واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نهاوندیان در گفتگوی ویژه خبری:
رئیس جمهور ایران اسلامی در موضع یک تحلیلگر استراتژیک،پیشنهادهای نمایش گونه را نقد کرد
رئیس دفتر رئیس جمهور به منظور تشریح مهمترین دستاوردهای رئیس جمهور در نشست های منطقه ای و بین المللی در سفر به نیویورک و روسیه در برنامه امشب سه شنبه 8 مهرماه در گفتگوی ویژه خبری حضور یافت.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران؛"محمد نهاوندیان" رئیس دفتر رئیس جمهور که به منظور تشریح مهمترین دستاوردهای رئیس جمهور در نشست های منطقه ای و بین المللی در سفر به نیویورک و روسیه در برنامه امشب سه شنبه 8 مهرماه در گفتگوی ویژه خبری حضور یافته بود در پاسخ به این سوال که می توان مجمع عمومی سازمان ملل را بزرگترین المپیک سیاسی دنیا دانست و مهمترین دستاورد رئیس جمهور در این المپیک چیست و همانگونه که ما در بازی های آسیایی در حال کسب مدال های متنوع هستیم دستاوردهای کشورمان را در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و دیدارهای حاشیه ای آن بیان کنید اظهار داشت: ضمن عرض تبریک به افتخارآفرینان بازی های آسیایی مخصوصا "احسان حدادی" که پیروزی اش را به یک پیروزی ملی تبدیل کرد، آنچه که امسال در سفر به مجمع عمومی سازمان ملل و فعالیت های پیرامونی آن اتفاق افتاد،تجلی این حقیقت بود که با اتخاذ رویکرد فعال در دیپلماسی در مقابل رویکرد انفعالی می توان موفق بود.
وی اضافه کرد: یعنی به جای این که ما به دنبال حادثه سازی های دیگر،خودمان را در موضع واکنش قرار دهیم؛می شود در همین فضای موجود دستور کار تعیین کرد و در آن دستور کار در نقش مدیریت صحنه پیشنهاد قابل قبول ارائه داد و از منافع ملی حراست کرد.
رئیس دفتر رئیس جمهور یادآور شد : سال گذشته در همین زمان،ایران اسلامی موضوع افراطی گری و خشونت را مطرح کرد و جهان را به یک موضع متحد در قبال این موضوع دعوت کرد،همچنین طرح ویو را پیشنهاد داد که با اقبال عمومی روبرو شد و با اجماع نیز به تصویب رسید، امسال همه سران در رابطه با خشونت،افراطی گری و تروریسم سخن گفتند و امسال رئیس جمهور ایران اسلامی در موضع یک تحلیلگر استراتژیک،ریشه های تروریسم را مطرح کرد،پیشنهاد عملی ارائه داد و برخی پیشنهادهای نمایش گونه را نقد کرد.
نهاوندیان افزود:همان گونه که شما اشاره کردید همگان بیشترین توجه را به نطق نماینده ایران اسلامی داشتند،بنده بیش از این موضوعات این تجربه را شایسته توجه می دانم یعنی به جای این که ما دنبال این باشیم که دیگری چه گفته و چه کرده خودمان طرح داشته باشیم، البته طرح قابل قبول و با یک اهداف مرحله ای مشخص.
وی ادامه داد:این توفیق ملت ایران است که با یک حماسه سیاسی در سال 92 در مقابل همه تصویرسازی ها و ایران هراسی هایی که سال ها برای آن سرمایه گذاری های میلیاردی شده بود،توانستند در صحنه جهانی ترسیم واقعی از مردم ایران را نشان دهند.
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]