واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نباید به هر کسی مجوز رانندگی داد!
خودروها در کشور ما به وسایل قتاله تبدیل شدهاند و همان طور که برای دادن مجوز اسلحه گزینش میشود، برای دادن مجوز رانندگی هم باید سختگیری بیشتری اعمال شود.
کد خبر: ۴۳۸۳۱۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۲ - 29 September 2014
رئیس انجمن جراحان ارتوپدی گفت: خودروها در کشور ما به وسایل قتاله تبدیل شدهاند و همان طور که برای دادن مجوز اسلحه گزینش میشود، برای دادن مجوز رانندگی هم باید سختگیری بیشتری اعمال شود.
غلامعلی عکاشه، رئیس انجمن جراحان ارتوپدی ایران در گفتوگو با فارس با تأکید بر لزوم رعایت بهداشت ارتوپدی برای پیشگیری از بروز عارضههای ارتوپدی تصریح کرد: یکی از مهمترین بخشهای بهداشت ارتوپدی بهداشت حوادث است که در این بخش میتوان بخش زیادی را با بهداشت ترافیک شامل رانندگی مناسب، جاده مناسب و خودروی مناسب به این بهداشت دست یافت.
وی افزود: متأسفانه در هنگام کسب جواز اسلحه، فرد درخواست کننده را در مراحل مختلف گزینش میکنند مبادا روزی با یک گلوله خارج شده از اسلحه این فرد فردی کشته شود؛ اما درباره ترافیک تمام افراد 19 ساله پس از گذراندن یک دوره کوتاه مجوز رانندگی و کنترل آلت قتالهای را دریافت میکنند که امکان کشتن دهها فرد را به وی میدهد و آن هم به گونه ای که تبعاتی را متحمل نمیشود.
عکاشه افزود: اگر استفاده از اسلحه خطرناک است استفاده از خودرو به علت داشتن سرنشین و تصادف رهگذران و سایر افرادی که هیچ ارتباطی با راننده ندارد نیز خطرناک است بنابراین باید دقت کرد که به هر فردی مجوز رانندگی ارائه نشود و اجازه تردد در هر جادهای صادر نشود زیرا جاده نیز نقش زیادی در حوادث دارد.
رئیس انجمن جراحان ارتوپدی ایران با تأکید بر لزوم انجام اقدامات لازم برای جلوگیری از آرتروز نیز گفت: با کم کردن وزن و ورزش و رواج فرهنگ درست نشستن میتوان از آرتروز جلوگیری کرد.
وی تصریح کرد: انسان توانایی مشخصی برای وارد کردن نیرو به هر یک از اندام و مفاصل خود دارد و در این راستا اگر ما نیرویی را که باید به مفاصل زانو وارد کنیم به کمر وارد کنیم دچار مشکلات زیادی در این ناحیه خواهیم شد.
عکاشه افزود: در بهداشت ارتوپدی باید به بهداشت بیماریهای دیگر نیز اشاره کرد و در این مورد برای مثال والدین باید به اندام فرزند خود در 5 ماهگی دقت کنند زیرا در این زمان به راحتی خواهند فهمید که آیا نوزادشان بیماری دارد یا خیر و به درستی درمانش کنند.
رئیس انجمن جراحان ارتوپدی ایران افزود: بیماری فلج اطفال یکی از نمونههایی بود که به واسطه انجام اقدامات بهداشتی توانستیم این عارضه و بیماری را در بین افراد کشور تقریبا به صفر برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: در بیماریهای استخوانی ناشی از عفونت نیز شاهد اهمیت بهداشت ارتوپدی هستیم یعنی اگر عفونت و میکروبی در هوا و غذا وجود نداشته باشد در نتیجه میکروبی در استخوان رسوخ نخواهد کرد و شاهد بروز بیماریهای عفونی استخوانی نخواهیم بود.
عکاشه درباره مشکلات ارتوپدی ناشی از رانندگی طولانی مدت و کار با کامپیوتر گفت: توصیه میشود که بیش از 3 ساعت به طور مداوم رانندگی صورت نگیرد بنابراین پس از 3 ساعت رانندگی پیاده روی و ورزشهای کمر صورت گیرد و در کل در تمام اینگونه کارها باید به محض احساس خستگی کار را رها کرده و استراحت کنیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]