تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803034428




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لرزیدن بدن را گرم می‌کند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: لرزیدن بدن را گرم می‌کند
کد خبر: ۴۳۶۰۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶ - 21 September 2014


یک متخصص غدد با توصیف لرزیدن به عنوان مکانیسم بدن برای گرم شدن در سرما گفت: میکروب‌های سطح پوست عامل بوی نامطبوع بدن در هنگام تعریق است.

به گزارش فارس، علیرضا استقامتی، متخصص غدد تصریح کرد: انسان می‌تواند دمای بدن خود را در محیط‌های با دمای مختلف حفظ کند یعنی زمانی‌که انسان در دمای بیش از 37 درجه قرار می‌گیرد دمای بدنش از 37 درجه بیشتر نمی‌شود. یا زمانی‌ که به منطقه‌ای سردسیر با دمای محیط 0 درجه وارد می‌شویم دمای بدن به 0 درجه کاهش نمی‌یابد.

وی افزود: مکانیسم ثبات دمای بدن در محیط‌های گرم تعریق است و بدین وسیله بدن خود را خنک می‌کند و حرارت از بدن خارج می‌شود بنابراین تعریق مکانیسم دفاعی جبرانی برای پیشگیری از افزایش حرارت بدن است حال اگر بدن سرد باشد بدن با مکانیسم لرزیدن خود را گرم می‌کند.

استقامتی خاطرنشان کرد: در بدن انسان به علت انجام واکنش‌های شیمیایی حرارت تولید می‌شود برای مثال زمانی‌که غذا صرف می‌شود بدن شروع به سوخت و ساز می‌کند و احساس گرما و حرارت می‌کنیم که اگر این حرارت بیش از حد باشد برای جلوگیری از تب کردن ما تعریق صورت می‌گیرد و حرارت از بدن خارج می‌شود.

متخصص غدد تأکید کرد: در برخی بیماری‌ها مانند پرکاری تیروئید به علت افزایش فعل و انفعالات شیمیایی بدن ناشی از بالا بودن هورمون حرارت در بدن بالا می‌رود و به همین سبب این‌گونه بیماران بیش از دیگران تعریق می‌کنند و به واسطه این تعریق حرارت بدن خود را کاهش می‌دهند.

وی گفت: در برخی افراد نیز بدون وجود بیماری خاص تعریق زیاد صورت می‌گیرد یعنی تعریق علامتی است که در بسیاری بیماری‌ها مانند تب، کمردرد، سردرد، از بیماری‌های عفونی تا بیماری‌های بدخیم تا پرکاری‌های تیروئید یا حتی در دیابت ایجاد می‌شود

استقامتی افزود: برخی افراد نیز تعریق کف دست یا کف پا دارند یا اینکه پوست بدنشان در بالا تنه تعریق زیادی دارند که علت اغلب این موارد شناخته شده نیست اما در کل می‌توان گفت علت این تعریق ناشناخته، تنظیم نبودن ساختار بدن است و همانطور که قلب می‌تواند تنظیم نبوده، ضربان قلب نامنظم داشته باشد، غده هم می‌تواند نامنظم کار کند و بیش از حد تولید کند.

این متخصص غدد تأکید کرد: در بسیاری موارد نباید جلوی تعریق زیاد را گرفت زیرا ممکن است واقعاً دمای بدنشان بالا باشد و این تعریق دمای بدن آن‌ها را کاهش دهد هر چند ممکن است این تعریق از نظر ظاهری و اجتماعی برای فرد آزار دهنده باشد.

وی گفت: اگر تعریق ناشی از بیماری خاصی باشد باید درمان شود و در غیر این صورت اگر علل ناشناخته داشته باشد نباید کاری به کارش داشت و باید با این تعریق زیاد مدارا کرد.

استقامتی در رابطه با بوی بد عرق در برخی افراد گفت: عرق ماده‌ای بی‌بو، بی‌رنگ و شور است بنابراین عرق بوی بدی ندارد. بوی بد ناشی از وجود میکروب روی پوست بدن است و این عرق توسط میکروب‌های روی پوست تجزیه می‌شود و ایجاد بوی بد می‌کند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن