واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
رابطه های عنکبوتی در ایران
رواج یافتن رابطه نامشروع دختران و پسران جوان به نام ازدواج سفید و استقبال نسبی افراد خاص از این موضوع و وارد کردن سبک زندگی غرب در نظام مقدس جمهوری اسلامی زنگ خطری است که از مدتها پیش به صدا درآمده است این نوع رابطه، سناریوی جدید دشمنان اسلام است که برای تخریب نظام خانواده در جامعه اسلامی به وجود آمد.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، منظور از ازدواج سفید، زندگی مشترک یک زوج بدون ازدواج رسمی است. نوعی از ازدواج که در آن پسر و دختر بدون انجام مراحل معمول ازدواجهای رسمی، اعم از خواستگاری و عقد و ازدواج، با یکدیگر زندگی مشترکی تشکیل داده و زیر یک سقف میروند، این نوع ازدواج در غرب به شکل زندگی مشترک غیررسمی در میان بسیاری از زوجهای پیر و جوان، رواج دارد و باعث فاجعه اجتماعی و اخلاقی در غرب شده است. بر اساس تعاریف موجود ازدواج سفید نوعی رابطه عاطفی و جنسی بین زن و مرد است که به دو شکل آن را تعریف میکنند، برخی بر این باورند مقصود آن است که زن و مرد بدون خواندن صیغه نکاح اقدام به تشکیل زندگی مشترک کنند، گروه دیگری نیز معتقدند نوعی زندگی مشترک بدون ازدواج رسمی است که به آن لقب ازدواج سفید دادهاند.
این نوع از ازدواج یا بهتر است بگویم این نحوه جدید رابطه نامشروع اخیراً در تهران و شهرهای بزرگ ایران در حال گسترش است و جامعه را وارد فضای جدیدی از بیبندوباری کرده است. نکته جالب این نوع ازدواج به همراه داشتن تبعات فاجعهآمیز برای دختران جوان و اعتراف غرب در شکست این سناریوی آمریکایی است.
این پدیده شوم توانست پایههای خانواده در غرب را تخریب کند و باعث گسترش بیبندوباری شد به نحوی که بعدها از آن بهعنوان " انقلاب جنسی" نام بردند.[۱] اما در مورد تبعات این نوع ازدواج باید گفت: یکی از تبعات این اتفاق برقراری ارتباطاتی بود که خارج از ضوابط قانونی و معیارهای اخلاقی بوجود میآمد. بر این اساس ازدواج سفید هم یکی از همین روابط خارج از عرف و غیرقانونی بود؛ زیرا در ازدواج سفید هیچ شرط قانونی و ثبت اداری وجود ندارد و زن و مرد در هر لحظه که بخواهند با یکدیگر همخانه شده و هر لحظه که مایل نباشند از رابطه خارج میشوند که چنین شیوهای از ارتباط با جنس مخالف نهتنها بر اساس معیارهای اخلاقی جامعه ما نیست بلکه مخالف با نص صریح قرآن و احادیث مذهبی ماست که همواره جوانان را به پاکدامنی، خویشتنداری و ازدواج حقیقی تشویق میکند.
در علل و زمینههای مختلف رواج این رابطه نامشروع میتوان از مواردی چون تهاجم فرهنگی، کمرنگشدن باورهای مذهبی و اخلاقی، ضعیفشدن پیوندهای خانوادگی، سنتهای غلط ازدواج، هزینههای کمرشکن اقتصادی، تنوعطلبی جوانان، قوانین و شرایط دشوار و زائد عقد و طلاق و... نام برد. درحالیکه ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنهای در مورد ازدواج جوانان بارها بیان کردهاند: «روایت معروفی داریم که پیامبر (صل الله علیه و آله و سلم) فرمودهاند، نکاح سنت من است. البته این سنت آفرینش است سنت میان انسانها و همه اقوام و ادیان است. پس چرا فرمودهاند، سنت من است؟! شاید از این جهت باشد که اسلام تأکید بیشتری بر این امر دارد و در ادیان دیگر این تأکید کمتر است. اسلام اصرار دارد که پسرها و دخترها در همان سنینی که برای ازدواج آمادهاند، ازدواج کنند. پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله و سلم) اصرار داشتند که جوانها زود ازدواج کنند -چه دخترها و چه پسرها- البته با میل و اختیار خودشان. این ازدواج که در گرمی و شور و شوق جوانی است برخلاف برداشت و تلقی بسیاری از افراد که ازدواج دوران جوانی را زودرس میدانند اگر درست صورت بگیرد ازدواجهای بسیار ماندگار و خوبی خواهد بود و زن و شوهر در چنین خانوادهای کاملاً باهم صمیمی خواهند بود. در شرع آمده که پیوند ازدواج را محکم نگاهدارید و برای آن شرایطی هم مشخص کرده است. نیکو کردن اخلاق، همکاری، گذشت، محبت، وفاداری و... از دستورات شرع بعد از ازدواج است».[۲] پینوشت: [۱] تهاجم فرهنگی و زندگی اسلامی، محمد حقپرست، چاپ اول صفحه ۱۳۵
[۲] مطلع عشق، محمد جواد اکبری، دفتر نشر فرهنگ اسلامی چاپ سوم، صفحه 76 فرق و ادیان 115
۱۱/۰۷/۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]