واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ مهر ۱۳۹۳ (۱۸:۴۸ب.ظ)
با حضور هيأت پارلماني جمهوري اسلامي ايران؛ نخستين گردهمايي پزشکان بنگلادشي شاغل در ايران برگزار شد نخستين گردهمايي پزشکان بنگلادشي شاغل در ايران در دهههاي 50 و 60 شمسي، به ابتكار رايزني فرهنگي ايران در بنگلادش، با حضور هيأت پارلماني جمهوري اسلامي ايران، روز دهم مهر، در محل رزيدانس سفارت ايران، برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، ايجاد تشکلي تخصصي و کارآمد با استفاده از توانمنديهاي فکري، علايق و احساسات توصيف پزشکان برگشته از ايران، از جمله برنامههاي رايزني فرهنگي ايران در بنگلادش بود كه حضور هيأت پارلماني جمهوري اسلامي ايران، فرصت راهاندازي ان ايجاد شد.
به همين مناسبت، 50 تن از پزشکان فعال در ايران در دهههاي 50 و 60 شمسي، دعوت شدند تا ضمن ديداري گرم و صميمي با هيأت پارلماني ايران، به بيان خاطرات شيرين گذشته بپردازند و عشق و علاقه خود از ايران را بيان كنند.
با آغاز مراسم، اصغر خسروآبادي، سرپرست رايزني فرهنگي ايران در بنگلادش، هدف از گردهمايي را اين گونه تشريح کرد: ما خواستيم تا زحمات و فداکاريهاي شما عزيزاني که در سالهاي سخت جنگ در ايران بوديد و خدمات زيادي را براي کشور ما به جا گذاشتهايد را هرچند دير، قدر بدانيم و در اين ايام که مصادف با هفته دفاع مقدس نيز هست، از زبان نمايندگان محترم مردم ايران از شما تشکر و قدرداني كنيم و با اين دعوت و گردهمايي، ارتباطمان را با شما دوستان و علاقه مندان ايران بيش از پيش استحکام بخشيم.
وي افزود: براي اينکه اين ارتباط تداوم داشته باشد، رايزني فرهنگي ايران در داکا، اين پيشنهاد را براي شما دارد که شما خود انجمن و تشکلي را ايجاد كنيد و به ثبت برسانيد تا هم محلي باشد براي ديدار شما پزشکان با همديگر و هم پلي باشد براي ارتباط بيشتر و مداوم رايزني فرهنگي با شما.
خسروآبادي ادامه داد: اين تشکل و انجمن، با راهاندازي کميتههاي مختلف به تناسب تخصص و علايق پزشکان در زمينههاي بهداشت و درمان، علمي و پژهشي، اقتصادي و تجهيزات پزشکي و دارويي، راهاندازي بيمارستانهاي تخصصي مشترک، داروسازي، فرهنگي در زمينههاي فيلم و سريالهاي ايراني که طرفداران خاصي در بنگلادش دارد، ميتواند آثار مفيدي هم براي بنگلادش و هم براي ايران به جاي بگذارد.
در ادامه، علايي، سرپرست سفارت جمهوري اسلامي ايران در بنگلادش، ضمن استقبال از پيشنهاد ارائه شده، اظهار كرد: سفارت جمهوري اسلامي ايران در بنگلادش هم از ايجاد اين تشکل براي توسعه همکاريهاي فرهنگي و بهداشتي و درماني دو كشور حمايت خواهد کرد.
پس از آن، حجتالاسلام غضنفرآبادي، رئيس هيأت پارلماني و عضو کميسيون حقوقي و قضائي مجلس شوراي اسلامي، در سخناني کوتاه، زحمات پزشکان در سالهاي دور ايران را ارج نهاد و آنان را مورد تمجيد و دعاي خير قرار داد و بيان كرد که مردم ايران هنوز هم قدردان زحمات آنان هستند. وي گفت: هنوز هم تعداد معدودي از پزشكان بنگلادشي در ايران مشغول به فعاليت هستند.
غضنفرآبادي، در ادامه سخنان خود، از پزشکان خواست که ارتباط خود با ايران را تقويت بخشند و سفر به ايران را در برنامههاي کاري خود قرار دهند. وي افزود: ايران امروز با ايران 25 سال پيش بسيار متفاوت شده و پيشرفتهاي ايران در زمينههاي مختلف قابل توصيف نيست.
وي اظهار كرد: با توجه به تحريمهاي ظالمانه غرب، ايران اسلامي نه تنها کمبود پزشک خود را جبران كرده است، بلکه پزشکان ايران و تکنولوژي ايران در زمينههاي پزشکي و دارويي و... در ردههاي اول دنيا قرار گرفتهاند.
عضو کميسيون حقوقي و قضائي مجلس شوراي اسلامي در پايان سخنان خود، تأکيد کرد كه براي ايجاد و تقويت اين تشکل تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت و با هماهنگي با وزارت بهداشت و درمان، سعي خواهد كرد راهکاري تعريف كند که هرساله ده نفر از پزشکان بنگلادشي براي شرکت در سمينارهاي تخصصي و يا در قالب بازديد از ايران اسلامي، از کشورمان ديدن کنند.
پس از غضنفرآبادي، فاطمه آليا، عضو کمسيون اجتماعي و انجمن دوستي پارلمان ايران و بنگلادش، در سخناني پزشکان بنگلادشي شاغل در ايران در دهههاي 50 و 60 شمسي را سفيران ايران خواند که ميتوانند منشأ خير و برکات باشند و اظهار اميدواري کرد با ايجاد اين تشکل و انجمن و با توجه به ظرفيتهاي بالاي اين پزشکان در زمينههاي گوناگون در آيندهي نزديک، شاهد پيشرفت و بالندگي سريع آن باشيم و زمينههاي گسترش و توسعهي فعاليتهاي فرهنگي و پزشکي ايران و بنگلادش توسط اين انجمن فراهم شود.
در پايان اين مراسم، پزشکان بنگلادشي، خود را معرفي و مدت و محل خدمت خود را در ايران بازگو کردند و هر کدام خاطراتي کوتاه از زمان حضورشان در ايران گفتند که بيشتر آنها هنگام گفتن خاطرات، اشک در چشمان شان حلقه زده و احساسات خود را به سختي کنترل ميکردند.
بر اساس اين گزارش؛ اعضاي هيأت پارلماني جمهوري اسلامي ايران كه در اين مراسم حاضر بودند، عبارتست از: غضنفرآبادي، عضو کميسيون حقوقي و قضائي، لاله افتخاري، عضو کميسيون فرهنگي و فراکسيون حمايت از خانواده، فاطمه آليا، عضو كميسيون اجتماعي و عضو انجمن دوستي پارلمان ايران و بنگلادش و سکينه عمراني، عضو کميسيون کشاورزي.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]