تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836972781
از نهضت سوادآموزی تا پشت میز طبابت
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: از نهضت سوادآموزی تا پشت میز طبابت بجنورد - ایرنا - روزی که نوجوان بازمانده از تحصیل شیروانی، دیرتر از همسالان خود، با شرکت در کلاس های سوادآموزی به آموختن روی آورد، شاید جز خودش کسی تصور نمی کرد که آرزوهای بزرگ او روزی نه چندان دور رنگ واقعیت به خود بگیرد.
به گزارش ایرنا، وی با اراده ای تحسین برانگیز، مراحل تحصیلی را یک به یک پشت سر گذاشت و سپس موفق به قبولی در رشته پزشکی شد که اکنون به عنوان یک پزشک به خدمت جامعه کمر بسته است.
این چهره موفق سوادآموزی خراسان شمالی دکتر نایب علی رشیدیان است که در چند سال اخیر مدیریت شبکه بهداشت شهرستان های بجنورد و شیروان را داشته و اکنون نیز به عنوان جانشین معاون مرکز بهداشت شیروان انجام وظیفه می کند.
وی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا چنین به معرفی خود پرداخته است:
در سال 1348 در روستای تفتازان از توابع بخش قوشخانه شهرستان شیروان در استان خراسان شمالی متولد شدم.
علی رغم علاقه ای که به تحصیل داشتم پس از رسیدن به سن مدرسه، همچون بسیاری از فرزندان روستا در آن روزگار، به دلیل مشکلات اقتصادی خانواده و مهاجرت های مکرر پدرم که در امور کشاورزی مشغول بود، موفق به حضور در مدرسه نشدم.
با پیروزی انقلاب اسلامی گویی دریچه ای نو به رویم گشوده شد، 10 ساله که بودم به شهر شیروان مهاجرت کردیم و در همان ایام نهضت سوادآموزی به فرمان حضرت امام (ره) تاسیس شده بود و من هم برای آموزش سواد در کلاس های نهضت نامنویسی کردم.
دکتر رشیدیان اظهار می کند: پس از اقامت در شهر به دلیل مشغله کاری و پرداختن به قالیبافی، وقتی برای درس خواندن نمی ماند و من بناگزیر با ثبت نام در کلاس های شبانه نهضت به تحصیل روی آوردم.
به دلیل علاقه ام به تحصیل روزها به کارگری، کشاورزی و قالیبافی و شب ها را در کلاس های سوادآموزی به درس خواندن می گذراندم که عطشم به درس روز به روز بیشتر و بیشتر و ادامه مسیر تحصیل برایم لذتبخش تر می شد.
بعد از پایان دوره تکمیلی نهضت، که مقاطع بالاتری نداشت، تصمیم به ادامه تحصیل در مدارس روزانه گرفتم که با سن و سال کمی که داشتم به تنهایی کارهای اداری ام برای تحصیل را دنبال کردم که این امر موجب تعجب رییس نهضت سوادآموزی شیروان شده بود.
پس از پیگیری های فراوانی که داشتم وقتی رییس نهضت متوجه علاقه زیادم به تحصیل شد با نامه نگاری و مکاتبه با رییس آموزش و پرورش وقت شیروان، موافقت آنان را برای تحصیل من در مدارس روزانه گرفتند.
با گذشت چندین سال از این موضوع احساس می کنم محتوای نامه رییس نهضت این بوده باشد که "فلا این آقا را به صورت نخودی سرکلاس بنشانید تا سوادش کامل شود".
دروس را با نمرات بالایی می گذراندم و بعد از چندین ماه معلمم به من گفت: "برو پیش رییس مدرسه تا تکلیف تو را به عنوان دانش آموز مشخص کند و به عنوان یک دانش آموز رسمی نسبت به تکمیل پرونده ات اقدام کنند".
احساس می کنم معلمم به نیت خیر و برای اینکه به وضعیت تحصیل من رسمیت بدهد این را گفت که سرانجام رییس مدرسه با توجه به علاقه فراوان من به تحصیل و کسب نمرات بالا، موافقت کرد و من رسما به عنوان دانش آموز مدرسه روزانه پذیرفته شدم.
وی می افزاید: سال 65 که 17 سالم بود در کلاس دوم راهنمایی تحصیل می کردم که با شروع جنگ برای رفتن به جبهه اقدام کردم که به دلیل سن کم و جثه کوچکم مخالفت می شد تا اینکه برای گذراندن دوره آموزشی به روستای مرزداران واقع در خراسان رضوی اعزام شدم.
از زمان طفولیت در هر حوزه ای که کار می کردم از کیفیت کارم راضی بودند چه وقتی که در تابستان ها به کار مشغول می شدم تا هزینه تحصیلم را تامین کنم و چه زمانی که در جبهه جنگ حضور یافته بودم پشتکار بالایی از خود نشان می دادم.
یکسال حضورم در جبهه نیز مرا از درس خواندن غافل نکرد به طوریکه درس ریاضی را در جزیره مجنون که 100 متر با عراقی ها فاصله داشتیم امتحان دادم و نمره خوبی نیز کسب کردم.
دکتر رشیدیان با بیان اینکه با کارکردن در دوران تحصیل علاوه بر تامین هزینه تحصیلی، کمک حال خانواده هم بودم، می گوید: با پایان سال سوم راهنمایی پدرم از روی دلسوزی پیشنهاد استخدام در نیروی انتظامی را به من داد اما زمانی که برای گرفتن پرونده ام به مدرسه رفتم مدیران مدرسه با این امر مخالفت کردند.
آنان می گفتند تو با این استعداد بالا ادامه تحصیل بده تا دیپلم بگیری و پزشک یا افسر درجه دار بشوی، ولی به هر زحمتی بود پرونده را گرفتم که در مسیر راه مجددا نظرم برگشت و با توکل بر خدا در دبیرستان ثبت نام کردم که در سال 70 در سن 22 سالگی در اولین سال شرکت در آزمون سراسری در رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی تهران پذیرفته شدم.
رشیدیان گفت: به دلایلی با یک جابجایی محل تحصیلم را به دانشگاه زاهدان تغییر دادم که این تغییر نیز خود به بالا رفتن معلومات پزشکی من و افزایش مهارت و تجربیاتم کمک کرد چرا که بسیاری از بیماری ها که از طریق افغانستان به این منطقه می آمد، اصلا در تهران وجود نداشت.
البته در ابتدا علاقه ام به تحصیل در رشته مهندسی کشاورزی داشتم ولی چون مشکل سرمایه داشتم تصمیم به ادامه تحصیل در رشته پزشکی و خدمت به مردم را گرفتم که هم اکنون نیز از این انتخاب خود خرسند هستم.
این چهره مثال زدنی سوادآموزی گفت: در دوران دانشجویی با دختر خاله ام ازدواج کردم که بعد از ازدواجم همسرم بعد از چندین سال ترک تحصیل در پنجم ابتدایی، مجددا به ادامه تحصیل پرداخت و اکنون با مدرک فوق دیپلم حسابداری، مدیریت یک مرکز توانبخشی را در بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی عهده دار است.
دکتر رشیدیان می گوید: اکنون علاوه بر اشتغال در حرفه پزشکی در باغ خود در یکی از روستاهای شیروان به فعالیت کشاورزی می پردازم و کار کردن را عار نمی دانم و معتقدم هر کسی با تلاش و پشتکار به موفقیت های بالایی دست می یابد.
وی با تشویق همگان به سواد آموزی می افزاید: حیف است کسی بی سواد باشد چرا که سواد چشم انسان را به دنیایی روشن باز می کند و اکنون که شرایط تحصیل فراهم است به افراد کم سواد توصیه می کنم ادامه تحصیل بدهند.
وی به جوانان نیز سفارش می کند: در تحصیل تنها به استخدام در ادارات فکر نکنند و بدانند که یک راننده و کشاورز با سواد و تحصیلات بالاتر، می تواند کاری بهتر و اصولی تر انجام دهد.
روستای "تفتازان" شیروان از توابع بخش قوشخانه، در 55 کیلومتری شمال غرب این شهرستان واقع است که 80 خانوار مشتمل بر 500 نفر جمعیت دارد.
تاکنون 20 چهره موفق سوادآموزی در شهرستان 157 هزار نفری شیروان، به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی شناسایی شده اند که یک نفر تا مقطع دکتری، هفت نفر لیسانس، چهار نفر فوق دیپلم و مابقی دیپلم تحصیل کرده اند.
اکنون این شهرستان در گروه هدف سوادآموزی 49 - 10 سال، پنج هزار و 21 بی سواد دارد. ک/3
7186/626
26/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
از پای درس سوادآموزی تا پشت میز طبابت
پزشک نخبه شیروانی از پای درس سوادآموزی تا پشت میز طبابت بجنورد - ایرنا - روزی که نوجوان بازمانده از تحصیل شیروانی دیرتر از همسالان خود با شرکت در کلاس های سوادآموزی به آموختن روی آورد شاید به جز خود او کسی تصور نمی کرد که آرزوهای بزرگ او روزی نه چندان دور رنگ واقعیت به خود بگرئیس سازمان نهضت سوادآموزی خبر داد ثابت بودن قدر مطلق تعداد بیسواد در کشور/ وجود بیش از ۱۰ میلیون کمسواد
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی خبر دادثابت بودن قدر مطلق تعداد بیسواد در کشور وجود بیش از ۱۰ میلیون کمسوادرئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه قدر مطلق تعداد بیسواد در ۱۵ سال گذشته ثابت بوده است گفت ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار کمسواد در کشور داریم به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبچرا پشت میزنشینی جذاب است؟
دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۰ یک استاد دانشگاه معتقد است دولت باید برای کار در بخش خصوصی 2 برابر بخش دولتی و اداری انگیزه ایجاد کند تا گرایش افراد از مشاغل اداری و پشت میزنشینی به سایر مشاغل بیشتر شود دکتر سهراب دل انگیزان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنامعاون سواد آموزی آموزش و پرورش مازندران مطرح کرد قطع یارانه افراد بیسواد/ همکاری 3 هزار آموزشیار در نهضت سوا
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش مازندران مطرح کردقطع یارانه افراد بیسواد همکاری 3 هزار آموزشیار در نهضت سوادآموزیمعاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران از قطع یارانه افراد دارای شرایط سنی سوادآموزی که از حضور در این کلاسها خودداری میکنند از سال 95 خبر داد به گزارش خبرگزاریمعرفی دو ورزش مخصوص پشت میزنشینها
معرفی دو ورزش مخصوص پشت میزنشینها افرادی که به دلیل شغل خود پشت میز مینشینند دچار ضعف عضلات تنه مرکزی میشوند امیرحسین عابدینی یکتا کارشناس پزشکی ورزشی گفت تنه مرکزی قسمتی از بدن است که اندامهای محیطی به آن متصل شده و باید این قدرت طبیعی را داشته باشد تا اندامهایی نظیر دستسوادآموزی اتباع خارجی مجاز از برنامه های مهم نهضت استان مرکزی است
سوادآموزی اتباع خارجی مجاز از برنامه های مهم نهضت استان مرکزی است اراک-ایرنا- معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت سوادآموزی اتباع خارجی مجاز زیر 50 سال سن از برنامه های مهم نهضت سوادآموزی این استان در سال تحصیلی جدید است به گزارش ایرنا خیرعلی مینایی روز سهدستورالعمل جدید وزارت بهداشت در خصوص مقابله با پزشکان زیرمیز بگیر/محرومیت از طبابت در گام نخست
رئیس اداره نظارت بر درمان وزارت بهداشت خبر داد دستورالعمل جدید وزارت بهداشت در خصوص مقابله با پزشکان زیرمیز بگیر محرومیت از طبابت در گام نخست رضوی گفت دستورالعمل جدید برخورد با پزشکان زیرمیزی بگیر صادر شده که برای ابلاغ آن منتظر تعیین تکلیف کتاب تعرفهها است سجاد رضوی رئیس اداردبیر کمیته ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی نوشهر: خدمت کردن به معنای پشت میز نشینی نیست / لزوم شفافسازی خدمات
دبیر کمیته ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی نوشهر خدمت کردن به معنای پشت میز نشینی نیست لزوم شفافسازی خدمات ادارات به مردمدبیر کمیته اجرایی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی نوشهر گفت مدیران نباید خدمت کردن را صرفا در پشت میز نشینی بدانند به گزارش خبرگزاری فارس ازمعاون نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش گلستان: 1060 مربی در گلستان بیسوادان را آموزش میدهند
معاون نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش گلستان 1060 مربی در گلستان بیسوادان را آموزش میدهندمعاون نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش گلستان گفت یکهزار و 60 مربی در سطح استان به بیسوادان آموزش میدهند به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان عبدالحکیم فیروزی بعدازظهر امروز در نشست خبری با خبرنگارانتظار یافتن مشاغل پشت میزی، عمده عامل افزایش نرخ بیکاری است
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز انتظار یافتن مشاغل پشت میزی عمده عامل افزایش نرخ بیکاری است خبرگزاری پانا معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز گفت در سالهای اخیر بیشترین حجم تقاضای اشتغال مشاغل پشت میزی در نهادهای دولتی است و همین امر آمار بیکاری را در کشور ببرای ترویج نماز فقط نباید پشت میز نشست و دستور داد
دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۱ رئیس ستاد اقامه نماز گفت نماز در تمام مسائل تربیتی مهم است ما اگر میخواهیم از کودکان گرفته تا سیاستمدارانمان تربیت اسلامی داشته باشند باید در راستای ترویج نماز گام برداریم به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حجتالاسلرئیس نهضت سوادآموزی دشتستان: بیسوادهای دشتستان زیر 50 سال هستند
رئیس نهضت سوادآموزی دشتستان بیسوادهای دشتستان زیر 50 سال هستندرئیس نهضت سوادآموزی دشتستان گفت بیسوادهای دشتستان زیر 50 سال هستند به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان کرامت عیدی صبح امروز در نشست مدیران مدارس دشتستان با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در راستای باسواد کمدیرکل صلاحیتهای حرفهای و صدور پروانههای نظام پزشکی در گفتوگو با فارس: آخرین وضعیت پروانه طبابت پزشکان زیر
مدیرکل صلاحیتهای حرفهای و صدور پروانههای نظام پزشکی در گفتوگو با فارس آخرین وضعیت پروانه طبابت پزشکان زیرمیزیبگیر اعلام شد صدور هزار پروانه جدید پزشکی در سالمدیرکل صلاحیتهای حرفهای و صدور پروانههای نظام پزشکی گفت سیستم ثبت پروانه سازمان نظام پزشکی سراسری است و چنانچه پروبا هدف حذف معضل بیسوادی صورت گرفت امضای تفاهمنامه همکاری بسیج سازندگی و نهضت سوادآموزی قزوین
با هدف حذف معضل بیسوادی صورت گرفتامضای تفاهمنامه همکاری بسیج سازندگی و نهضت سوادآموزی قزوینتفاهمنامه همکاری میان سازمان بسیج سازندگی و نهضت سوادآموزی با عنوان ریشهکن کردن بیسوادی به امضا رسید حمیدرضا اللهبداشت مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین در گفتوگو با خبرنگار فارمعاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان: نهضت حقوقآموزی جایگزین نهضت سوادآموزی شود/ توسعه فرهنگی مستلزم پیو
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان نهضت حقوقآموزی جایگزین نهضت سوادآموزی شود توسعه فرهنگی مستلزم پیوست پیشگیریمعاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان از راهاندازی نهضت حقوقآموزی در استان خبر داد و گفت نهضت حقوقآموزی جایگزین نهضت سوادآموزی شود به گزارش خبرگزاری فاررئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور در گفتوگو با فارس: اعلام هزینههای سوادآموزی افراد بیسواد/ کمتر از ۱۰۰ آموزشی
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور در گفتوگو با فارس اعلام هزینههای سوادآموزی افراد بیسواد کمتر از ۱۰۰ آموزشیار تعیین تکلیف نشدهاندرئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اعلام هزینههای سوادآموزی افراد بیسواد در کشور گفت در دوره تحکیم سوادآموزی به ازای هر نفر ۶۰ هزار تومان هزینه مییک متخصص تغذیه: کاهش ویتامین D ایرانیان به خاطر شغلهای پشت میزی/روزی نیم ساعت آفتاب بگیرید
یک متخصص تغذیه کاهش ویتامین D ایرانیان به خاطر شغلهای پشت میزی روزی نیم ساعت آفتاب بگیریدیک متخصص تغذیه گفت تردد عادی افراد زیر تابش آفتاب هم موجب جذب ویتامین D از طریق صورت و دست میشود و حتماً روزی نیم ساعت باید دست و صورت در معرض آفتاب قرار گیرد مرتضی صفوی در گفتوگو با خبر-
گوناگون
پربازدیدترینها