تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):نیکوترین مردم از نظر ایمان، خوش خلق‌ترین و با لطفترین آنها نسبت به اهل خویش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867324721




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صادرات گاز مایع ایران آزاد شد


واضح آرشیو وب فارسی:الف: صادرات گاز مایع ایران آزاد شد

تاریخ انتشار : شنبه ۵ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۲۶
یک مقام مسئول در شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به آزاد سازی و رفع موانع پیش روی صادرات گاز مایع ایران از تامین کشتی ارزان قیمت برای حمل گاز مایع به بازارهای جهانی خبر داد و اعلام کرد: تولید محصولات پتروشیمی از ابتدای امسال ۵ درصد افزایش یافت.به گزارش مهر، وجود موانع متعدد در صادرات گاز مایع همچون عدم ورود کشتی‌های حمل گاز مایع خارجی به پایانه پتروشیمی ایران در خلیج فارس و بالا رفتن کرایه حمل دریایی این محصولات استراتژیک گازی منجر به کاهش شدید صادرات گاز مایع در طول چندین ماه گذشته شده بود.بر این اساس حتی مخازن ذخیره سازی گاز مایع در برخی از مجتمع های پتروشیمی به طور کامل پر شده و تولید سایر محصولات پتروشیمی را با مشکل و محدودیت‌های عملیاتی روبرو کرده بود. در این بین برخی از مسئولان شرکت ملی صنایع پتروشیمی با ارائه پیشنهادهایی به وزیر امور خارجه خواستار مذاکره با کشورهای ۵+۱ و خروج نام گاز مایع صادراتی ایران از لیست تحریم‌های بین‌المللی شده بودند.عادل نژادسلیم مدیرعامل بزرگترین هلدینگ پتروشیمی ایران اردیبهشت ماه سال جاری با ارائه پیشنهادی به کشورهای ۱+۵ خواستار خروج گاز مایع از لیست تحریم‌ها شد و اعلام کرده بود: بر خلاف محصولات پتروشیمی و فرآورده‌های پلیمری، گاز مایع تولیدی پتروشیمی‌ها هنوز در لیست تحریم قرار دارد.در همین حال عباس شعری مقدم مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از گاز مایع به دلیل عدم تامین کشتی مناسب حمل این محصول به عنوان گلوگاه صادرات کل محصولات پتروشیمی کشور یاد کرده بود.صادرات گاز مایع ایران آزاد شدعلی محمد بساق زاده با بیان اینکه از حدود پنج ماه گذشته تاکنون با انجام یکسری اقدامات محدودیت ها و موانع پیش روی صادرات گاز مایع ایران به طور کامل رفع شده است، گفت: هم اکنون کشتی حمل گاز مایع به تعداد مناسب و با قیمت منطقی حمل دریایی این محصولات در دسترس است.مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با یادآوری اینکه در طول سه ماه گذشته به دلیل افزایش حجم صادرات گاز مایع حتی موجودی مخازن و انبارهای ذخیره سازی به حداقل کاهش یافته است، اظهار داشت: در حال حاضر حتی یک محموله فروش نرفته و یا مازاد در مخازن ذخیره سازی وجود ندارد.این مقام مسئول با یادآوری اینکه کل مجتمع های پتروشیمی تولید کننده گاز مایع همچون پتروشیمی پارس و بندر امام به طور کامل گاز مایع مورد نظر صادراتی را به فروش می رسانند، تصریح کرد: این اقدام موجب شده حتی ظظرفیت تولید اتان با آزاد سازی صادرات گاز مایع در این واحدها باز هم با افزایش روبرو شود.بساق زاده با بیان اینکه هم اکنون عملا با محدودیتی برای صادرات گاز مایع توسط واحدهای پتروشیمی دست و پنجه نرم نمی کنیم، بیان کرد: از سوی دیگر از ابتدای سال جاری تاکنون حجم تولید محصولات پتروشیمی و فرآورده های پلیمری ایران در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با افزایشی ۵ درصدی روبرو شده است.مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی از افزایش میزان تامین خوراک، کاهش تعمیرات اساسی، رفع برخی از موانع صادراتی به عنوان عوامل افزایش تولید پتروشیمی ایران نام برد و افزود: ادر طول ۶ ماه نخست سال جاری تاکنون بیش از ۱۸ میلیون تن محصول پتروشیمی در ایران تولید و عرضه شده است.این مقام مسئول در پایان با اشاره به رشد عرضه مواد پتروشیمی در بازارهای داخلی و تامین خوراک صنایع تکمیلی پتروشیمی خاطرنشان کرد: میزان صادرات محصولات پتروشیمی هم از ابتدای سال جاری حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن