واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: عامل قتل دورهگرد مجرم شناخته شد
يكي از مأموران شهرداري تهران كه متهم است راننده دورهگرد را با ضربه مشت به قتل رسانده به اتهام قتل عمد مجرم شناخته شد. متهم بعد از صدور كيفرخواست در دادگاه كيفري استان تهران محاكمه ميشود. پرونده درباره سه همدست وي و پيمانكار شهرداري همچنان مفتوح است.
به گزارش خبرنگار ما، اين پرونده از روز پنجشنبه، 16 مردادماه امسال، همزمان با مرگ علي چراغي، در يكي از بيمارستانهاي تهران به جريان افتاد. علي يك هفته قبل از فوتش، با خودروي وانت پيكان، همراه پسر نوجوانش در حال جمعآوري ضايعات آهن در خيابان 196 تهرانپارس بود كه به درخواست چهار مأمور پيمانكار شهرداري تهران كه سوار بر خودروي مزداي دوكابين بودند، متوقف شد. لحظاتي بعد چهار مأمور شهرداري، علي را به شدت مضروب كردند و زماني كه يكي از آنها علي را با ضربهاي سنگين به كما فرستاد، از محل گريختند.
شاهدان عيني و پسر مقتول كه در صحنه حادثه حاضر بود، گواهي دادند كه يكي از مأموران شهرداري با پنجه بوكس ضربهاي به سر علي زده و بعد هم همگي با ماشين از محل گريختهاند. همچنين مشخص شد چهار مأمور استخدام شركت پيمانكاري جمعآوري ضايعات شهرداري بودهاند.
همزمان با مرگ علي، مأموران پليس آگاهي تهران به دستور قاضي سپيدنامه، بازپرس ويژه قتل دست به تحقيق زدند و در اولين گام، پيمانكار شهرداري را بازداشت كردند. در گام بعد هويت چهار مأمور شهرداري به نامهاي سياوش، هرمز، بهنام و داود شناسايي و يك به يك بازداشت شدند.
بهنام زماني كه مورد تحقيق قرار گرفت، توضيح داد: هر چهار نفر مأمور گشت در منطقه هستيم و كساني را كه مشغول جمعكردن ضايعات هستند، كنترل ميكنيم. اگر كسي بدون داشتن مجوز فعاليت كند، او را به ايستگاه خودمان معرفي ميكنيم تا متعهد شود ديگر فعاليت نكند يا در قبال گرفتن هزينه، برايش مجوز لازم را صادر ميكنيم. او در توضيح ماجرا گفت: روز حادثه در حال عبور بوديم كه متوجه شديم علي سوار بر وانتش مشغول جمع كردن ضايعات است. وقتي او را متوقف كرديم، متوجه شديم كه مجوز لازم را نگرفته است. به او گفتيم جمعآوري ضايعات نياز به مجوز دارد و علاوه بر 150 هزار تومان بايد ماهانه 72 هزار تومان براي تمديد مجوزش پرداخت كند. اما علي گفت حاضر به پرداخت پول نيست، به خاطر همين خواستيم او را به ايستگاهمان منتقل كنيم اما مقاومت كرد و هرمز با او درگير شد. هنگام درگيري بود كه سياوش هم مشت محكمي به علي زد كه نقش بر زمين شد. وقتي از دهانش كف بالا آمد، همگي ترسيديم و از محل گريختيم. او استفاده كردن از پنجهبوكس هنگام درگيري را انكار كرد و گفت كسي در اين حادثه از پنجه بوكس استفاده نكرده است.
زماني كه سياوش مورد بازجويي قرار گرفت، گفت: من مدت زيادي ورزشهاي رزمي كار كردهام. سابقه اعتياد و درگيري دارم و مردي عصبي هستم. هميشه از دوستانم خواسته بودم كه مراقب من باشند و اگر حادثهاي اتفاق افتاد مرا از محل دور كنند تا با كسي درگير نشوم. او در شرح حادثه گفت: وقتي دوستانم با علي درگير شدند من كنترل خودم را از دست دادم و به طرفش رفتم. با دست راستم ضربهاي به صورت علي زدم كه روي زمين افتاد. وقتي حالش بد شد، متوجه ماجرا شدم و همگي از محل فرار كرديم. او گفت من از پنجه بوكس استفاده نكردهام.
بعد از انجام تحقيقات سياوش به اتهام قتل عمد از سوي بازپرس مجرم شناخته شد و پرونده بعد از صدور كيفرخواست روي ميز هيئت قضات در دادگاه كيفري استان تهران قرار خواهد گرفت. پرونده درباره سه مأمور ديگر كه باعث اخلال در نظم عموميشدهاند و پيمكانكار شهرداري همچنان مفتوح و تحقيقات بيشتر در جريان است.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]