واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ شهريور ۱۳۹۳ (۱۵:۰ب.ظ)
اعتياد به مواد مخدر تودهاي متراكم براي توسعه آسيبهاي اجتماعي است فرمانده انتظامي استان مركزي تحليل و تبيين عوامل اجتماعي موثر بر گسترش اعتياد را مقدمهاي بر پيشگيري اجتماعي در اين حوزه دانست و گفت: اعتياد به مواد مخدر تودهاي متراكم براي توسعه آسيبهاي اجتماعي است.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار عزيزاله ملكي در اين نشست كارشناسي ويژگيهاي مواد مخدر را زمينهساز سقوط ارزشها و معيارهاي اخلاقي و سلامت جامعه خواند و بيان داشت: مواد مخدر از جمله ابزار استعمارگران و دشمنان بشريت در بازداشتن جوامع انساني از رشد و تعالي و غارت هر چه بيشتر و كسب منابع است كه همواره در صدد گسترش آن در ديگر كشورها به خصوص جوامع اسلامي هستند.
وي افزود: پيامدهاي مخرب اعتياد بر تمامي اركان و سرمايههاي يك كشور تأثير منفي گذاشته و معنويت و فرهنگ اجتماعي را رو به انحطاط و فروپاشي ميکشاند.
فرمانده انتظامي استان مركزي دور بودن از واقعيتهاي زندگي و كاميابي خيالي و تسكين خاطر موقتي در برابر صحنههاي واقعي زندگي را از مهمترين تأثيرات منفي مواد مخدر عنوان داشت و از دوران جواني به دليل وضعيت خاص اين دوره سني به عنوان آسيبپذيرترين اقشار اجتماعي ياد و بر برنامهريزي فرهنگي و پيشگيرانه در اين حوزه تاكيد كرد.
اين مقام ارشد انتظامي استان توجه به اخلاقيات و ارزشهاي مذهبي را مؤلفهاي بسيار مهم و اثربخش در نهادينهسازي فرهنگ پيشگيرانه در حوزه مواد مخدر دانست و افزود: رشد و توسعه شعائر اسلامي، پذيرش و مشاركت جوانان براي نقشها و فعاليتهاي اجتماعي و آموزش مهارتهاي زندگي از مقولههايي است كه لازم است كارشناسان فرهنگي در برنامههاي جامعه محور خود بدان توجه داشته باشند.
سردار ملكي با اشاره به برنامههاي فرهنگي پليس استان در مبارزه با اعتياد ادامه داد: آموزش مهارتهاي اجتماعي و تاكيد بر برنامههاي آموزشي مقابله، جرات ورزى، مهارتهاي ارتباطى موثر با همسالان، دادن اطلاعات ضرورى درباره مصرف مواد و عوارض آن، حل مسئله و آموزش مهارتهاي زندگى از جمله اقداماتي است كه كارشناسان پليس در برخورد با شهروندان و براي كليه اقشار اجتماعي در حال اجرا سازي آن هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]