تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):باعلما همنشینی کن تا سعادتمند شوی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826427535




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرمایه گذاری برای توسعه پژوهشکده‌ها راهی برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: استاد منتخب فرهنگستان علوم ایران:
سرمایه گذاری برای توسعه پژوهشکده‌ها راهی برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان است
مرودستی سرمایه‌گذاری برای توسعه پژوهشکده‌ها و دفا‌تر تحقیق و توسعه را پاسخی بهتر از انجام حمایت‌های مستقیم مالی از نخبگان برای جلوگیری از مهاجرت آن‌ها دانست.


به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران؛  به نقل از روابط عمومی دانشگاه شریف؛ دکتر فرخ مروستی، استاد منتخب فرهنگستان علوم ایران اظهار داشت: بنیاد نخبگان بهتر است به جای اینکه به افراد نخبه پول بدهد، پژوهشکده‌ها را مورد حمایت مالی قرار دهد تا آن‌ها افراد نخبه را جذب کرده و ایده‌های کاربردی را به اختراع تبدیل کنند.


وی همچنین با مهم دانستن ثبت بین‌المللی اختراعات و مشکلات عدیده مخترعین در این زمینه گفت: حمایت‌های صندوق‌هایی مانند صندوق حمایت از پژوهشگران برای پتنت‌ها باید بیشتر شود و این امر را به صورت یک دستورالعمل قرار دهند که بتوانند مخارج اولیه را تامین نمایند، علاوه بر این وامی هم که بنیاد نخبگان به شرکت‌های دانش بنیان می‌دهد فقط برای کارخانه زدن و امرهای این چنینی نباشد بلکه برای تولید ایده و پتن‌ها هم وامی در نظر گرفته شود.


پژوهشگر برجسته کشور در حوزه مخابرات بر لزوم داشتن نگاه جهانی به موضوع فعالیت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: «اصولا بازار محصولات دانش بنیان با فناوری پیشرفته ذاتا بازاری جهانی است و نگاه به تولید داخل به محصولات دانش بنیان، اغلب در مورد محصولات نظامی پیشرفته، توجیه دارد چرا که کشورهای دیگر معمولا این‌گونه فناوری‌ها را به دیگران نمی‌فروشند و قیمت هم در این موارد برای خریدار در اولویت چندم است.
 
دکتر مروستی با اشاره به ظرفیت مغز‌افزاری بالای کشور و تربیت نخبگان برجسته بین‌المللی طی این سال‌ها در دانشگاه صنعتی شریف و سایر دانشگاه‌های مطرح کشور تصریح کرد: «در صورتی که مسایل بین‌المللی کشور حل شود توانمندی‌های علمی ما به حدی بالاست که حتی می‌توانیم بازوی تحقیق و توسعه شرکت‌های خارجی باشیم و این را به یک کسب و کار سودمند تبدیل کنیم. هم‌اکنون بزرگ‌ترین شرکت‌های دانش بنیان جهان در امریکا، اروپا و آسیا تعداد زیاد مراکز تحقیقاتی دارند اما در ایران فقط فروشنده هستند و مرکزی ندارند. به همین دلیل ما باید چنین شرکتهایی را طوری قانع کنیم که متوجه شوند ما توانایی فروش پتنت‌هایمان را داریم تا آن‌ها هم در ایران مراکز تحقیق و توسعه تاسیس کنند، تا افراد به جای اینکه بروند در خارج از کشور مشغول به کار شوند در همین جا شاغل شوند. در گذشته شرکت‌های خارجی اختراعات را در کشورهای خودشان ثبت می‌کردند و در ایران تحت لیسانس، تولید می‌شد. اما امروزه می‌خواهیم اختراعات خود را در خارج ثبت نموده و تولید در هر کشور دیگری انجام شود.» 


استاد دانشگاه صنعتی شریف همچنین بحث مدیریت مراکز تحقیق و توسعه در ایران را یکی از مشکلات جدی گسترش و سودمند واقع شدن این مراکز دانست و گفت: ما در کشور شناخت درستی از تحقیق و توسعه نداریم، توصیه من این است که یا افراد ایرانی که در خارج از کشور مشغول هستند به ایران برگردند و این مدیریت‌ها را بر عهده بگیرند یا اگر نیروی ایرانی نیست، همانطور که برای رشته‌های ورزشی از کشورهای اروپایی و امریکایی با قراردادهای کلان مربی می‌آوریم، در این زمینه هم بهتر است که برای پتنت، تحقیق و توسعه (R&D) و فروش آن مشاور بیاوریم.


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن