محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855510906
سوگواری طبیعت دوستان برای زیست بوم مازندران/ از زباله دانی ساحل تا قبرستان مرغ های مرده در دل جنگل
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران مهر گزارش می دهد؛
سوگواری طبیعت دوستان برای زیست بوم مازندران/ از زباله دانی ساحل تا قبرستان مرغ های مرده در دل جنگل
ساری - خبرگزاری مهر: تبدیل سواحل خزر به زباله دانی گردشگران، تخلیه فاضلابهای انسانی در بستر رودخانه و دریا، پدیده شرم آور زباله خواری حیوانات و زباله گردانی که در پی نان شب هستند، نبود ایستگاه اطفای حریق در نگین جزیره های ایران یعنی میانکاله روزگار حیات وحش را ناخوش کرده و تصویری نازیبایی از محیط زیست در مازندران نقش بسته که دل دوستداران طبیعت را به درد آورده است.
به گزارش خبرنگار مهر، این روزها تصویر نازیبایی از محیط زیست در ذهن طبیعت دوستان مازندران نقش بسته است، تصویری که در آن طبیعت و زیست بوم آماج هجمه های مختلفی قرار گرفته اند و محیط زیست را به مرز بحران کشانده اند. طبق آمار 20 درصد وسعت مازندران تحت پوشش و حفاظت محیط زیست قرار دارد و فاجعه زیست محیطی سواحل و جنگلهای خزری از یکسو، عدم حمایت محیط زیست از سازمانهای مردم نهاد از سوی دیگر، معضل پسماند و انباشت آن در حاشیه جنگل و رودخانه، افزایش بیماریهای کشنده و مرگبار، نبود مدیریت صحیح پسماند از جمله دغدغه هایی است که برخی طبیعت دوستان و سازمانهای مردم نهاد مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر مطرح کرده اند.
به اعتقاد آنان، یکی از جنبه های مهم مدیریت پسماند جامد شهری، تغییر عادات، رفتارها و مشارکت جامعه است، سازمان محیط زیست چقدر در این راستا برنامه ریزی و فعالیت کرده است؟ اساساً سازمان برای بحث آموزش در مدارس و خانوادهها چه تمهیداتی دارد؟ تلاشی برای گنجاندن برنامههای آموزشی در رادیو و تلویزیون شده است؟ یا در محتوای کتب درسی دانشآموزان ما بالاخره آموزشهای زیست محیطی را هم خواهیم دید یا خیر؟.
همچنین به تاکید آنان، سواحل دریای خزر تبدیل شده است به انبار بزرگ زباله مهمانانی که از استانهای دیگر به اینجا سفر میکنند و خود دریا نیز بدل شده است به فاضلاب شهرهای ساحلی. سالانه 122 هزار و 350 تن آلودگيهاي نفتي وارد دريا ميشود. برای نجات آن چه کردهاند؟ جنگلهای شمال مانند جامعهی انسانی نیاز به پزشک دارند. چند سالی است که شاهد هجوم آفات به جنگل های شمال هستیم برای درمان آن چه کاری شده است.
شهرها و روستاهای مرکزی مازندران همواره گریبانگیر معضل سیلاب هستند؛ برای حل این مسأله چه فکری شده است و آمار سرطانهای گوارشی در استانهای شمالی بیشتر از سایر استانها است و دلیل اصلی آن هم عدم هدایت درست پسماندها و نبود مدیریت صحیح پسماند در استان و نبود هیچ گونه دغدغه ای برای رفع این مشکل اساسی است.
از طرفی دیگر پدیده شرمآوری به نام زبالهخواری حیوانات و زبالهدزدی انسانها مواجهایم، تصویر تودههای انباشتهشده زباله و حیوانات اهلی اطراف آن یا انسانهایی که در میان زبالهها سخت در حال پیدا کردن نان شبشان هستند، در گوشه و کنار شهر هر روز در حال تکرار است. و مدعیان حفاظت از محیط زیست برای حل این معضل چه اقداماتی دارند.
علی فلاح ، رئیس سازمان مردم نهاد مازندران در زمینه مشکلات زیست محیطی استان و کشور بیان داشت: محیط زیست کشور به عطوفت مادرانه نیازمند بود که با تدبیر دولت گزینش خوبی صورت گرفت.
وی با بیان اینکه محیط زیست استان به نگاه دلسوزانه نیازمند است، گفت: سازمانهای مردم نهاد جز حفظ محیط زیست هدفی ندارند و همیشه همپای مسئولان و جلوتر از آنها برای داشتن طبیعتی پاک قدم برمی دارند.
رئیس سازمان مردم نهاد مازندران به اقدامات این انجمن اشاره کرد و افزود : با کمک دوستداران طبیعت جلوی تخریب باغ گیاه شناسی نوشهر گرفته شد.
وی با اشاره به حریق حدود 500 هکتار از جنگلهای مازندران در سال 89 متذکر شد: با آتش گرفتن جنگل زندگی انواع خزندگان ، پرندگان و جانوران به مخاطره افتاد و دل طبیعت دوستان به درد آمد.
به گفته فلاح، یک گرم شیرابه 6 متر مکعب آب را آلوده می کند درحالیکه ما در فضای صنعتی و عصر مدرنیته بسر می بریم و رقابت سنگین ما با جهان سبب بی توجهی و از بین رفتن محیط زیست شده است.
وی سازمانهای مردم نهاد را وجدان های پاک اجتماعی دانست و تاکید کرد : تمام تبلیغات بانکها باید با محوریت سلامت و محیطزیست باشد و در سطح کشور صورت گیرد.
وی پیشنهاد داد: همه ادارات باید موظف شوند به دایره سلامت ، محیط زیست و ایمنی، دایره مجوز شکار در تمام ادارات محیط زیست کشور به دایره محبت به پرندگان و حیوانات تبدیل شود .
حفاظت تنها 10 نفر از نگین تالابهای ایران/ میانکاله محروم از ایستگاه اطفای حریق
رئیس سازمان مردم نهاد مازندران گفت: 68 هزار هکتار مساحت میانکاله بهترین سرزمین زیستی در کره زمین است که امروز 10 نفر از دوستداران طبیعت این مساحت وسیع را محیط بانی می کنند و این یعنی غربت و ظلم به محیط بانان استان و اگر در هر هزار هکتار یک نفر محیط بان باشد نیازمند 68 نفر می باشیم چگونه 10 نفر این وسعت را حفاظت کنند.
به گفته وی، در میانکاله از یک ایستگاه اطفاء حریق محروم هستیم و احداث سایت آموزش و آمفی تئاتر در میانکاله نیازمند اعتبارات کشوری است .
به گفته وی، مازندران استانی توریست پذیر است که سالانه بیش از 20 میلیون مسافر از سراسر کشور برای استفاده از طبیعت استان می آیند که جزء انباشت زباله ثمره دیگری برای ما ندارد که نیازمند توجه فراملی است.
در عین حال، قلی پور ، مدیر انجمن مردم نهاد شهرستان قائمشهر به تغییرات آب وهوایی اشاره می کند و می گوید: با توجه به اقدامات اداره راه و شهرسازی ، جهاد کشاورزی در تغییر اراضی جنگلی به کشاورزی و مسکونی و وزارت نیرو در سدسازی در این خصوص سازمان محیط زیست چه تدابیری اندیشیده است و آیا تعاملی بین این ادارات و سازمان محیط زیست وجود دارد ؟
سازمان مدیریت پسماند در شهرها نداریم
وی به بحث زباله اشاره کرد و بیان داشت : آیین نامه اجرایی مدیریت پسماند اجرا نمی شود و با توجه به اینکه در بند 4 این آیین نامه اشاره شده که تفکیک زباله از منازل در کلانشهرها تا سال 91 و در سایر استانها تا پایان سال 92 باید اجرایی شود اما در خیلی از شهرستانها حتی سازمان مدیریت پسماند در دل شهرداری ها وجود ندارد.
وی افزود: به نظر می آید که تعامل و همگرایی در ارگانهایی همچون وزارت نیرو ، جهاد کشاورزی و راه وشهرسازی وجود ندارد اگر این تعامل وجود داشت ما شاهد این همه تضاد در محیط زیست نبودیم.
این دوستدار محیط زیست افزود: تعریف منافع عمومی در جامعه ما تفسیر به رای شده و هرکسی با سود و منفعتی که می برد منافع عمومی را تعریف می کند، به عنوان نمونه، بازاریان منافع عمومی را در پول سیاسیون در قدرت ، مدیران در حفظ جایگاه می بینند و ما امروز شاهد صحنه هایی هستیم که مردم از سهم محیط زیست، سود ومنفعتی نمی برند، از اینرو باید به سازمانهای مردم نهاد بهای بیشتری داده شود .
حمله و تجاوز به اراضی مازندران
وی تصریح کرد: حمله به اراضی جنگلی در مازندران با هدف توسعه کشاورزی بیشتر در دامنه جنوبی البرز اتفاق می افتد چرا که دامنه شمالی حفاظت شده و هر اقدامی ضرورت دارد مجوزی صادر شود ولی تخریب در دامنه جنوبی البرز محسوس است.
مدیر انجمن مردم نهاد قائمشهر بیان داشت: در استان مازندران آمار شیوع ابتلا به بیماری های واگیر بدلیل آبهای آلوده و خاک های الوده که بخش اعظم آن برمی گردد به پساب های سموم کشاورزی بالاست و امروز مازندران را استان سرطان خیز می دانند واگر نتوانیم با کمک سازمان محیط زیست معظل زباله را دحل کنیم آینده خوبی برای کودکان خود نخواهیم داشت.
وی پیشنهاد داد در بحث مدیریت پسماند در اولین فرصت اقدام جدی صورت گیرد و باید بسیج طرح پسماند را در جامعه اجرایی کنیم تا مشکل زباله در مناطق شمالی کشور را حل کنیم.
محمد عبادی ، نماینده سازمان انجمن مردم نهاد ساری نیز گفت: در برنامه چهارم توسعه رویکرد خوبی در زمینه محیط زیست داشتیم، در این برنامه سند توسعه فرابخشی وجود داشته که 5 اصل را بعنوان اساسی ترین اصول محیط زیست در آن وجود داشته که قرار بود در سراسر کشور اجرا شود که متاسفانه عملی نشد.
وی گفت: باید نواقص برنامه چهارم را بررسی کرده و در برنامه ششم توسعه این مشکلات را برطرف کنیم، در برنامه ششم توسعه جایگاه مشورتی سازمانهای مردم نهاد ، آمایش سرزمینی ، مدیریت سیستمی و برنامه ریزی مشارکتی دیده شود.
ناهنجاریهای زیست محیطی پایان یابد
عبادی گفت: معتقدم باید به برخی ناهنجاریهای محیط زیستی در کشور پایان داد و این کار اورژانسی است که نیازمند تحرک و اراده سیاسی دارد.
وی افزود: همین الان دهها سد درحال ساخت است و در صورتی که سدسازی بلای به اکوسیستم رودخانه ای ما آورده است درحالیکه 93 درصد از آبها در بخش کشاورزی مصرف می شود که باید ساماندهی درستی در این زمینه صورت گیرد.
عبور محیط زیست از خط قرمز
مسعود مولانا دبیر اجرایی سمن های زیست محیطی شمال کشور نیز با بیان اینکه، محیط زیست از خط قرمز عبور کرده و در مرز فاجعه است گفت: راه حل کارشناسانه و مشکلات محیط زیست کشور را همه می دانند اما سوال این است چرا با اینکه صورت مساله و پاسخ مشخص است اما در عمل بسیار ضعیف هستیم .
وی گفت: مردم و سازمان های مردم نهاد حمایت می کنند ولی اراده سیاسی برای حل مشکلات محیط زیست بسیار ضعیف و لاک پشتی است.
وی با بیان اینکه، مصرف آب خانگی 5 درصد و کشاورزی 92 درصد است و600 چاه غیر مجاز فعالیت می کند عنوان کرد: چرا دولت از فعالیت آن جلوگیری نمی کند.
چشمه ای که از چنگ یک شرکت درآمد/ شکارچیانی که نگهبانان طبیعت شدند
عارف آهنگر نماینده انجمن مردم نهاد روستای دارابکلا ساری نیز گفت: مردم دارابکلا. روستایی در 20 کیلومتری جنوب شرقی ساری. مردمی که در یک سال اخیر برای حفظ محیط زیست و طبیعت منطقهشان کارهایی کردهاند کارستان، مردم منطقه چشمهای جنگلی را از چنگ یک شرکت گردشگری درآوردند. چشمهای که قرنهاست در دل جنگل سخاوتمندانه آب حیات به درختان و حیوانات میبخشد و شرکتی که بیرحمانه میخواست دستان بلند فلزیاش را دراز کرده و از دل جنگل آب چشمه «مازیار» را ببرد اما آن مردم نگذاشتند چنین اتفاقی بیافتد.
این حافظ محیط زیست و طبیعت دارابکلا افزود: شکارچیان سابق منطقه تفنگها را شکستند و به آغوش طبیعت بازگشتند و آنها به احترام حق حیات و بر علیه تفنگهاشان شکوهمندانه قیام کردند و مردانه دست در دست هم گذاشتند و بدل شدند به نگهبانان طبیعت و محیط زیست اما در عوض برای حمایت آنها سازمان محیط زیست چه کرد؟ کارت های همیار محیط زیست آنها صادر شد یا هنوز درگیر کاغذ بازیهای اداری اند؟.
وی گفت: دوستدار محیط زیست بودن با بخشنامه و جلسه و همایش اثبات نمیشود و از سه ماهی که از تصمیم تاریخی شکارچیان روستاهای دارابکلا، اوسا و مرسِم میگذرد، هنوز گلوله ای از تفنگ شکارچیان بومی به سمت طبیعت شلیک نشده است و خوشحال کننده تر آنکه گهگاهی هم که شکارچی متخلفی اسلحه به دست به آن منطقه برای شکار میآید، بلافاصله توسط اهالی شناسایی شده و ساعتی نمیگذرد که خود را در برابر چند نفر از حافظان طبیعت یا همان شکارچیان سابق میبیند و چارهای جز تسلیم و ترک آن جا ندارد.
حیات وحش روزگار ناخوشی دارد
آهنگر گفت: شکارچیان برادری خود را ثابت کردند، این افراد برای آنکه اثبات کنند عاشق محیط زیست و طبیعتاند نیازی ندارند دیگر چیزی را اثبات کنند، اما سازمان محیط زیست برای اثبات برادری خود احتیاج دارد اقداماتی را در حمایت و تقویت قانونی آنها انجام دهد، در حالیکه حیات وحش کشور روزگار ناخوشی را سپری میکند و بیاعتنایی به چنین گروههای داوطلبی تعجبآور است.
وی افزود: مگر نه این است که هر کجا مردم وارد میدان شدند، مشکلات را حل کردهاند؟ چه فرصتی از این باارزشتر که بومیان تصمیم گرفتهاند از طبیعت و محیط زیست و حیات وحش خود محافظت کنند؟ حمایت کردن صرفاً به معنای برپایی نمایش تفنگشکنی و عکاسی و فیلمبرداری و نمایش تلویزیونی نیست.
رهاسازی 10 تن مرغ مرده در جنگل های دارابکلا
آهنگر ادامه داد: مدتی قبل مقدار قریب به 10 تن مرغ مرده توسط یکی از مرغداریهای اطراف در جنگل دارابکلا ریخته و رها شده است، این فاجعه پیشتر نیز بارها و بارها اتفاق افتاده است و خواسته ما از سازمان محیط زیست این است که با تقویت و حمایت قانونی دوستداران محیط زیست و طبیعت دارابکلا، جلوی تکرار چنین اتفاقات شرمآوری را بگیرد، بومیان خیلی راحت تر و سریعتر میتوانند عاملان چنین تخلفاتی را شناسایی کرده و جلوی تکرار آن را بگیرند در صورتیکه از سوی سازمان مورد حمایت واقع شده و مأموران اداره محیط زیست هم درست و بموقع نسبت به چنین رخدادهایی واکنش نشان داده و اقدام عاجل کنند به جای تهیه گزارش و عکس جهت رفع تکلیف.
وی با اشاره به اینکه، اداره محیط زیست حقاً با کمبود نیرو مواجه است و تردیدی نیست که با چنین بضاعتی نمیتوان کاری کرد گفت: حال که ما نیروی آماده به کار و بی توقع داریم، چرا حمایتشان نمیکنید؟ چرا به آنها وجاهت قانونی بر اساس قوانین خودتان نمیدهید تا آن کمبود نیروی شما جبران شود و خودشان محیط زیست منطقه خودشان را حفظ کنند؟.
۱۳۹۳/۶/۲۴ - ۱۰:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
مدیرکل محیط زیست مازندران: نگران زمینخواری و شکار در میانکاله هستیم/5 درصد زباله مازندران دفن میشود
مدیرکل محیط زیست مازندران نگران زمینخواری و شکار در میانکاله هستیم 5 درصد زباله مازندران دفن میشودمدیرکل محیط زیست مازندران گفت نگران زمینخواری و شکار در میانکاله هستیم که باید رفع شود و انتظار داریم تنفس چند ساله به جنگلهای شمال داده شود به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستانمازندران یکی از پرچالش ترین استانهای کشور ازنظر مسایل زیست محیطی است
رییس سازمان حفاظت محیط زیست مازندران یکی از پرچالش ترین استانهای کشور ازنظر مسایل زیست محیطی است ساری - ایرنا - معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت مازندران یکی از پر چالشترین استانهای کشور است معصومه ابتکار روز پنجشبنه در جمع کارکنان محیط زیست استان مازندرانوضعیت محیط زیست ناگوار است/مازندران پرچالشترین استان کشور
استانها شمال مازندران ابتکار وضعیت محیط زیست ناگوار است مازندران پرچالشترین استان کشور ساری - خبرگزاری مهر مدیرکل محیط زیست کشور وضعیت محیط زیست را ناگوار دانست و گفت این وضعیت نیازمند بازنگری است به گزارش خبرنگار مهر معصومه ابتکار پیش از ظهر پنجشنبه در نشست با محیطاستاندار مازندران : وضعیت زیست محیطی مازندران بسیار شکننده است
استاندار مازندران وضعیت زیست محیطی مازندران بسیار شکننده است ساری-ایرنا-استاندار مازندران وضعیت این استان را بدلیل عدم رعایت مسائل زیست محیطی بسیار شکننده اعلام کرد به گزارش خبرنگار ایرنا ربیع فلاح روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان مازندران که با حضور رییس سازمان محیبرنامه یکپارچه زیست بومی اجرا شود
استانها شمال مازندران خیریانپور تاکید کرد برنامه یکپارچه زیست بومی اجرا شود ساری - خبرگزاری مهر معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري مازندران بر تدوین و اجرای برنامه یکپارچه زیست بومی تاکید کرد به گزارش خبرنگار مهر حسن خيريانپور بعد از ظهر پنجشنبه در شوراي اداري امدیرکل محیط زیست مازندران تاکید کرد تکمیل فعالیت محیط زیست با کمک رسانه و سازمانهای مردمنهاد
مدیرکل محیط زیست مازندران تاکید کردتکمیل فعالیت محیط زیست با کمک رسانه و سازمانهای مردمنهادمدیرکل محیط زیست مازندران گفت محیط زیست در کار خود موفق نخواهد بود مگر اینکه سه ضلع محیط زیست رسانه و سازمانهای مردم نهاد در کنار هم قرار بگیرند به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساریمازندران نیازمند مرکز تحقیقات زیست محیطی است/ میانکاله نگین تالابهای کشور است
استانها شمال مازندران فلاح مازندران نیازمند مرکز تحقیقات زیست محیطی است میانکاله نگین تالابهای کشور است ساری - خبرگزاری مهر استاندار مازندران خاطرنشان کرد تاسیس مرکز تحقیقات زیست محیطی در استان نیاز است باید همکاری لازم جهت تاسیس این مرکز در استان صورت گیرد به گزارش خبرنبا حضور رئیس سازمان محیط زیست انجام شد امضای تفاهمنامه حفظ تنوع زیست محیطی کشور در مازندران
با حضور رئیس سازمان محیط زیست انجام شدامضای تفاهمنامه حفظ تنوع زیست محیطی کشور در مازندرانتفاهمنامه حفظ تنوع زیست محیطی کشور در مازندران با حضور رئیس سازمان محیط زیست امضا شد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری صبح امروز با حضور معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست کشور و مععضو انجمن نخبگان اروپا: آلودگیهای زیستمحیطی مازندران جدی گرفته شود
عضو انجمن نخبگان اروپا آلودگیهای زیستمحیطی مازندران جدی گرفته شودعضو انجمن نخبگان اروپا با اشاره به مشکلات زیستمحیطی در مازندران گفت آلودگیهای رودخانههای مازندران مشکلات عرصههای طبیعی و زیستی در این استان مقدمه بحرانهای مختلف خواهد بود به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس درمعاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست وارد مازندران شد
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست وارد مازندران شد ساری-ایرنا- معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست صبح امروز پنج شنبه با هدف دیدن از وضعیت زباله آلودگی دریای خزر و شبه جزیره بین المللی میانکاله وارد مازندران شد به گزارش ایرنا رییس سهزار کیلومتر پیاده روی در ساحل خزر برای حمایت از محیط زیست / روغنچی در بندرترکمن تجلیل شد
استانها شمال گلستان گزارش خبری هزار کیلومتر پیاده روی در ساحل خزر برای حمایت از محیط زیست روغنچی در بندرترکمن تجلیل شد بندرترکمن - خبرگزاری مهر معاونت محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست و مسئولین استانی و کشوری با حضور در بندرترکمن از حرکت نمادین ورزشکار دوستدار طبتولید بی رویه زباله،اثرات نامطلوب زیست محیطی را نیز به همراه دارد
نصیری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تولید بی رویه زباله اثرات نامطلوب زیست محیطی را نیز به همراه دارد قائم مقام معاونت خدمات شهری به افزایش تولید بیرویه زباله در کرج و همچنین تفکیک زباله در مقصد را بسیار نامطلوب ارزیابی کرد اصغر نصیری قائم مقام معاونت خدمات شهری کرج در گمعصومه ابتکار در جلسه شورای اداری مازندران: دولت برای رفع بیتوجهیهای گذشته در حیطه محیط زیست اقدام میکند
معصومه ابتکار در جلسه شورای اداری مازندران دولت برای رفع بیتوجهیهای گذشته در حیطه محیط زیست اقدام میکندمعاون رئیسجمهور و رئیس سازمان محیط زیست گفت بخشهای مختلف در دولت توجه به محیط زیست را در صدر امور قرار داده و برای رفع بیتوجهیهای گذشته در حیطه محیط زیست اقدام میکنددبیر مجمع نمایندگان مازندران خطاب به معاون رئیسجمهور: چرا بخشی از میانکاله باید به استان دیگری داده شود/محی
دبیر مجمع نمایندگان مازندران خطاب به معاون رئیسجمهور چرا بخشی از میانکاله باید به استان دیگری داده شود محیط زیست عامل آتشسوزی میانکاله بوددبیر مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به اینکه یکپارچگی محیط زیست فراموش نشود گفت چرا بخشی از میانکاله باید جدا شده و به استان دیگرینماینده سازمانهای مردم نهاد مازندران: محیط زیست مازندران مصیبت دیده است
نماینده سازمانهای مردم نهاد مازندران محیط زیست مازندران مصیبت دیده استنماینده سازمانهای مردم نهاد مازندران با اشاره به اینکه محیط زیست مازندران مصیبت دیده است گفت سازمانهای مردم نهاد بر این اعتقاد هستند که محیط زیست نیازمند نگاه دلسوزانه است به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستاسامانه تصویری نظارت مناطق محیط زیست مازندران راه اندازی شد
با حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست سامانه تصویری نظارت مناطق محیط زیست مازندران راه اندازی شد ساری-ایرنا- سامانه نظارت تصویری بر مناطق تحت پوشش محیط زیست مازندران شامگاه پنجشنبه با حضور معاون رئیس جمهور راه اندازی شد به گزارش خبرنگار ایرنا فاز نخست این سامانه با نصب دوربین ه23 رودخانه مهم مازندران در معرض خطرات زیست محیطی قرار دارند
ساری 23 رودخانه مهم مازندران در معرض خطرات زیست محیطی قرار دارند مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اعلام وجود 42 معدن فعال در محور هراز گفت با این وجود 23 رودخانه مهم مازندران در معرض خطرات زیست محیطی قرار دارند به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ناصر مهردادی در بازدید-
گوناگون
پربازدیدترینها