محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832656100
ایرانیان مقیم آمریکا موفق ترین افراد خارج از کشور هستند
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ایرانیان مقیم آمریکا موفق ترین افراد خارج از کشور هستند
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: جامعه ایرانی مقیم آمریکا و کانادا تقریبا بهترین و موفق ترین افراد خارج از کشور هستند.
آفتاب: «سورنا ستاری» در گفت و گو با ایرنا افزود: ایرانیان مقیم آمریکا قشری موفق هستند که دارای مشاغل مهم و در شرکت های بزرگ عضو هیات مدیره یا معاون هستند به همین دلیل تاثیرگذاری آنها در اقتصاد آمریکا بسیار زیاد است.
رییس بنیاد نخبگان اظهار داشت: 9 هزار و 600 دانشجوی ایرانی در آمریکا است که 78 درصد آنها در علوم پایه و مهندسی مشغول تحصیل هستند و فقط 22 درصد آنها در علوم انسانی و پزشکی تحصیل می کنند.
وی تصریح کرد: اینها همه باعث می شود ما حساب دیگری روی ایرانیان مقیم آمریکا باز کنیم به همین دلیل از حدود 6- 7 ماه قبل تیمی را تشکیل دادیم که بانک اطلاعاتی ایرانیان مقیم آمریکا را تهیه کرده است و در این سفر هم به نتایج خوبی دست یافته ایم تا با این جامعه در تبادل باشیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به جلسه با اساتید، دانشجویان و دانش پژوهان ایرانی مقیم آمریکا گفت: در این جلسه حدود 140 نفر دارای مدارک فوق دکترا و برخی مشغول در شرکت های معروف همچون آمازون و گوگل و اساتید دانشگاه، همچنین حدود 10 نفر نیز دانشجوی دوره دکترا بودند.
وی در مورد این جلسه گفت: قرار بود از ابتدا 70 نفر درجلسه باشند اما به دلیل استقبال بسیار، در حد ظرفیت سالن گفتیم که حدود 140 نفر در جلسه شرکت کنند که از نقاط مختلف آمریکا آمده بودند.
وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در این نشست از دانشگاه های رده دو آمریکایی نبودند، اضافه کرد: آنها از دانشگاه های ام آی تی، استنفورد، هاروارد و شرکت های معروف همچون آمازون، گوگل، آی بی ام و غیره بودند.
ستاری با بیان اینکه جلساتی که قبلا برگزار می شد فقط ایرانیان مقیم نیویورک شرکت می کردند، ادامه داد: برای این جلسه انتخاب کردیم که چه کسانی بیاید.
وی با تاکید بر اینکه باید یک برنامه همکاری مشترک و تبادل داشته باشیم، تصریح کرد: هدف برنامه یاد شده این نیست که ایرانیان مقیم آمریکا حتما در ایران ساکن و مشغول به کار شوند، این موضوع می تواند هدف دوم و سوم باشد اما هدف اصلی تبادل ایده و سرمایه گذاری آنها در حوزه های دانش بنیان در ایران است.
ستاری ادامه داد: به عنوان مثال دو شرکت را به دانشگاه شریف آورده و مستقر کرده ایم که ایرانی هستند و در آمریکا کار می کنند.
وی با یادآوری این نکته که در دانشگاه تحول ایجاد شده، تفکرات تغییر کرده و جهت گیری به سمت دانش بنیان و کارآفرینی سوق یافته است، گفت: این تحول به دلیل تبادل افکار و ایده است چرا که دانشگاه نباید صرفا در زمینه تولید مقاله فعال باشد بلکه باید در حوزه هایی همچون ثبت اختراع، گرفتن رویالیتی، غیره نیز فعال باشد چرا که درصد قابل توجهی از درآمد دانشگاه باید از محل فروش تکنولوژی، اختراع و موارد دیگر باشد و برای دریافت بودجه وابسته دولت نباشد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اضافه کرد: دو سایت و دو NGO (تشکل مردم نهاد) برای شکل گیری این قضیه ایجاد کرده ایم.
ستاری با بیان اینکه ارتباط گیری دانشگاهیان و نخبگان ما با نخبگان ایران مقیم آمریکا باید بدون دخالت دولت باشد، ادامه داد:. دولت نباید دراین قضیه وارد شود و باید زیرساخت و تسهیلات این حرکت و تبادلات را فراهم کند.
وی تاکید کرد که فعالان پژوهشی، دانشگاهیان و نخبگان باید خودشان چه در شرکت ها، چه مراکز پژوهشی و دانشگاه ها طرف مقابل خود را پیدا کنند.
وی در پاسخ به این سوال که آموزش در دانشگاه ها، پژوهش و نیاز جاری کشور تا چه حد منطبق بر یکدیگر است، گفت:
وقتی جهت گیری به آن سمت نباشد، شرایط اینگونه می شود، در هر استان حداقل صد هزار دانشجو داریم و حتی در استان های محروم نیز 70 - 80 هزار دانشجو مشغول تحصیل است، جالب است در سفری که ترکمنستان رفته بودم، کل دانشجویان آن کشور 63 هزار نفر بود.
وی با طرح این سوال که این صدهزار دانشجو چه تاثیری در استان و جامعه دارد؟ افزود: اگر این تعداد هزار یا یک میلیون نیز باشد تفاوتی برای استان ندارد زیرا بر اساس نیازهای جامعه نیست و هیچکدام از پروژه های دوره دکترای ما پشتیبان صنعت ندارد این در حالی است که امکان ندارد در آمریکا پروژه دوره دکترا مشتری نداشته باشد.
وی تصریح کرد: باید به مردم نشان دهیم که در دانشگاه استنفورد پروژه چگونه تعریف می شود و چه نهادهایی در دانشگاه برکلی در حال کار کردن هستند، چگونه است که دانشگاه استنفورد چند هزار شرکت دارد و هلدینگ دانشگاه ام آی تی دهمین شرکت اقتصادی دنیا محسوب می شود، اینجاست که یک دانشگاه می تواند در جامعه تاثیرپذیر باشد.
رییس بنیاد نخبگان در پاسخ به این سوال که در این بین صنعت مقصر است و باید تقاضا را مطرح کند یا دانشگاه؟ اظهار داشت: اشتباه ما همیشه این بوده که فکر می کردیم صنعت و دانشگاه می توانند با هم کار کنند، صنعت و دانشگاه هیچگاه و هیچ جا نمی توانند با هم کار کنند، آنها به نهادهای واسط به عنوان پل ارتباطی نیاز دارند.
ستاری گفت: ما در نظام ملی نوآوری این پل را تعریف می کنیم که می تواند پارکهای فناوری، شرکت های دانش بنیان یا مراکز نوآوری باشد و ما باید نمونه های مختلف آن را در کشورداشته باشیم تا این کار را انجام دهند.
وی اضافه کرد: ما برای نخستین بار در شش ماهه گذشته یک مرکز نوآوری در دانشگاه شریف ایجاد کردیم و اکنون حدود 90 شرکت در دانشگاه در حال کار کردن هستند. برای نخستین بار پنجم فروردین ماه امسال 80 دانشجو به دانشگاه رفتند. این در حالی است که امکان ندارد 5 فروردین در دانشگاه باز شود، دلیل آن نیز این است که این دانشجوها می خواستند در شرکت های خود فعالیت کنند.
وی تاکید کرد که این ایده ها و برنامه هایی که در دنیا نتیجه داده، نمونه ای است که می توان از تجربه آنها استفاده کرد.
وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه تا چه حد این جامعه ایرانی مقیم آمریکا اعتقاد به این دارند که می توان به لحاظ عملی در ایران کار کرد، گفت: ما چند مورد از آنها را به ایران آورده ایم، شش ماه است یکی از آنها در ایران حدود 10 - 12 شرکت را به عنوان ورودی پذیرفته است و برای هر پذیرش، 50 هزار دلار پرداخت می کند که این سرمایه گذاری خطرپذیر است.
ستاری تصریح کرد: در گفت و گویی که با اریک اشمیت رییس هیات مدیره گوگل داشتم او بسیارعلاقه مند آمدن به ایران است و قرار شد دعوتش کنیم و آقای کردستانی که معاون وی است نیز علاقه مند آمدن به ایران است، اینها همه نمونه های موفق هستند.
ستاری ادامه داد: چه می شود که دانشگاهیان ما نمی توانند در ایران کار کنند اما هنگامی که به آمریکا می آیند درهمین شرکت ها مشغول به کار هستند، شرکت و فعالیت خود را دارند و می توانند کار خود را انجام دهند، این نشان دهنده آن است که ما نیاز به ایده های و ساختارهای جدید در نظام پژوهشی داریم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: این موضوع را که می گویم، بسیاری خوششان نمی آید و آن اینکه در حوزه پژوهش کم هزینه نمی کنیم اما نتیجه نمی گیریم.
وی یادآور شد: بیش از صد پژوهشکده در کشور داریم، این همه پژوهشکده های زیبا با دفتر و پژوهشگر اما چه فایده برای صنعت دارد و چه از آن حاصل می شود البته این موضوع نافی این نیست که آنها را نداشته باشیم.
ستاری اظهار داشت: روش های پژوهشی قبلی اشتباه بوده و باید اصلاح شود و نمونه های موفق آن و ایده آن هم در آمریکا وجود دارد، در واقع وقتی بتوانیم این تبادلات را افزایش دهیم، این ایده ها به کشور منتقل می شود.
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
ستاری: ایرانیان مقیم امریکا و کانادا موفقترین افراد خارج از کشور هستند
ستاری ایرانیان مقیم امریکا و کانادا موفقترین افراد خارج از کشور هستند معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت جامعه ایرانی مقیم آمریکا و کانادا تقریبا بهترین و موفق ترین افراد خارج از کشور هستند به گزارش نامهنیوز سورنا ستاری افزود ایرانیان مقیم آمریکا قشری موفق هستند که دارای مموفق الربیعی در گفتوگو با فارس: نیازی به مشاوران آمریکایی برای عراق نیست/ العامری بهترین گزینه برای وزارت کشو
موفق الربیعی در گفتوگو با فارس نیازی به مشاوران آمریکایی برای عراق نیست العامری بهترین گزینه برای وزارت کشورنماینده فراکسیون ائتلاف دولت قانون عراق در پارلمان با تاکید بر اینکه کشورش نیازی به مشاوران نظامی یا نظامیان آمریکایی ندارد هادی العامری را بهترین گزینه برای تصدی وزارتحاشیه دیدار ایرانیان مقیم آمریکا با روحانی |اخبار ایران و جهان
حاشیه دیدار ایرانیان مقیم آمریکا با روحانی ایرانیان مقیم آمریکا که موفق به دیدار صمیمانه با دکتر روحانی در نیویورک شده بودند از نظرات و دیدگاه های اعتدال گرایانه ریاست جمهوری اسلامی ایران در قبال مسایل داخلی و بین المللی استقبال کردند کد خبر ۴۳۷۹۱۸ تاریخ انتشار ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱در دیدار رییس جمهور با ایرانیان مقیم آمریکا چه کسانی حضور داشتند؟
در دیدار رییس جمهور با ایرانیان مقیم آمریکا چه کسانی حضور داشتند چند رسانهای > عکس - حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران شامگاه پنج شنبه با ایرانیان مقیم آمریکا در نیویورک دیدار کرد دیدار رییس جمهور با ایرانیان مقیم آمریکا دیدار رییس جمهور با ایرانیانرئیس جمهور درجمع ایرانیان مقیم آمریکا
رئیس جمهور درجمع ایرانیان مقیم آمریکا رئیس جمهور درجمع ایرانیان مقیم آمریکا در نیویورک گفت بزرگترین سرمایه کشور نه نفت و معادن که فرهیختگان دانشمندان و شایستگانی است که دل و قلبشان در گرو تعالی و پیشرفت کشور می تپد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر آقای روحانی با اشارهسپاه قدس گیلان، موفق ترین سپاه برتر کشور اعلام شد
سپاه قدس گیلان موفق ترین سپاه برتر کشور اعلام شد رشت - ایرنا - فرمانده سپاه قدس گیلان گفت در چهارمین جشنواره سراسری مالک اشتر فرماندهی کل سپاه سپاه استان به عنوان موفق ترین سپاه برتر کشوری برای سومین بار انتخاب شد سردار هامون محمدی شامگاه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا باوزیرکشور: بیشترین موفقیت ما در حوزه مواد مخدر ثابت نگهداشتن آمار است/ آغاز طرح استان پاک از خوزستان
وزیرکشور بیشترین موفقیت ما در حوزه مواد مخدر ثابت نگهداشتن آمار است آغاز طرح استان پاک از خوزستان سیاست > دولت - نسیم نوشت عبدالرضا رحمانیفضلی طی سخنانی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان در محل استانداری خوزستان در اهواز گفت یکی از دلایل عمشیلی، کشوری با کمترین میزان قتل در آمریکای لاتین
شیلی کشوری با کمترین میزان قتل در آمریکای لاتینبر اساس اعلام دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل شیلی از بین دیگر کشورهای منطقه آمریکای لاتین دارای کمترین میزان مرگ و میر بر اثر قتل و آدمکشی میباشد به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای فارس در آمریکای لاتین دفتر مقابله با موابانک اطلاعاتی لرستانیهای مقیم خارج کشور تکمیل شود
استانها غرب لرستان سلاحورزی بانک اطلاعاتی لرستانیهای مقیم خارج کشور تکمیل شود خرم آباد - خبرگزاری مهر رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی خرمآباد بر ضرورت تکمیل بانک اطلاعاتی لرستانیهای مقیم خارج کشور در استان تاکید کرد به گزارش خبرنگار مهر حسین سلاحورزی صبح چهارشگرانترین و ارزانترین کشورها برای تحصیل دانشجویان خارجی
سهشنبه ۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۸ موسسه مالی و بانکداری انگلیسی اچاسبیسی اعلام کرد هند ارزانترین مقصد تحصیلی برای دانشجویان خارجی است به گزارش سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اچاسبیسی هند را ارزانترین و استرالیا را گرانترین مقصد دانشجویان خارجی معرفی کرد ببا حضور استاندار لرستان شورای هماهنگی لرستانیهای مقیم خارج کشور در لرستان تشکیل شد
با حضور استاندار لرستانشورای هماهنگی لرستانیهای مقیم خارج کشور در لرستان تشکیل شدبا حضور استاندار لرستان شورای هماهنگی لرستانیهای مقیم خارج کشور در لرستان تشکیل شد به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد هوشنگ بازوند ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی لرستانیهای مقیم خارج کشور که برروحانی در دیدار با ایرانیان مقیم امریکا: توسعه ایران نیازمند همراهی همه ایرانیان است/کلید موفقیت دولت واگذاری
روحانی در دیدار با ایرانیان مقیم امریکا توسعه ایران نیازمند همراهی همه ایرانیان است کلید موفقیت دولت واگذاری امور به کارشناسان استرییس جمهوری شامگاه پنج شنبه به وقت نیویورک صبح جمعه به وقت تهران در جمع ایرانیان مقیم آمریکا گفت سازمان تحریم ها بر هم خورده است و امکان بازگشت شراپس از آزادی اسرای ترکیه نزد داعش وزیر خارجه مصر از التزام کشورش به همکاری با آمریکا علیه داعش خبر داد
پس از آزادی اسرای ترکیه نزد داعشوزیر خارجه مصر از التزام کشورش به همکاری با آمریکا علیه داعش خبر دادوزیر خارجه مصر که تا پیش از این کشورش عدم همکاری قاهره با ائتلاف آمریکایی موسوم به ائتلاف ضد داعش را اعلام کرده بود در سفر به نیویورک اعلام کرد که کشورش به همکاری با شرکایش برای ماحداث موسسه خيريه در كوهدشت توسط لرستاني مقيم خارج كشور
۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۴ ۴۱ب ظ احداث موسسه خيريه در كوهدشت توسط لرستاني مقيم خارج كشور با حضور سرمايهگذار لرستاني مقيم دبي و جمعي از مسوولان استان جلسه تعيين تكليف ايجاد يك مؤسسه خيريه در شهرستان كوهدشت لرستان برگزار شد به گزارش خبرگزاري موج در اين جلسه كه در سالن جلسات استانداري برگزسرمایه ایرانیان خارج از کشور حدود یکهزار میلیارد دلار است
معاون وزیر امورخارجه سرمایه ایرانیان خارج از کشور حدود یکهزار میلیارد دلار است یزد - ایرنا - معاون کنسولی امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه میزان سرمایه ایرانیان خارج از کشور را 800 تا یکهزار میلیارد دلار اعلام کرد به گزارش ایرنا حسن قشقاوی روز سه شنبه در آیین افتتاح دباید از ظرفیت جوانان ایرانی خارج از کشور بهترین استفاده را کرد
باید از ظرفیت جوانان ایرانی خارج از کشور بهترین استفاده را کرد نشست کارگروه فرهنگ و رسانه ی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به میزبانی معاونت ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان صبح امروز تشکیل شد آفتاب- سرویس اجتماعی دکتر محمود گلزاری معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورموفقترین رژیمهای افراد معروف هالیوود
موفقترین رژیمهای افراد معروف هالیوود در این مطلب موفقترین رژیمهای افراد معروف هالیوود را مرور میکنیم تا به شما کمک کنیم تا برای روز عروسیتان آماده شده به اندام دلخواهتان برسید به این مطلب امتیاز دهید رژیم دوکان به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از برترینها دوکان-
گوناگون
پربازدیدترینها