واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ مهر ۱۳۹۳ (۱۳:۴۹ب.ظ)
حجتالاسلام طهماسبي: دانش بالاي آيتالله آدينهوند در مورد قواعد صرف و نحو عربي زبانزد همگان بود امام جمعه کوهدشت با اشاره به دانش بالاي آيتالله آدينهوند در مورد قواعد صرف و نحو عربي، اظهار کرد: قرآن بهوسيله ادبيات عرب معنا ميشود و در شناخت قرآن ابتدا بايد کلمات عرب را شناخت که اين دانشمند در صرف و نحو عربي زبانزد تمام حوزههاي علميه کشور بود.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، حجتالاسلام طهماسبي، امام جمعه کوهدشت امروز، ششم مهر در مراسم بزرگداشت آيتالله آدينهوند در مدرسه کماليه خرمآباد با تسليت به مناسبت رحلت آيتالله آدينهوند به بيان ويژگيهاي اخلاقي ايشان پرداخت و افزود: تمام عالم با آسمانها و کهکشانها و همه تشکيلات آن عالم دنياست، حال بايد پرسيد عالم سکوت چيست و بايد دانست که حقيقت هستي و ملکوت در دست خداوند است.
وي با با ذکر حديثي از امام صادق(ع) درباره علم و دانش، اظهار کرد: علم و سواد آيتالله آدينهوند بهقدري بود که عمده مسئولان حال حاضر نظام از علم ايشان استفاده کردهاند.
امام جمعه کوهدشت در مورد نيت علم و دانش اضافه کرد: اگر علم و دانش براي غيرخدا بنا شود، زرهاي ارزش ندارد و زماني از مرتبه بالايي برخوردار است که براي خدا باشد.
وي با بيان اينکه عالم بايد نقش تربيتي براي جامعه داشته باشد و نگاه به درب خانه عالم برکت است، افزود: علم اصول و احاديث و علم اخلاق و تربيت داراي عظمت و مقام هستند.
طهماسبي ادامه داد: دو کلمه دانش و بينش در کنار هم انسان را نجات ميدهد و اگر علم همراه با بصيرت باشد چشم فتنه را کور ميکند.
امام جمعه کوهدشت اضافه کرد: جامعه اسلامي فقط به جسم انسان نميپردازد بلکه به روح انسان هم ميپردازد تا انسان به رشد و کمال برسد کما اينکه دغدغه مقام معظم رهبري پيشرفت تؤام با عدالت است که گسترش عدالت جز با پرورش روح انسان محقق نميشود.
حجتالاسلام طهماسبي با اشاره به دانش بالاي آيتالله آدينهوند در مورد قواعد صرف و نحو عربي، اظهار کرد: قرآن بهوسيله ادبيات عرب معنا ميشود و در شناخت قرآن ابتدا بايد کلمات عرب را شناخت که اين دانشمند در صرف و نحو عربي زبانزد تمام حوزههاي علميه کشور بود.
وي ادامه داد: نامههاي عربي که در زمان آيتالله بروجردي به دانشگاه الازهر مصر نگارش شده توسط آيتالله آدينهوند کتابت مي شوند.
طهماسبي با بيان خاطرهاي از آيتالله آدينهوند اظهار کرد: روزي امام خميني(ره) و فرزندش آقامصطفي در مورد لغت جمع انسان با هم صحبت ميکردند، ما به همراه آيتالله آدينهوند وارد شديم و امام(ره) فرمودند: قاضي آمد.
امام جمعه کوهدشت ادامه داد: آيتالله آدينهوند در فقه، معارف، اصول و ادبيات صاحبنظر بود و در مورد اشعار حافظ و اشعار سبزواري داراي نظرات منطقي بود.
وي در پايان گفت: آيتالله آدينهوند محب اهل بيت(ع) بود، در ساخت مساجد کوهدشت نقش فعالي داشت و بيش از 15 هزار شاگرد در مکتب ايشان تلمذ کردند و به گفته بزرگان حوزه، ايشان استاد اساتيد بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]