تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ كس نيتى را در دل پنهان نمى‏كند، مگر اينكه خداوند آن نيت را (در رفتار و كردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867915473




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قتل برادر ناتنی 5ساله به خاطر حسادت


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: قتل برادر ناتنی 5ساله به خاطر حسادت جامعه > حوادث - روزنامه ایران نوشت:

حسادت‌های برادر ناتنی انگیزه اصلی در طراحی توطئه‌ای مرگبار برای عارف کوچولو شد.
پیکر بی‌جان این کودک در حالی پیدا شد که سرش از بدن جدا شده و به آتش کشیده شده بود.
راز قتل عارف کوچولو با گذشت بیش از 75 روز از آغاز عملیات تجسسی پلیس آگاهی  در حالی فاش شد که پدر خانواده که کشاورز 75 ساله است ادعا کرده بود که پسر پنج ساله‌اش هنگامی که روز 28 تیر ماه به دنبال او از خانه بیرون آمده به طور اسرارآمیزی ناپدید شده است.
این در حالی بود که تنها یک هفته بعد از این گزارش و آغاز عملیات پلیس برای به دست آوردن ردی از این کودک گمشده، جمجمه نیمه‌سوخته او داخل حیاط خانه پدری‌اش پیدا شد.
با پیداشدن این جمجمه بررسی‌های تخصصی پزشکان قانونی در باره زمان و نحوه مرگ و اینکه این جمجمه متعلق به کودک گمشده است یا نه؟! آغاز شد. متخصصان پزشکی قانونی اعلام کردند نتایج تحقیقات روی دندان‌های قربانی حادثه و رادیوگرافی حکایت از آن دارد که جمجمه متعلق به انسانی حدود 4 تا 5 ساله است. این یافته نشان می‌داد که دیگر درباره زنده‌یابی پسر بچه ناپدید شده نباید امیدی داشت چرا که قربانی حادثه باید به احتمال زیاد همان جمجمه کشف شده باشد اما برای اطمینان بیشتر کارشناسان از خانواده عارف کوچولو خواستند تا با مراجعه به پزشکی قانونی تحت آزمایش دی‌ان‌ای قرار گیرند تا با اطمینان بیشتری در این باره اظهارنظر شود.
این درخواست پزشکی قانونی هیچ وقت اجرایی نشده و خانواده برای این اقدام قدمی پیش نگذاشتند تا اینکه پزشکان قانونی در بررسی‌های دقیق‌تر اعلام کردند روز مرگ صاحب این جمجمه با زمان اعلام شده از سوی خانواده قربانی حادثه، همخوانی ندارد بنابراین بررسی‌های بیشتری نیاز است تا به طور دقیق معلوم شود که مرگ چه زمانی رخ داده است.
در دومین اعلام نظر، پزشکان قانونی اعلام کردند احتمالاً قربانی حادثه یک ماه پیش از روزی که از سوی خانواده اعلام کرده‌اند کشته شده است.
در همین هنگام بود که بدن بی‌سر قربانی حادثه نیز در زمین کشاورزی پدرش پیدا شد. فرضیه‌های زیادی مطرح شد که قوی‌ترین آنها مرگ کودک از سوی اعضای خانواده بود.
بدین ترتیب 4 عضو خانواده بازداشت شدند اما آنها با مقاومتی عجیب خود را بی‌گناه اعلام کرده و از ماجرای مرگ عارف کوچولو اظهار بی‌گناهی می‌کردند.
در حالی که بیش از 75 روز از ماجرای تحقیقات در این باره می‌گذشت سرانجام یکی از همین مظنونان بازداشت شده لب به اعتراف گشوده و پرده از راز این جنایت فجیع برداشت.
وی که برادر نانتی قربانی حادثه است و از همسر نخست پدرخانواده است در اعترافاتی هولناک ماجرای قتل برادر ناتنی خود را برای پلیس فاش کرد.
وی در این باره گفت: هر بار محبت‌های پدرم نسبت به عارف را می‌دیدم حسادت می‌کردم. یک روز اوایل تابستان بود او را به بهانه خریدن بستنی از خانه بیرون بردم. در راه مسیرمان را عوض کرده و برادرم را به باغی بردم در آنجا ابتدا او را با کارد از پای در آورده و سپس با همدستی یکی از دوستانم اقدامات دیگر را انجام دادیم و سرانجام جسد را آتش زدیم و در زمین فوتبال محلمان رها کردیم. بنابر این گزارش، مأموران آگاهی از نخستین روزهای دریافت گزارش این پرونده اعلام کرده بودند که عارف کوچولو قربانی یک اتفاق و اختلاف خانوادگی شده است و چهار عضو خانواده او را بازداشت کرده بود.
بازپرس ویژه قتل دادسرای جویبار متهمان را تا رسیدگی تکمیلی به اتهامات با صدور قرار قانونی در اختیار پلیس قرار داد.   17302

کلید واژه ها: قتل -




شنبه 12 مهر 1393 - 07:06:14





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن