تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تا زمانى كه مردم، امر به معروف و نهى از منكر نمايند و در كارهاى نيك و تقوا به ي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826426086




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام علت دریافت کارمزد از کارتخوانها |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اعلام علت دریافت کارمزد از کارتخوانها
مدیر کل فناوری بانک مرکزی با اشاره به اینکه کار منطقی و کارشناسی در راستای دریافت کارمزد از پذیرندگان پایانه‌های فروش انجام شده است، گفت: با توجه به این‌که 25 درصد تراکنش‌ها زیر 10 هزار تومان است، همین امر موجب فرسوده‌شدن شبکه خواهد شد، بنابراین با این طرح مشکلات تا حدودی حل می‌شود.
کد خبر: ۴۳۶۷۳۲
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۳ - 23 September 2014


مدیر کل فناوری بانک مرکزی با اشاره به اینکه کار منطقی و کارشناسی در راستای دریافت کارمزد از پذیرندگان پایانه‌های فروش انجام شده است، گفت: با توجه به این‌که 25 درصد تراکنش‌ها زیر 10 هزار تومان است، همین امر موجب فرسوده‌شدن شبکه خواهد شد، بنابراین با این طرح مشکلات تا حدودی حل می‌شود.

به گزارش ایسنا، ناصر حکیمی – مدیر کل فناوری بانک مرکزی _ درباره‌ی اعطای کارمزد از پایانه‌های فروش که از اول آبان‌ماه اجرایی خواهد شد، توضیح داد: دریافت کارمزد اجتناب ناپذیر بوده، بنابراین اگر مجبور نبودیم و احساس خطر نمی‌کردیم این کار انجام نمی‌شد.

حکیمی همچنین به هزینه تجهیزات پایانه‌های فروش اشاره کرد و گفت: 15 هزار نفر به صورت مستقیم و 30 تا 35 هزار نفر به صورت غیرمستقیم در حوزه پرداخت الکترونیک استخدام هستند، به‌طور متوسط 30 میلیون تومان هزینه این افراد در سال است، بنابراین 450 میلیارد تومان هزینه پرسنلی داریم که برای تجهیز این منابع باید تمهیداتی انجام شود.

وی با اشاره به این‌که پایانه‌های فروش، عمر مفید پنج ساله دارند گفت: قیمت هر پایانه 500 هزار تومان است که در مجموع 3 میلیون و 200 هزار پایانه داریم که هر سال 20 درصد استهلاک داشته یعنی 300 تا 400 میلیارد تومان هزینه استهلاک آنهاست.

حکیمی تصریح کرد: مجموع هزینه‌هایی که باید انجام شود 880 میلیارد تومان در سال است تا سیستم و شبکه پرداخت‌های الکترونیک سرپا بماند و این به شرطی که شرکت‌های خدمات پرداخت الکترونیک از تسهیلات بانکی با سود 25درصد استفاده نکرده باشند و اگر تسهیلات را محاسبه کنیم، مجموع هزینه‌ شرکت‌های psp به 1400میلیارد تومان در سال می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه در سال حول و حوش 140میلیارد تومان کارمزد از مانده‌گیری، قبوض و... دریافت می‌کنیم و 300 میلیارد تومان هم بانک‌ها یارانه می‌پردازند، گفت:مجموعاً بالغ بر 440میلیارد تومان می‌شود و تا 880 میلیارد تومان هزینه شرکت‌های خدمات پرداخت الکترونیک 440 میلیارد تومان کسری داریم.

مدیر کل فناوری بانک مرکزی به جای خالی 440 میلیارد تومانی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته در فروردین‌ماه سال 1392، 139 میلیون تراکنش از سوی دستگاه‌های پوز انجام شده که این رقم در مرداد‌ماه امسال به 340 میلیون تومان رسیده است یعنی ما با 150 درصد رشد مواجه بودیم.

وی هزینه هر تراکنش برای پایانه‌های فروش را 110 تومان عنوان کرد و گفت: برای هر تراکنشی که از سوی این پایانه‌ها انجام می‌شود 110 تومان از پذیرنده کم خواهد شد.

مدیر کل فناوری بانک مرکزی همچنین خاطر نشان کرد: خوشحال می‌شویم از این‌که مغازه‌داران دستگاه‌های پوز اضافی خود را باز پس دهند، زیرا با همین تعداد افرادی که این دستگاه‌ها را پس می‌دهند، می‌توانیم جاهای خالی را پر کنیم.

حکیمی در مورد استقبال از دریافت کارمزد از پایانه‌های فروش توضیح داد: با این کار سرعت گردش پول بالا رفته و به طور قطع کارایی نیز افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل فناوری بانک مرکزی به بخشنامه‌هایی که از سال 1385 برای اعمال این کارمزد‌ها ابلاغ شده بود اشاره کرد و گفت: در بهمن ماه سال 1385 کارمزد پنج درصد تا سقف 1500 تومان به ازای هر تراکنش ابلاغ شد، اما در آن سال بانک‌ها به این کار مبادرت نکردند و در بهمن‌ماه سال 1390 مجددا این بحث مطرح شده و به ازای هر تراکنش 200 تومان باید اجرایی می‌شد که باز هم بانک‌ها به دلیل رقابت این کار را انجام ندادند، یعنی بانک مرکزی در طول هشت سال گذشته دوبار این بحث را مطرح کرد و به بانک‌ها فرصت دادکه این تنظیم را انجام دهند. با توجه به عملی‌نشدن این کار از سوی بانک‌ها، مجدا بانک مرکزی خود ورود کرده تا به ساماندهی این بخش بپردازد.

حکیمی در پاسخ به این پرسش که اصناف، بانک‌ها و مردم هیچ یک از این کار خوشحال نیستند؟ تاکید کرد: هرچند که این خوشحالی از سوی این گروه‌ها وجود ندارد، اما باید بگوییم که این کار کاملا کارشناسی بوده و حرکت منطقی در این زمینه صورت گرفته است، زیرا هدف اصلی ما پایداری شبکه ست.

مدیر کل فناوری بانک مرکزی همچنین خرید‌های خردی که زیر پنج هزار تومان انجام می‌شود را نیز یکی از معضلات عنوان کرد و گفت: با وجود اجرایی شدن این کار تراکنش‌های پایین دیگر صورت نگرفته و خرید‌های خرد با کارت انجام نمی‌شود، بنابراین شبکه خلوت خواهد شد.

وی به تمهیدات آینده بانک مرکزی در راستای تشویق مغازه‌داران به کم شدن کارمزد از پایانه‌های فروش اشاره کرد و گفت: در طول دو تا سه ماه آینده مغازه‌دارانی که از دستگاه‌های پوز خود ناراضی بوده می‌توانند به تعویض آنها پرداخته و همچنین درخواست پوز جدید آنها نیز در طول دو روز انجام خواهد شد. همچنین به هر بانکی که خواستند می‌توانند پول واریز کنند.

وی درباره مزایای بهره گیری پذیرندگان پایانه‌های فروش، عنوان کرد: وجوه هر دو ساعت یک بار به حساب آنها واریز می شود و از آنجا که این پایانه‌ها به حساب‌های کوتاه مدت متصل است، بانک ها به این وجوه سود پرداخت می کنند، در حالی که اگر این پول‌ها در مغازه باقی بماند سودی به آنها تعلق نمی گیرد.

مدیر کل فناوری بانک مرکزی به برنامه‌های اصلی بانک برای پول‌های خرد نیز اشاره کرد و گفت: برنامه اصلی کیف پول است که باید برای آنها 500 میلیارد تومان هزینه کنیم که در آینده نیز این کار انجام خواهد شد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن