واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سه روستای تالش از آب آشامیدنی بهداشتی برخوردار می شوند تالش ـ ایرنا ـ روستاهای محروم ویزنه ، رکوه و زنده کش بخش حویق شهرستان تالش بعد از 36 سال انتظار از آب آشامیدنی بهداشتی و سالم برخوردار می شوند .
به گزارش خبرنگار ایرنا ، مراسم کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به روستاهای ویزنه ، رکوه و زنده کش در بخش حویق شهرستان تالش روز چهارشنبه با حضور فرماندار ، نماینده مردم تالش در مجلس شورای اسلامی ، مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی استان گیلان ، بخشدار و اقشار مختلف مردم بخش حویق برگزار شد.
فرماندار شهرستان تالش در مراسم کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی خط پمپاژ و شبکه مجتمع روستای ویزنه بخش حویق شهرستان تالش گفت : برای بهره برداری از این پروژه بالغ بر 21 میلیارد اعتبار پیش بینی شده است.
علی فتح اللهی طول لوله گذاری این پروژه را 30 کیلومتر اعلام کرد و افزود: با احداث مخزن 200 مترمکعبی ، تعداد یکهزار خانوار ساکن در این سه روستا از آب آشامیدنی سالم برخوردار می شوند.
وی اظهار امیدواری کرد که با همت جهادی مدیران شرکت آب و فاضلاب روستائی ، اجرای این پروژه با دقت و سرعت بیشتری صورت پذیرفته و در اسرع وقت به بهره برداری برسد.
نماینده مردم شهرستان های تالش ، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: امروز افتخار مدیران کشور فراهم کردن امکانات و خدمات رسانی واقعی به مردم جهت آسایش و آرامش آنهاست.
محمود شکری افزود: ما امروز شاهد تلاشهای مدیران و مسوولان در شهرستان هستیم و از همه توان خود برای حل مشکلات مردم استفاده می کنیم.
مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی شهرستان تالش نیز در این آیین گفت: این مناطق روستایی فاقد شبکه آب آشامیدنی بهداشتی بودند که با برنامه ریزی صورت گرفته عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد.
محمدعلی فرامینی افزود: با افتتاح این پروژه مذکور یک هزار خانوار سه روستا از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردار می شوند.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان گیلان نیز در این آیین حفر یک حلقه چاه ، احداث مخزن 200 مترمکعبی و آغاز شبکه گذاری آن را از جمله اقدامات اجرایی پیش بینی شده برای این پروژه ذکر کرد.
وی با بیان اینکه در منطقه ویزنه ، رکوه و زنده کش در بخش حویق تالش بیش از 30 کیلومتر لوله گذاری انجام می شود ، یادآور شد: بالغ بر 21 میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه در نظر گرفته شده که امیدواریم با اختصاص آن از منابع دولتی در سال های 93 و 94 این پروژه را به اتمام برسانیم.
فرامینی آب شرب را یکی از نیازهای ضروری و بدیهی دانست و با اشاره به اینکه روستاهای گیلان بسیار پر جمعیت هستند ، بیان کرد: ظرفیت بسیار خوبی در روستاهای گیلان وجود دارد و اگر ما در زیرساخت های روستایی مانند آب آشامیدنی اقدام نکنیم ، توسعه روستاها و سکونت مردم روستا دچار اختلال می شود.
وی با بیان اینکه در شهرستان تالش حدود 200 روستای بالای 20 خانوار وجود دارد ، یادآور شد: در تالش 185 روستا از 313 روستا دارای آب شرب سالم هستند که 128 روستای دیگر از این نعمت الهی برخوردار می شوند.ک3
7106 / 535/604
26/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]