واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران واحدی:
کشاورزان نگران سرشماری نباشند/ اتمام جمع آوری اطلاعات در 70 روستای ساری
ساری - خبرگزاری مهر: فرماندار ساری به کشاورزان اطمینان داد که هیچ گونه نگرانی درباره سرشماری عمومی کشاورزی نداشته باشند زیرا آمار و اطلاعات به دست آمده محرمانه بوده و جمع بندی نهایی آن در اختیار مدیران قرار می گیرد.
به گزارش خبرنگار مهر، جواد واحدی پیش از ظهر دوشنبه در ستاد سرشماری کشاورزی شهرستان،گفت: با شناخت وضعیت موجود وبرای رسیدن به وضعیت مطلوب و برنامهریزی دقیق نیاز به آمار و اطلاعات می باشد . نداشتن آمار ما را برای رسیدن به نقطه مطلوب دچار مشکل کرده است.
نماینده دولت در شهرستان در باره اهمیت این سرشماری گفت: نقش مهم و زیربنایی بخش کشاورزی در اقتصاد کشور بر هیچ کس پوشیده نیست و به ویژه در اقتصاد مقاومتی که باید اولویت های ویژه آن را تعیین کرد، لازمه آن داشتن آمار و اطلاعات دقیق برای برنامه ریزی صحیح است.
وی تصریح کرد : سرشماری کشاورزی نقش محوری و پایه در نظام ملی آماری هر کشوری ایفاء می کند و رسیدن به اهداف توسعه را امکانپذیر می سازد و روند اجراي سرشماري درشهرستان ساری طبق برنامه زمانبندي با وجود شرايط بد جوي كه در چند روز اخير شاهد آن بوديم اجرا ميشود.
وي افزود:مامورين سرشماري شهرستان ساری با وجود بارش باران در6روز اول اين طرح آماري كار سرشماري در 70روستايي را به اتمام رساندهاند.
واحدی بااعلام اینکه43 مامور سرشماري کشاورزی درشهرستان ساری به جمع آوری اطلاعات می پردازندو گفت: بخش کشاورزی تامینکننده امنیت غذایی کشور است و سهم عمدهای در اشتغال دارد به نحوی که ۱۸ درصد شاغلان ما در بخش کشاورزی مشغول بهکار هستند.
واحدی توضیح داد : اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی که از پنجم مهر ماه به مدت ۴۰ روز همزمان با سراسر کشور صورت می گیرد ، افزود: این سرشماری با استفاده از تبلت و بهصورت ۱۰۰ درصد الکترونیکی است و اطلاعات قبلی به عنوان پایه در اختیار ماموران سرشماری قرار میگیرد و اطلاعات جدید در سرور مرکزی ذخیره میشود.
رئیس ستاد سرشماری شهرستان ساری از کشاورزان و بهره برداران این بخش خواست: همه بهره برداران با دقت و حوصله به سؤالات آمارگیران پاسخ دهند تا اطلاعات صحیح و دقیق که مورد نیاز برنامه ریزی برای توسعه بخش کشاورزی است جمع آوری و آماده شود.
وی در باره روش سرشماری گفت: مأموران آمارگیر خود در محل کار بهره برداران در روستا و یا مزرعه حضور می یابند و به صورت مستقیم با کشاورزان مصاحبه کرده و اطلاعات را جمع آوری می کنند و لذا نیازی به مراجعه کشاورزان به مکان خاصی نیست.
واحدی افزود: انجام این سرشماری و جمع آوری آمار و اطلاعات بخش کشاورزی صرفا برای برنامه ریزی است تا بتوان با دقت و صحت نیازهای این بخش را برآورد کرد و برای تأمین نیازها و رفع مشکلات آن، تصمیمات صحیح را اتخاذ نمود.
سرشماری عمومی کشاورزان همزمان در سراسر کشور از پنجم مهر آغاز شده و تا 18 آبان ادامه می یابد.
۱۳۹۳/۷/۱۴ - ۱۲:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]