محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830346847
چرا وایبر، واتس آپ و تانگو امن نیستند؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چرا وایبر، واتس آپ و تانگو امن نیستند؟
هرروز تعداد کاربران شبکههای اجتماعی بیشتر میشود و شبکههای ارسال پیام بیش از پیش جای خود را در بین اپلیکیشنهای تلفنهای هوشمند باز میکنند تا آنجا که برخی معیارشان برای خرید یک تلفن همراه این است که شرکت پشتیبانی کننده آن برند، از همان ابتدا برنامههای ارسال پیام را در تلفن همراه نصب کرده باشد.
خبرگزاری ایسنا: اما چقدر میتوان اطمینان داشت که مکالمات شما از طریق یک شخص سوم قابل دسترسی نیست؟ یا عکسهای خصوصی که رد و بدل میشوند تنها در دستگاه تلفن شما و شخص گیرنده ذخیره خواهد شد؟
با گذشت زمان و ورود هرچه بیشتر اپلیکیشنهای پیامرسانی به برنامه زندگی روزمره افراد، مسائل مربوط به امنیت هم بیش از پیش مطرح میشود و گاهی در غالب پیامکهایی در همین شبکهها گفته میشود که مثلا برخی از این شبکهها همچون وایبر در اختیار آژانسهای اطلاعاتی کشورهای بیگانه بوده و چک میشوند.
نخستین نکتهای که کاربران این شبکهها باید در نظر داشته باشند این است که زمانی که با شخصی از طریق یک برنامهی پیامرسانی صحبت میکنید، باید آگاه باشید که ممکن است شخص سومی از محتوای آن با خبر شود، درست مانند بستهای که روی پلکان جلوی در خانه شما رها شده است و ریسک اینکه شخص سومی آن را برداشته و اطلاعات و عکسهای آن را به دست آورد همیشه در بالاترین سطح است.
اهمیت امنیت شبکه نکتهای است که طراحان اپلیکیشنهای چت مدام به آن اذعان میکنند ولی اخیرا در روند تامین این امنیت در برنامههایشان وقفهای به وجود آمده است.
سال گذشته محققان امنیت شبکه پی بردند که برنامه پیامک پرطرفدار آن روزها یعنی "وایبر" پیامهای ویدئویی و تصویری را بدون آن که آنها را از دسترس سایر کاربران و هکرها پنهان کند، ارسال میکند و از آن بدتر این برنامه پیامکها کاربران را در یک سرور عمومی و قابل دسترسی آنلاین ذخیره میکند که این امر باعث میشود هر کسی که اطلاعات کافی درباره طریقه هک و دسترسی به سرور را بداند به عکسها و پیامهای شخصی افراد دسترسی داشته باشد. اگرچه وایبر در نسخههای جدیدتر خود این مشکل را برطرف کرده است اما تخمین زدن این مسئله که نقص گذشته تا به حال چه میزان ضرر احتمالی را موجب شده کاری دشوار است.
اما این تنها مشکل وایبر نیست بلکه برنامه سناپچت (SnapChat) نیز با مشکل مشابهی مواجه شده است. این برنامه اگرچه با این تعهد که هر پیام را به محض خوانده شدن از شبکه اطلاعات به کلی پاک کند، توانست نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کند اما کمیسیون تجارت فدرال این شرکت برنامهنویسی را به دلیل تخلفهای امنیتی جریمه کرد. علت این جریمه این بود که پیامهای فرستاده شده از طریق این اپلیکیشن به همان سرعتی که قول داده شده بود از بین نمیرفت.
سپس نوبت به واتساپ میرسد، برنامهای که چندی پیش از سوی شرکت فیس بوک به قیمت 16 میلیارد دلار خریداری شد. اما این برنامه مشکلات امنیتی دارد که که باعث میشود تمام مکالمات کاربران در برنامههای تلفنهای اندرویدی ثبت و ذخیره شود و این حفره امنیتی فرصت مناسبی را در اختیار هکرها قرار میدهد که به اطلاعات رد و بدل شده از طریق این اپلیکیشن دسترسی پیدا کنند.
تمامی این نقایص این نکته را به وضوح نشان میدهد که برنامههای پیام رسان اینترنتی آنقدرها که شما فکرش را میکنید امن نیستند. بعلاوه هرگونه اطلاعاتی هرقدر بیاهمیت و زودگذر نیز به نظر برسد، برای همیشه در شبکه اینترنت ذخیره خواهد شد. در واقع به محض اینکه شما مطلبی را پست میکنید و یا کلید ارسال را فشار میدهید و حتی در برخی موارد پیش از آنکه حتی مطلب ارسال شود هرگونه پیام، عکس، فیلم، کامنت و یا ایمیلی هرگز از شبکه اطلاعاتی اینترنت به طور کلی حذف نخواهد شد.
اگرچه این مشکلات و نقایص امنیتی مورد توجه بسیاری از متخصصان امنیت شبکه قرار گرفته است و ممکن است در آیندهای نه چندان دور برطرف شود اما تا آن روز وظیفه حفظ اطلاعات برعهده خود کاربران است. چراکه تمامی برنامههای ارسال پیام اینترنتی پیش از آنکه پیامهای شما را به دست مخاطبان برسانند آنها را در دسترس هکرهای هوشمند قرار میدهند.
با در نظر داشتن این نکات، این سوال مطرح است که کاربران برنامههای ارسال پیام چه کارهایی میتوانند انجام دهند تا از لو رفتن اطلاعات و مکالمات شخصیشان در امان باشند؟ این نکات توسط سایت StreetwiseTech که اطلاعات این گزارش از آن برداشت شده، مطرح شده است که کاربران باید آنها را به خاطر بسپارند.
از گشت و گذار در شبکه و ارسال پیامهای شخصی از طریق اینترنت وایفای (WiFi) عمومی خودداری کنید
اینترنت عمومی اگرچه برای برخی ابزار ارزشمندی است اما مشکلات امنیت این شبکه بیشتر از ارزش اتصال و استفاده از آن است. در حالیکه اینترنتهای عمومی مورد استفاده حجم زیادی از کاربران قرار می گیرند، هدف درجه اولی برای هکرها به شمار میآیند.
هکرها از طریق کاربرانی که به شبکه اینترنت عمومی متصل شدهاند به راحتی میتوانند به اطلاعاتی چون عکسها، پیام، گذرواژه، نام کاربری و اطلاعات بانکی که از طریق لپتاپ، تبلت و تلفنهای هوشمند فرستاده میشود دسترسی پیدا کنند.
از فرستادن اطلاعات حساس و مهم از طریق برنامههای اینترنتی چت و حتی برنامه مسیج بپرهیزید
شمارههای امنیتی شبکههای اجتماعی، اطلاعات حساب بانکی و هرگونه عکس شخصی از جمله اطلاعاتی است که باید از ابزارها و برنامه های پیامرسانی دور نگه داشته شوند. طبق گزارش McAfee در سال 2014، نیمی از مردم از تلفنهای همراهشان برای فرستادن پیامهای کاملا شخصی استفاده میکنند. پیش از همه چیز باید به این نکته توجه داشته باشید که تلفن همراه شما میتواند گم شود، دزدیده شود یا حتی پیامهای شما را شخص بغل دستیتان بخواند.
بنابراین قبل از اینکه مطلبی را ارسال کنید خوب به این نکته فکر کنید که آیا میتوانید آن مطلب را روی یک صفحه عمومی بگذارید یا خیر.
از موبایلهایتان با برنامههای امنیتی حفاظت کنید
اگرچه هکرها به سختی میتوانند به برخی از اطلاعات تلفن همراه شما دسترسی پیدا کنند اما اگر برای تلفنهای هوشمند یا سایر وسایلتان ارتباطیتان رمز عبور نگذارید، هر فرد عادی به سرعت میتواند تمام اطلاعات شما را به دست بیاورد.
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
چرا وایبر، واتساپ و تانگو امن نیستند؟
دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۰ ۳۸ هرروز تعداد کاربران شبکههای اجتماعی بیشتر میشود و شبکههای ارسال پیام بیش از پیش جای خود را در بین اپلیکیشنهای تلفنهای هوشمند باز میکنند تا آنجا که برخی معیارشان برای خرید یک تلفن همراه این است که شرکت پشتیبانی کننده آن برند از همان ابتدا برنامضربالاجل محسنی اژهای به وزیر ارتباطات؛ وایبر، واتساپ و تانگو سریعا مسدود شوند
ضربالاجل محسنی اژهای به وزیر ارتباطات وایبر واتساپ و تانگو سریعا مسدود شوند معاون اول قوه قضائیه در نامهای به وزیر ارتباطات اعلام کرد در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیتالله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهمآوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کچرا بحران امنیتی عراق تمامی ندارد؟
چرا بحران امنیتی عراق تمامی ندارد بین الملل > خاورمیانه - ایرنا نوشت را بحران امنیتی عراق تا این حد طولانی شده است سوالی است که حالا بیش از همیشه ذهن تحلیلگران را به خود مشغول کرده است هنگامی که صدام حسین دیکتاتور معدوم عراق در سال 1980 میلادی جنگی ناجوانمردانهمدیرکل امنیتی و انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد: بخشدار مرکزی چرام ارتباط مستمر با نمایندگان مردم را سر
مدیرکل امنیتی و انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد بخشدار مرکزی چرام ارتباط مستمر با نمایندگان مردم را سرلوحه کار خود قرار دهدمدیرکل امنیتی و انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت بخشدار مرکزی چرام ارتباط مستمر با نمایندگان مردم را سرلوحه کار خود قرار دهد به گزارش خبرگچرا ایام ولادت ثامن الائمه (ع) دهه کرامت نام گرفته است؟
به مناسبت ولادت امام رضا ع چرا ایام ولادت ثامن الائمه ع دهه کرامت نام گرفته است به برکت ایشان و اعتقاد به امامت آن حضرت ع است که شیعه اثنی عشری هویت می یابد یعنی هر کسی که به امامت ایشان معتقد باشد شیعه عثنی عشری است به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران فاصله بین ولادت حچرا تیمهای اروپایی حاضر به خرید مربیان سیاهپوست نیستند؟
چرا تیمهای اروپایی حاضر به خرید مربیان سیاهپوست نیستند کلارنس سیدورف سرمربی اسبق تیم فوتبال میلان گفت فقط به دلایل نژادپرستی است که تعداد مربیان سیاهپوست حاضر در فوتبال کم است به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز کلارنس سیدورف سرمربی اسبق تیمقابله با وایبر، واتساپ و ... دوام ندارد
مقابله با وایبر واتساپ و دوام ندارد پژوهشگر حوزه روزنامهنگاری و رسانههای آنلاین با اشاره به اینکه بحثهایی که امروز درباره ابزارهای ارتباطی جدید مطرح میشود مشابه بحثهایی است که یک دهه پیش درباره وبلاگ جریان داشت میگوید این مقابلهها دوامی ندارد و نمیشود جلوی تکنولوژچرا آقایانی که انتقاد میکنند پایینترین عملکرد را داشتند؟ اسکندری: برخیها بلد نیستند مردانه رقابت کنند/ آقای
چرا آقایانی که انتقاد میکنند پایینترین عملکرد را داشتند اسکندری برخیها بلد نیستند مردانه رقابت کنند آقایان با وعده پول و سفر میخواستند رای بیاورندرئیس فدراسیون بولینگ بیلیارد و بولس گفت متاسفانه برخیها بلد نیستند مردانه و با حفظ اخلاق ورزشی رقابت کنند و میخواهند با تحریمهلت یک ماهه محسنی اژهای به وزیر ارتباطات برای فیلتر وایبر،واتساپ،تانگو و ...
مهلت یک ماهه محسنی اژهای به وزیر ارتباطات برای فیلتر وایبر واتساپ تانگو و معاون اول قوه قضائیه در نامهای به وزیر ارتباطات اعلام کرد در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیتالله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهمآوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترمرفاوي: نميدانم چرا دستيارانم در تمرين نيستند
مرفاوي نميدانم چرا دستيارانم در تمرين نيستند سرمربي تيم فوتبال صباي قم همچنان مشکلاتي که در تيمش دارد عنوان نمي کند و مي گويد همه مسائل در جلسه اي که با رئيس هيئت مديره و مديرعامل داشته برطرف شده است به گزارش "ورزش سه" صمد مرفاوی برای دومین روز متوالی پس از استعفایمهلت یکماهه برای فیلتر «واتسآپ»، «تانگو» و «وایبر»
مهلت یکماهه برای فیلتر واتسآپ تانگو و وایبر معاون اول قوه قضائیه در نامه ای خطاب به وزیر ارتباطات اعلام کرد در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت الله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکهتبیین بیانات رهبر انقلاب در خصوص همکاری ایران و آمریکا چرا ایران به همکاری نظامی-امنیتی با آمریکا تن نداد؟
تبیین بیانات رهبر انقلاب در خصوص همکاری ایران و آمریکاچرا ایران به همکاری نظامی-امنیتی با آمریکا تن نداد آمریکا نیاز داشت با اضافه کردن ایران به اتحاد تصنعی علیه داعش از برگ برنده ی خوش نامی و حمایت صادقانه ی ایران از مسلمانان در سطح افکار عمومی منطقه نهایت بهره را ببرد طیمهلت یکماهه برای فیلتر کردن واتساپ، تانگو و وایبر
در نامه معاون قوه قضاییه به وزیر دولت روحانی مطرح شد مهلت یکماهه برای فیلتر کردن واتساپ تانگو و وایبر معاون اول قوه قضاییه با ارسال نامهای به وزیر ارتباطات ضمن اینکه خواستار فرآهمآوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز برای مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکههای اجتماعی نظیر وآتسمحسنی اژهای برای فیلتر واتساپ ،تانگو، وایبر به وزیر ارتباطات یک ماه مهلت داد
شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۲۰ ۴۴ معاون اول قوه قضاییه با ارسال نامهای به وزیر ارتباطات از او خواست که ظرف حداکثر یک ماه نسبت به فرآهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه های اجتماعی نظیر وآتس آپ وایبر و تانگو اقدام کند در غیر این صورت قوه قضائیه نسبمهلت یک ماهه براي فيلتر واتساپ، تانگو و وایبر
معاون اول قوه قضاییه با ارسال نامهای به وزیر ارتباطات ضمن اینکه خواستار فرآهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه های اجتماعی نظیر وآتس آپ وایبر و تانگو ظرف یک ماه آینده شد اعلام کرد که در غیر این صورت قوه قضائیه نسبت به این امر اقدام خواهد کرچرا فیلترینگ هوشمند نشد/ وایبر و واتسآپ فیلتر میشوند؟/ سرقت ستاره سابق بسکتبال آمریکا از فروشگاه اپل/ ورود آ
مروری بر گزیدهای از اخبار فناوری اطلاعات ۳۰ شهریور چرا فیلترینگ هوشمند نشد وایبر و واتسآپ فیلتر میشوند سرقت ستاره سابق بسکتبال آمریکا از فروشگاه اپل ورود آیفون ۶ به ایران ۲ روز پس از عرضه جهانی دلایل نامه معاون قوه قضاییه به وزیر ارتباطات مهلت یک ماهه وزیر برای فیلتر پیاچرا فوتبال مثل والیبال و کشتی موفق نیست؟/ منهای فوتبالیها سیاست زده نیستند!
ورزشی فوتبال - فوتسال گزارش تحلیلی - خبری مهر چرا فوتبال مثل والیبال و کشتی موفق نیست منهای فوتبالیها سیاست زده نیستند خبرگزاری مهر - گروه ورزشی می گویند فوتبال جنگ زمان صلح است و میگوییم کاش چنین نبود برای درک چرایی این خواسته کافی است آرامش والیبال را در انتخاب ولاسکو-
گوناگون
پربازدیدترینها