واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ شهريور ۱۳۹۳ (۱۵:۷ب.ظ)
حسين سلاحورزي: احياء واحدهاي موجود بهصرفهتر از ايجاد واحدهاي جديد است/از 1600 واحد توليدي لرستان ، 400 واحد در حال فعاليت است رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي خرمآباد در جلسهي هيأت نمايندگان اين اتاق که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به مشکلات واحدهاي توليدي استان گفت: متأسفانه از 1600 واحد توليدي استان، 400 واحد آن در حال فعاليت است.
به گزارش خبرگزاري موج ، حسين سلاحورزي گفت: در سطح کشور 40 درصد واحدهاي توليدي با ظرفيت کامل مشغول فعاليت و توليد هستند؛ اين در حالي است که اين رقم در استان لرستان کمتر از چهار درصد است.
وي افزود: در شرايط امروز بازگرداندن واحدهاي توليدي غيرفعال و نيمهفعال به چرخهي توليد، اقتصاديتر و بهصرفهتر از حرکت در مسير واحدهاي ايجادي است.
سلاحورزي با اشاره به اينکه مشکل بسياري از اين واحدها با تأمين سرمايهدرگردش برطرف ميشود، عنوان داشت: با افزايش توان توليدي واحدها، زمينهي افزايش توليد ناخالص فراهم شده که در نهايت منجر به اشتغال و رونق اقتصادي ميشود.
رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي خرمآباد با تأکيد بر نقش موانع کسب و کار در استان لرستان بيان داشت: متأسفانه از نظر شاخصهاي کسبوکار استان لرستان در بين استانهاي کشور رتبهي 28 را دارد که به هيچ عنوان وضعيت مناسبي نيست.
وي اظهار داشت: وقتي از نظر شاخصهاي کسبوکار شرايط مناسبي نداشته باشيم نه تنها در حوزهي سرمايهگذاري داخلي، که در زمينهي جذب سرمايهگذاري خارجي هم توفيقي نخواهيم داشت؛ چراکه ملاک و معيار سرمايهگذاران رصد همين شاخصها و وضعيتي است که در استان وجود دارد.
حسين سلاحورزي در زمينهي برطرف کردن موانع کسبوکار استان دو پيشنهاد مطرح کرد و گفت: اولاً لازم است فرايندهاي اقتصادي استان اعم از صدور مجوزها و... در سازمانها و ادارات دولتي مرتبط مانند سازمان صنعت، معدن و تجارت؛ امور مالياتي، سازمان ثبت اسناد، گمرک و... مورد بررسي و بازبيني دقيق قرار گيرد و موانع موجود برطرف گردد.
وي افزود: از طرف ديگر ضروري است مشکلات واحدهاي توليدي استان يک بار و براي هميشه به صورت منسجم و کلي مورد بررسي قرار گيرد و در موردشان تصميمگيري شود.
سلاحورزي به مشکلات بررسي موردي مشکلات اشاره کرد و گفت: پيشنهاد مشخص ما اين است که يک کميتهي ويژه به رياست استاندار لرستان با حضور همهي دستگاهها و سازمانها دولتي تشکيل شود تا در قالب اين کميته و بر اساس يک دستهبندي مشخص، يکبار و براي هميشه مشکلات واحدهاي توليدي استان مورد بررسي قرار گيرد و تصميمات منطقييي در مورد آنها اتخاذ شود تا در نهايت اين مشکلات برطرف شوند.
رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي خرمآباد در بخش ديگري از سخناناش به بستهي خروج از رکود دولت اشاره کرد و گفت: در اتاق ايران هم بستهاي به همين منظور تدوين شده که شرايط اجرايي شدن آن به مراتب از بستهي پيشنهادي دولت بيشتر است.
حسين سلاحورزي از همکاري و حمايت استاندار لرستان در زمينهي رفع مشکلات واحدهاي توليدي قدرداني و تصريح کرد: در برش استاني هم ما مشابه همين بسته را تدوين کردهايم که بعد از تصويب هيأت نمايندگان براي اجرا در اختيار دولت قرار ميگيرد که ضروري است قبل از تصويب همهي جوانب آن به دقت مورد بررسي قرار گيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]