تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):اسلام بر پنج چيز استوار است، برنماز و زكات حج و روزه و ولايت (رهبرى اسلامى).
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843730950




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زبان انگليسي قفلي بر دروازه مدارس هوشمند/ 11 هزار مدرسه خراسان رضوي در صف هوشمندسازي


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شرق > خراسان رضوی گزارش مهر/
زبان انگليسي قفلي بر دروازه مدارس هوشمند/ 11 هزار مدرسه خراسان رضوي در صف هوشمندسازي
مشهد- خبرگزاری مهر: هوشمند سازی 215 مدرسه از بيش از 11 هزار مدرسه در خراسان رضوي گامي موثر و محكم به شمار مي‌رود اما غفلت از آموزش زبان انگليسي در ميان دانش آموزان قفلي بر توسعه اين مدارس زده است و آموزش و پرورش استان با انعقاد قرارداد با آموزشگاه‌هاي زبان در راه بازگشايي اين مسير پيش مي رود.



به گزارش خبرنگار مهر، در مدارس هوشمند دانش آموزان بجای کیف‌های لبريز از كتاب با نرم افزار و درس افزارها به كلاس مي‌آيند و در چنین مدرسه‌ای یک دانش‌آموز هوشمند، با صرف وقت بر روی موضوعات به شکل مستمر، دانش و توانايي خود را توسعه و تغییر می‌دهد. هوشمند سازی مدارس در حدود 30 سال قبل و خارج از مرزهای ایران پروژه آن کلید خورده است و هدف از این اقدام به طور کلی آماده سازی دانش آموزان برای ورود به عصر اطلاعات بوده است. در مدارس هوشمند دیگر خبری روش های سنتی آموزش از قبیل تخته سیاه، گچ و حتی تخته وایت برد نیست و جای همگی این ها رایانه است و پرده ویدئو پروژکتور. در این گونه از مدارس معلم در نقش راهنمای استفاده از تکنولوژی های جدید ظاهر می شود و دانش آموزان را با شيوه هاي جديد آموزشي برای دریافت و تبادل اطلاعات آماده می سازد. در این نوع از مدارس، فراگیری دانش تنها محدود به ساعات حضور در مدرسه نمی شود و دانش آموز می تواند در هر لحظه که تمایل داشته باشد کلاس هایش را از طریق برنامه های رایانه ای و یا ارتباط از راه دور دنبال کند. 215 مدرسه هوشمند در خراسان رضوي مديركل آموزش و پرورش استان خراسان در گفتگو با مهر در ارتباط با تعداد مراكز هوشمند در استان اظهار كرد: در حال حاضر تعداد مراكز فعال شده در استان 215 مدرسه است كه از ميان آن 143 مدرسه در مشهد قرار دارد. تعداد اين مراكز برحسب تفكيك جنسيت دانش آموزان به ترتيب 114 عدد پسرانه، 96 عدد دخترانه و 5 عدد مختلط مي باشد. حسيني افزود: همچنين از ميان اين تعداد مدرسه، به ترتيب 68 عدد از مدارس عادي دولتي، 46 عدد تيزهوشان، 38 عدد غير دولتي‌(غير انتفاعي)،‌ 32 نمونه دولتي، 20 شاهد، 7 هيئت امنايي است.

مدرسه هوشمند چیست؟ مديركل آموزش و پرورش استان خراسان رضوي در ارتباط با تعريف مدارس هوشمند اظهار كرد: مدرسه هوشمند مدرسه‌ای است كه کنترل و مدیریت آن، مبتنی بر فناوری رایانه و شبکه انجام می‌گیرد و محتوای اکثر دروس آن الکترونیکی و سیستم ارزشیابی و نظارت آن هوشمند است. در همين راستا ما نيازمند به محتواسازي هاي هوشمند نيز هستيم. وي ادامه داد: در چنین مدرسه‌ای یک دانش‌آموز هوشمند، با صرف وقت بر روی موضوعات به شکل مستمر، دانش و توانايي خود را توسعه و تغییر می‌دهد و این نکته‌ای است که به مسئولان مدرسه اجازه می‌دهد تا با توجه به تغییرات به وجود آمده و افزایش سطح اطلاعات دانش‌آموزان، آنها را برای اخذ اطلاعات جدید آماده نمایند. حسيني گفت: با توجه به اينكه ما امروزه در جهان سومي به نام جهان مجازي زندگي مي كنيم هدف از راه اندازي مدارس هوشمند آماده سازي دانش آموزان براي ورود به عصر اطلاعات است. مديركل آموزش و پرورش استان خراسان رضوي در ارتباط با عناصر تشكيل دهنده اين مدارس گفت: هوشمندسازي مدارس شامل پنج عنصر اصلي، معلم هوشمند، دانش آموزان هوشمند، مدرسه هوشمند، اوليا هوشمند و محتواي هوشمند است. حسيني افزود: در مدارس هوشمند معلمان می توانند با استفاده از بانک های اطلاعاتی و برنامه های نرم افزاری و غیره دروس جدیدی را با توجه به نیازها و علائق دانش آموزان طراحی و یا اینکه دروس موجود را تغییر داده و اصلاح نمایند بنابراین محتوای آموزشی دروس در این مدارس تا حدودی متفاوت با مدارس دیگر خواهد بود. ‌وي در ارتباط با نقش دانش آموزان در اين مدارس اضافه كرد: دانش آموزان این مدارس، خود سرعت یادگیری خود را تعیین می نمایند. در این مدارس، ساعات یادگیری محدود به ساعات مدرسه نیست و دانش آموزان در هر لحظه که اراده کنند کلاس های دل خواهشان را از طریق برنامه های رایانه ای یا ارتباط از راه دور در اختیار خواهند داشت. حسيني ادامه داد: در این نوع مدارس دانش آموزان اغلب بجای کیف های مملو از كتاب، با استفاده از نرم افزار ها و درس افزارها سر كلاس حاضر خواهند شد كه در همين راستا طرح پنجشنبه ها را داريم كه دانش آموز بدون كيف اما با كِيف سر كلاس حاضر مي شود. وی عنوان كرد: از آنجایی که پاره ای از فعالیت های مرسوم در مدارس دیگر، در این مدارس به کمک فناوری اطلاعات کاهش می یابد، کمیت و کیفیت تعاملات بین دانش آموزان، معلمان و والدین ارتقاء می یابد. لذا در مسير نتيجه تعاملات این سه گروه، امکان ایجاد شرایط یادگیری بهتر برای دانش آموزان فراهم می شود.

موانع موجود در راه توسعه مدارس هوشمند مدير كل آموزش و پرورش استان خراسان رضوي در ارتباط با موانع و مشكلات موجود در سر راه توسعه مدارس هوشمند ابراز كرد: يكي از مشكلات آموزش و پروش استان در اين بحث ضعف شدید دانش آموزان در به کار بردن زبان انگلیسی است. متاسفانه دانش آموزان از تسلط لازم برای استفاده از منابع انگلیسی برخوردار نیستند لذا دانش آموزان غالبا توانایی استفاده از سایت های فارسی را دارند و از دستیابی به منابع علمی خارجی بی بهره می مانند. حسيني افزود: در جهت بهبود و اصلاح اين روند آموزشي ما با تعدادي از آموزشگاه هاي زبان در سطح شهر قرارداد هاي همكاري را منعقد كرده ايم. وي گفت: از ديگر مشكلات ما توليد محتواي آموزشي لازم براي اين مدارس است كه تاكنون تلاش كرده ايم برنامه ريزي هاي لازم و منسجمي را در اين راستا انجام دهيم. الفباي پيشرفت، آموزش صحيح است یک مدرس دانشگاه در ارتباط با مسير پيشرفت در جوامع توسعه يافته به خبرنگار مهر  گفت: اساسا الفباي پيشرفت، جز با توسعه فرهنگ امكان پذير نيست و فرهنگ به جز آموزش و پرروش صحيح و مطلوب امكان پذير نخواهد بود. امير حسين نوربخش در ارتباط با دوجانبه بودن امر آموزش در نظام آموزشي پيشرو عنوان كرد: امروزه بحث آموزش دوجانبه در تمامي دنيا مطرح است. نظامي كه در آن دانش آموزان نقش فعال دارند و معلمان به جاي ارتباط يك طرفه و آموزش محور وارد يك رابطه دوطرفه و متقابل با دانش آموزان مي شوند. وي ادامه داد: متاسفانه ما در الگوي آموزشي مدارس و همچنين دانشگاه فراموش كرده ايم كه آموزش صرفا يك بحث آموزش محوري صرف نيست بلكه آموزش صحيح تنها از طريق جستجوگري و پژوهش شكل مي گيرد و انتقال مي يابد. مدارس هوشمند به دنبال تربیت دانش آموز خلاق این مدرس دانشگاه افزود: همانطور كه مي دانيم علم باچرايي آغاز مي شود و با چگونگي ادامه پيدا مي كند. كه اين روند در نظام آموزشي غير هوشمند ما برعكس اجرا مي شود بدين معنا كه ما تنها درگير چگونگي علم هستيم نه چرايي آن. ما در ذهن دانش آموز و دانشجو پرسش چرا را ايجاد نمي كنيم. وي با بيان اينكه ماحصل نظام آموزشي سنتي چيزي جز دانش آموزاني غير خلاق و بي تحرك نيست گفت: متاسفانه در نظام آموزشي غير هوشمند بيشتر استعدادهاي دانش آموزان از بين مي رود تا اينكه شكوفا شود. شكل دادن به ساختار فكري دانش آموزان به روش هاي نامتناسب سبب ترس از خودشكوفايي آنها مي شود. نوربخش ادامه داد: در نظام هوشمند شده مدارس و دانشگاه، معلم يا استاد از نقش آموزش دهنده صرف وارد نقش پوياتر آموزش گيرنده مي شود و دانش آموز يا دانشجو نيز از طريق جستجو و پژوهش ضمن يافتن نقش فعال و پويا وارد نقش آموزش دهنده و آزمايشگر خواهد شد.

استفاده از فضاي اينترنت نيازمند آموزش مقدماتي و اوليه است وي با توجه به اينكه يكي از شاخص هاي هوشمندسازي مدارس وارد شدن آنها به فضاهاي مجازي و استفاده از اينترنت است گفت: با تقويت اعتماد به نفس علمي در دانش آموزان و شكل گيري پرسش چرايي در ذهن شان آنها به سمت جستجو درفضاهاي گسترده وب سوق داده خواهند شد. مدرس دانشگاه اضافه كرد: كارشناسان علم ارتباطات  براي جلوگيري از سرگرداني و بي هدفي افراد  در محيط هاي وب بر آموزش هاي مقدماتي تاكيد مي كنند لذا ما در روند هوشمندسازي مدارس بايد توجهي ويژه به پرورش و آموزش دانش آموزان براي حضور در اين محيط باشيم. وي در پايان به اهميت بحث فراگيري زبان انگليسي در دانش اموزان اشاره كرد و گفت: تسلط به زبان انگليسي يكي از پيش نيازهاي استفاده از دانش نوين است كه ما متاسفانه تا الان از آن غفلت ورزيديم اما پيام اميدواركننده اين است كه هيچ وقت براي آموزش و فراگيري دير نيست. تسلط به زبان انگليسي از پيش نيازهاي استفاده از دانش نوين است كه متاسفانه تا به امروز از آن غفلت شده و مدارس هوشمند خراسان رضوي در راه توسعه به رفع اين مشكل نياز دارند. همچنين به عقيده كارشناسان از ديگر مشكلات توليد محتواي آموزشي لازم براي اين مدارس است كه بايد با برنامه ريزي هاي لازم و منسجم هرچه زودتر تحقق يابد. ------------------------------ گزارش: فاطمه بیرجندی


۱۳۹۳/۷/۱ - ۱۱:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن