تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):راست ترين سخن، رساترين پند و زيباترين حكايت، كتاب خدا (قرآن) است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843604948




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام اسامی بدهکاران بانکی به مراجع ذیصلاح |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اعلام اسامی بدهکاران بانکی به مراجع ذیصلاح
معاون نظارتی بانک مرکزی از اعلام اسامی بدهکاران بانکی به مراجع ذیصلاح خبر داد و گفت: هر چند تحریم ها، تولیدکنندگان را با محدودیت هایی مواجه کرده است اما در کنار آن برخی ها هم سوء استفاده کردند و منابع را به بانک ها برگشت ندادند.
کد خبر: ۴۳۴۲۶۰
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱ - 14 September 2014


معاون نظارتی بانک مرکزی از اعلام اسامی بدهکاران بانکی به مراجع ذیصلاح خبر داد و گفت: هر چند تحریم ها، تولیدکنندگان را با محدودیت هایی مواجه کرده است اما در کنار آن برخی ها هم سوء استفاده کردند و منابع را به بانک ها برگشت ندادند.

به گزارش ایرنا، حمید تهرانفر در گفت و گویی با تاکید بر اینکه از تخلفات بانک ها نیز چشم پوشی نمی کنیم، اظهار داشت: به بانک ها مهلت 15 روزه دادیم تا اسامی شرکت هایی را که در اختیار دارند، اعلام کنند و پایان این هفته، آخرین مهلت آنان به شمار می آید.

وی سپس با اشاره به اقدامات بانک ها در زمینه تسهیلات دهی، گفت: البته در مجموع بانک ها تلاش های زیادی انجام دادند و بیش از توان بانکی خود تسهیلات پرداخت کرده اند.

وی با بیان اینکه، در شرایط رکود تقاضا برای نقدینگی زیاد می شود، گفت: بانک ها سعی کردند بنگاه های اقتصادی را تأمین مالی کنند.

تهرانفر سپس در خصوص جمع آوری نقدینگی های سرگردان توسط بانک ها، افزود: این امر به نرخ سود بانکی بستگی دارد و اکنون هم منابع خوبی در نظام بانکی جذب شده است.



** دریافت سود تسهیلات با روش پلکانی توسط برخی از بانک ها

وی در پاسخ به این پرسش که نظرتان درباره برخی بانک ها که ابتدا سود را از وام پرداختی به مشتریان اخذ می کنند و سپس اصل را چیست؟ گفت: در برخی موارد این گونه است و ارائه تسهیلات به روش پلکانی انجام می شود.

وی درباره بنگاه داری بانک ها هم گفت: طبق قانون بانکداری بدون ربا، بانک ها تسهیلات خود را در چند کانال مشخص اعطا می کنند که مشارکت مدنی، حقوقی و سرمایه گذاری مستقیم از جمله آنها است.

تهرانفر افزود: طبق قانون بانکداری بدون ربا بانک ها از طریق سرمایه گذاری مستقیم می توانند شرکت تاسیس و تا 40 درصد سرمایه را سرمایه گذاری کنند.



** حفظ ثبات و سلامت نظام بانکی هدف اصلی بانک مرکز ی

معاون نظارتی بانک مرکزی، حفظ ثبات و سلامت نظام بانکی کشور را هدف اصلی بانک مرکزی از نظارت بر بانک ها عنوان کرد و افزود: نگاه ما این است که خیال سپرده گذاران از این جهت که خطری سرمایه های آن ها را تهدید نمی کند راحت باشد و البته بانک ها نیز باید خودکنترل باشند.



** هزینه 266 هزار میلیارد ریالی بانک ها برای بنگاه داری در پایان اسفندماه سال گذشته

تهرانفر همچنین گفت: در پایان اسفندماه سال گذشته، کل مبالغی که بانک ها خرج شرکت داری و بنگاه داری و خرج مشارکت ها و سرمایه گذاری خود کردند، 266 هزار میلیارد ریال است و البته 91 هزار میلیارد ریال از این رقم را بابت رد دیون دولت به بانک ها دریافت کردند.

وی با بیان اینکه نباید بانک ها را ناکارآمد نشان داد، گفت : یکی از تبعات بدگویی درباره نظام بانک ها و ناکارآمد جلوه دادن آنها این است که مردم سپرده گذاری قرض الحسنه نمی کنند و امسال این سپرده ها 7 درصد کاهش داشت.

معاون نظارتی بانک مرکزی همچنین افزود: 30هزار میلیارد تومان منابع قرض الحسنه داشتیم که تا پایان تیر ماه امسال 26 هزار و 200 میلیارد تومان آن تسهیلات داده شد.

تهرانفر در پاسخ به این پرسش که چرا پرداخت وام تسهیلات ازدواج به سپرده های قرض الحسنه منوط شده است، گفت: این موضوع بر اساس قانون است.



** کانال های تامین مالی در کشور ما متنوع نیست

از سوی دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی نیز با حضور در این نشست درباره کارکردهای بانکی گفت: انتظارات زیادی از نظام بانکی وجود دارد، اکنون مشکلاتی در کارکرد نظام بانکی داریم و از یک طرف شاهد حجم نقدینگی بالا در جامعه هستیم که به تورم دامن می زند و از طرف دیگر بر اساس گزارشات سه ماهه مرکز پژوهش های مجلس، مهم ترین مشکل فعالان اقتصادی نبود دسترسی به نقدینگی است.

جعفر قادری سپس افزود: بسیاری از واحدهای اقتصادی برای گسترش فضای کسب و کار خود به نقدینگی نیاز دارند و نبود دسترسی به نقدینگی یکی از مشکلات عمده آنها به شمار می آید.

وی گفت: برخی از بانک ها خودشان بنگاه داری می کنند و مشکل ما این است که کانال های تامین مالی در کشور ما متنوع نیست.

قادری ادامه داد: تولید کننده ناچار است از طریق بانک ها نیازهای نقدینگی خود را برطرف کند و جذب سرمایه از طریق بازار سرمایه هم با مشکلاتی مواجه است.

وی گفت: نیاز داریم کارکردهای بانکی و قوانین پولی و بانکی بازنگری و به روز شود.

قادری در پاسخ به این پرسش که مجلس در مقابله با بدهکاران بانکی چه کار می کند؟ افزود: حدود 87 هزار میلیارد تومان مطالبات معوق بانکی داریم و علی طیب نیا وزیر اقتصاد هم عدد هایی را اعلام کرد که حدود 70 هزار میلیارد تومان دیگر به این معوقات اضافه شد، یعنی هم اکنون بیش از 150 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی داریم.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از این معوقات ناشی از تعارفات بانکی و برخی هم ناشی از رکود و تحریم ها و عوامل غیرکنترل بود که نتوانستند به موقع اقساط را پرداخت کنند.

قادری افزود: برخی هم از فضای موجود سوء استفاده می کنند و حتما باید مطالبات معوق از دانه درشت ها وصول شود تا مشکلات بانک ها و نیاز نقدینگی بنگاه های اقتصادی برطرف شود.

وی گفت: اکثر بانک ها سقف سود تسهیلات را رعایت نمی کنند و برخی بانک ها تا 35 درصد سود می گیرند.

قادری درباره جریمه های دیرکرد اقساط تسهیلات افزود: اینجا حق با سیستم بانکی است که اگر کسی اقساط را پرداخت نکرد باید جریمه شود زیرا منابع بانک متعلق به خودش نیست و متعلق به مردم است.

نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: بانک ها همیشه در سود عقود مشارکتی شریک هستند اما در زیان شریک نیستند و در حقیقت نباید اینگونه باشد و باید در سود و زیان هر دو شریک باشند.

قادری افزود: برخی از رد دیون ها منجر به بنگاه داری بانک ها شدند زیرا دولت ناچار شد برای رد دیون برخی بنگاه ها را به بانک ها واگذار کند اما بسیاری از بنگاه ها از طریق سرمایه گذاری مستقیم بانک ها ایجاد شده اند.

وی گفت: اکنون 51 درصد سرمایه بانک ها بنگاهداری می شود اما اگر اطلاعات به روز شود این رقم بیشتر از اینها خواهد بود.

این نماینده مجلس همچنین افزود: مطالبات بسیاری از پیمانکاران و فعالان اقتصادی از دولت عقب افتاده است و دولت به موقع مطالباتشان را پرداخت نمی کند اما از آن طرف مالیاتش را به موقع اخذ می کند.

قادری افزود: دولت هم باید بابت تاخیر در پرداخت مطالبات پیمانکاران، جریمه شود.

وی گفت: بانکها کاری ندارند که بنگاه های اقتصادی چه میزان از دولت طلب دارند و اقساط خود را دریافت می کنند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن