واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ شهريور ۱۳۹۳ (۹:۶ق.ظ)
اثرگذاري جرايم در کاهش تخلفات ترافيکي قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافيک شهرداري تهران گفت: امروز با گذشت بيش از 4 دهه از آن زمان و هزار برابر شدن رقم جرايم رانندگي، تخلفات ترافيكي همچنان يكي از دغدغههاي اصلي پايتخت محسوب ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الله بهروز اصلاح و بهبود رفتارهاي ترافيکي شهروندان را نيازمند بسترسازي همه جانبه و طولاني مدت دانست و گفت: اگر چه اثرگذاري جرايم در کاهش تخلفات ترافيکي غير قابل انکار است، اما؛ بدون ايجاد زيرساختها و ارائه آموزش هاي ترافيکي، نميتوان انتظار داشت که صرفاً از طريق اِعمال قانون بتوان آمار اين تخلفات را کاهش داد.
وي افزود: با وجود دارا بودن تمدن و فرهنگ چند هزار ساله، در خصوص رفتارهاي ترافيکي دچار ضعف هستيم و يکي از دلايل، اين است که فرهنگ ترافيک از نسل هاي گذشته تا به امروز بر پايه صحيح بنا نشده، اما؛ با ارائه آموزش هاي ترافيکي تأثيرگذار و هدفمند، اين ضعف فرهنگي را جبران ميکنيم.
قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافيک شهرداري تهران با اشاره به اين که 43 سال پيش در چنين روزهايي، پليس راهنمايي و رانندگي پايتخت قانون جديد اخذ جرايم رانندگي را به مرحله اجرا در آورد، اظهار کرد: بر اين اساس، در شهريور 1350 رانندگان متخلف و عابران پيادهاي كه از نقاط خطكشي شده عبور نميكردند، توسط پليس تا سقف 100 تومان جريمه ميشدند.
بهروز با بيان اين که امروز با گذشت بيش از 4 دهه از آن زمان و هزار برابر شدن رقم جرايم رانندگي، تخلفات ترافيكي همچنان يكي از دغدغههاي اصلي پايتخت محسوب ميشود، تصريح کرد: طي اين همه سال، با وجود وضع و اصلاح قوانين و مقررات ترافيکي، اِعمال و تشديد جرايم رانندگي و انجام اقدامات اساسي در زمينه مهندسي ترافيک، هنوز تا رسيدن به سطحي قابل قبول از رفتارهاي ترافيکي و فرهنگ ترافيک، فرسنگها فاصله داريم.
وي با تأکيد بر عدم سازگاري برخي قوانين و مقررات کنوني ترافيک با شرايط امروز جامعه، اضافه کرد: در آرشيو مطبوعات آمده که سال 1350 و در چنين روزهايي، مأموران پليس، رانندگان متخلف و عابران پيادهاي كه از نقاط خطكشي شده عبور نميكردند را تا سقف 100 تومان جريمه ميكردند، اما؛ تورق تاريخ به ما ميگويد که موضوع جريمه عابران پياده پس از سپري شدن سال هاي متمادي هيچ گاه به صورت جدي و مستمر به مورد اجرا در نيامده است.
قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافيک شهرداري تهران در پايان با اعلام اين که درصد قابل توجهي از تلفات ناشي از حوادث و سوانح ترافيکي تهران، دامنگير عابران پياده است، خاطرنشان کرد: اميدواريم با توجه به پيشينه 40 ساله تشديد جرايم ترافيکي، بتوانيم از طريق اجراي مجموعه اي از اقدامات سخت افزاري و نرمافزاري به کاهش تخلفات رانندگي، کاهش صدور قبض جريمه، کاهش تصادفات و در نتيجه کاهش تلفات ترافيکي دست پيدا کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]