تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832739079




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احمدی‌مقدم: وظیفه ناجا کنترل جرم است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: احمدی‌مقدم: وظیفه ناجا کنترل جرم است
سردار احمدی‌مقدم فرمانده نیروی انتظامی و حجت‌الاسلام رئیسی دادستان کل کشور در همایش ملی پلیس و پیشگیری اجتماعی از وقوع جرم، به ارائه راهکار در خصوص راه‌های پیشگیری اجتماعی از وقوع جرم پرداختند.
فارس: همایش ملی پلیس و پیشگیری اجتماعی از وقوع جرم در پردیس غدیر دانشگاه علوم انتظامی امین آغاز به کار کرد.

در این مراسم سردار احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی و حجت الاسلام رئیسی دادستان کل کشور به ارائه سخنرانی و راهکار در خصوص راه‌های پیشگیری اجتماعی از وقوع جرم پرداختند.

گسترش شدید مواد مخدر و الکلیسم جرایم مزمن و پیشرونده‌اند

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در همایش ملی پیشگیری اجتماعی از وقوع جرم با درود به روان شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و روح امام راحل و تقدیر از برگزار کنندگان این همایش ملی اظهار داشت: امیدواریم این همایش گام دیگری باشد به سمت افق روشن برای جامعه عاری از جرم.

فرمانده نیروی انتظامی گفت: برای اینکه به موضوع پیشگیری از جرم اشاره کنیم باید به منابع تولید جرم و شرایط کنونی اشاره شود. وی افزود: در شرایط کنونی شاهد رشد و گسترش تروریسم هستیم و دستهای قدرتهای جهانی به وضوح و آشکار پشت این جریان دیده می‌شود.

سردار احمدی‌مقدم تصریح کرد: گسترش شدید مواد مخدر و الکلیسم که می‌بینیم بنا به تعریف سازمان ملل از جرایم مزمن و پیشرونده هستند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: باز هم همان حامیان تروریست نقش باواسطه و بی‌واسطه‌شان در ترویج مواد مخدر وجود دارد. وی به بستر توسعه یافته ارتباطات اشاره کرد و گفت: امروز بستر ارتباطات بستری مناسب برای توسعه جرایم شده چه در گسترش جرایم توسعه یافته، چه در آموزش جرم و جنایت و چه در تخریب فرهنگی.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: یکی دیگر از مواردی که در اثر گسترش ارتباطات شاهد آن هستیم فشار روزافزون نظامات حقوقی در کشورهای ضعیف است که به کاهش اقتدار کشورها منجر شده و امکان برای حضور مخالفین و فشار به حکومت‌ها را افزایش داده؛ مگر اینکه آن کشور در بلوک قدرت به عنوان مهره تا روزی که آنها علاقه‌مندند در میدان بازی قرار گیرد.

مدرنیسم موجب انتشار جرایم می‌شود/ نگاه فمینیستی موجب ناهنجاری‌های اخلاقی نسلی شده

 سردار اسماعیل احمدی‌مقدم فرمانده نیروی انتظامی در ادامه همایش ملی پیشگیری از جرم به واژه مدرنیسم پرداخت و گفت: مدرنیسم امروز واژه‌ای مترادف با روش زندگی غربی است یعنی تلاش برای تحول زندگی جوامع بشری به سمت یکسان‌سازی با فرهنگ غربی در دستور کار است.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: غربی‌ها تلاش می‌کنند با هجوم رسانه‌ای افکار را مغموم کنند و هر کشوری تنها با تبعیت از فرهنگ غرب به خود احساس فخر کند و در چنین فضایی از پوشیدن لباس تا چیدمان مبلمان و روش آموزش تربیت و حتی لذت‌جویی نیز پیش رفته‌اند تا تابع قواعد و هنجارهای غربی باشد که خود همین امر موجب نشر و انتشار جرایم است.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: امروز نگاه فمینیستی موجب شده که کانون‌های حمایت از زنان به وجود  آید و این کانونها در ادامه ازدواج‌گریزی را به دنبال داشته باشند در حالی که زاد و ولد وجود دارد و نتیجه آن همزیستی فرزندان تک والدین با مادر است که باعث ناهنجاری‌های اخلاقی و نسلی شده است.

سردار احمدی‌مقدم ادامه داد: امروز الحمدلله گفتمان‌سازی شده و خطرات گوشزد شده است.

وی تصریح کرد: یکی از عواقب رفتارهای غیراخلاقی و جنسی ممانعت از ازدواج و کاهش زاد و ولد، جلوگیری از فرزندآوری و اشتغال به لهو و لعب و اعتیاد است که در نتیجه کمتر به رشد کشور توجه می‌شود.

غربی‌ها در حالی از ما انتقاد می‌کنند که خود از جنایتکارترین رژیم‌ها نظیر صهیونیست‌ حمایت می‌کنند

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم فرمانده نیروی انتظامی به رویکرد غربی‌ها پرداخت و گفت: اگر داعشی‌ها بغداد را بگیرند اشکال ندارد اما اگر شهروند آنها را بگیرند مشمول مجازات است البته معلوم نیست کشتن به دستور خودشان بوده و بخشی از سناریوشان بوده یا نه و باید به دیده ظن و گمان به آن نگاه کرد.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: در حالی به جمهوری اسلامی انتقاد می‌کنند که از جنایتکارترین نظام‌ها که اسرائیل است و مستبدترین نظام‌ها که انتخاباتی در آن رخ نمی‌دهد حمایت می‌کنند. وی افزود: امروز جامعه ما جامعه آگاهی است و در چنین فضایی دستگاه‌های امنیتی و انتظامی می‌خواهند قانون را اجرا کرده و از وقوع جرم جلوگیری کنند. سردار احمدی‌مقدم اظهار داشت: نگاه گذشته به جرم یک نگاه اقتدارگرایانه است و کمتر به عنصر جرم و تحلیل جرم می‌پردازد؛ بسترهای وقوع جرم باید شناخته شود و چرایی اینکه جرم چرا به وقوع می‌پیوندد نیز باید پیدا شود.

وی ادامه داد: متأسفانه همواره به سمت معلول رفته‌اند و ما را غافل از ریشه‌ها و علت‌ها می‌کنند.

راهکار ناجا پیش‌بینی حداکثری برای احتمالات حداقلی است

 سردار اسماعیل احمدی‌مقدم به ادامه بحث بسترهای وقوع جرم پرداخت و اظهار داشت: هم علت‌گرایی مهم است و هم معلول‌گرایی اما در تقدم رتبی جرم از جنایت مهمتر است اما در تقدم زمانی مجرم مهمتر است.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: توجه نیروهای امنیتی و انتظامی مثل قبل نمی‌تواند ناظر بر معلول و برخورد مقابله با مجرم و حوادث امنیتی باشد بلکه باید ناظر بر پیشگیری و کاهش هزینه‌ها باشد.

این مقام ارشد انتظامی به یگان ویژه اشاره داشت و گفت: در مورد یگان ویژه که سخت‌ترین لایه است نیز این مسئله باید اعمال شود و نمی‌تواند بگوید وظیفه من مقابله است بلکه وقتی که همه راهکارهای اجتماعی جواب نداد و یگان ویژه وارد شد آن هم باید تلاش کند اول با مذاکره بحران را حل کند و اگر با مذاکره حل نشد در مرحله بعد با ابزارهای کم آسیب و کم هزینه وارد شود.

وی تصریح کرد: پلیسی که بخواهد در انجام وظایفش در محیط بین‌المللی، منطقه‌ای و داخلی موفق باشد باید از عناصری برخوردار باشد که قدرت پیش‌بینی یکی از آنهاست.

سردار احمدی مقدم افزود: راهکار ما در ناجا پیش‌بینی حداکثری برای احتمالات حداقلی است؛ ممکن است هرگز جنگی رخ ندهد اما چون احتمال پرهزینه‌ای ما و همه ملت‌ها برای آن روز پیش‌بینی کرده‌ایم.

وظیفه ناجا کنترل جرم است/ ایمن‌سازی شبکه‌های اجتماعی با محدودسازی متفاوت است

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در همایش ملی پیشگیری از جرم به گفتمان‌سازی اشاره کرد و اظهار داشت: باید در جامعه گفتمان‌سازی را ایجاد کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی به بحث شبکه‌های اجتماعی پرداخت و گفت: مردم و جوانان احساس می‌کنند که دولت می‌خواهد در این زمینه محدود کند در حالی که  ایمن‌سازی با محدودسازی متفاوت است اگر چه ممکن است همپوشانی هم وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: محدودسازی نیز با محروم‌سازی متفاوت است و اگر کاری می‌کنیم برای ‌آن است که مجرمان را دور کنیم.

این مقام ارشد انتظامی به قدرت همراه‌سازی و مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: این امر از توانمندی‌هایی است که دنبال آن هستیم و باید مردم اعتماد کنند که این دستگاه خیر آنها را می‌خواهد و هر وقت حرف آن را گوش نکردند آسیب دیده‌اند.

سردار احمدی‌مقدم تصریح کرد: ناجا به عنوان یک مصلح اجتماعی به مردم و شهروندان نگاه می‌کند و قدرت حمایت از مردم باید در ناجا فراهم شود.

وی گفت: امروز پیشتازی آسان است اما تحقق‌اش سخت است.

فرمانده نیروی انتظامی گفت: آنهایی که اینترنت، ماهواره و شبکه‌های جدید را تولید می‌کنند ما را منفعل از رفتار خود می‌کنند و دنبال خود می‌کشند و وقتی می‌توانیم بگوییم پیشتازی به میدان بازی را ما تعیین کنیم و پیشتاز بودن یعنی آنکه قدرت ایجاد، اتکا و تأسیس لازم را داشته باشیم.

وی تصریح کرد: ما در بعضی از حوزه‌ها پیشتاز هستیم به طوری که کشورهای دیگر که به ما بد و بیراه می‌گویند علیرغم میل خودشان دست گدایی به سمت ما دراز می‌کنند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: به روز بودن، پیشتاز بودن، مبارزه با فساد و تقویت عناصر درونی نیروی سازمان از جمله مسائلی است که اعتمادسازی می‌کند.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: یکی از اقدامات دیگر مصون‌سازی است و باید دستگاه‌ها به وظایف خود عمل کنند.

وی به مبحث معتادان پرداخت و گفت: معتاد مجرم نیست مریض است ما دخمه‌ها را جمع‌آوری کرده‌ایم و آنها به وسط اتوبان‌ها و پارک‌ها منتقل شده‌اند چه کسی باید وظیفه خود را انجام دهد، سد معبر را چه کسی باید جمع کند، دست‌فروش، گدا و بی‌خانمان را چه کسی.

سردار احمد‌ی‌مقدم تصریح کرد: شهرداری، دستگاه‌های حمایتی و ... باید در این حیطه وارد شوند و گر نه عادی‌سازی جرم در نگاه جامعه می‌شود؛ اگر شهری 50 درصد بیکاری دارد بیشترین عدد مجرمان را دارد و باید در آن شهر سرمایه‌گذاری کنیم.

این مقام ارشد انتظامی به وظیفه ناجا که کنترل جرم است اشاره داشت و افزود: مرحله بعد که در حوزه قضایی، سرعت و قاطعیت است و اینکه مجرم را بتوان به مسیر عادی زندگی برگرداند.

وی افزود: قوانین ما مشکلاتی دارد چرا که فرد با انجام یک جرم سوءپیشینه می‌گیرد و دوباره از روی جهل و اکراه به چرخه جرم برمی‌گردد.

سردار احمدی‌مقدم ادامه داد: وظیفه دستگاه‌ها استفاده از پتانسیل‌های اجتماعی است که پلیس پیشگیری و پلیس افتخاری از جمله آنهاست.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: همه توجه ما به مجرمین است و باید توجه بزرگی به بزه‌دیدگان و قربانیان داشته باشیم و مردم باید از دور کردن مجرمان از خودشان آگاه باشند؛ زمین‌خواری، لیزینگ، شرکت‌های هرمی و انواع و اقسام پرونده‌های مالباختگان از این جمله‌اند.

وی خاطرنشان کرد: باید جامعه نقطه اتکایی داشته باشد که اگر فرد بخواهد به طور مثال ماشین بخواهد بتواند استعلام کند که اصیل است یا نه و بخش مشاوره نباید تنها اجتماعی باشد بلکه باید امنیتی و انتظامی باشد و مردم بتوانند با مشاوره گرفتن از خودشان دفاع کنند.

این میزان جرم زیبنده نظام اسلامی نیست/کارآمدترین نظام، نظام خود کنترلی است

 حجت‌الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی، دادستان کل کشور در همایش ملی پیشگیری از جرم با اشاره به اینکه برای به وجود نیامدن انگیزه ارتکاب جرم چه کاری باید انجام داد گفت:‌ اگر بخواهیم انگیزه جرم به وجود نیاید باید سراغ رشته‌های تربیتی برویم و باید ببینیم که تربیت از کجا شروع می‌شود. از زمان همسر گرفتن بحث‌های تربیتی آغاز می‌شود. وی افزود: این جا نقش دستگاه‌های تربیتی و الگوساز نقش مهم و تاثیرگذاری است هر قدر نقش این دستگاه‌ها برجسته‌تر شود ما شاهد کاهش جرم هستیم.

دادستان کل کشور اظهار داشت: امروزه کارآمدترین نظام، نظام خود کنترلی است یعنی چه مسئولین بازدارنده در جامعه حضور داشته باشند یا حضور نداشته باشند تمام آحاد جامعه خود را موظف به خودکنترلی می‌دانند.

وی با بیان اینکه بحث پیشگیری و مصون نگه داشتن جامعه از آسیب از علم پزشکی به اجتماع وارد شده است گفت: هیچ دستگاهی را در کشور نمی‌شناسیم الی اینکه وظیفه پیشگیرانه دارند دستگاه‌های الگوساز و فرهنگ‌ساز ما و همچنین دستگاه قانونگذار ما باید در تبیین قوانین و برنامه‌ها نگاه پیشگیرانه از جرم داشته باشند. وی تصریح کرد: این میزان جرم در جامعه زیبنده نظام اسلامی نیست.

ضرورت تشکیل معاونت مبارزه با مواد مخدر در وزارت امور خارجه

 دادستان کل کشور در ادامه همایش ملی پیشگیری از جرم گفت: نظام دینی مبتنی بر آن است که نگذاریم انگیزه جرم به وجود بیاید اما اگر انگیزه مجرمانه به وجود آمد باید کاری شود که ابزارها برای انجام جرم از بین برود.

وی افزود: نظام اسلامی اصل بر اعتماد و کنترل است. هر دوی این ها باید در کنار هم باشند و هیچکدام ناقض همدیگر نیستند. همواره باید نظارت ضامن اجرای قانون باشد.

دادستان کل کشور اظهار داشت:‌ تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در نظام پولی و بانکی، اجتماعی و فرهنگی هم می‌توان پیشگیرانه باشد و هم می‌تواند آسیب‌زننده باشد.

وی ادامه داد:‌ باید زمینه‌ها برای سوء استفاده از قانون شناسایی شود و از بین برود همچنین باید ساز و کارهایی را که بتوانند از جرم پیشگیری کند را ایجاد کنیم.

رئیسی بیان داشت:‌ اگر به هر دلیلی در جامعه جرمی به وجود آمد با ید بخش‌های دانشگاهی و آکادمیک باید بررسی کنند و علل وقوع آن را پیدا کنند ولی نکته مهم این است که قبل از آن باید برخوردی دقیق و درست با این جرم صورت بگیرد.

وی با اشاره به اینکه تولید مواد مخدر در افغانستان زیر نظر ناتو است گفت: در برخورد با مواد مخدر فقط نیروهای انتظامی نباید دیده شوند و باید سازمان‌های دیگر هم در این زمینه تلاش کنند به عنوان مثال وزارت امور خارجه باید حوزه‌ای در زمینه با مواد مخدر تشکیل دهد و صدای جمهوری اسلامی ایران را به جهانیان برساند و در این زمینه کارهای دیپلماتیک انجام دهد. همچنین صدا و سیما هم باید به این مقوله بپردازد باید مسئله مواد مخدر دغدغه تمام اجتماع و کشور شود.

رئیسی در خاتمه گفت: پایبندی به دین، خانواده و نظام توسط مردم از فرصت‌های ما به شمار می‌روند که می‌توانیم از آن برای مقابله با تهدیدها استفاده  کنیم.




تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن