تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837041901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرونده هسته اي بايد براي هميشه مختومه شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱ مهر ۱۳۹۳ (۲۱:۶ب.ظ)
روحاني در جمع مديران رسانه هاي آمريکا؛ پرونده هسته اي بايد براي هميشه مختومه شود روحاني گفت: جمهوري اسلامي ايران به دنبال آن است که يکبار براي هميشه اين پرونده مختومه شود.
به گزارش خبرگزاري موج، حسن روحاني روز سه شنبه در نيويورک و در جمع مديران رسانه هاي آمريکايي تصريح کرد: بمباران توسط يک يا چند کشور و يا حتي يک ائتلاف، بدون پشتوانه حقوقي و قانوني معنا ندارد و مي تواند تجاوز تلقي شود.

سوريه بيشترين آزار را از سوي تروريست ها متحمل شده است
رئيس جمهوري، با تاکيد بر اينکه سوريه بيشترين آزار را از سوي تروريست ها متحمل شده است، تصريح کرد: مرزهاي سياسي، تروريست ها را راضي نمي کند و هر کجا هستند مردم را آزار مي دهند، قانون را زير پا مي گذارند، خودسري مي کنند و برخوردهاي وحشيانه اي با زنان و کودکان دارند که همه اينها غير قابل تحمل است.
روحاني گفت: دولت و مردم سوريه خواهان رهايي از دست تروريست ها هستند چرا که بيشترين آزار و صدمه را از اين تروريست ها ديده اند.
رئيس جمهوري در ادامه اين پرسش را مطرح کرد که آيا اين رفتار تناقض آميز نيست که کشوري مي گويد من در سوريه مي خواهم با يک گروه تروريستي بجنگم و از سوي ديگر عليه دولت مرکزي گروههاي مسلح و تروريستي ايجاد مي کند؟
رئيس جمهوري در ادامه و در پاسخ به شبکه سي بي اس آمريکا در خصوص راه هاي مبارزه با تروريسم در سوريه، گفت: اول بايد در اين کشور ثبات برقرار شود و برقراري ثبات در سوريه بدون کمک دولت مرکزي امکان پذير نيست ولو اينکه نسبت به عملکرد اين دولت انتقاداتي هم وجود داشته باشد.
روحاني با اشاره به برگزاري انتخابات در سوريه و حضور و راي مردم اين کشور به دولت فعلي، افزود: بايد ريشه هاي تروريسم را خشکاند و زمينه بازگشت آوارگان سوري از کشورهاي همسايه نظير ترکيه، عراق، اردن و لبنان را فراهم کرد تا اين کشور امن و آرام شود.

ديدار روساي جمهور ايران و آمريکا نياز به مقدمات لازم دارد
رئيس جمهوري در پاسخ به شبکه ان بي سي در خصوص امکان ديدار دکتر حسن روحاني با باراک اوباما رييس جمهوري آمريکا گفت: براي اين ديدار برنامه ريزي و طراحي نشده و قاعدتا ديداري انجام نخواهد گرفت.
رئيس شوراي عالي امنيت ملي ادامه داد: هر زماني بنا باشد در سطح روساي جمهوري ايران و آمريکا ديدار انجام گيرد، بايد مقدمات لازم فراهم شود که گاه تهيه اين مقدمات از هفته ها قبل آغاز مي شود لذا اين ديدار در شرايط کنوني منتفي است.
روحاني با اشاره به مکالمه تلفني خود با اوباما در سال گذشته گفت: در اين گفت و گو سرفصل هايي از همکاريها مطرح شد اما به اين نتيجه رسيديم که اگر موضوع هسته اي ايران حل شود راه براي همکاريهاي دو کشور بيشتر باز مي شود.
رئيس جمهوري افزود: طولاني شدن روند مذاکرات موجب تقويت بدبيني تاريخي در ايران نسبت به رفتار غرب و آمريکا شده که مي تواند مانعي براي همکاري سريع دو کشور در مسايل مختلف منطقه اي و جهاني شود، در صورتي که حل اين مساله شرايط ميان ايران و آمريکا را متحول خواهد کرد.
روحاني با بيان اينکه اگر توافق نهايي در خصوص موضوع هسته اي ايران انجام شود بدون ترديد همکاريها توسعه خواهد يافت، گفت: پس از اين موضوع مي توان در خصوص مبارزه با تروريسم و تلاش براي استقرار ثبات و امنيت در منطقه حساس خاورميانه همکاري کرد.

تحريمها هيچ نتيجه اي براي آمريکا جز از بين بردن فرصت ها نداشته است
رئيس جمهوري با بيان اينکه تحريم کشورها راه نادرست و اشتباهي است که هيچ نتيجه اي براي آمريکا جز از بين بردن فرصت براي توسعه روابط نداشته است، گفت: مبادلات اقتصادي يک کشور با تحريم قطع نخواهد شد زيرا تحريم مسير آب را منحرف مي کند اما نمي تواند مانع از حرکت آن شود.
روحاني خطاب به نشريه نيشن در خصوص تحريم‌ها گفت: بايد در آمريکا کسي بررسي کند که تحريم‌ها چه منافعي براي اين کشور در بر داشته است، خيلي کشورها از مسئولان آمريکايي و نمايندگان کنگره آمريکا تشکر مي‌کنند، زيرا اگر تحريم‌هاي آنها نبود، اين کشورها فرصت کنوني را نداشتند و نمي‌توانستند در جايگاه امروزي خود قرار بگيرند.
رئيس جمهوري تحريم غذا و دارو را کاري ضدبشري و خلاف مقررات و حقوق بشر توصيف کرد و با بيان اينکه دولت ايران حتي در اين باره نيز راه‌هاي لازم براي تأمين نيازهاي خود را پيدا کرده است، گفت: اين تحريم‌ها اساساً قابل قبول نيست، مخصوصاً اگر اتهامات واقعيت نداشته و بر مبناي توهم باشد.
روحاني افزود: مي‌گويند ايران به دنبال سلاح اتمي است در حالي که آژانس بين‌المللي انرژي اتمي به عنوان دستگاه متولي مکرر در گزارش‌هاي خود عنوان کرده است که هيچ مدرک و سندي در اين خصوص پيدا نکرده و هيچ انحرافي در فعاليت‌هاي صلح‌آميز ايران رخ نداده است.

در فاصله زماني دو ماهه پيش رو مي‌توان به توافق نهايي دست يافت
رئيس جمهوري دستيابي به تفاهم را از طريق جلب اعتماد از سوي دو طرف امکان‌پذير دانست و گفت: بايد به جاي پاشيدن بذر خشم، بذر گل بيفشانيم آنگاه مي‌توانيم در خصوص موضوعات واقعي نه توهمات بحث و همکاري کنيم.
رييس جمهوري با اشاره به مذاکرات هسته‌اي ايران با ۱+۵ در نيويورک گفت: اين هفته هفته خيلي مهمي است، زيرا مذاکرات ميان دو طرف تا پايان اين هفته مي‌تواند روشنگر اين موضوع باشد که آيا ما قادريم در دو ماه آينده به توافق نهايي دست يابيم يا خير.
رئيس شوراي عالي امنيت ملي با اظهار اميدواري نسبت به اينکه پاسخ سوال فوق مثبت باشد، تصريح کرد: فکر مي‌کنم، دو طرف اولاً به اين نتيجه رسيده‌اند که ادامه وضعيت موجود به نفع هيچ‌کس نيست و ثانياً باور دارند که حل و فصل نهايي به نفع دو طرف، منطقه و جهان خواهد بود.
روحاني با بيان اينکه دولت يازدهم به شکلي جدي‌تر با مذاکرات برخورد کرد، گفت: ايران تصميم و اراده قاطع براي حل و فصل موضوع هسته‌اي خود دارد و در چارچوب منطق و شفافيت بر سر ميز مذاکرات حاضر شده است.
رئيس جمهوري با بيان اينکه اگر اراده جدي در طرف مقابل هم وجود داشته باشد، در فاصله زماني دو ماهه پيش رو مي‌توان به توافق نهايي دست يافت، گفت: اعتقاد دارم مذاکرات ما در يک سال گذشته کاملاً متفاوت با سال‌هاي پيش بوده‌ است و اين مذاکرات با اراده قوي‌تر، کارشناسي‌تر و شفاف‌تر در حال انجام است به همين دليل موفقيت اوليه در ژنو حاصل شد.

پرونده هسته اي بايد براي هميشه مختومه شود
روحاني به نيويورک تايمز گفت: نام اين مذاکرات «دستيابي به توافق نهايي است»، شايد اگر مذاکرات با هدف دستيابي به توافقي يکساله يا زودتر انجام مي‌شد، خيلي زودتر به نتيجه مي‌رسيد، اما جمهوري اسلامي ايران به دنبال آن است که يکبار براي هميشه اين پرونده مختومه شود.
رئيس جمهوري افزود: اگر طرف‌هاي مقابل حقوق جمهوري اسلامي ايران به عنوان عضو ان‌.پي.تي را در برخورداري از فناوري‌هاي صلح‌آميز هسته‌اي کامل و بدون تبعيض قبول داشته باشند، حل و فصل بقيه مسايل آسان است.
روحاني با بيان اينکه بارها اعلام کرده و مي‌گوييم که ايران به دنبال سلاح کشتار جمعي نيست، گفت: در صورت به رسميت شناخته شدن حقوق ايران زمان کافي براي حل و فصل مسايلي نظير چگونگي برداشتن تحريم‌ها، چگونگي تداوم غني‌سازي در ايران در چارچوب مقررات ان‌.پي.تي و صدها مورد ديگر در هفته‌هاي آتي وجود دارد.
رئيس جمهوري در عين حال تصريح کرد: اگر به توافقي نرسيم معنايش اين نيست که به گذشته باز مي‌گرديم، حتماً يک راه چاره ديگري براي کوتاه مدت يا بلند مدت پيش‌بيني خواهيم کرد.
روحاني با تأکيد بر اينکه کار سختي در پيش رو داريم، گفت: شما ديديد پس از توافق موقت ژنو هم در داخل آمريکا و کنگره و هم در ايران سر و صداهايي نسبت به آن توافق بلند شد. امروز نيز اگر توافقي رخ بدهد، هم در داخل و هم در خارج انعکاس خواهد داشت. اما بعد از گذشت زمان کوتاهي که گرد و خاک‌ها فرو نشست، خواهند ديد که نتيجه براي همگان رضايت‌بخش است.

موضوع عراق و سوريه در بحث مبارزه با تروريسم متفاوت هستند
رئيس جمهوري همچنين در ابتداي اين نشست با اشاره به سخنراني سال گذشته خود در مجمع عمومي سازمان ملل متحد، گفت: آن روز که اعلام کردم افراطي‌گري و خشونت بزرگترين خطري است که خاورميانه و جهان را تهديد مي‌کند و بايد به سمت جهان عاري از خشونت و افراطي‌گري رفت، شايد براي بسياري موضوع، واضح و ملموس نبود، اما امسال همه درک کردند که تروريسم، خشونت و افراطي‌گري خطري جدي براي همه جهانيان است.
رئيس جمهوري با اشاره به اينکه ميان دولت قانوني عراق و آمريکا مذاکرات و هماهنگي‌هايي براي حمله به تروريست‌ها وجود دارد، تصريح کرد: موضوع عراق از اين نظر با سوريه متفاوت است.
روحاني با تأکيد بر ضرورت محاکمه سران و اعضاي گروه‌هاي تروريستي خاطر نشان کرد: بايد مرکزيت اين گروه‌ها و ارتباطاتشان از بين برود، آنها از شبکه‌هاي اجتماعي براي ارتباط گسترده با يکديگر و جذب جوانان ساده‌لوح سوء استفاده مي‌کنند، کاري که آنها در شبکه‌هاي اجتماعي انجام مي‌دهند، نيز مصداق تروريسم است.

قوي‌ترين دولت در مبارزه با تروريسم جمهوري اسلامي ايران بوده است
رئيس جمهوري همچنين در خصوص قضاوت مقامات آمريکايي در باره نقش ايران در مبارزه با تروريسم، گفت: آمريکايي‌ها در قضاوت خودشان آزاد هستند اما مردم منطقه به خوبي مي‌دانند که قوي‌ترين دولت در مبارزه با تروريسم جمهوري اسلامي ايران بوده و مردم و مقامات ايراني در سال‌هاي گذشته قرباني تروريسم بودند، اما همان کساني که در ايران جنايت انجام داده‌اند امروز به راحتي در برخي کشورهاي بعدي و آمريکا زندگي مي‌کنند و مورد حمايت هستند.
روحاني افزود: آن کشوري که با کمک مردم عراق و روحانيون و مرجعيت شيعه نگذاشت حکومت قانوني بغداد سقوط کند، ايران بود. اين در حالي بود که تروريست‌ها در پشت دروازه‌هاي بغداد حضور داشتند و آمريکايي‌ها گفتند ما اقدامي انجام نخواهيم داد و يا تنها از کنسولگري خودمان دفاع خواهيم کرد.
رئيس جمهوري گفت: اگر آمريکا راجع به نقش ايران ادعايي مي‌کند، به خوبي مي‌داند که نقش ايران در مبارزه با تروريسم غير قابل انکار است و اما اگر در مورد رهبري مبارزه با تروريست صحبت مي‌شود، بايد تأکيد داشت که کشورهاي منطقه بيش از ديگران استحقاق رهبري اين ائتلاف را دارند.

شرايط جديد منطقه‌اي ايجاب مي‌کند، عربستان فکر و برنامه نويني داشته باشد
رئيس جمهوري در بخش ديگري در پاسخ به سوالي پيرامون روابط ايران و عربستان سعودي گفت: ما معتقديم روابط کشورها در منطقه بايد خوب باشد، ايران در يک سال گذشته روابط خوب با همسايگانش را ارتقاء بخشيده و قراردادهاي خوبي در عرصه‌هاي مختلف منعقد کرده‌اند.
روحاني گفت: روابط ايران و عربستان در حد انتظار دو ملت نيست، بايد گفت دليل اين مسأله روابط دوجانبه نيست، بلکه اختلاف‌نظرهايي است که بخاطر موضوعات منطقه‌اي داريم، فکر مي‌کنم عربستان در ماه‌هاي آتي به ايران نزديک‌تر شود و فاصله را خود به خود کم کند زيرا شرايط جديد منطقه‌اي ايجاب مي‌کند، عربستان فکر و برنامه نويني داشته باشد که اگر اين تصور درست باشد روابط تهران و رياض ارتقاء خواهد يافت.
رئيس شوراي عالي اقتصاد در پاسخ به سوالي پيرامون وضعيت اقتصادي ايران، از بازگشت ثبات، آرامش و اميد به ايران و اجراي برنامه‌هاي پولي و مالي که منجر به کاهش تورم و رشد اقتصادي شده است، خبر داد و گفت: بخش خصوصي در کشور ما به شدت فعال شده است و حضور آنها مي‌تواند اقتصاد کشور را متحول کند. ضمن آنکه از بسياري از کشورها نظير ايتاليا، آلمان و فرانسه کارآفرينان و سرمايه‌گذاران به ايران سفر مي‌کنند و با همتايانشان براي فعاليت و سرمايه‌گذاري در حوزه‌هاي نفت، گاز، پتروشيمي، راه‌آهن و خودروسازي بحث و بررسي و به توافق نهايي مي‌رسند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن