پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848329251
13 نکته مثبت، مبهم و منفی پیش نویس از نظر کواکبیان/ نوری: روحانی آب پاکی را روی دست اهالی رسانه ریخت
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
فرهنگ و ادب > ادیبات ایران بررسی لایحه سازمان نظام رسانهای-2؛
13 نکته مثبت، مبهم و منفی پیش نویس از نظر کواکبیان/ نوری: روحانی آب پاکی را روی دست اهالی رسانه ریخت
به عقیده مصطفی کواکبیان پیش نویس لایحه سازمان نظام رسانه ای دارای 3 نکته مثبت، 5 نکته مبهم و 5 نکته منفی است. کسری نوری هم با اشاره به اظهارنظر رئیس جمهور درخصوص تشکیل انجمنی از سوی دولت برای آنچه حل مشکلات اهالی رسانه عنوان شده است، گفت: بعد از شنیدن این خبر از زبان آقای روحانی، این حس به من منتقل شد که ما داریم آب در هاون می کوبیم.
به گزارش خبرنگار مهر، ششمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانهها صبح امروز دوشنبه ۱۴ مهر با موضوع نقد و بررسی پیش نویس لایحه سازمان نظام رسانهای جمهوری اسلامی ایران و با حضور جمعی از صاحبنظران عرصه رسانه، مدیران مسئول و دست اندرکاران این حوزه شامل مهدی فضائلی مدیر عامل اسبق خبرگزاری فارس، ژاله فرامرزیان دبیر کل انجمن روزنامه نگاران زن ایران، کسری نوری سردبیر روزنامه شهروند، مصطفی کواکبیان موسس انجمن مدیران مسئول روزنامههای غیردولتی و حسین رضی مدرس دانشگاه و کارشناس حوزه رسانه، در دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانهها برگزار شد.
در این نشست تخصصی، کسری نوری سردبیر روزنامه شهروند در ابتدای سخنانش گفت: اجازه بدهید من برای جامعه رسانهای کشور ابراز تاسف کنم چون واقعا نمیدانم چه بر سر ما آمده که اینقدر نسبت به سرنوشت خودمان بیتفاوت هستیم. پیش نویسی آمده و تدوین شده که با زندگی و آینده کاری ما در ارتباط مستقیم است ولی آنقدر که باید و شاید جامعه رسانهای هنوز با این مسئله درگیر نشده است زمانی خانه سینما را پلمب میکردند و ما اهالی مطبوعات خودمان را هلاک میکردیم تا این اتفاق برگردد در حالی که در موضوع به این مهمی ما کاملا بیتفاوت هستیم.
وی افزود: من از همان ابتدای تدوین این پیش نویس، کلمه «قانون» برایم مبهم بود و بعدا هم که از حقوقدانان پرسیدم آیا نباید به جای این کلمه طرح و یا لایحه بیاید، جواب گرفتم که بله اساسا نباید کلمه قانون مورد استفاده قرار گیرد. از طرف دیگر من نمیدانم چه اصراری بر این همه پناهنکاری در مورد اسامی کسانی که این متن را تهیه کردهاند، وجود دارد؟ و شاید بهتر این باشد که کسانی که این متن را طراحی کردهاند، بیایند و در جلساتی با ما بنشینند تا ما حرفهای خودمان را با آنها در میان بگذاریم.
نوری افزود: این فضای پر از ابهام، نتیجهاش این میشود که این متن از مسیر اصلی خود منحرف شود. شاید کسانی که زحمت تهیه این متن را کشیدهاند، نیت خیر داشتهاند ولی واقعیت این است که این پیش نویس دارد به بیراهه میرود و من بعید میدانم دولت آقای روحانی با این قصد و نیت وارد کار شده باشد.
این روزنامه نگار افزود: روح کلی حاکم بر این پیش نویس حکومتی است البته این مسئله خیلی طبیعی است چراکه ما در جامعهای زندگی میکنیم که سایه سنگین حکومت را در خصوصیترین امور زندگیمان حس میکنیم و نمیشود انتظار داشت که حکومت بیاید همه چیز را واگذار کند. حال در چنین شرایطی، طرح چنین پیش نویسی که به عقیده من حق ذاتی آزادی بیان را ضایع میکند، هیچ کمکی به حل مشکلات اهالی رسانه نمیکند.
سردبیر روزنامه شهروند با بیان اینکه من بعید میدانم که صرفا از دل جلسات کارشناسی تعداد حقوقدان و یا روزنامه نگار در آمده باشد. حس من این است که این متن از درون یک نهاد امنیتی در آمده است تاکید کرد: همه روح کلی آن، محدودیت است. ترکیب حاکم بر این سازمان، دولتی است و همه ما هم میدانیم که اساسا نگاه دولت- منظورم این دولت یا هر دولت دیگری نیست- دادن امور به مردم نیست.
نوری گفت: اگر دولت میخواهد گامی برای رسانهها بردارد، بهتر است پای همین قانون فعلی مطبوعات بایستد و مثلا آن بندی را که هیات نظرات را تنها نهاد دارای صلاحیت برای برخورد با رسانهها میداند، به طور کامل اجرا کند. متاسفانه ما درباره صنفی حرف میزنیم که اعضای آنها خودشان با هم هزار و یک مشکل دارند، این یک واقعیت است که هنوز بخشی از این صنف، بخش دیگر را دشمن و بخش دیگر این بخش را انحصارطلب میداند. پس حق بدهید در چنین شرایطی مقداری کار کردن دشوار باشد.
وی همچنین با ابراز ناامیدی از اظهارات اخیر رئیس جمهور درخصوص تشکیل یک انجمن برای حل مشکلات صنفی اهالی رسانه گفت: بعد از شنیدن این عبارت از آقای روحانی، این حس به من منتقل شد که ما داریم آب در هاون میکوبیم چون تصمیمی است که گرفته شده و ما هم نمیتوانیم کاری بکنیم. مسئله دیگر این است که پیش نویسی که خودش این همه حرف و حدیث دارد، اگر برود مجلس معلوم نیست که چه چیزی از درون آن در میآید.
وی ادامه داد: من در حسن نیت آقای انتظامی و دوستان ایشان کمترین تردید را ندارم و احتمالا دوستان هم میخواهند یک باقیات الصالحات از خود به جای بگذارند ولی واقعیت این است که این پیش نویس به محدودیت بیش از حد رسانههای کشور، یک وجاهت قانونی و الاظاهر حرفهای و صنفی میدهد و به دست خود اهالی این صنف، فضایی بسیار سخت و آزاردهنده برای آنها به وجود خواهد آورد.
در ادامه این نشست مصطفی کواکبیان موسس انجمن مدیران مسوول روزنامههای غیردولتی در سخنانی با بیان اینکه پیش نویس لایحه سازمان نظام رسانهای سه نکته مثبت، ۵ نکته مبهم و ۵ نکته منفی دارد گفت: درخصوص چنین متنهایی معمولا دو نگاه افراطی و تفریطی وجود دارد؛ یک دیدگاه معتقد است که نباید درخصوص آزادی رسانهها و روزنامه نگاران، هیچگونه محدودیتی قائل شد و هر کاری که آنها کردند حق ذاتیشان است. از آن طرف عدهای نظرشان این است که نباید هیچکدام از آزادیهای صنف روزنامه نگاران را مشروع دانست.
وی افزود: تصور من این است که اولین حسن این پیش نویس این است که میخواهد فعالیتهای رسانهای را نظاممند کند. دومین حسن آن این است که بخشی از نظام جامع اطلاع رسانی را که میبایست سالها قبل تدوین میشد، در بر میگیرد. ما نباید مانع همین یک کار خوب بشویم چراکه این یک پایه ریزی اساسی خواهد شد تا آن لایحه نظام جامع اطلاع رسانی تدوین شود. نکته مثبت سوم این متن این است که نوعی حمایت حقوقی از روزنامه نگاران و امنیت شغلی آنها را دربر دارد.
موسس انجمن مدیران مسوول روزنامههای غیردولتی با بیان اینکه در بیقانونی است که همه حقوق تضییع میشود ولی اگر قانون باشد ولو اینکه قانون بدی هم باشد، ممکن است بخشی از حقوق تامین شود، به سوابق فعالیت خود در مجلس پرداخت و گفت: ۱۵ سال است که در مجلس، هیچ قانونی برای مطبوعات مطرح نشده است و پیش نویس اخیر از این جهت که اولین بار است که بعد از این همه سال این موضوع مهم را مطرح میکند، جای تامل دارد.
کواکبیان همچنین با اشاره به نکات مبهم متن یاد شده گفت: ابهام اول این است که سازوکار ارتباط سازمان نظام رسانهای با هیات نظارت بر مطبوعات، خیلی شفاف نیست؛ اگر سازمان نظام رسانهای در صدور مجوز یا توقیف نشریات، نقش خواهد داشت، پس نقش هیات نظارت بر مطبوعات چه خواهد شد؟ ابهام دوم در چگونگی ارتباط این سازمان با خانههای استانی مطبوعات است چراکه این نظام صنفی در ارتباط با خانههای استانی مطبوعات است که تعریف میشود.
وی ادامه داد: نکته سوم، مفهوم رسانه است که اینکه آیا این «رسانه» شامل رادیو و تلویزیون هم میشود. ابهام بعدی در قلمرو فعالیت رسانه و روزنامه نگاران است. من شخصا معتقدم که ما در عرصههای بین المللی خبرنگار بین المللی نداریم حالا در این پیش نویس هم راه به وجود آمدن چنین ظرفیتی هم سد شده است و اعلام شده که دریافت کمک از کشورهای خارجی ممنوع است. چه اشکالی دارد که این حمایت منوط به اجازه وزارتین فرهنگ و ارشاد اسلامی و امور خارجه باشد؟ آخرین ابهام مربوط به منابع مالی سازمان نظام رسانهای است و اینکه آیا اعضا باید ماهیانه به سازمان کمک کنند و یا این کار را دولت انجام خواهد داد و اگر دولت انجام میدهد، با چه ردیف بودجهای؟
موسس انجمن مدیران مسوول روزنامههای غیردولتی همچنین درخصوص نکات منفی این متن گفت: در حالی که ما در ابتدای پیش نویس این لایحه اعلام کردهایم که این سازمان، یک سازمان غیردولتی است، نقش دولت در بعضی جاها بسیار پررنگ دیده شده است. مثلا در بحث ترکیب هیات مرکزی نظارت بر انتخابات؛ حقیقتا ماده ۴۲ ماده بسیار مسئله سازی است چراکه در آن هیچ نقشی برای روزنامه نگاران در نظر گرفته نشده است. همچنین تاکید شده است که حکم رئیس سازمان نظام رسانهای را باید رئیس جمهور امضا کند. در هیاتهای رسیدگی به تخلفات هم هیچ امکان دفاعی برای روزنامه نگاران توسط خودشان در نظر گرفته نشده است.
کواکبیان گفت: مسئله این است که ما داریم قانونی مینویسیم که معلوم نیست حالا حالاها بتوانیم آن را تغییر بدهیم و از آنجا که ۱۵ سال است قانون فعلی بدون تغییر مانده است، باید درخصوص حقوق خبرنگاران در متن جدید تاکیدهای بیشتری صورت گیرد تا منافع دولتیها.
۱۳۹۳/۷/۱۴ - ۱۵:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
فضائلی: لزوم استفاده از تجربه تدوین نقشه مهندسی فرهنگی/ فرامرزیان: رویکرد تدوین پیش نویس، دولتی است
فرهنگ و ادب ادیبات ایران بررسی لایحه سازمان نظام رسانهای- 1 فضائلی لزوم استفاده از تجربه تدوین نقشه مهندسی فرهنگی فرامرزیان رویکرد تدوین پیش نویس دولتی است مهدی فضائلی بر لزوم برطرف کردن اشکالات بنیادین پیش نویس لایحه سازمان نظام رسانه ای با بهره گیری از تجربه تدوین نقشهنوای پیشواز موبایل با صدای حسن روحانی
جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۷ برای تنظیم نوای پیشواز تلفن همراه خود با صدای حسن روحانی عدد ٦٧٠٠٠ را به ٨٩٨٩ ارسال کنید به گزارش ایسنا این مطلب را سایت پارسینه منتشر کرده است انتهای پیامبررسی پیشنویس قانون سازمان نظام رسانهای در انجمن روزنامهنگاران مسلمان
سهشنبه ۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۳ پیش نویس قانون سازمان نظام رسانهای کشور در انجمن روزنامهنگاران مسلمان بررسی شد به گزارش بخش رسانه ایسنا مهدی شکیبایی سخنگوی انجمن روزنامهنگاران مسلمان با اشاره به برگزاری پنجمین جلسه از هشتمین دوره هیات مدیره این انجمن گفت در جلسه امروز پیشنویسحاتمیکیا: از روحانی، جنتی، ایوبی و جعفری جلوه توقع دارم نظرشان را درباره حرفهای کیارستمی بگویند
حاتمیکیا از روحانی جنتی ایوبی و جعفری جلوه توقع دارم نظرشان را درباره حرفهای کیارستمی بگویند فرهنگ > سینما - تسنیم نوشت ابراهیم حاتمیکیا در اختتامیه جشنواره مقاومت گفت از وزیر رئیسجمهور ایوبی و جعفری جلوه توقع دارم نظرشان را نسبت به این نگاه صراحبررسی «پیشنویس لایحه سازمان نظام رسانهای»
شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۴ ششمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها با عنوان نقد و بررسی پیشنویس لایحه سازمان نظام رسانهای جمهوری اسلامی ایران از ساعت 10 تا 12 دوشنبه 14 مهر در محل این دفتر برگزار میشود به گزارش ایسنا در این نشست دکتر مصطفی کپیشنویس لایحه سازمان نظام رسانهای دوباره نقد و بررسی میشود
فرهنگ و ادب رسانه پیشنویس لایحه سازمان نظام رسانهای دوباره نقد و بررسی میشود نشست نقد و بررسی پیشنویس لایحه سازمان نظام رسانهای جمهوری اسلامی ایران در دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها برگزار میشود به گزارش خبرگزاری مهر نشست نقد و بررسی پیشنویس لایحه سازمان نظامتوسط دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها نشست نقد و بررسی پیش نویس لایحه سازمان نظام رسانهای برگزار میشود
توسط دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانههانشست نقد و بررسی پیش نویس لایحه سازمان نظام رسانهای برگزار میشودششمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها با عنوان نقد و بررسی پیش نویس لایحه سازمان نظام رسانهای جمهوری اسلامی ایران چهاردهم مهرماه برگزار میمدیرعامل مؤسسه سروش: تدوین پیشنویس لایحه سازمان نظام رسانهای تکلیف به تعویق افتاده دولت است
مدیرعامل مؤسسه سروش تدوین پیشنویس لایحه سازمان نظام رسانهای تکلیف به تعویق افتاده دولت استمدیرعامل مؤسسه سروش با بیان اینکه پیشنویس لایحه جامع سازمان نظام رسانهای مصداق نظام جامع رسانه نیست گفت تدوین و تصویب این پیشنویس جزء تکالیف برنامههای گذشته بوده و حدود 10 سال است اروحانیت باید در مقابله با جنگ نرم دشمن پیشتاز باشد/ دست های ناپاکی می خواهند بین حوزه و نظام جدایی بیندازند
حجت الاسلام ذوالنور روحانیت باید در مقابله با جنگ نرم دشمن پیشتاز باشد دست های ناپاکی می خواهند بین حوزه و نظام جدایی بیندازند خبرگزاری رسا ـ دبیر کل کنگره شهدای روحانی سراسر کشور با تأکید بر این که روحانیت نباید در شرایط فتنه و جنگ نرم سکوت پیشه کند گفت در این جنگ افکار و عقموافقت مسکو با پیش نویس پیشنهادی آمریکا
موافقت مسکو با پیش نویس پیشنهادی آمریکا خبرگزاری اینترفاکس روسیه به نقل از یک مقام وزارت امور خارجه این کشور گزارش داد مسکو پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره مبارزه با جنگجویان تروریست را در شورای امنیت سازمان ملل تأیید می کند واحد مرکزی خبر خبرگزاری اینترفاکس روسیهپاسخ منفی علی دایی به دو پیشنهاد لیگ برتری
پاسخ منفی علی دایی به دو پیشنهاد لیگ برتری سرمربی سابق پرسپولیس به دو پیشنهاد خود از تیم های شهرستانی پاسخ منفی داد به گزارش نامه نیوز علی دایی پس از برکناری از پرسپولیس با چند پیشنهاد غیررسمی و نه چندان جدی از تیم های شهرستانی مواجه شد محبوبیت وی در تبریز باعث شد مسئولنظریهپرداز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از عقل و نقل مدد می گیرد/ بررسی فعالیتهای مرکز پیشرفت
دین و اندیشه اندیشکده ها سیدحسین میرمعزی نظریهپرداز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از عقل و نقل مدد می گیرد بررسی فعالیتهای مرکز پیشرفت یک عضو شورای عالی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با بیان اینکه فرق ما با کسانی که درباره توسعه غربی نظریه پردازی می کنند این است که ما یک بخشی از ااقتصاددانان نظر می دهند: اقتصاد ایران نگران روندهای غیرقابل پیش بینی
اقتصاددانان نظر می دهند اقتصاد ایران نگران روندهای غیرقابل پیش بینی اقتصاد > اقتصاد کلان - احسان میزانی مهمترین موضوعی که ذهن فعالان اقتصادی را به خود مشغول کرده آینده اقتصاد ایران است احسان ميزاني گزارش هاي تازه اي که از سوي بانک مرکزي منتشر شده نشان مي دهد نرخنائب رئیس شورای شهر تهران پیشنهاد داد تاسیس موزه شهدای محلات/تجدید نظر در نامگذاری معابر
نائب رئیس شورای شهر تهران پیشنهاد دادتاسیس موزه شهدای محلات تجدید نظر در نامگذاری معابرنائب رئیس شورای شهر تهران پیشنهاد تاسیس موزه شهدای محلات با مشارکتهای مادی و غیرمادی مردم ارائه کرد به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس مرتضی طلایی در جلسه علنی امروز شورای شهر با اشاره به آغاز هفپیش بینی مصباحی مقدم از اکثریت پیروز مجلس دهم و حضور موثر هاشمی رفسنجانی در جامعه روحانیت
پیش بینی مصباحی مقدم از اکثریت پیروز مجلس دهم و حضور موثر هاشمی رفسنجانی در جامعه روحانیت سیاست > احزاب و شخصیتها - مجلس دهم با اکثریت نسبی اصولگرا و اقلیت نسبی اصلاح طلب خواهد بود این پیش بینی عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز از نتیجه انتخابات مجلس دهم است مریم هدیروحانیت همیشه در حراست از ارزشها پیشگام بوده است
نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان فریدن روحانیت همیشه در حراست از ارزشها پیشگام بوده است خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در سپاه فریدن و بوئین میاندشت به جایگاه روحانیت در استحکام مقاومت در برابر دشمنان و پیشگام بودن آن ها در زمینه های مختلف اشاره کرد و گفت قشر روحانیت همیشه دراظهارات روحانی پیش از ترک ایران
اظهارات روحانی پیش از ترک ایران رئیس جمهور پیش از عزیمت به نیویورک به تشریح برنامهها و اهداف سفر خود و محورهای صحبتهایش در سخنرانی شصت و نهمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل پرداخت خبرگزاری ایسنا رئیس جمهور پیش از عزیمت به نیویورک به تشریح برنامهها و اهداف سفر خود و محورها-