محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829944122
پولدارها سراغ چه ورزش هایی می روند؟
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
پولدارها سراغ چه ورزش هایی می روند؟
آمارهای موجود در آمریکا نشان می دهد که فقط ۱۰ درصد از ثروتمندان گلف بازی می کنند در حالیکه درصد مردم عادی که عضو باشگاههای گلف هستند حدود ۹ درصد است
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس دینی جام نیوز، یکی از زیبایی های ورزش این است که هر کسی چه فقیر و چه پولدار می تواند بازی کند. کافی است توپ و توری باشد و چند دوست و آشنا دور هم جمع شوند. اما مثل هر چیز دیگری در این دنیا افراد بسیار ثروتمند، کسانی که دارایی آنها بالای چند ده میلیون دلار است، با بازی ساده فوتبال و یا بسکتبال در یک زمین یا ورزشگاه معمولی قانع نمی شوند. این افراد به باشگاههای ورزشی بسیار گرانقیمت می پیوندند، بهترین وسایل ورزشی را می خرند و معمولا به سراغ ورزشهایی می روند که به پول هنگفتی نیاز دارد. سایت "بی بی سی فارسیBBCPersian" در این باره نوشت، توماس کورلی نویسنده کتابی با عنوان "عادات گرانقیمت" می گوید: ماجرا همان ضرب المثل قدیمی است که می گوید کبوتر با کبوتر، باز با باز. ثروتمندان دوست دارند با افرادی مثل خودشان معاشرت کنند. درعین حال بازیهای ورزشی به آنها کمک می کند که در دنیای ثروتمندان تماسهای جدیدی پیدا کنند که به درد کارشان می خورد. عضویت در کلوپ های ورزشی مخصوص ثروتمندان راهی برای تماس با افراد مشابه است. شکی نیست که افراد بسیار ثروتمند هم همان ورزشهای مردم عادی را انجام می دهند. ولی با نگاهی دقیق تر می توان دید که آنها همین بازیهای ورزشی را به شکل دیگری و با هدف دیگری انجام می دهند.
گلف: کاسبی و کار خیریه روی زمین چمن تمام چیزی که برای بازی گلف لازم است یک توپ، یک چوب و یک سوراخ در زمین چمن و حدود ۴۰ تا ۵۰ دلار ورودی به زمین بازی است. اما ثروتمندان حاضر نیستند آن چند ساعت را در یک زمین بازی معمولی و در کنار افراد عادی سپری کنند. آنها برای عضویت و بازی در کلوپ های گلف خصوصی و ویژه مبالغ هنگفتی پرداخت می کنند و ترجیح می دهند که با کسانی دور هم جمع بشوند که وضعیت مالی مشابهی دارند.
دیوید فرایدمن، مدیر شرکتی که در مورد عادات و شیوه زندگی افراد ثروتمند تحقیق می کند می گوید: خود بازی گلف خرج چندانی ندارد ولی برای عضویت در یکی از کلوپ های گلف مخصوص ثروتمندان گاهی اوقات باید سالانه چند صد هزار دلار حق عضویت داد. آمارهای موجود در آمریکا نشان می دهد که فقط ۱۰ درصد از ثروتمندان گلف بازی می کنند در حالیکه درصد مردم عادی که عضو باشگاههای گلف هستند حدود ۹ درصد است. در مورد کشورهای دیگر آمار مشخصی وجود ندارد ولی با توجه به اینکه بسیاری از زمین های گلف لوکس در اروپا، خاورمیانه و جنوب شرقی آسیا هستند می توان به این نتیجه رسید که بازی گلف در میان ثروتمندان بسیار پرطرفدار است. بوشان جوشی مدیر یک شرکت مشاوره مالی در هند می گوید گلف در میان ثروتمندان این کشور پر طرفدارترین ورزش است و بیشتر از اینکه یک ورزش باشد زمینه ای است برای برقراری رابطه بین ثروتمندان. برای ثروتمندان هند گلف مظهر تشخص و تعلق به لایه های فوقانی جامعه است. براساس آمارهای وبسایت گلف مجیک که مخصوص طرفداران پر و پا قرص این ورزش است، حق عضویت سالانه در کلوپ های گلف می تواند از چند هزار دلار شروع شود و به عنوان مثال در باشگاهی به نام نشنال لیبرتی در نیوجرسی آمریکا ممکن است حدود ۴۰۰ هزار دلار باشد.
اسکی : ویلا، سراشیبی و هیجان حتی افراد با درآمد متوسط می توانند سالی چند بار به پیست های اسکی بروند. به عنوان مثال قیمت بلیت تلسکی ها در یک پیست اسکی در ایالت کلرادوی آمریکا روزانه حدود ۱۰۰ دلار است. اما استفاده از یک پیست اسکی انحصاری و ویژه می تواند بسیار گرانقیمت باشد.
ثروتمندان می توانند با یک هواپیمای جت خصوصی به بهترین پیست های اسکی دنیا بروند. به عنوان مثال یک شرکت هوایی که مخصوص مسافرت علاقمندان به اسکی در پیست های خصوصی فرانسه است، بلیط سفر یک ساعته با جت های خصوصی از لندن به فرودگاهی در نزدیکی آن پیست را ۲۰ هزار دلار می فروشد. اکثر ثروتمندانی که اسکی بازی می کنند در عین حال دوست دارند ویلای خصوصی خود را در آن منطقه داشته باشند، بهترین تجهیزات اسکی را خریداری می کنند و در گرانقیمت ترین دوره های آموزشی این ورزش ثبت نام می کنند. فقط خرید ویلا در این مناطق بودجه کلانی می خواهد. یک شرکت معاملات مسکن که متخصص خرید و فروش املاک ویژه در سراسر جهان است، در حوالی پیست های اسکی معروف فرانسه چند ویلا به معرض فروش گذاشته که بهای هر کدام چندین میلیون دلار است. اگر کسی پول کافی داشته باشد می تواند ویلا اجاره کند. به عنوان مثال قیمت اجاره یک ویلای زمستانی بزرگ در کوهستانهای سوئیس که مالک آن ریچارد برانسون صاحب شرکت ویرجین است، برای یک هفته حدود ۱۰۰ هزار دلار است. ثروتمندان اگر ویلای خودشان را نداشته باشند، مسلما در بهترین هتل های زمستانی اقامت خواهند کرد که اجاره آنها سرسام آور است. طبق تحقیقات توماس کورلی در مورد شیوه زندگی ثروتمندان، ۱۲ درصد از این افراد در نزدیکی پیست های اسکی مخصوص ویلا دارند. در صورتیکه اگر تمام جمعیت جهان را در نظر بگیریم فقط ۱.۶ درصد از مردم اسکی بازی می کنند. دیوید فرایدمن صاحب نظر در شیوه زندگی و عادات ثروتمندان می گوید که سپری کردن اوقات در جمع ثروتمندان و حتی غیبت کردن در مورد یکدیگر، یکی از عوامل مهمی است که این افراد را به هزینه کردن پولهای هنگفت و اقامت در هتل ها و ویلاهای ویژه جلب می کند.
کبدی: ورزش میلیاردرهای هند برای افراد بسیار ثروتمند مشارکت در یک ورزش لزوما به معنای بازی کردن در آن رشته نیست. برخی از میلیونرها و میلیاردرها ترجیح می دهند با خرید و مالکیت یک باشگاه در آن رشته ورزشی شرکت کنند. مالکیت باشگاههای بزرگ بسکتبال و یا فوتبال توسط میلیاردرها و سایر ثروتمندان نکته تازه ای نیست. ولی پدیده ای که اخیرا در هند مد روز شده ثروتمندان این کشور به سمت مالکیت تیمهای یک رشته ورزشی جدی کشانده است.
کبدی یک رشته ورزشی است (شبیه به بازی زو در ایران) که از دهه ها پیش در هند رایج بوده است. یکی از اعضای هر تیم باید به زمین حریف بدود و یکی از افراد تیم رقیب را با خود به محوطه جریمه بکشاند. نمایش رقابت های کبدی از طریق تلویزیون در سالهای اخیر به این ورزش جان تازه ای بخشیده و ستاره های معروف سینمای هند و تاجران و صاحبان شرکت های بزرگ به تماشای این مسابقات می روند. ثروتمندان هند در مسابقات شرکت نمی کنند ولی صاحب تیم ها هستند. مالکیت یک باشگاه کبدی به نسبت سایر رشته های ورزشی چندان گران نیست. هزینه خرید و اداره یک باشگاه کبدی حدود ۸۰۰ هزار دلار است. در حالیکه قیمت یک تیم بسکتبال آمریکایی و یا یک باشگاه فوتبال اروپایی، بیش از یک میلیارد و هزینه های سالانه آنها چند صد میلیون دلار است. اما اگر بر محبوبیت ورزش کبدی افزوده شود قیمت این باشگاهها نیز افزایش خواهد یافت. برخی از سرشناس ترین و ثروتمندترین افراد در هند در این ورزش سرمایه گذاری کرده اند، یکی از آنها بانکدار معروف به نام اودی کوتاک است که طبق آمارهای مجله اقتصادی فوربس ۶ میلیارد دلار ثروت خالص دارد و یا کیشوره بیانی که مدیرعامل یکی از شرکت های بزرگ تولید و عرضه اقلام مصرفی است.
قایقرانی: ترکیبی از فعالیت جسمی سخت و تفریح
اکثر مردم فقط گاهی اوقات در مورد ورزش قایقرانی بادبانی چیزی می بینند و می شنوند و آن زمان برگزاری مسابقات المپیک و یا جام قایقرانی آمریکا است که همیشه در آن چند تیم بزرگ رقابت می کنند و صاحبان همه آنها میلیونرها و میلیاردرهای معروفند. قایقرانی می توانید یک فعالیت تفریحی آرام برای روزهای آخر هفته و یا یک رقابت سخت در آب دریا باشد که به فعالیت جسمی زیادی نیاز دارد. طبق تحقیقات توماس کورلی در مورد عادات و شیوه زندگی ثروتمندان، ۳۸ درصد از این افراد قایقرانی می کنند و واقعا عاشق این ورزشند. خیلی از آنها در کنار قایقرانی ماهیگیری و یا فقط استراحت و تفریح می کنند. اما تعدادی از آنها در رقابت های این رشته نیز شرکت می کنند. اولین چیزی که یک قایقران ثروتمند نیاز دارد یک قایق بادبانی است و به تناسب اندازه و ساخت قایق ممکن است قیمت آن بین ۵۰ تا ۲۰۰ هزار دلار و یا حتی بیشتر از این باشد. یک قایق بزرگ یا به اصطلاح سوپریات که معمولا طول آن بیشتر از ۲۴ متر است، حدود ۱۰ میلیون دلار ارزش دارد. به عنوان مثال گفته می شود که ارزش قایق بادبانی بری دیلر یکی از صاحبان بزرگ شرکت های رسانه ای آمریکا، حدود ۱۵۰ میلیون دلار است. همه این قایق ها به خدمه نیاز دارند. قایق های بادبانی مخصوص مسابقه بین ۱۵ تا ۲۰ خدمه دارند و حقوق سالانه هر یک از این افراد بالغ بر صد هزار دلار است. قیمت ورودیه به مسابقات قایقرانی محلی چندان گران نیست و به تناسب طول قایق، مسافت و اهمیت مسابقه می تواند بین ۲۰ تا ۲۵۰ دلار باشد. اما ورودیه مسابقات بزرگ و قاره ای ممکن است به دو هزار دلار برسد و به طور کلی هر چه قایق بزرگتر تمامی هزینه های آن از جمله ورودیه مسابقات نیز بیشتر خواهد شد.
اسب دوانی شاید اکثر مردم در عمرشان اسب سواری نکرده باشند و یا حداکثر چند بار به هنگام مسافرت و یا در پارک های طبیعی چند ساعتی اسب کرایه کرده باشند. اما برای ثروتمندان جهان اسب یک کشش عظیمی دارد.
با وجودیکه رشته های ورزشی مختلفی مثل چوگان هست که اسب در آن شرکت دارد اما مسابقات اسب دوانی از قرنها پیش در بین خانواده های سلطنتی، اشراف و طبقات مرفه بسیار پر طرفدار بوده است. به همین خاطر است که اصطلاحا به آن ورزش شاهان می گویند. شاید قیمت یک اسب معمولی چند هزار دلار باشد ولی قیمت اسب های مسابقه ای معروف و پر طرفدار ممکن است به چند میلیون دلار برسد. به عنوان مثال یکی از مراکز پرورش اسب در ایالت کنتاکی آمریکا در معاملات ماه سپتامبر خود ۱۳ اسب یک ساله فروخته است که قیمت همه آنها بالای یک میلیون و دو مورد بالای دو میلیون دلار بود. خرید اسب میلیونی اول ماجرا است. صاحبان ثروتمندان این اسب ها باید هزینه نگهداری آن را بپردازند که اقلام زیادی مثل اسطبل و خوراک، دامپزشکی، حمل و نقل و غیره را شامل می شود. قلم بعدی مربی است که حقوق متوسط آن در آمریکا سالانه حدود ۳۵ تا ۴۰ هزار دلار است. بنابراین می توان گفت که هزینه مالکیت و نگهدای یک اسب مسابقه ای در سال حداقل ۱۰۰ هزار دلار است. اما پرداخت این هزینه های کلان به این معنا نیست که هر اسبی در مسابقات برنده خواهد شد. به عنوان مثال در سال ۲۰۰۶ یک گروه از ثروتمندان بریتانیایی به طور مشترک یک اسب مسابقه ای معروف به اسم "میمون سبز" را به قیمت ۱۶ میلیون دلار خریداری کردند، انتظار داشتند که این اسب بسیاری از مسابقات را ببرد ولی بعد از چندین مسابقه که در آن هیچ جایزه ای نصیبشان نشد مجبور شدند اسب ۱۶ میلیون دلاری را بازنشسته کنند. روی هم رفته مسابقه اسب دوانی ورزش پرخرجی است چون حتی اگر یک اسب جوایز زیادی را هم ببرد بعید است هزینه های خود را تامین کند. در اکثر مسابقات اسب دوانی جایزه بزرگ حدود ۱۰۰ هزار دلاراست. اما با کمال تأسف، نسبت این معضل را اگر نگوییم، در ایران نسبت به کشورهای دیگر خصوصا امریکا بیشتر است، ولی در حال نزدیک شدن به همان آمارهای جهانی است. در ایران کسانی هستند که در حال حاضر پول خورد جیبشان میلیارد است و در خانه های چند میلیاردی و ماشین های دومیلیاردی وقت می گذرانند و عروسی ها و مجالس چند صد میلیونی برایشان هیچ حساب می شود. این هم از همان نتایج غربی شدن و به سمت زندگی غربی رفتن است.
۱۴/۰۷/۱۳۹۳ - ۱۸:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
دوستان زیاد روی تیم ما وقت نگذارند، بروند سراغ آنهایی که حاشیه دارند شمس: جعفری غُر زد اما گل هم زد!/ دوست دار
دوستان زیاد روی تیم ما وقت نگذارند بروند سراغ آنهایی که حاشیه دارندشمس جعفری غُر زد اما گل هم زد دوست دارند دبیری را هم به حاشیه ببرندسرمربی تیم فوتسال دبیری تبریز گفت جعفری به این دلیل که دیر او را به زمین فرستادیم غُرغُر کرد اما بعد اشتباهش را پذیرفت و در نیمه دوم وقتی بهسازندگان «دردسرهای عظیم» سراغ «صبوح» میروند/ کلید خوردن «پژمان 2» در زمستان
فرهنگ و هنر رادیو و تلویزیون برنامههای شش ماهه دوم شبکه 3 سازندگان دردسرهای عظیم سراغ صبوح میروند کلید خوردن پژمان 2 در زمستان مدیر شبکه 3 سیما در نشست معرفی برنامههای این شبکه برای نیمه دوم سال جاری از ساخت مجموعه صبوح توسط تیم سازنده مجموعه دردسرهای عظیم برای پخهمه فیلمسازان سراغ دفاع مقدس بروند/ من و همکارانم آمادگی کامل برای کمک به بهبود طرح هنر و تجربه را داریم
ایوبی در هم اندیشی سینمای هنر و تجربه همه فیلمسازان سراغ دفاع مقدس بروند من و همکارانم آمادگی کامل برای کمک به بهبود طرح هنر و تجربه را داریم رئیس سازمان سینمایی گفت من و همکارانم آمادگی لازم و کامل برای کمک به سینماگران هنر و تجربه جهت ساخت هر چه بهتر و بیشتر فیلم در اینسردار نقدی در اختتامیه سیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت: آنهایی که میخواهند از دست حامیان نسلکشی جایزه بگیرند بر
سردار نقدی در اختتامیه سیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت آنهایی که میخواهند از دست حامیان نسلکشی جایزه بگیرند بروندرئیس سازمان بسیج مستضعفین در اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت تاکید کرد آنهایی که میخواهند از دست حامیان نسلکشی جایزه بگیرند بروند ما میگوییم دلارهای خون کودکان طبا پروندههایی درباره تاریخ، سینما و روشنفکری نخستین شماره ماهنامه «فرهنگ امروز» منتشر شد
با پروندههایی درباره تاریخ سینما و روشنفکرینخستین شماره ماهنامه فرهنگ امروز منتشر شدبا گذشت ۲ سال از فعالیت پایگاه تحلیل و اطلاعرسانی فرهنگ و علوم انسانی نسخه مکتوب فرهنگ امروز نیز در قالب ماهنامه منتشر شد تا حضور جدی این نشریه در کنار دیگر نشریات اندیشهای کشور به خوبیگزارش خبرنگار اعزامی فارس از اینچئون کیومرث هاشمی: پرونده عبدولی به دادگاه حکمیت ورزش (CAS) رفت/ تا نتیجه نها
گزارش خبرنگار اعزامی فارس از اینچئونکیومرث هاشمی پرونده عبدولی به دادگاه حکمیت ورزش CAS رفت تا نتیجه نهایی پیگیری میکنیمکیومرث هاشمی از ارسال پرونده سعید عبدولی به دادگاه حکمیت ورزش CAS خبر داد به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از اینچئون کیومرث هاشمی رئیس کمیته مهمه فیلمسازان سراغ دفاع مقدس بروند/ پایان دوران جن و بسم الله در مدیریت سینما
فرهنگ و هنر سینمای ایران ایوبی در هم اندیشی هنر و تجربه همه فیلمسازان سراغ دفاع مقدس بروند پایان دوران جن و بسم الله در مدیریت سینما حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی از همه فیلمسازان خواست که به موضوع دفاع مقدس بپردازند و همچنین اشاره کرد دورانی که وقتی مدیران سینمایی ازطراحان سبک زندگی مهاجم برای القای پیامشان سراغ هنرمندان میروند
فرهنگ و هنر موسیقی و هنرهای تجسمی حجتالاسلام خاموشی طراحان سبک زندگی مهاجم برای القای پیامشان سراغ هنرمندان میروند حجتالاسلام خاموشی رییس سزامان تبلیغات اسلامی در اختتامیه جشنواره عصر سوره استراتژی طراحان سبک زندگی مهاجم را تغییر هویت از طریق بر هم زدن ارزشهای یک جامعهتولید کنسرتوی ویولن در 25 دقیقه/ موزیسینهای جوان فقط سراغ آثار خارجی نروند
فرهنگ و هنر موسیقی و هنرهای تجسمی شاهین فرهت به مهر خبر داد تولید کنسرتوی ویولن در 25 دقیقه موزیسینهای جوان فقط سراغ آثار خارجی نروند مدرس و آهنگساز پیشکسوت موسیقی ایران این روزها مشغول کار روی تازه ترین اثر موسیقایی خود بر مبنای یک کنسرتوی ویولن است شاهین فرهت در گفتگو باروزنامههایی که به روی پیشخوان میروند و نمیروند
چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۷ از میان مهمترین روزنامههای کشور اغلب آنها شنبه - 12 مهر ماه - منتشر میشوند به گزارش خبرنگار بخش رسانه ایسنا اگرچه شنبه 12 مهر ماه بین دو تعطیلی به مناسبت عید قربان محسوب میشود اما اغلب روزنامههای کشور در این روز منتشر میشوند جامجم شرق اورزشهایی که در دوران بارداری می توان انجام داد
ورزشهایی که در دوران بارداری می توان انجام داد نیازی به متوقف کردن ورزش حین بارداری نیست اما دکتر شما باید از ورزش های شما اطلاع داشته باشد و انجام آن را تایید کند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از پرشین پرشیا به خصوص اگر پیش از بارداری ورزشورزشکاران گلستانی به بازی های آسیایی اعزام شدند / پرونده ادغام تیم های بسکتبال به جریان افتاد
استانها شمال گلستان ورزش در ماهی که گذشت ورزشکاران گلستانی به بازی های آسیایی اعزام شدند پرونده ادغام تیم های بسکتبال به جریان افتاد گرگان – خبرگزاری مهر در ششمین ماه سال جاری ورزشکاران گلستان به همراه تیم ملی راهی بازی های آسیایی کرده جنوبی شدند و با اظهارنظر صریح یکی اجشنواره فرهنگی و ورزشی مهر اروند به پیشرفت ورزش آبادان کمک می کند
استانها جنوب خوزستان دهدشتی جشنواره فرهنگی و ورزشی مهر اروند به پیشرفت ورزش آبادان کمک می کند آبادان- خبرگزاری مهر نماينده مردم آبادان در مجلس گفت جشنواره فرهنگی و ورزشی مهر اروند به پیشرفت ورزش آبادان کمک می کند سید حسن دهدشتی در حاشیه مراسم جشنواره فرهنگی ورزشی مهر ارگروسی: ارزیابی کاروان ورزشی در پایان بازیها امکان پذیر است/ گزارش پرونده فساد در فوتبال بعد از بازیهای آسیای
گروسی ارزیابی کاروان ورزشی در پایان بازیها امکان پذیر است گزارش پرونده فساد در فوتبال بعد از بازیهای آسیایی اعلام میشود عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی گفت نتایج کسب شده توسط ورزشکاران در بازیهای آسیایی تا الان خوب بوده و ما امیدوار به درخشش سایر رشتهها هم هستیم گروسمدیرعامل و سرمربی تبانی کردند! مایلیکهن: انگار بازیکنان امید میخواستند به میهمانی بروند!/ سحرخیزی پیشکش، کی
مدیرعامل و سرمربی تبانی کردند مایلیکهن انگار بازیکنان امید میخواستند به میهمانی بروند سحرخیزی پیشکش کیروش در ورزشگاه نخوابدسرمربی سابق تیم امید ایران گفت قیافه بازیکنان امید نشان میدهد که آنها انگار برای میهمانی به کرهجنوبی رفتهاند نه مسابقات بازیهای آسیایی به گزارشقاضی پرونده شهادت طلبه ناهی از منکر: ظرف مهلت قانونی درباره پرونده علی خلیلی تصمیم نهایی را میگیریم
قاضی پرونده شهادت طلبه ناهی از منکر ظرف مهلت قانونی درباره پرونده علی خلیلی تصمیم نهایی را میگیریمقاضی رسیدگی کننده به پرونده شهادت علی خلیلی گفت ظرف مهلت قانونی نسبت به اتخاذ تصمیم نهایی اقدام میکنیم و نتیجه را اعلام خواهیم کرد به گزارش خبرنگار قضایی فارس آخرین جلسه رسیدگی ببررسی پرونده عبدولی در دادگاه حکمیت ورزش |اخبار ایران و جهان
بررسی پرونده عبدولی در دادگاه حکمیت ورزش پرونده سعید عبدولی امروز در دادگاه حکمیت ورزش CAS بررسی میشود کد خبر ۴۳۹۲۹۱ تاریخ انتشار ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۲۱ - 03 October 2014 پرونده سعید عبدولی امروز در دادگاه حکمیت ورزش CAS بررسی میشود به گزارش ایسنا پس از شکایت کمیته ملی ال-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها