تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب و اندوهش برطرف شود، به تنگدست مهلت دهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830976224




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انباشتن ذهن دانش آموزان از یافته های علمی دیگران، موفقیت نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: انباشتن ذهن دانش آموزان از یافته های علمی دیگران، موفقیت نیست زنجان - ایرنا - کارشناس تحقیق و پژوهش اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: انباشتن ذهن دانش آموزان از انبوه اطلاعات و یافته های علمی دیگران، معیار موفقیت علمی آنها نیست.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، علی حیاتی روز چهارشنبه افزود: هدف از انجام تحقیق، تفکر دانش آموزان درخصوص مسایل علمی است، اگر تحقیقی فاقد این پشتوانه فکری باشد ارزش تربیتی نخواهد داشت.
وی یادآورشد: در رویکرد جدید آموزش و پرورش و طبق سند تحول بنیادین، تربیت انسان متفکر، یکی از مهمترین چشم اندازهای تربیتی است.
کارشناس تحقیق و پژوهش اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: در این نگاه به مفهوم " تفکر" به عنوان زیر بنای تربیت انسان متفکر و خلاق توجه ویژه شده و در چنین نگاهی اندیشه ورزی یکی از مهمترین چالش های پیش روی آموزش این دستگاه تعلیم و تربیت در کلاس های درس است.
حیاتی مهمترین تکلیف معلمان و اولیای دانش آموزان را خلق موقعیت های تفکر برانگیز ذکر کرد و افزود : با چنین دیدگاهی، مؤثرترین و ماندگارترین اوقات کلاس درس برای دانش آموزان لحظاتی است که به همراه معلمان خود درباره مساله ای فکر، به تدوین اطلاعات علمی مبادرت و با جمع بندی، استنتاج علمی و عملی خود به یافته های جدیدی می رسند که محصول تفکر خود آنهاست.
وی اظهارکرد: این یافته برای دانش آموزان بسیار ارزشمند بوده و منجر به ایجاد لذت یادگیری در آنان می شود حتی اگر یافته های آنها با اصول و قوانین علمی موجود همخوانی چندانی نداشته باشد.
کارشناس تحقیق و پژوهش اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: اینکه دانش آموزان لحظاتی در رابطه با موضوعی تفکر کرده و با قدرت اندیشه به استنتاج می پردازند، در پرورش تفکر و مهارت پژوهشی آنان بسیار تاثیرگذار است.
حیاتی یادآورشد: امروزه بین اهداف و رسالت تعیین شده در رابطه با تحقیق و پژوهش در کتاب های درسی و عملکرد متولیان یک سری خلاها و کاستی هایی وجود دارد و این امر سبب بروز مشکلاتی جدی در این زمینه شده است .
وی ادامه داد: مراجعه مستقیم دانش آموزان به اینترنت، حتی کافی نت های سطح شهر و اخذ نوشته های دیگران بدون حفظ امانتداری علمی، انجام تکالیف تحقیق از طرف والدین، بدون همراهی دانش آموزان، در خواست تحقیق بدون آموزش ساختار و فرایند آن، عدم بازخورد مناسب به تحقیقاتی که توسط دانش آموزان ارایه می شود از جمله پدیده هایی است که علاوه بر تحمیل هزینه های مالی و روانی برای اولیا و دانش آموزان پیامدهای اخلاقی و آموزشی منفی نیز در پی دارد.
حیاتی، بالا بودن سطح انتظارات معلمان و اولیا از دانش آموزان بدون در نظر داشتن علاقه ها، توانایی ها و امکانات محیطی، عدم آموزش ساختار، فرایند و مهارت انجام تحقیق را از عوامل تاثیر گذار در به وجود آمدن چنین فضایی بر تحقیقات دانش آموزان بیان کرد.
وی افزود : طرح" مدیریت و سازماندهی تحقیقات دانش آموزی" یکی از برنامه هایی است که در گروه تحقیق و پژوهش اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، اجرا می شود که این طرح ساختار واحدی برای تحقیقات تعیین و تعریف کرده و برنامه هایی نیز برای آموزش معلمان و اولیا در نظر گرفته است.
کارشناس تحقیق و پژوهش اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، خواست تا معلمان فرهیخته تا انتخاب موضوعات تحقیق به علاقه دانش آموزان توجه کرده و به حق انتخاب آنها توجه کنند.
حیاتی افزود: معلمان می توانند قبل از دادن تکالیف تحقیقی، یک تحلیل محیطی علمی داشته باشند که آیا امکانات محیط، توان و استعداد دانش آموزان، با تحقیق خواسته شده مطابقت دارد یا دشواری انجام آن برای اولیا و دانش آموزان اثر منفی و بازدارنده خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه بازخورد تحقیقات دانش آموزان بسیار مهم است ادامه داد: والدین هرگز بدون همراهی و کمک دانش آموزان، تکالیف تحقیقی آنها را انجام ندهند.
حیاتی خاطرنشان کرد: زمانیکه دانش آموز توان انجام تحقیقی را ندارد، والدین صادقانه موضوع را با معلم کلاس و مدیر آموزشگاه درمیان بگذارند.
7325/596


26/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن