تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868616063




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش ظرفیت نیروگاه بادی منجیل به 100 مگاوات


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو ایران اعلام کرد
افزایش ظرفیت نیروگاه بادی منجیل به 100 مگاوات
نصب 40 توربین بادی در سایت منجیل در مهرماه کامل شده و این نیروگاه که یکی از نیروگاه‌های بادی بزرگ خاورمیانه است، پس از سال‌ها با تمام ظرفیت وارد مدار می‌شود.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پاون، مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو ایران (سانا) از افزایش ظرفیت نیروگاه بادی منجیل به 100 مگاوات خبر داد.

مهندس "یوسف آرمودلی" در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، اظهار داشت: طی برنامه پنجم توسعه، 10 هزار مگاوات مجوز برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر توسط بخش خصوصی صادر شد که تعدادی از آنها نیز به مرحله انعقاد قرارداد رسیده است.

وی با بیان اینکه قیمت خرید تضمینی برق حاصل از انرژی های تجدیدپذیر به نرخی کاملا مناسب تبدیل شده است، گفت: نرخ خرید برق متناسب با نرخ ارز و تورم تطبیق داده شد و هم‌اکنون به ازای هرکیلووات ساعت به 4630 ریال رسیده است.

وی اظهار داشت: طرح‌های ما طی سه سال گذشته با معضل تامین منابع مالی روبه‌رو شد که سرعت اجرای طرح‌ها ازجمله نیروگاه بادی منجیل و نیروگاه زمین‌گرمایی را کاهش داد.

مدیرعامل سازمان انرژی‌های نو ایران افزود: خوشبختانه با تصویب دریافت عوارض 30 ریال به‌ازای هر کیلووات ساعت مصرف برق از مشترکان خانگی به‌منظور توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور، توانستیم قرارداد نیروگاه بادی منجیل را منعقد کرده و پره‌های آن را بسازیم.

وی ادامه داد: نصب 40 توربین بادی در سایت منجیل در مهرماه کامل شده و این نیروگاه که یکی از نیروگاه‌های بادی بزرگ خاورمیانه است، پس از سال‌ها با تمام ظرفیت وارد مدار می‌شود.

وی یادآور شد: با اجرای این طرح، ظرفیت نصب‌شده در سایت منجیل به 100 مگاوات می‌رسد.
آرمودلی اظهار داشت: در کنار طرح نیروگاه بادی منجیل، نصب نیروگاه بادی در زابل، ماهشهر، شیراز، اصفهان، تبریز، نیر، سراب، خلخال و سرعین را در دستورکار داریم.

وی تصریح کرد: نخستین توربین‌های بادی 1.5 مگاواتی بخش خصوصی در منطقه خواف راه‌اندازی شده که از ضریب تولید بالایی برخوردار است.

وی یادآور شد: ما در خواف یک طرح 100 مگاواتی و یک طرح 75 مگاواتی در حال نصب داریم.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مپنا به ساخت داخل توربین‌های بادی 2.5 مگاواتی اقدام کرده که نخستین نمونه آن در منطقه کهک نصب شده است.

وی با اشاره به اقدام‌های انجام‌شده در زمینه توسعه انرژی خورشیدی، گفت: طی سال‌های اخیر با تلاش بخش خصوصی نخستین نیروگاه فتوولتاییک 514 کیلوواتی متصل به شبکه راه‌اندازی شد که در ملارد کرج قرار دارد.

وی افزود: در هشت ماه گذشته از محل عوارض 30 ریالی به‌ازای هر کیلووات ساعت مصرف برق، نزدیک هفت تا 10 مگاوات سامانه‌های فتوولتاییک به‌صورت مجانی در مدارس، اداره‌های دولتی، مراکز آموزشی و تحقیقاتی سراسر کشور نصب و راه‌اندازی کرده‌ایم که البته این طرح باید با حضور بخش خصوصی کامل شود.

وی ابراز امیدواری کرد: با تمهیدهایی که در وزارت نیرو اندیشیده می‌شود، سرمایه‌گذاری در بخش فتوولتاییک مقرون به‌صرفه‌تر از گذشته شود.

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن