تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820870934




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مذاهب اسلامی نیازمند توافق بر الگوی فقهی همزیستی مشترک هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مذاهب اسلامی نیازمند توافق بر الگوی فقهی همزیستی مشترک هستند تهران - ایرنا - رییس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: مذاهب اسلامی نیازمند توافق بر الگوی فقهی همزیستی مشترک هستند.


به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از دانشگاه مذاهب اسلامی، حجت الاسلام احمد مبلغی در دیدار با استاد فقه مقارن دانشگاه الازهر مصر، با اشاره به چالش های جهان اسلام، راهکار حل مسائل امت اسلام را توافق بر یک الگوی فقهی مشترک دانست و تاکید کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی به عنوان یک دانشگاه فرا مذهبی و بین المللی در این زمینه فعالیت می کند.
وی در دیدار با شیخ احمد محمود کریمه استاد دانشگاه الازهر مصر، فعالیت دو نهاد گروه های فقهی و کرسی های فقهی مذاهب در دانشگاه مذاهب اسلامی را تشریح کرد و گفت: دانش ورزی در این دانشگاه فضایی مناسب را برای تبادل علمی و مقارنه سازی فقه فراهم آورده است.
مبلغی تاکید کرد: فعالیت گروه های تکفیری که با اسم مذهب به اصل اسلام و پیامبر گرامی آن ضربه می زند، زمینه را برای وحدت نهادهای علمی و فقهی جهت مقابله با اندیشه تکفیری به وجود آورده است.
وی افزود: مشترکات شناسی و مشترکات پردازی دو کار مهم این دانشگاه است که در فقه مقارن به آن می پردازیم.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی همچنین در ادامه بر آمادگی این دانشگاه جهت همکاری با دانشگاه الازهر مصر در زمینه های علمی و تحقیقاتی فقهی تاکید کرد و ایجاد رابطه میان این دو نهاد را موجب تقویت علمی و فقهی آنها دانست.
شیخ احمد محمود کریمه استاد فقه مقارن و استاد برجسته دانشگاه الازهر مصر که به تهران سفر کرده است، بر لزوم پیگیری و تقویت همکاری ها تاکید کرد.
وی با اشاره به امتیازات الازهر در میان مراکز علوم دینی گفت: عدم تعصب نسبت به مذهب اهل تسنن یکی از این امتیازات است و عقیده داریم باید مبانی و اصول فقه شیعه را هم شناخت و بیان کرد. در تاریخ الازهر عالمان بزرگی مانند شیخ محمود شلتوت قائل به تقریب بوده اند و من هم از جمله افرادی بوده ام که این کار را انجام داده ام.
استاد فقه مقارن الازهر با اشاره به اینکه تشکیل گروه های تکفیری و داعشی ها در راستای نابودی اسلام و با نقشه های صهیونیستی شکل گرفته است، به بیان اقدامات خود برای مقابله با این اندیشه ها پرداخت و گفت: من به سلفی ها «متسلفه» می گویم و کتابی را در مورد تکفیر نوشته ام چرا که آنها حتی الازهر را هم تکفیر می کنند.
استاد فقه مقارن دانشگاه الازهر مصر در پایان با ابراز خرسندی از آشنایی با دانشگاه مذاهب اسلامی و فعالیت های جمهوری اسلامی ایران در زمینه تقریب میان مذاهب، ابراز امیدواری کرد که با بازگشت به مصر بتواند زمینه های لازم برای همکاری میان این دو نهاد دانشگاهی را بوجود آورد.
فراهنگ(1)**1003**1569


25/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن