تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا بحال كسانى كه براى خدا گرسنه و تشنه شده‏اند اينان در روز قيامت سير مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834489503




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سردار جنگ مظلوم در زادگاه خود/ شهید خزایی مرد میدانهای جنگ بود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > غرب > همدان گزارش مهر/
سردار جنگ مظلوم در زادگاه خود/ شهید خزایی مرد میدانهای جنگ بود
اسدآباد - خبرگزاری مهر: سردارشهید علیرضا خزایی فرمانده سابق سپاه اسدآباد که در عملیات قراویز به جمع هم‌رزمان شهیدش پیوست و برای همیشه جاودانه شد، در زادگاه خود ناشناخته مانده است.



به گزارش خبرنگار مهر، رژیم بعثی عراق در ۳۱ شهریور سال ۱۳۵۹ هجوم سراسری به ایران اسلامی را آغاز کرد بطوریکه در منطقه سرپل ذهاب سپاه دوم ارتش عراق با لشکرهای ۶ زرهی و ۸ پیاده مأموریت داشت شهرهای قصر شیرین و سر پل ذهاب و پادگان ابوذر را تصرف کند. در ابتدا شهر قصر شیرین اشغال شد و سپس عراقی‌ها از سمت دشت ذهاب و جاده قصر شیرین به پیشروی خود ادامه داده و وارد شهر سر پل ذهاب شدند و شهر در حال سقوط بود که رزمندگان سپاه استان همدان خودشان را به سر پل ذهاب رساندند و با کمک مردم محلی و نیروهای استان کرمانشاه سد راه عراقی‌ها شدند. در جنگ هشت ساله تحمیلی بیش از 213 هزار و 255 نفر از هموطنان جان شیرین خود را در دفاع از آرمان‌ها فدای انقلاب اسلامی ایران کردند. اما به‌راستی که شهید تنها یک‌لفظ تجلیلی نیست بلکه شهادت در راه خدا یک مقام الهی است که شهدای این مرز و بوم برای عقیده و نظر خود و دفاع از انقلاب و کشورشان به شهادت رسیدند. قرآن کریم آیات متعددی درباره‌ چرایی، آثار و فضائل جهاد و شهادت در راه خدا ذکر می‌فرماید کمااینکه مواردی چون حیات و زنده بودن شهیدان، نائل شدن به رحمت و مغفرت الهی، بخشش گناهان شهید و داخل شدن در بهشت نمونه‌هایی از آن است. در ایران شهید مظهر ایثار، ایمان، اخلاص و شجاعت است و به‌راستی که شهدا با ایمان و اخلاصی که داشتند جان خود را در راه ایثار برای وطن شجاع وارانه تقدیم این انقلاب کردند. شهرستان اسدآباد 403 شهید تقدیم انقلاب کرد در این زمینه شهرستان اسدآباد نیز که با دارا بودن 110 هزار نفر جمعیت در غرب استان و در 45 کیلومتری شهر همدان واقع‌شده در هشت سال دفاع مقدس پا به‌پای مردم سایر کشور در دفاع از این مرز و بوم کم نگذاشت که سند آن تقدیم 403 شهید انقلاب اسلامی ایران است. شهدای اسدآبادی در جنگ زبانزد خاص و عام بودند و در بیشتر عملیات‌ها رزمندگان و شهدای اسدآبادی حضور داشتند به‌گونه‌ای که اجساد 25 شهید جاویدالاثر هنوز به دیار خود بازنگشته‌ است.

اما در بین شهدای گرانقدر ایران اسلامی سردار خزایی یکی از سرداران به نام استان همدان است که باید رشادت‌ها و دلیری هایش به نسل جوان انتقال پیدا کند چراکه وی یک جوان موفق و اسطوره شجاعت بود. شهید علیرضا خزایی در بیستمین روز از تیرماه 1339 در روستای تپه شادک از توابع شهرستان اسدآباد متولد شد و دوران ابتدایی را در زادگاه خود سپری کرد و سپس برای ادامه تحصیل در مقطع راهنمایی همراه با خانواده به شهرستان سنقر کلیایی از توابع استان کرمانشاه مهاجرت و تا پایان سال 53 در سنقر ماند. شهید خزایی سپس به شهر زادگاه خود بازگشت و پس از شرکت در کنکور سال 1355 در رشته زبان انگلیسی دانشگاه شیراز قبول شد که پس از ورود به دانشگاه و آشنا شدن با چهره‌های مبارز دانشگاهی باعث شد که عزم او در راه مبارزه با رژیم محکم‌تر شود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران علیرضا خزایی و تعدادی دیگر از فعالان مبارزه‌های سیاسی اولین نهاد انقلابی شهرستان اسدآباد به نام کمیته انقلاب اسلامی را راه‌اندازی کردند. وی سپس به کردستان رفت و در ناآرامی‌هایی که عوامل ضدانقلاب و منافقین در آنجا به وجود آورده بودند شجاعانه مبارزه کرد و برای حفظ هر وجب از این خاک این کشور مردانه جنگید. شهید علیرضا خزایی سپس به‌فرمان امام خمینی (ره) وبا همکاری دوستان هم‌رزمش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در اسدآباد تأسیس کرد و خودش به‌عنوان فرمانده اين سپاه مشغول خدمت شد. پس از شروع جنگ تحمیلی به‌رغم تمامی مخالفت‌ها توسط فرمانده هان و مسئولین استان علیرضا خزایی عزم جبهه‌های نبرد کرد و در اولین روزهای جنگ در جبهه حاضر شد و برای دفاع از تمامیت ارضی ایران اسلامی مجاهدت‌های زیادی انجام داد.

شهید خزایی یک سال را در جبهه‌های نبرد گذراند و در این مدت وی فرمانده سپاه ناحیه اسدآباد نیز شناخته می‌شد که در عملیات قراویز در یازدهم شهریورماه 1360 به‌سوی هم‌رزمان شهید پر کشید. نحوه شهادت از زبان تنها باقیمانده قراویز حاتم مرادی تنها بازمانده عملیات قراویز در خصوص نحوه شهادت علیرضا خزایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در زمان عملیات قراویز هنوز هیچ گردانی تشکیل نشده بود و سپاه آن موقع در حال تشکیل گردان و تیپ و لشگر بود که آن زمان به‌صورت بسیجی وار به فرماندهی شهید خزایی آماده عملیات شدیم که با هماهنگی‌هایی که صورت گرفته بود دو گردان زرهی و توپخانه‌ای ارتش نیز ما را در این عملیات حمایت می‌کردند. وی افزود: ابتدا شهید خزایی و یکی از هم‌رزمانش برای شناسایی منطقه چندین بار رفته بودند اما در روز عملیات پس‌ از آنکه وارد منطقه شدیم فهمیدیم که عملیات لو رفته اما تکلیف ما انجام عملیات و بازپس‌گیری منطقه بود. این رزمنده و جانباز دفاع مقدس بیان داشت: یک گروه 12 نفره از بچه‌های اسدآباد به سمت منطقه در حال حرکت بودیم که عراقی‌ها ما را غافل‌گیر کردند و 9 نفر از بچه‌ها را به شهادت رساندند و تنها من مانده بودم و علیرضا خزایی و علی‌رضاراشدی. وی ادامه داد: به محض حمله هرکدام از ما در یک سنگر قرار گرفتیم که نیروهای بعثی عراق سنگر علی‌رضاراشدی را به گلوله بستند و او را به شهادت رساندند. مرادی اظهار داشت: شهید خزایی با دیدن این صحنه به سمت سنگر شهید راشدی رفت و زمانی که عراقی‌ها در حال نزدیک شدن به او بودند وی به دو تن از آن‌ها درگیر شد که اولی را به درک واصل کرد و اما دومی با شلیک چند تیر علیرضا را به شهادت رساند و او در اوج مظلومیت به شهادت رسید. وی ابراز کرد: پس از شهید شدن علیرضا یک نارنجک به سنگر من پرتاب شد که من از دو ناحیه به‌شدت آسیب دیدم و زمانی که هوا تاریک شد عقب‌نشینی کردم و بیش از 500 خمپاره و آرپی‌جی مرا هدف قرار داده بودند اما از آنجا که تقدیر من شهادت نبود زنده ماندم. صدام با ما شوخی می‌کند/علیرضا مرد روزهای سخت بود مرادی گفت: شهید خزایی می‌گفت صدام که این خمپاره‌ها را بر سر ما می‌ریزد قصد شوخی دارد. وی عنوان کرد: شهید خزایی می‌گفت به گفته امام حتی در سنگرها نیز باید نماز را به پا داریم و یک روز که در چند متری سنگر در حال نمازخواندن بود زمانی که دست‌های خود را برای قنوت بالا برد خمپاره‌ای کلمن آب را که در چند متری علیرضا بود منفجر کرد که شدت موج تکانی به او داد اما علیرضا قنوتش را نشکست.

این رزمنده دفاع مقدس بیان داشت: علیرضا پس از نماز گفت: مگر نمیگویم که صدام با ما شوخی می‌کند این هم یکی از شوخی‌های صدام بود که بعد از نماز علیرضا بیش از 30 ترکش ریز و درشت از بدن وی خارج کردیم. وی افزود: علیرضا همیشه به ما امید می‌داد و در سختی‌ها بهترین عمل را از خود نشان می‌داد و همیشه و در همه حال نماز خودش را به پا می‌داشت و می‌گفت ما برای نماز می‌جنگیم نباید نماز خود را ترک کنیم. یادواره سردار شهیدعلی‌رضاخزایی در هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود فرمانده سپاه اسدآباد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهید علی‌رضاخزایی به‌عنوان شهید شاخص شهرستان اسدآباد در سال 93 انتخاب شده که برای شناساندن ویژگی‌های آن به نسل جوان باید درشان این شهید اقدامات خوبی صورت بگیرد. حسن وحدت جعفری افزود: برای شناساندن بهتر شهید خزایی به مردم شهرستان یادواره این شهید والامقام در آخرین روز از هفته دفاع مقدس با حضور پرشور مردم و مسئولین شهرستان برگزار می‌شود. وی بیان داشت: یادواره شهید شاخص شهرستان و 55 شهید مسجد علی ابن ابیطالب و پایگاه شهید فتوحی در آخرین روز از هفته دفاع مقدس در مسجد علی ابن ابیطالب برگزار می‌شود. شهید خزایی در زادگاه خود مظلوم است با توجه به اینکه شهید علی‌رضاخزایی یکی از سرداران بزرگ اسلام است اما هنوز برای شناساندن آن به نسل جوان زادگاهش اقدام مهم و قابل‌توجهی صورت نگرفته است. علیرضا خزایی در قسمتي از وصیت‌نامه اش آورده است: دنيا محل آزمايش است براي كسانيكه ثابت قدمند و در راه خدا قدم بر می‌دارند و اگر هم در راه خدا حركت نكنند مرگ به سراغ آنها خواهد آمد و اگر مرگ را انتخاب نكنند مرگ آنها را انتخاب می‌کند و آن‌هانمی‌توانند از زيرحكومت خدا بيرون روند و چه بهتر كه انسان خالصانه در جهت خدا قدم بردارد. یادمان نرود که هرچه داریم از شهدا است و اگر آن‌ها جان خود را در راه اسلام و قرآن تقدیم نمی‌کردند، امروز شرایط فعلی را نداشتیم از این‌رو برای حفظ انقلاب و دفاع مقدس باید از تمام وجودمان مایه بگذاریم. ................................... گزارش از علی گنجی


۱۳۹۳/۷/۵ - ۰۹:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن