تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا شما را به چيزى با فضيلت‏تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاه نكنم؟ آن چيز اصلا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869626998




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مازوت تالاب بین‌المللی میانکاله را تهدید می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
مازوت تالاب بین‌المللی میانکاله را تهدید می‌کند
سلامت مردم دهستان میانکاله با باران‌های اسیدی و ریزگردهای سفید که حاصل بیش از 8000 تن مازوت در نیروگاه شهید سلیمی نکا تهدید می‌شود.


به گزارشخبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران: سال‌هاست که کشاورزی، دامپروری، آبزی پروری و سلامت مردم این منطقه در معرض خطر جدی قرار گرفته است و در این سال‌ها با وجود پیگیری منالان محیط زیست هیچ راهکار جدی در این باره توسط مدیران ارائه نشده است.  
 
حر منصوری فعال محیط زیست که سال‌های متوالی است این موضوع را پیگیری می‌کند در این باره گفت: نیروگاه شهید سلیمی نکا از اوایل دهه 50 شمسی مهمان مردم چهارقله بوده و لحاظ کردن استانداردهای زیست محیطی باتوجه به حساسیت‌های منطقه و رعایت اصول بهداشتی باعث شده که پیمانکار آلمانی نیروگاه را با بالاترین تکنولوژی و استاندارد زمان خود بسازد تا کمترین میزان آلایندگی را داشته باشد.  
 
وی در ادامه تصریح کرد: پیمانکاران آلمانی تأکید کردند، مکانیزم تبدیل انرژی این نیروگاه براساس مصرف گاز طبیعی طراحی شده است که آلودگی بسیار کمتری نسبت به سوخت‌های مایع داراست. اما در این سال‌های اخیر به واسطه کمبود تولید گاز در کشور نیروگاه شهید سلیمی با سوخت جایگزینی به نام مازوت کار می‌کند که میزان آلودگی آن بسیار زیاد است. 

این فعال محیط زیست در ادامه افزود: مازوتی که در این نیروگاه استفاده می‌شود دارای حدود 3 تا 5 درصد ترکیبات گوگرد است که گازهای آن برپایه گوگرد، نیتروژن و کربن بوده تأثیرات بسیار مخربی خواهد داشت و باتوجه به آمار ارائه شده در مقایسه با گاز طبیعی خسارت 5 برابری دارد.  
 
وی درخصوص آثار سوء این گاز‌ها اظهار داشت: فلزات سنگینی نیز از طریق این گازها متصاعد می‌شود که از جمله آن می‌توان به سرب، کروم و جیوه اشاره کرد و وارد شدن این فلزات به آب و خاک باعث ایجاد بیماری‌های صعب‌العلاج می‌شود.
 
منصوری درخصوص میزان عوارض و خسارت وارد شده به افراد و محیط زیست از سوی مازوت خارج شده از این نیروگاه گفت: یکی از عوارض ناشی از مازوت استفاده شده در نیروگاه شهید سلیمی باران‌های اسیدی است که باعث تخریب جنگل‌ها، زمین‌های کشاورزی و مسمومیت آب در محیط زندگی مردم شهر می‌شود. 

وی در ادامه گفت: میزان خسارت‌های ناشی از گوگرد و مازوت در خصوص بروز بیماری‌های قلبی عروقی، تنفسی و برونشیت چیزی حدود 2 هزار میلیارد تومان برآورد شده است. 

وی در پایان گفت: در این سال‌های گذشته از سوی فعلان محیط زیست اقدامات گسترده‌ای در این زمینه صورت گرفته است اما متأسفانه هیچ همکاری از سوی مسئولان وزارت نیرو صورت نگرفته و آلودگی به شدت تالاب بین‌المللی لپوی زاغمرز و تالاب بین‌المللی دیاتکاله را نیز تهدید می‌کند. 

انتهای پیام/  
 








تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن