محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827544212
«مرز های بیکران فضا» دوباره گشوده شد/ پاسخ فضانوردان روس به سوالات علاقهمندان ایرانی فضا
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: «مرز های بیکران فضا» دوباره گشوده شد/ پاسخ فضانوردان روس به سوالات علاقهمندان ایرانی فضا
«مرزهای بیکران فضا» به عرصه نشریات علمی کشور بازگشت؛ این بار اما در قالب نشریه ای الکترونیکی که به مدد تجربه ذی قیمت موسس توانای مجله و همت و خلاقیت نسل جدید روزنامه نگاران علمی امید میرود، خاطره سالهای دور این نشریه را در فضایی تازه و با ساختاری جذابتر زنده کند.
به گزارش نامه نیوز، «مرزهای بیکران فضا» برای نوجوانان اهل مطالعه دیروز، نامی نوستالژیک و فراموش نشدنی است. این ماهنامه علمی جذاب و منحصر به فرد که در اواسط آبان ماه ۱۳۶۹ پا به گیشه های روزنامه فروشی گذاشت، فرصتی استثنایی برای نوجوانان و جوانان برآمده از سالهای جنگ بود تا در روزگاری که هنوز خبری از اینترنت و نشریات الکترونیکی نبود از خلال گزارش ها و مطالب خواندنی آن با زیباییها و جذابیتهای بی مرز فضا و فضانوردی همراه شوند و سقف کوچک رویاهای خود را تا بی کرانه های آسمان بالا ببرند.
«مرزهای بیکران فضا» از ابعاد مختلف در تاریخ مطبوعات ایران نوآورانه بود. این ماهنامه، نخستین رسانه مکتوب در طول تاریخ مطبوعات ایران بود که نه تنها حروف چینی و صحفهآرایی آن با رایانه صورت میگرفت، بلکه عکسها اسکن میشد و صفحههایش به صورت فیلم به لیتوگرافی تحویل میشد. به لحاظ محتوا نیز ماهنامه، نوآوریهای جالب توجهی داشت.
مصاحبههای اختصاصی با فضانوردان در سالهایی که هنوز خبری از اینترنت و ایمیل نبود، گزارشهای اختصاصی از پرتابهای فضایی، ویژه نامهها و ضمیمههای جذاب، مطالب متنوع و دست اول و غیره از دیگر ویژگیهای خاص این مجله به شمار می رفت.
اما دیری نگذشت که مرزهای بیکران فضا با بادهای سرد نامهربانی، کمکم افسرده و پژمرده شد و مشتاقان اخترشناسی و فنآوری فضایی با ظهور نشریات دیگری همچون ماهنامه نجوم و ماهنامه هوافضا توانستند علاقهمندیهای علمی خود را تا حدی ارضا کنند.
سیروس برزو، صاحب امتیاز و سردبیر مجله مرزهای بیکران فضا، به همراه جمعی از روزنامهنگاران علمی کشور و به همت جوانان با انگیزه و علاقمند، این نشریه را این بار با ساختاری متفاوت بر بستر وب احیا کرده و امیدوارست با حمایت و پشتیبانی خوانندگان و تمامی علاقمندان به دانش و فناوری فضایی، موفقیتهای گذشته این نشریه و خاطره نقش آفرینی آن در ترویج دانش کیهان نوردی در کشور را احیا کند.
مرزهای بیکران فضا که در دوران کوتاه حیات خود در قالب ماهنامه ای مکتوب، مترجمان و نویسندگان خوبی را در زمینه فضا و نجوم تربیت کرد این بار نیز آغوش خود را بر روی نیرو های جوان و علاقمند باز کرده و از وجود جوانان شیفته فناوری فضایی برای تهیه مطالب، اخبار و مقالات بهره می گیرد.
نکته جالب در مورد تارنمای اینترنتی مرزهای بیکران فضا، استفاده از همان نوآوری ها و ابتکار هایی است که در نمونه کاغذی این مجله وجود داشت و آن را با دیگر نشریات علمی متمایز می کند. کاریکاتورهای پرمغز فضایی و اخبار و مطالب دست اول از برنامه های فضایی و پاسخگویی به سوالات خوانندگان توسط افراد سرشناس و فضانوردان برجسته از جمله گئورگی گرچکو، کیهان نورد روس و طراح سامانه های فضایی دارای تجربه کار درایستگاه های فضایی سالوت4، سالوت 6 و سالوت 7، الکساندرالکساندروف، کیهان نورد روس و طراح سامانه های فضایی، دارای تجربه کاردرایستگاه های فضایی سالوت 7 و میر، ویکتورگارباتکو، کیهان نورد کهنه کارروسیه، فضانورد ناوهای سایوز -7، سایوز-24 و سایوز- 37، آناتولی سالاویف، کیهان نورد روس و رکوردارراهپیمایی فضایی با تجربه پنج سفر فضایی درناوکیهانی سایوز و کیهان پمای شاتل، الکساندر بالاندین، کیهان نورد روس و طراح سامانه های فضایی و دارای تجربه کار شش ماهه درایستگاه فضایی میر، الکساندرایوانچکف، کیهان نورد روس و طراح سامانه های فضایی و دارای تجربه کاردرایستگاه های فضایی سالوت 6 و 7، الکساندرلاویکین، کیهان نورد روس و طراح سامانه های فضایی و دارای تجربه کار شش ماهه درایستگاه فضایی میر، الکساندرکالری، کیهان نورد روس و طراح سامانه های فضایی، دارای تجربه کاردرایستگاه فضایی سالوت 7 و ایستگاه فضایی بین المللی، سالیجان شریپف، کیهان نورد روس با تجربه سفر فضایی در ناو کیهانی سایوز و کیهان پیمای شاتل و ایستگاه فضایی بین المللی از نوآوری هایی است که برزو در آغاز انتشار مجدد مرزهای بیکران فضا وعده داده است.
تارنمای «مرزهای بیکران فضا» به نشانی http://spacemag.ir چند روزی است که دوره آزمایشی فعالیت خود را آغاز کرده و قرار است در هفته جهانی فضانوردی که از 12 مهرماه آغاز می شود، به طور رسمیافتتاح شود.
سیروس برزو، بنیانگذار ماهنامه مرزهای بیکران فضا و برنده جایزه ترویج علم ایران که این روزها به دلیل آنچه بی مهری و کم توجهی مسوولان فضایی کشور خوانده برای رفع گرفتارها و مشکلات خود به گنجینه بی نظیر فضاییاش چوب حراج زده از عملکرد ضعیف سازمان فضایی در حوزه ترویج دانش و فناوری فضایی انتقاد و اظهار داشت: تارنمای مرزهای بیکران فضا تنها با اتکال به خدا و تکیه بر نیروهای جوان عاشق محقق شده و همچنان که تجربه عملی ماه های گذشته به من نشان داد مطلقا نباید روی کمک سازمان فضایی و دستگاه های دولتی و شبه دولتی دیگر حساب باز کرد.
وی ابراز عقیده کرد: گرفتار شدن سازمان فضایی در چنبره کاغذبازی های اداری اجازه فعالیتهای ترویجی مناسب را به این سازمان نمیدهد.
برزو با بیان این که در ماه های اخیر تلاشها و پیگیری وسیعی برای فعال کردن سازمان در حوزه ترویج و اطلاع رسانی داشته است، اضافه کرد: نمونه ای از این قبیل اقدامات این بود که در جهت کمک به پربارتر شدن تارنمای سازمان، حدود شش ماه پیش، نزدیک به 500 صفحه مطلب در مورد تاریخ فضانوردی را در اختیار روابط عمومی سازمان فضایی گذاشتم. بعد از این مدت، قریب 20 صفحه آن در قالب یک سند پی.دی.اف بر روی تارنما قرار گرفته است و شما برای رسیدن به عنوانی خاص، باید تمام صفحات را دنبال کنید تا به آن عنوان برسید. در صورتی که این مطالب عنوان بندی مشخص شده و باید تحت همین عنوان ها و زیر عنوان ها با پرونده های جداگانه بر روی تارنما قرار می گرفت. کاری که حتی یک دانش آموز دبیرستانی هم از عهده اش بر می آید! بعد از نا امید شدن از دادن تحرک به این سازمان در زمینه های ترویجی با کمک دوستان جوان تارنمای مرزهای بیکران فضا را راه اندازی کردم تا هم گامی در جهت ترویج فناوری فضایی در کشور برداشته شود و هم نشان دهیم که چگونه کاغذبازی های اداری می تواند دست و پای یک دستگاه راهبردی را ببندد.
پوریا ناظمی، روزنامه نگار علمی و از مشاوران «مرزهای بیکران فضا» در یادداشتی به مناسبت راه اندازی این تارنمای علمی مینویسد: «برخی از نام هستند که برای برخی از ما همیشه طنینی متفاوت دارند. نام «مرزهای بیکران فضا» برای من از زمره این نامها است.
هنوز به خوبی به خاطر دارم اولین بار، زمانی که این نام را دیدم، عصر داغی بود در مرکز شهر تهران در خیابان جمهوری که در کنار دکه روزنامهفروشی، مجلهای را دیدم که بر دیوار این دکه قرار داده شده بود. تصویر روی جلد آن شاتلی فضایی بود که سکوی پرتابش را در میان طوفانی از دود و آتش ترک میکرد.
ازآن پس، مرزهای بیکران فضا را مرتب میخریدم و میخواندم. از گفتوگوهایی که با فضانوردان انجام داده بود تا داستانهای علمی و تخیلی که منتشر میکرد. تا پوسترهایی که گاه به مناسبتهای مختلف ارایه میکرد. خاطرم هست پوستری که کلاژی بود از تصاویر چهرههای فضانوردان که در زیر آن این جمله معروف کنستانتین تسلوفسکی نوشته شده بود :«زمین گهواره بشر است اما هیچ کودکی را نمیتوان برای همیشه در گهواره نگاه داشت.»
مرزهای بیکران فضا در آن سالها برای ما دروازهای بود به دنیای جدید اما افسوس که انتشار آن ناتمام ماند.
آن روزها من تنها مخاطبی برای دنیای مطبوعات و ترویج علم بودم و شاید درک نمیکردم که چطور ممکن است مجلهای چنین مهم و تأثیرگذار ادعا کند که مشکل مالی دارد. مگر ممکن است مجلهای با این محتوا ناچار به تعطیل شود باید سالها میگذشت تا از نزدیک این دو دنیای شگفت – روزنامهنگاری و ترویج علم – را از نزدیک درک کنم و کمی از مشکلات آن را از نزدیک احساس کنم.
سیروس برزو ناچار شد آن مجله را که با آن علاقه و آن دشواری درمیآورد رها کند و به سفر برود. من این روزها بهتر میفهمم دل کندن چقدر سخت است. وقتی هرکاری از دستت برمیآید انجام میدهد و درنهایت مجبور به ترک چیزهایی میشوی که به آنها عشق میورزی.
در دل، من و همه ما، امیدوار بودیم که روزی همهچیز خوب میشود. روزی فرا خواهد رسید که دیگر نباید برای ترویج علم و رشد آگاهی چنان هزینههای گزافی داد و روزی فرامیرسد که اگرچه پیر و سالخورده و خسته شدهایم، اما با دیدن آنکه بذرها که کاشتهایم به بار نشسته است، جانمان آرام خواهد گرفت و زیر لب زمزمه خواهیم کرد: چه باک اگر زمانی به جفا گذشت و شکر ایزد که کنون جهان دگرگونهتر شده است.
در خبرها میخوانم که بار دیگر سیروس برزو باید هزینه کند. بار دیگر باید از همه آن چیزهایی که از عمق جان دوستشان داشته دل بکند. تلخ است. مگر یک نفر چقدر باید بار دیگران را بهتنهایی بر دوش بکشد؟ هنوز آن روزی که روند ترویج علم و تلاش کسانی که در این راه از مال و آسایش زندگیشان میگذارند قدر ببیند فرا نرسیده است. هنوز باید با نامهربانیها مواجه شد. در این میانه پرآشوب اما دیدن اینکه امید هنوز زنده است و رشد میکند دل آدمی را گرم میکند.
آن روز هنوز فرا نرسیده است. در خبرها میخوانم که بار دیگر سیروس برزو باید هزینه کند. بار دیگر باید از همه آن چیزهایی که از عمق جان دوستشان داشته دل بکند. تلخ است. مگر یک نفر چقدر باید بار دیگران را بهتنهایی بر دوش بکشد؟
هنوز آن روزی که روند ترویج علم و تلاش کسانی که در این راه از مال و آسایش زندگیشان میگذارند قدر ببیند فرا نرسیده است. هنوز باید با نامهربانیها مواجه شد. در این میانه پرآشوب اما دیدن اینکه امید هنوز زنده است و رشد میکند دل آدمی را گرم میکند.
دوباره و چندباره «مرزهای بیکران فضا» متولد شده است. مانند ققنوسی که هر بار در میانه آتش خاکستر میشود جوانتر و نوتر از دل آن بیرون میآید. اینک سیروس برزو و دیگر یارانش، بار دیگر در فضایی نو و جهانی گشوده، مرزهای بیکران فضا را به میان ما آوردهاند.
هنوز امید هست. شاید هنوز تا جایی که خادمان قدر ببینند و اگر در صدر نمینشینند حداقل جفا نبینند، فاصله طولانی داشته باشیم اما آغاز انتشار دوباره مرزهای بیکران فضا و این بار در فضای مجازی و در قالبی نو، به همه سنگهایی که راه را بر ترویج علم و توسعه علم سخت میکنند به یاد میآورد که ما برکه خاموش نیستیم.»
علی اکبر قزوینی، روزنامه نگار و سردبیر سابق مجله دانشمند هم در یادداشتی، مرزهای بیکران فضا را همان روح در کالبدی تازه توصیف کرده و مینویسد: «میانۀ سال ۱۳۷۰ بود. در روزهای نبودِ اینترنت و شبکه های رنگارنگ تلویزیونی، خیلی بیشتر از الان دلمان به خواندنِ مجلات گرم بود. مجله خوانی را از کیهان بچه ها شروع کرده بودم، از کلاس اول دبستان، و یادم هست که از همانجا با نام سیروس برزو آشنا شدم. مقالات فضایی مینوشت و متنِ مقاله هایش قابل فهم و روان بود.
بعدتر، با انتشار کیهان علمی و ورود به دوره راهنمایی، خواندن این مجله را شروع کردم چرا که بسیار مشتاق علم بودم. در آنجا هم مقالات سیروس برزو را میخواندم و غرق در شگفتیهای فضا میشدم. بعدها فهمیدم که سیروس برزو جزو گروه بنیانگذار این مجله بوده است و بعدتر با ورود به دبیرستان در سال ۷۰، انتشار مرزهای بیکران فضا آغاز شد و این مجله ای بود فراتر از هر آنچه قبلا دیده و خوانده بودم. مجله ای حرفهیی با گزارشهای اختصاصی از فضا و فضانوردی، عکسهای جذاب و طراحی و صفحه آرایی مدرنِ کامپیوتری. هر شمارۀ این مجله سرشار از نوآوری و شگفتی بود، چرا که هر شمارهاش با عشق آماده و عرضه میشد (و این را میشد در هر صفحۀ مجله ببینی).
عمر درخشان این مجله اما کوتاه بود و سالهایی گذشت بی خبر از برزو و فضا. تا اینکه فضای مجازی و دنیای وب، راهی شد تا دوباره سیروس برزو را بیابم. یک وبلاگ مینوشت درباره فضا و زندگی در روسیه. ایمیلی به او زدم و ناباورانه، خیلی سریع پاسخی دریافت کردم که صدرش «بسم رب السموات و الارض» بود؛ همان آیۀ آغازگرِ سرمقاله های مرزهای بیکران فضا که سیروس برزو مینوشت و انگار دوباره این مجله برای من متولد شده بود.
یادم هست که یک باری هم به روسیه و منزل آقای برزو زنگ زدم و برای اولین بار صدایشان را شنیدم، آن لهجۀ مشهدیِ گرم و دلنشین و بعدتر، در دوران سردبیری دانشمند بود که ایشان را حضوری دیدم و سعادت داشتیم در شماره هایی، از قلم گیرای ایشان استفاده کنیم.
فکر کنم یک بار جایی نوشته بودم سیروس برزو مثل «گوگول» است. ما نسل جوانتر روزنامه نگاران علمی، همه از زیر شِنلِ او بیرون آمدهایم. پاینده باشید آقای برزو. وجود شما همچنان به ما امید و انگیزه میدهد و خوشحالم که مرزهای بیکران فضا، باز هم شما را بالای سر خود دارد و همان روح، در کالبدی تازه جان گرفته است.»
منبع: ایسنا
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
«مرز های بیکران فضا»دوباره گشوده شد/پاسخ فضانوردان روس به سوالات علاقمندان ایرانی فضا
چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۰ ۱۰ مرزهای بیکران فضا به عرصه نشریات علمی کشور بازگشت این بار اما در قالب نشریه ای الکترونیکی که به مدد تجربه ذی قیمت موسس توانای مجله و همت و خلاقیت نسل جدید روزنامه نگاران علمی امید میرود خاطره سالهای دور این نشریه را در فضایی تازه و با ساختاریبازگشت فضانوردان روس و آمریکایی به زمین
پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۲ فضانورد ناسا به همراه دو کیهاننورد روس با اتمام مأموریت شش ماهه در ایستگاه فضایی بینالمللی ISS صبح پنجشنبه به زمین بازگشتند به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا کپسول فضایی سایوز حامل استیو سوآنسون فرمانده مأموریت اکتشافیرایزن بازرگانی سفارت عراق در ایران در پاسخ به فارس خبرداد تأسیس بانک مشترک بین ایران و عراق/ حضور کمرنگ تجار ا
رایزن بازرگانی سفارت عراق در ایران در پاسخ به فارس خبردادتأسیس بانک مشترک بین ایران و عراق حضور کمرنگ تجار ایرانی در نمایشگاههای عراقرایزن بازرگانی سفارت عراق در ایران گفت تفاهمنامهای امضا کردهایم تا نمایشگاههای مشترکی بین ایران و عراق برگزار شود و در عین حال به دنبال تأساوکراین در مرز خود با روسیه دیوار می کشد
اوکراین در مرز خود با روسیه دیوار می کشد دولت اوکراین اعلام کرد به منظور تقویت موضع دفاعی خود اقدام به ساخت دیوار در مرزهای مشترک با روسیه می کند خبرگزاری مهر دولت اوکراین اعلام کرد به منظور تقویت موضع دفاعی خود اقدام به ساخت دیوار در مرزهای مشترک با روسیه می کند اوکراین قعضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: نمایشگاه قرقیزستان فرصت شناسایی بازار روسیه را به تجار ایرانی میدهد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس نمایشگاه قرقیزستان فرصت شناسایی بازار روسیه را به تجار ایرانی میدهدعضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت حضور تجار و بازرگانان ایرانی در نمایشگاه قرقیزستان فرصت شناسایی بازار روسیه را به آنها میدهد به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقلوزارت بهداشت: احتمال ابتلای زائران ایرانی به ویروس ابولا بسیار بعید است/ مراقب کرونا باشید
وزارت بهداشت احتمال ابتلای زائران ایرانی به ویروس ابولا بسیار بعید است مراقب کرونا باشید جامعه > سلامت - رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت هنوز در مورد بیماری ابولا و امکان ابتلا به آن در ایام حج تصمیم گیری به عمل نیامده ولی قرار است هفته آینده مساولویت اول درس معارف پاسخ به سوالات دانشجویان خواهد شد
استانها شرق خراسان رضوی حجت الاسلام محمدیان در گفتگو با مهر اولویت اول درس معارف پاسخ به سوالات دانشجویان خواهد شد مشهد-خبرگزاری مهر رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت در درس معارف از ترم آینده در دانشگاه های بزرگ اصل بر این خواهد بود که اول سوالات دانشجوخروس جنگی؛ بازی رایگان ایرانی در بازار
شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۳ بازی خروس جنگی Rooster Wars یک بازی آنلاین مبارزهای با عناصر نقشآفرینی است که برای پلت فرم اندروید منتشر شده و به زودی برای پلت فرمهای iOS و رایانههای شخصی عرضه می شود به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا بازی خروس جنگی که با سبک آنلاین رقابتی درلاوروف: گسترش ناتو به مرزهای روسیه غیر قابل قبول است
لاوروف گسترش ناتو به مرزهای روسیه غیر قابل قبول است تهران - ایرنا - سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روز شنبه تاکید کرد که گسترش ناتو با به عضویت در آوردن کشورهای بیشتر در همسایگی روسیه غیر قابل قبول است به گزارش خبرگزاری چینی شینهوا لاوروف در گفت و گو با شبکه تلویزیونیپاسخ روسیه به تحریم های جدید نامتقارن خواهد بود
بین الملل آمریکا اروپا مدودف تهدید کرد پاسخ روسیه به تحریم های جدید نامتقارن خواهد بود نخست وزیر روسیه امروز در اظهاراتی به کشورهای غربی هشدار داد که پاسخ مسکو به تحریم های جدید آنها علیه مسکو نامتقارن بوده و بخش های مختلفی را در برمی گیرد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویتمهمترین عناوین خبری روزنامههای امروز آخرین تحولات و برنامه مذاکرات هستهای از زبان عراقچی/حمله ناکام تروریس
مهمترین عناوین خبری روزنامههای امروزآخرین تحولات و برنامه مذاکرات هستهای از زبان عراقچی حمله ناکام تروریستها به یک پاسگاه مرزی تمرین بمبافکنهای روسی برای حمله اتمی به آمریکاصبح امروز در ویترین دکههای روزنامه فروشی تیترهای متنوعی از آخرین تحولات و برنامه مذاکرات هستهایدوستداران رهبر معظم انقلاب در فضای مجازی و فراتر از مرزهای جغرافیایی + فیلم
دلدادگیهایی که اندوهشان را با نذری به روشنی فردا گره زدند دوستداران رهبر معظم انقلاب در فضای مجازی و فراتر از مرزهای جغرافیایی فیلم با بستری شدن رهبر معظم انقلاب در بیمارستان به منظور عمل جراحی که خوشبختانه با موفقیت انجام شد موجی از عاشقانهها به سوی ایشان روانه شد به گزارشفضانورد آلمانی از فضا به پرسش دانش آموزان پاسخ می دهد
فضانورد آلمانی از فضا به پرسش دانش آموزان پاسخ می دهد تهران-ایرنا- الکساندر گرست فضانورد آلمانی که اکنون 100 روز است در ایستگاه فضایی بین المللی ISS زندگی می کند در ماه های گذشته با دو مدرسه در آلمان به طور مستقیم ارتباط برقرار کرده و به سوالات دانش آموزان پاسخ داده است به گزاهشدار روسيه نسبت به نزديک شدن پايگاه هاي ناتو به مرز اين کشور
۲۳ شهريور ۱۳۹۳ ۱۳ ۴ب ظ هشدار روسيه نسبت به نزديک شدن پايگاه هاي ناتو به مرز اين کشور وزير امور خارجه روسيه نزديک شدن پايگاههاي ناتو به مرزهاي روسيه را غيرقابل قبول دانست به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج سرگئي لاوروف وزير امور خارجه روسيه نزديک شدن پايگاههاي ناتپژوهشگران ایرانی موفق به کسب مجوز تولید قرص کروسین شدند
پژوهشگران ایرانی موفق به کسب مجوز تولید قرص کروسین شدند تهران - ایرنا -رییس مرکز رشد فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کسب مجوز سازمان غذا و دارو به منظور تولید قرص کروسین در یکی از شرکتهای مستقر در این مرکز خبر داد به گزارش ایرنا دکتر بیژن ملائکه گفت این قرص پس ازمعرفی منتخبان بخش نمایشنامهنویسی جشنواره عروسکی/شگفت زدگی دبیر کل یونیما از نمایشهای ایرانی
معرفی منتخبان بخش نمایشنامهنویسی جشنواره عروسکی شگفت زدگی دبیر کل یونیما از نمایشهای ایرانیهیات داوران متشکل از راضیه برومند سعید اسدی و اردشیر صالحپور نمایشنامههای منتخب این دوره از جشنواره را معرفی کردند به گزارش خبرگزاری فارس محمد اعلمی که با نمایش کدو زری در جشنواردبیرکل یونیما در پیام به جشنواره نمایش عروسکی: بارها از تماشای توانمندی نمایشگران ایرانی شکفتزده شدم
دبیرکل یونیما در پیام به جشنواره نمایش عروسکی بارها از تماشای توانمندی نمایشگران ایرانی شکفتزده شدمدبیرکل یونیما در پیامی به جشنواره نمایش عروسکی تهران-مبارک گفت من این افتخار را داشتهام که به عنوان عضو هیأت داوران در این جشنواره حضور داشته باشم و بارها از دیدن توانمندیهای ن-
گوناگون
پربازدیدترینها