محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831631397
استقرار بیمه همگانی، ماموریت بزرگ آقای بیمهگر
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: استقرار بیمه همگانی، ماموریت بزرگ آقای بیمهگر
حال "نظام سلامت" طی چند سال اخیر با بروز نوسانات ارزی، بحرانهای دارویی، سیاسیکاریها و عزل و نصب وزرای بهداشت، افت کیفیت خدمات درمانی در بیمارستانها، توسعه پدیده نامیمون زیرمیزی، کاهش منزلت دفترچههای بیمه، معوقات چندین و چند ماهه سازمانهای بیمهگر و ناتوانی آنها در پوشش بهتر خدمات بهداشتی و درمانی و ... اورژانسی شده بود و میرفت که اتفاقات ناخوشایندی رقم بخورد.
به گزارش نامه نیوز، تا آنجا که نارضایتی مردم از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، به یکی از دغدغههای حسن روحانی در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تبدیل شد. وی بهبود وضعیت نظام سلامت، توسعه بیمه همگانی و افزایش کارآمدی سازمانهای بیمهگر را در راس اولویتهای کاری خود پس از برگزیده شدن در انتخابات و شروع بکار دولت یازدهم قرار داد.
تجلی توفیق دولت یازدهم را میتوان در اجرای طرح بزرگ تحول نظام سلامت دید که اکنون یک سر آن را وزارت بهداشت و سر دیگرش را وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دست دارد.
به همراه دکتر انوشیروان محسنی بندپی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، مروری بر چالشهای گذشته، اقدامات انجام شده در راستای ارتقای پوششهای بیمهای و روند همکاری این سازمان با وزارت بهداشت در اجرای طرح تحول نظام سلامت داشتیم.
وی در این گفتوگو علاوه بر تشریح عملکرد این سازمان و برنامههای آتی، انتقاداتی بر نحوه تخصیص منابع حاصله از اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها وارد کرد که در ادامه میآید.
دکتر انوشیروان محسنی بندپی، با بیان اینکه سالها بود همه کسانی که دغدغه نظام سلامت و رفع مشکلات مردم را داشتند، در پی فرصت مناسبی بودند تا سهم سلامت را از بودجه عمومی کشور افزایش دهند و بار سنگین هزینههای سلامت را از دوش مردم سبکتر کنند، گفت: نه تنها این مهم انجام نگرفت بلکه سال به سال حق سلامت از منابع عمومی کمتر میشد.
وی افزود: از سویی رشد شاخصهای منابع اعتباری بخش سلامت نسبت به سایر فصول بخش اجتماعی کاهش شدیدتری داشت به طوری که در مقایسه با کشورهای همتراز درآمدی سهم سلامت نسبت به آن کشورها هم پایینتر بود.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه در قانون برنامه چهارم و پنجم توسعه، تکلیف قانونی بر خروج از وضعیت بحران و اختصاص سهم بیشتر سلامت از منابع عمومی است گفت: در ماده 90 قانون برنامه چهارم توسعه و مادههای 32 و 38 قانون برنامه پنجم توسعه تاکید شده است که باید سهم مردم از پرداخت هزینههای سلامت به 30 درصد برسد.
محسنی بندپی افزود: به این تکلیف قانونی عمل نشده و به یکی از چالشیترین مسائلی که مردم در امور عادی روزانه با آن مواجه میشدند تبدیل شده بود.
بدهی روی بدهی بیمارستانهای دولتی
وی به وضعیت بیمارستانهای کشور نیز اشاره و اظهار کرد: بیمارستانها هم قیمت تمام شده خدمات را از محل منابع عمومی دریافت نمیکردند و سال به سال بر میزان بدهکاریهایشان اضافه میشد. از سوی دیگر بیمهها نیز به علت عدم دریافت حق سرانه واقعی، مطالبات بیمارستانها را با تاخیر بیش از 10 ماه میپرداختند. میتوان گفت در مجموع شرایطی رقم خورد که نه گیرنده خدمت، نه ارائه دهنده و نه خریدار خدمت هیچ کدام وضعیت با ثبات و قابل اعتمادی نداشتند تا بتوانند امور خود را بر اساس یک برنامهریزی بلندمدت و استراتژیک همراه کنند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اجرای ناکام طرح پزشک خانواده گفت: در سال 84 پزشک خانواده و نظام ارجاع شکل گرفت. ولی شاهد بودیم که مسیر درست و کارشناسیاش را طی نکرد. قطار پزشک خانواده روستایی را هنوز درست در ریل خود قرار نداده بودیم که پزشک خانواده شهری در استان فارس و مازندران کلید خورد و انتظارات را برآورده نکرد.
چارهجویی دولت یازدهم برای خروج از بحرانها
محسنی بندپی آغاز بکار دولت یازدهم را مقدمهای بر شکلگیری تحولات مثبت در حوزه سلامت دانست و اظهار کرد: دکتر روحانی سفرهای مختلف استانی داشت و از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار گرفت. از سوی دیگر جلساتی با کارشناسان برگزار کرد و در نهایت به این نتیجه رسید که باید برای رفع بحران در کیفیت خدمت و پرداخت هزینههای سلامت چارهای جدی بیاندیشد.
وی افزود: در حسابهای ملی سال 87 اعلام شده بود که سالانه 700 هزار نفر دچار هزینههای فلاکتبار سلامت میشوند که سه درصد جمعیت روستایی و دو درصد جمعیت شهری را شامل میشد (میانگین 3.2 درصد جامعه). در پایان سال 91، پیشبینی شده بود این آمار به هفت درصد جمعیت روستایی و چهار درصد جمعیت شهری برسد که میانگین آن 5.7 درصد کل جامعه بود.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به نتایج مطالعاتی در تهران گفت: این مطالعات 4.6 درصد جمعیت پایتخت را گرفتار هزینههای فلاکتبار سلامت نشان میداد که از نرم کشوری بالاتر بود. این موضوع قابل تداوم نبود و بیم آن میرفت که با وجود مشکلات مراکز ارائه دهنده خدمات دولتی، بار سنگین پرداخت هزینههای سلامت بر دوش مردم، بازپرداختهای طولانی مدت بیمهها به ارائه دهندگان خدمت و کاهش اعتبار و منزلت دفترچههای بیمه شرایط بسیار نامطلوبی رقم بخورد، بنابراین رئیس جمهور منتخب رسیدگی ریشهای و پایهای به سلامت را در اولویتهای خود قرار داد.
بستههای خدمتی در راه مراکز دولتی
محسنی بندپی با اشاره به اینکه از همان ابتدا متولیان امر سلامت و بیمه ماموریت یافتند کار کارشناسی انجام و بسته خدمتی برای برون رفت از این وضعیت طراحی کنند اظهار کرد: دکتر روحانی به سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور تکلیف کرده بود که پرداخت مطالبات معوقه سازمان بیمه سلامت و سهم بیمهها را در برخورداری از اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها مدنظر قرار دهد. همچنین وزارت بهداشت را موظف کرد که بستههای خدمتی در مراکز دولتی آماده کند و منابع اعتباری لازم را برای برون رفت از این وضعیت به هیات دولت ارائه کند.
وی افزود: طی جلساتی که در نهاد ریاست جمهوری و ستاد هدفمندسازی یارانهها با محوریت وزارت بهداشت و همکاری سازمان بیمه سلامت تشکیل شده بود، هشت بسته خدمتی تعریف شد که نخستین و مهمترین آن " کاهش پرداخت هزینههای سلامت از جیب مردم" در بیمارستانهای دولتی و بخش بستری بود. پیش از این مردم برای تهیه بسیاری از تجهیزات ناچار بودند به بیرون از بیمارستان بروند. یعنی باید سه نفر به صورت آماده باش و با جیب پرپول همراه بیمار در بیمارستان میماندند و به محض دستور پزشک دارو و تجهیزات خریداری میکردند و بخشی از مراقبتهای بیمارشان را بر عهده میگرفتند.
کاهش پرداخت هزینههای سلامت از جیب مردم، ماموریت اول
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه آمارها نشان میدهند 75 درصد بار بستریها مربوط به بیمارستانهای دولتی است گفت: مطالعات نشان داد اگر همین دغدغه را از دوش مردم برداریم، پرداخت 37 تا 40 درصدی آنها در بخش بستری به زیر 10 درصد کاهش مییابد، بنابراین این موضوع در طرح تحول سلامت عملیاتی شد. از سوی دیگر برای آنکه سامانه نظام ارجاع و پزشک خانواده هم شکل بگیرد مشوقی را مصوب کردند که بر اساس آن پرداخت هزینههای بستری برای بیمهشدگان روستایی، عشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر به پنج درصد رسید.
محسنی بندپی اضافه کرد: 3300 میلیارد تومان اعتبار برای این امر در نظر گرفته شد و بررسیهای آماری سازمان بیمه سلامت و وزارت بهداشت مبین آن است که پرداخت 70 تا 74 درصد هزینههای سلامت در بیمارستانهای شهرهای بزرگ و بخصوص تهران بر عهده سازمان بیمه سلامت است. این رقم در بیمارستانهای کوچک واقع در شهرهای کوچک بین 82 تا 85 درصد است و در واقع روند پرداختها بهبود یافته است.
وی با اشاره به اینکه قبلا عمل به تعهداتی نظیر تامین تجهیزات مورد نیاز بیماران در داخل بیمارستانها از سوی سازمانهای بیمهگر به دلایلی مورد غفلت قرار میگرفت اظهار کرد: اما اکنون با بهبود اعتبارات و سیاستگذاریهای مشخص، بیشترین بار مالی پرداخت هزینههای سلامت بر عهده بیمههاست و میانگین آن به 70 تا 80 درصد میرسد.
وی درباره علت نارضایتی 30 درصدی مردم از خدمات بستری در بیمارستانها گفت: یک علت این نارضایتی احتمالا به بیمارانی بازمیگردد که نیازمند خدماتی هستند که در پوشش بیمه هستند ولی منابع اجرای آن از محل هدفمندی یارانهها هنوز تامین نشده است. به عنوان مثال شورای عالی بیمه مقرر کرده است که پروتز و تعویض مفصل زانو باید برای اشخاصی انجام شود که پنج سال از سابقه بیمهای آنها گذشته باشد. بر اساس قوانین مربوط به هدفمندسازی یارانهها هم باید امسال تعداد افرادی که تحت این اعمال قرار میگیرند متناسب با میزانی باشد که سال گذشته در بیمارستان تک تخصصی چون شفایحیائیان انجام شده است که البته این آمار با حدودی افزایش همراه است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره برخی خدمات که در پوشش بیمه نیست، اظهار کرد: بنا شده است در خصوص خدماتی که بخشی از آن در تعهد بیمه نیست و یا به طور کامل در تعهد بیمه قرار ندارد از محل عواید اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها تامین و مابهالتفاوت قیمتی آن از این محل پرداخت شود.
محسنی بندپی ادامه داد: مطالعات نشان میدهد اکنون میانگین کشوری شاخص پرداخت از جیب مردم در بخش بستری بین 8.2 تا 8.8 درصد است و از هدفگذاری 10 درصدی هم عبور کردهایم و این خود یک نقطه قوت است. همچنین رضایتمندی مردم بین 70 تا 75 درصدی است.
نارضایتی 30 درصدی مردم از خدمات بستری
وی درباره علت نارضایتی 30 درصدی مردم از خدمات بستری در بیمارستانها گفت: یک علت این نارضایتی احتمالا به بیمارانی بازمیگردد که نیازمند خدماتی هستند که در پوشش بیمه هستند ولی منابع اجرای آن از محل هدفمندی یارانهها هنوز تامین نشده است. به عنوان مثال شورای عالی بیمه مقرر کرده است که پروتز و تعویض مفصل زانو باید برای اشخاصی انجام شود که پنج سال از سابقه بیمهای آنها گذشته باشد. بر اساس قوانین مربوط به هدفمندسازی یارانهها هم باید امسال تعداد افرادی که تحت این اعمال قرار میگیرند متناسب با میزانی باشد که سال گذشته در بیمارستان تک تخصصی چون شفایحیائیان انجام شده است که البته این آمار با حدودی افزایش همراه است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: بر فرض اگر طی شش ماهه اول سال 92 ، 200 عمل پروتز زانو انجام شده است، باید در شش ماهه اول سال 93 حدود 230 تا 250 عمل پروتز انجام شود، ولی واقعیت این است که میزان مراجعین بسیار بالاتر از این تعداد است و نارضایتیهایی را در پی دارد.
هنوز سهم خدمات بیمهای از هدفمندی یارانهها شفاف نیست
محسنی بندپی با بیان اینکه یک علت دیگر نارضایتی مردم از دریافت خدمات سلامت در بیمارستانها به لوازم و تجهیزاتی باز میگردد که هنوز در تعهد بیمه نیست گفت: یکی از اشکالات وارد به اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها این است که هنوز بسته خدمتی که هدفمندی باید پوشش دهد شفاف نشده است.
وی تصریح کرد: نه سازمان بیمهگر و نه بیمه شده خبر ندارند دقیقا چه خدماتی در تعهد بیمه است. لازم است زودتر این موضوع تعریف و شفاف شود که چه مواردی در لیست خدماتی ناشی از عواید اجرای طرح هدفمندسازی یارانهها قرار میگیرد تا هم بیمه شده و هم بیمهگر تکلیف خود را بدانند.
ارتقای تعرفه هتلینگ بیمارستانی از مهرماه
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزایش بهبود هتلینگ بیمارستانها را از جمله دیگر اقدامات انجام شده در راستای تحول نظام سلامت دانست و عنوان کرد: مبلغ در تعهد سازمان به ازای هر تخت بیمارستانی در سال 92، 47 هزار تومان بود. این در حالی است که میانگین کشوری قیمت تمام شده هر تخت بستری در بخش دولتی بالای 120 هزار تومان بود. در واقع بیمارستان برای هر تخت با کسری بودجه حدود 53 هزار تومانی روبرو بود و این مسئله کیفیت و استانداردهای تخت، مراقبت، غذا و... را تحتالشعاع قرار داده بود.
محسنی بندپی افزود: در راستای تغییر وضعیت موجود، بیمه تعرفه هتلینگ بیمارستانی خود را در سال جاری از 47 هزار تومان به بالای 85 هزار تومان افزایش داد که نشان دهنده رشد 85 درصدی در این بخش است. هرچند با این میزان رشد هم هنوز با قیمت تمام شده هر تخت بستری (120 هزار تومان) فاصله وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای رفع این مشکل یک بسته خدمتی برای ارتقای هتلینگ در طرح تحول نظام سلامت تعریف شده است گفت: حدود 660 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این بسته خدمتی در نظر گرفته شده است و قرار است این بسته از ابتدای مهرماه اجرا شود.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت افزود: سازمان بیمه سلامت از ابتدای اردیبهشت ماه که تعرفههای سال 93 اجرایی شده، افزایش تعرفه هتلینگ از 47 به 85 هزار تومان را اجرا کرده است. آن میزانی که قرار بود از محل درآمدهای ناشی از اجرای هدفمندی یارانهها پرداخت شود نیز اکنون در دست بررسی و قرار است تا مهرماه نهایی شود.
افزایش آمار زایمانهای طبیعی در بیمارستانهای دولتی
محسنی بندپی به موضوع ترویج زایمانهای طبیعی نیز اشاره کرد و گفت: تلاش برای کاهش مابهالتفاوت تعرفهای سزارین و زایمان طبیعی صورت پذیرفت تا از این لحاظ کمتر آسیبپذیرباشیم که بیماران به لحاظ درآمد بیشتر به سمت سزارین سوق دهیم. این کار اکنون در حال انجام است و آمارها نشان میدهد زایمان طبیعی در بیمارستانهای دولتی افزایش یافته است.
به همین خاطر تسهیل درمان بیماران صعبالعلاج با یارانهای حدود 950 میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفت که سازوکار توزیع آن از سوی وزارت بهداشت در دست بررسی است. نظر ما این است که یک شیوهنامه طراحی شود تا هرکس به بیمارستان مراجعه کرد نتواند این مبالغ کمکی را دریافت کند، بلکه هر شخصی که هزینههای درمانش از حد مشخصی چون دو میلیون فراتر رفته و در تعریف بیمار صعبالعلاج قرار میگیرد از این خدمات و فرصتی که در پس اجرای قانون هدفمندی مشخص شده استفاده کند.
سازوکار بستری ارزان بیماران صعبالعلاج در بیمارستانهای دولتی
وی با بیان اینکه کمک به درمان بیماران صعبالعلاج نیز به جدیت دنبال شده است، عنوان کرد: بیمه شدگان کارکنان دولت و غیر روستائیان باید 10 درصد هزینه درمان خود در بیمارستان را بپردازند، اما بعضا بیماران صعبالعلاج که هزینههای درمان آنها در بیمارستان دولتی به 15 تا 20 میلیون هم میرسد و شاید پرداخت 10 درصد از این مبلغ هم برایشان قابل تحمل نباشد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت افزود: به همین خاطر تسهیل درمان بیماران صعبالعلاج با یارانهای حدود 950 میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفت که سازوکار توزیع آن از سوی وزارت بهداشت در دست بررسی است. نظر ما این است که یک شیوهنامه طراحی شود تا هرکس به بیمارستان مراجعه کرد نتواند این مبالغ کمکی را دریافت کند، بلکه هر شخصی که هزینههای درمانش از حد مشخصی چون دو میلیون فراتر رفته و در تعریف بیمار صعبالعلاج قرار میگیرد از این خدمات و فرصتی که در پس اجرای قانون هدفمندی مشخص شده استفاده کند.
استقرار اورژانسهای هوایی در مراکز استانها
محسنی بندپی با بیان اینکه دیگر اقدام انجام شده راهاندازی اورژانسهای هوایی بود که اکنون در مراکز استانها راهاندازی شده است. به یقین برخی بیماران به شدت نیازمند این هستند که در حداقل زمان ممکن به مرکز درمانی خاص برسند که این مهم از طریق حمل و نقل اورژانس هوایی امکانپذیر است.
استقرار بیمه همگانی، ماموریت بزرگ آقای بیمهگر
وی با بیان اینکه در راستای تکلیف قانون برنامه پنجم توسعه و از بدو تشکیل سازمان بیمه خدمات درمانی در سال 73، باید سازوکاری طراحی میشد تا افراد جامعه از یک پوشش بیمه همگانی برخوردار شوند گفت: این امر متاسفانه صورت نگرفت. هم مجلس ششم و هم مجلس هفتم همیشه به صورت مقطعی استقرار بیمه همگانی را تکلیف کرده بودند، تا اینکه دولت یازدهم سازمان بیمه سلامت را مکلف کرد تا همه افرادی را که دارای شناسنامه و هویت ایرانی هستند از پوشش بیمه همگانی برخوردار کند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: استقرار بیمه همگانی مطالبه قانون اساسی و اسناد بالادستی و تکلیفی بود که مقام معظم رهبری در فرمایشات خود به آن اشاره داشتند، اما تا چند ماه پیش محقق نشده بود تا اینکه در دولت یازدهم، بررسیهای اولیه انجام و سازمان بیمه سلامت متولی این امر شد.
چتر حمایتی بیمه بر سر ساکنان سکونتگاههای غیررسمی
محسنی بندپی با اشاره به اینکه طبق برآوردهای صورت گرفته 23 میلیون جمعیت بیمه شده روستایی داشتیم، کارکنان دولتی هم تحت پوشش بودند گفت: علاوه بر این، اشخاصی که رسمی یا غیررسمی با کارفرمایی مشغول به کار هستند نیز از بیمه تامین اجتماعی برخوردار بودند. بنابراین به احتمال قوی کسانی که از چتر بیمه خارج بودند، افرادی آسیبپذیر و فاقد حداقل درآمد بودند که شاید از پناهگاههای استاندارد و تغذیه مطلوبی هم برخوردار نباشد که تعداد آنها بالغ بر 95 درصد افراد فاقد بیمه است. پنج درصد باقی مانده هم کسانی بودند که میگفتند احتیاجی به بیمه ندارند و از نظر مالی متمکن هستند.
وی افزود: بررسیهای ما حاکی از این بود که 30 تا 40 درصد ساکنان سکونتگاههای غیررسمی در حاشیه کلانشهرها بیمه نداشتند که شمار آن در استان تهران به 800 هزار نفر میرسید. متاسفانه با معضل فقر و بیکاری و آسیبپذیری حاشیه نشینها روبرو هستیم که بعضا اندام نحیفی دارند و برای پذیرش انواع بیماریها مستعد هستند و لازم است از مراقبتهای اولیه برخوردار شوند.
وی افزود: بررسیهای ما حاکی از این بود که 30 تا 40 درصد ساکنان سکونتگاههای غیررسمی در حاشیه کلانشهرها بیمه نداشتند که شمار آن در استان تهران به 800 هزار نفر میرسید. متاسفانه با معضل فقر و بیکاری و آسیبپذیری حاشیه نشینها روبرو هستیم که بعضا اندام نحیفی دارند و برای پذیرش انواع بیماریها مستعد هستند و لازم است از مراقبتهای اولیه برخوردار شوند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه در نهایت سامانهای طراحی و ثبتنام ایرانیان فاقد هرگونه پوشش بیمه از اول اردیبهشتماه آغاز شد گفت: تقریبا پایان خرداد ماه بود که ثبت نام اولیه به اتمام رسید و عملیات صدور دفترچه را شروع کردیم.
آمار نهایی ثبتنام متقاضیان بیمه همگانی
محسنی بندپی افزود: تا کنون شش میلیون و 300 هزار نفر در سامانه ثبت نام و از این تعداد بیش از چهار میلیون و هشتصد هزار نفر دفترچههای خود را تحویل گرفتهاند. این روند همچنان ادامه دارد تا افرادی که هنوز دفترچه خود را دریافت نکردهاند نیز اقدام کنند.
منبع: ایسنا
۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
در مجمع عمومی بیمه مرکزی مطرح شد انتقاد رئیسکل از عوارض تحمیلی بر بیمهها/ سرمایهگذاری بیمهگران نقدشوندگی د
در مجمع عمومی بیمه مرکزی مطرح شدانتقاد رئیسکل از عوارض تحمیلی بر بیمهها سرمایهگذاری بیمهگران نقدشوندگی داشته باشدرئیسکل بیمه مرکزی با اشاره به عوارض تحمیل شده بر صنعت بیمه گفت شرکتهای بیمه باید در حوزههایی سرمایهگذاری کنند که قابلیت نقدشوندگی داشته باشد به گزارش فارس باستقرار باجه دریافت اسناد هزینه درمان فرهنگیان در هفته اول مهرماه / پرداخت بدهی بیمه آتیسازان به فرهنگیان یک
بطحایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد استقرار باجه دریافت اسناد هزینه درمان فرهنگیان در هفته اول مهرماه پرداخت بدهی بیمه آتیسازان به فرهنگیان یک هفته بعد از ارائه اسناد معاون توسعه و مدیریت پشتیبانی آموزش و پرورش از پرداخت بدهی بیمه ایران به فرهنگیان خبر داد بطحایی امام جمعه قم: استقرار جمهوری اسلامی بزرگترین شکست نظامی برای غرب است
امام جمعه قم استقرار جمهوری اسلامی بزرگترین شکست نظامی برای غرب استامام جمعه قم گفت در 70 سال گذشته چیزی جز جنایت و شعارهای دروغین دموکراسی از کشورهای غربی دیده نشده و استقرار جمهوری اسلامی بزرگترین شکست نظامی برای غرب به شمار میرود به گزارش خبرگزاری فارس از قم آیتالله سهدف اصلی بیمه سرمایهگذاری نیست/ضرورت نظارت موثر بر فعالیتهای بیمهگری
وزیر امور اقتصاد و دارایی هدف اصلی بیمه سرمایهگذاری نیست ضرورت نظارت موثر بر فعالیتهای بیمهگری طیبنیا گفت اگر نظارت موثري بر فعاليت هاي بيمه گري صورت نپذيرد شركت هاي بيمه نمي توانند خسارت هاي بيمه گذاران را به موقع پرداخت كنند به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقللیگ برتر تیراندازی آقایان برگزار می شود
به میزبانی بسج فولاد مبارکه اصفهان لیگ برتر تیراندازی آقایان برگزار می شود هفته سو م و چهارم هشتمین دوره لیگ برتر تیراندازی سلاحهای بادی کشور در دو رشته تفنگ و تپانچه آقایان بیستم و بیست و یکم شهریور در مجموعه ورزشی آزادی برگزار می شود به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاربسيجي با جانش انقلاب را بيمه ميكند
بسيجي با جانش انقلاب را بيمه ميكند در ستون چهارشنبههاي پايداري به معرفي پيشكسوتان بسيجي ميپردازيم تا هم يادكردي از اين همه سال مجاهدت داشته باشيم و هم تجربهها و درسهاي ساليان سال فعاليت را ارائه دهيم از اين رو گفتوگويي كوتاه با محمد محمدي بسيجي پيشكسوت ترتيب داديم كه خوبیش از سه هزار مقرری بگیر بیمه بیکاری در خراسان رضوی دوباره به سر کار رفتند
بیش از سه هزار مقرری بگیر بیمه بیکاری در خراسان رضوی دوباره به سر کار رفتند مشهد-ایرنا-مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت سه هزار و 123 مقرری بگیر بیمه بیکاری در سطح استان از ابتدای امسال تاکنون دوباره به سر کار رفتند و شاغل شدند مهندس محمود احمدی روز سه شنبه در گهفته دوم لیگ دسته یک آقایان در قم برگزار می شود
هفته دوم لیگ دسته یک آقایان در قم برگزار می شود هفته دوم هشتمین دوره مسابقات لیگ دسته یک سلاح های بادی- تیراندازی آقایان بیست و یکم شهریور در دو رشته تفنگ و تپانچه برگزار می شود به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران این رقابت ها به میزبانی هیئت تیراندازی استان قم با حضور ۸تیم هپردهبرداری از تخلف بزرگ در فوتبال ایران
پردهبرداری از تخلف بزرگ در فوتبال ایران خالکوبی بازیکنان خارجی حاضر در لیگ برتر اعلام اسامی بازیکنانی که کارت معافیتشان باطل شده است توصیه علی پروین به دو تیم استقلال و پرسپولیس پخش تصاویر مربوط به گلزنی امیر قلعه نویی و فرهاد مجیدی و کنایه به خالکوبیهای اشکان دژاگه از مهمتر10 مركز درماني به بيمه شدگان تامين اجتماعي لرستان خدمات ارائه می دهند
استانها غرب لرستان بهاروند با مهر مطرح کرد 10 مركز درماني به بيمه شدگان تامين اجتماعي لرستان خدمات ارائه می دهند نورآباد - خبرگزاري مهر مدير درمان اداره کل تامين اجتماعي استان لرستان گفت 10 مركز درماني به بيمه شدگان تامين اجتماعي در استان خدمات ارائه می دهند امین بهاروندمدیرعامل سمات در گفتوگو با فارس خبر داد راهاندازی آزمایشی بزرگترین پروژه ملی در حوزه سامانه پس از معاملات ب
مدیرعامل سمات در گفتوگو با فارس خبر دادراهاندازی آزمایشی بزرگترین پروژه ملی در حوزه سامانه پس از معاملات بورس تا 40 روز آیندهمدیرعامل سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با اشاره به زمان راهاندازی سامانه پس از معاملات بورس و ویژگی آن گفت این پروژه ملی به صورت آزمایشنبود نقشه راه بزرگترین مانع تحقق دولت الکترونیک است
عسگری آزاد تاکید کرد نبود نقشه راه بزرگترین مانع تحقق دولت الکترونیک است تهران - ایرنا - جانشین معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور با اشاره به امضا و ابلاغ دو بخشنامه مرتبط با توسعه دولت الکترونیک از سوی رئیس جمهور تاکید کرد مهمترین مشکل نبود سندی رسمی و مصوب با عآقای شهردار؛ نمیتوانید قانون را زیر سوال ببرید! |اخبار ایران و جهان
آقای شهردار نمیتوانید قانون را زیر سوال ببرید کد خبر ۴۳۳۱۶۹ تاریخ انتشار ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۸ - 09 September 2014 رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به تاکید شهردار تهران مبنی بر رعایت قانون گفت آقای شهردار هدف وسیله را توجیه نمی کند نباید برای یک کار خوب قانونمدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی: 91 هزار شهروند استان مرکزی در سامانه بیمه سلامت ثبتنام کردند
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی 91 هزار شهروند استان مرکزی در سامانه بیمه سلامت ثبتنام کردندمدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی گفت تاکنون 91 هزار و 500 نفر از شهروندان این استان در سامانه بیمه سلامت ثبتنام کردهاند حمیدرضا جیریایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشتنقش سرمايه در توسعه فعاليت شرکتهاي بيمه غير دولتي
۱۸ شهريور ۱۳۹۳ ۱۱ ۵۱ق ظ نقش سرمايه در توسعه فعاليت شرکتهاي بيمه غير دولتي مؤسسات بيمه که در قالب شرکتهاي سهامي عام تشکيل و در جامعه اقتصادي فعاليت مينمايند ماهيت فعاليت آنها با ساير بنگاههاي اقتصادي کاملاً متفاوت بوده است به گزارش خبرگزاري موج مؤسسات بيمه که در قالب شرکتبزرگداشت پدر علم حقوق ایران در کرج
سهشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۷ مراسم بزرگداشت دکتر ناصر کاتوزیان استاد ممتاز حقوق ایران با حضور رییس کل دادگستری استان البرز نمایندگان مردم کرج در مجلس رییس کانون وکلای دادگستری استان البرز و اساتید دانشگاه و جمعی از وکلای استان البرز برگزار شد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجوخلعتبری:آقایان نگویند من رفته بود شکار فیل و پنگوئن!/دروغ است شکایت می کنم
خلعتبری آقایان نگویند من رفته بود شکار فیل و پنگوئن دروغ است شکایت می کنم ورزش > لیگ برتر - خلعتبری می گوید در زمانی که اعلام شده او با محیط بانان مازندرانی درگیر شده اصلا در این استان نبوده است به گزارش خبرورزشی رئیس اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست مازندران اعلا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها