واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بزرگترين آسماننماي خاورميانه افتتاح شد
شهردار تهران در مراسم بهرهبرداري از مجموعه گنبد مينا در منطقه فرهنگي، گردشگري عباسآباد گفت: گنبد مينا براساس آخرين پيشرفتهاي علمي، دستاوردهاي دانشمندان ايراني در عرصه هوافضا را به نمايش ميگذارد.
به گزارش جوان، قاليباف ادامه داد: مرتب اين انتقاد به شهرداري ميشد كه صرفاً با يك نگاه خشك كالبدي به موضوعات شهر نگاه كرده است. هر چند معتقديم نگاه كالبدي نيز يك ضرورت است كه بايد به آن توجه كنيم؛ چراكه خيلي وقتها براي تغيير يك رفتار نيازمند يك زيرساخت هستيم، اگر زيرساختي هم در حوزه كالبدي اتفاق ميافتد به اين دليل است كه بتوانيم تأثير رفتاري و نرمافزاري بگذاريم.
وي گفت: اگر زماني در شهرداري بحث ما اين بود كه بايد شهرداري را از سازمان خدماتي به نهادي اجتماعي تبديل كنيم، بر خاسته از همين رويكرد بود. بگذريم در برخي از مقاطع كه تب و تاب بحثهاي سياسي بالا ميگيرد، معمولاً بيانصافيها و فراز و نشيبها شكل ميگيرد و دروغها و راستها با هم در آميخته ميشود، در اين شرايط خيلي نميشود قضاوت كرد.
شهردار تهران خاطر نشان كرد: شايد خيلي از مردم ما اين فرصت را پيدا نكنند كه در دانشگاهها و در محيطهاي علمي با اين موضوع آشنا شوند، اما در يك فرصت وقتي آنها براي اوقات فراغت به اين مجموعه بيايند، آن را در گنبد مينا مشاهده ميكنند و به اين ترتيب مردم هم با تاريخ كشور آشنا ميشوند.
ديدن ستارهها در آسمان پايتخت حق كودكان ماست
قاليباف همچنين در پاسخ به سؤالي درباره برنامهريزيهاي صورت گرفته براي آلودگي هوا نيز گفت: آلودگي هوا در تهران قابل رفع است و در اين زمينه برنامه مشخص و مدوني هم وجود دارد؛ البته ما هميشه گفتهايم كه شهرداري داوطلب اين كار نيست و حتماً به دوستان در دولت كمك ميكنيم. اما اگر اين كار را به خاطر مشغله زياد كاري به شهرداري واگذار كنند و همه مسائل مربوط به هماهنگيها نيز به وجود بيايد، حتماً ميتوانيم مسئله آلودگي هوا را كاهش دهيم كه حداقل در بعضي شبها ستارهها را ببينيم و بچههاي ما احساس كنند آسمان آبي است نه خاكستري!
قاليباف خاطر نشان كرد: غرب كه امروز آنقدر به خودش ميبالد، زماني بحث رصد و رصد خانه در كشور ما جاي داشته كه آنها چنين علمي نداشتهاند؛ اين به ما قدرت خودباوري و قدرت «ما ميتوانيم» ميدهد و اين درس را ميدهد كه هويت خود را حفظ كرده و در مقابل تهاجم فرهنگ بيگانه تسليم نشويم.
گفتني است اين مجموعه با فضايي علمي، فرهنگي و تفريحي با تكنولوژي بسيار پيشرفته بيش از 1800 متر مساحت و ظرفيت 150 نفر را دارد و علاوه بر معرفي دستاوردهاي علمي كشور در اين گنبد، بزرگان عرصه نجوم نيز به هموطنان معرفي ميشوند.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]