تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ مرد و زن مؤمنى نيست كه دست محبت بر سر يتيمى بگذارد، مگر اين كه خداوند به اندازه ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805549220




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه انسانی و سلامت محور روحانی به نجات کره زمین


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نگاه انسانی و سلامت محور روحانی به نجات "کره زمین"
امروز بشر برای جلوگیری از تغییرات بحرانی اقلیمی و پیامدهای ناگوار آن که جز نیستی طبیعت و انسان چیزی به بار نمی آورد، نیاز به «نگاهی انسانی» و «سلامت محور» دارد.
به گزارش نامه‌نیوز این پیامی است که رییس جمهوری اسلامی ایران خطاب به سران بیش از یک صد کشور دنیا بر زبان آورد تا به نمایندگی از کشورش از جامعه جهانی دعوت کند که در برابر این «مهمترین چالش قرن بیست و یکم» دست در دست یکدیگر بنهند.

روحانی اجلاس سران سازمان ملل متحد برای بررسی تغییرات اقلیمی زمین را به عنوان "فرصتی ممتاز" برای پرداختن به این مقوله حساس ارزیابی کرد و " استمرار نزاع های سیاسی و جنگ" را سد راه رسیدن به راه حل جهانی در این باره برشمرد.

او گفت: تغییرات دمایی و آثار آن بر کاهش بارندگی در منطقه خاورمیانه و بروز خشکسالی مستمر و کم آبی منجر به افزایش فقر و احتمال بروز ناآرامی ها و تنش های مرزی شده و متاسفانه استمرار نزاع های سیاسی و جنگ در کشورهای هم جوار نیز به مانعی در برابر دستیابی به توافقات عملی و پایدار برای حل مشکلات زیست محیطی منطقه ای تبدیل شده است.

پیش از این هم سازمان ملل متحد در گزارش های مختلف در مورد تغییرات اقلیمی حاصل از فعالیت های بشر در روی کره زمین و عواقب ناگوار آن هشدار داده است و همگان می دانند که این تغییرات تا چه حد می توانند بر زندگی مردم در نقاط مختلف دنیا تاثیر بگذارند.

سازمان ملل تغییرات اقلیمی را به عنوان تهدیدی برای موجودیت کشورهای فقیر معرفی می کند، به عبارتی، همان کشورهایی که تا پیش از این هم دچار قحطی و جنگ بوده اند.

حتی در کشورهای پیشرفته و صنعتی هم تغییرات اقلیمی خسارت های مادی و انسانی زیادی بر جای گذاشته و می گذارد.

اما آن چه در پیام رییس جمهوری اسلامی ایران خودنمایی می کند، هشداری تازه به جامعه جهانی است که اگر کشورها بر آنند تا راهی برای حل این معضل بیابند باید ملاحظات سیاسی را فراموش کنند. چرا که انسان ها فارغ از آن که در چه اقلیمی زندگی می کنند، همه مسافر کشتی یگانه ای به نام زمین اند.

از این رو کشورها باید منافع سیاسی و انحصار طلبی های اقتصادی خود را در راه نجات زمین به کناری نهند و تجربه و دانش خود را با دیگران تقسیم کنند.

روحانی در این باره به روسای کشورهای جهان گفت: هم اکنون امکان دستیابی به تجارب و دانش کشورها در مواجهه با خشکسالی و کم آبی و بحران های زیست محیطی به ویژه آلودگی هوای شهرها برای برخی از کشورها دشوار شده است.

اشاره به این نکته بسیار تامل برانگیز است. چرا که بنا به اذعان بسیاری از دانشمندان این کشورهای صنعتی و پیشرفته اند که به دلیل انتشار فراوان گازهای گلخانه ای سبب بروز قحطی و خشکسالی در کشورهای واقع در مناطق آسیب پذیر دنیا شده اند و باز همین کشورهای صنعتی اند که دانش و فناوری لازم برای نجات کره زمین را در اختیار دارند اما آن را با کشورهای توسعه نیافته که بیشترین آسیب را از تغییرات اقلیمی دیده اند، تقسیم نمی کنند.

به بیان دیگر، امروز اگر کودک اتیوپیایی از گرسنگی می میرد، گناهش به گردن کشورهای صنعتی مرفهی است که ابایی ندارند گازهای گلخانه ای حاصل فعالیت های صنعتی شان در آفریقا، خاورمیانه یا مناطق بی بهره دنیا سبب قحطی و خشکسالی شود.

آن چه که دنیا در این راه نیازمند آن است، چنان که رییس جمهوری اسلامی ایران بدان باور دارد، "توافقی جامع مبتنی بر مکانیزم های اقتصادی است که در آن ملاحظات مربوط به توسعه همه کشورها لحاظ شده باشد."

تحریم ها و تبعیض ها "برای نجات این کره سبز" کارگر نخواهند افتاد.

روحانی می گوید: با یک نگاه انسانی و سلامت محور هرگز نمی توان به دلیل تحریم های غیرقانونی، محیط زیست و سلامت مردم را در معرض خطر قرار داد.



منبع: ایرنا


۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن