ساینا خبر داد.
محمود واعظی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برنامهنویسان ایرانی دو برنامه بسیار خوب نوشتند که بسیار شبیه نرمافزارهای موبایلی فعلی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این نرمافزارها تجمیعی از نرمافزارهای فعلی از جمله وایبر و تانگو که امکان پیامک و مکالمه را برای کاربران فراهم میکند.
وی گفت: سرعت بیشتر و کیفیت بهتر این نرمافزارها به دلیل زیرساختهای داخلی آنها از جمله ویژگیهای این دو نرمافزار داخلی است.
واعظی تصریح کرد: برای افرادی که قصد استفاده از نرمافزارهای موبایلی را دارند و هدفشان این است که بتوانند به راحتی از این نرمافزارها استفاده کنند نباید تفاوتی داشته باشد که این رفتارها توسط هموطنان ایرانی نوشته شده باشد یا توسط خارجیها بنابراین امیدواریم مردم از این کار خوب انجام شده استقبال کنند.
واعظی گفت: همچنین از سه اپراتور تلفن همراه خواستهایم این کار را حمایت کنند تا تداوم یابد، وزارت ارتباطات نیز برنامه حمایت از آنها را در دستور کار خواهد داشت.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که پرسید آیا حاکمیت بر نرمافزارهای داخلی نظارت خواهد کرد گفت: تفاوتی در نرمافزارهای داخلی و خارجی در این باره نیست و بر هر دو گروه در داخل کشور نظارت میشود تنها تفاوت این است که شبکههای خارجی تمام اطلاعات را در بیرون از کشور هاست (نگهداری) میکنند و نرمافزارهای داخلی اطلاعات را در داخل کشور نگه میدارند.
وی تأکید کرد: نظارت حاکمیت بر شبکههای داخلی و خارجی انجام میشود.
وزیر ارتباطات ادامه داد: بارها اعلام کردهایم که با پیشرفت روزافزون تکنولوژی مسدود کردن راهحل نهایی نیست کسانی که اطلاعات فنی این کار را ندارند یا افرادی به آنها گزارش میدهند که آن افراد اطلاعات فنی لازم را ندارند تصور میکنند با مسدود کردن مشکل حل میشود.
وی ادامه داد: اما راهحل این است که پژوهشگران ایرانی را تشویق به راهاندازی شبکههای اجتماعی کنیم که شبکههای اجتماعی داخلی با کیفیت بالا در اختیار مردم قرار بگیرد و بتواند با ویژگیهایی مردم را جذب کند.
واعظی گفت: راهحل دوم این است که همگام با توسعه اینترنت فرهنگسازی درباره فضای مجازی انجام شود. صدا و سیما، وزارت ارشاد، وزارت ارتباطات و وعاظ مساجد تبلیغ نکنند که مردم از این شبکه استفاده نکنید بلکه اعلام کنند افراد از این شبکه استفاده صحیح کنند.
وی گفت: انواع ابزارها در ابتدای ورود مزیت و معایبی داشتند مانند برق و چرخگوشت.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین در کنار فرهنگسازی حاکمیت نیز باید مراقبت کند تا جایی که توانایی دارد اجازه ندهد که مواردی که عفت عمومی را جریحهدار میکند در اختیار خانواده قرار بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]