واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ شهريور ۱۳۹۳ (۲۲:۲۷ب.ظ)
ايجاد بانک اطلاعاتي زنان شاغل در سازمان ميراثفرهنگي مشاور امور زنان و خانواده سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري از برنامهريزي براي رفع مشکلات زنان شاغل در اين سازمان خبر داد و گفت: بانک اطلاعاتي مربوط به زنان شاغل در سازمان ميراث فرهنگي به منظور ارائه شايسته توانمنديهاي اين قشر در مجامع ملي و بينالمللي تهيه ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، زهرا سادات احمديزاده، با اشاره به وظايف و مسووليتهاي دفتر مشاور امور زنان در رابطه با شناسايي و بررسي مسائل زنان شاغل در سازمان، گفت: اين دفتر در ارائه راهکارهاي عملي با همکاري بينبخشي در سطح سازمان براي حل اين مسائل و کاهش دغدغههاي شغلي اين قشر از يک سو و ارتقاء توانمنديهاي زنان در زمينههاي شغلي و علمي با برنامهريزيهاي آموزشي و فرهنگي گامهاي مؤثري برداشته است.
وي به بازديد از بخشهاي مختلف سازمان و احصاء مشکلات و مسائل اشاره کرد و افزود: برخي از مشکلات به دليل نقل و انتقال اجباري و غيرکارشناسي سال هاي گذشته به وجود آمده که حل اين مشکلات نيازمند گذشت زمان است.
مشاور امور زنان و خانواده سازمان ميراث فرهنگي تصريح کرد: بازديد از معاونتها، ادارات تابعه سازمان و به ويژه ادارات کل استان ها يکي از برنامههاي آتي اين دفتر است؛ چراکه شاغلين زن در ادارات کل استان ها با مشکلات بيشتري مواجه هستند.
احمديزاده با اشاره به تأکيد ويژه رئيس سازمان ميراثفرهنگي بر رفع مشکلات اين قشر از کارکنان، يادآور شد: ارتقاء آموزشي و علمي همکاران، ارتقاء سطح سلامت در زمينه فردي، خانوادگي، شغلي، آموزشهاي ديني و قرآني به منظور تقويت و تعميق باورهاي ديني و حفظ و تحکيم خانواده، ارائه خدمات مشاورهاي در زمينه مسائل حقوقي، اجتماعي و خانوادگي از جمله اقداماتي است که در آينده نزديک اجرايي خواهد شد.
وي همچنين از راهاندازي بانک اطلاعاتي مربوط به زنان شاغل در سازمان ميراث فرهنگي خبر داد و اظهار داشت: اين بانک اطلاعاتي در چند بخش، اعم از زنان فرهيخته و متخصص، هنرمند، کارشناس و جمع آوري و ثبت آثار مادي و معنوي آنان براي ارائه شايسته اين توانمنديها در مجامع و نهادهاي فرهنگي ايجاد ميشود.
مشاور امور زنان و خانواده سازمان ميراث فرهنگي ادامه داد: يکي ديگر از کمبودهايي که در اين حوزه با آن مواجه هستيم، نبود اطلاعات آماري دقيق در جامعه مخاطب (زنان شاغل در سازمان) است، دسترسي به اين آمار براي برنامهريزي و سياستگذاري خرد و کلان براي اين قشر بسيار ضروري و مؤثر است.
احمديزاده با اشاره به اينکه براي تکميل اين آمار، مکاتباتي با تمامي استانها، ادارات و معاونتهاي تابعه انجام شده است، اظهار داشت: اين آمار بر اساس وضعيت تحصيلي، نوع استخدام، سنوات خدمت، وضعيت تأهل، نوع تخصص و محل اشتغال زنان سازمان ميراث فرهنگي تکميل و استخراج ميشود.
به نقل از روابط عمومي ميراث فرهنگي، وي به مشکلات مشترک در بين کارکنان زن در سازمان ميراثفرهنگي اشاره کرد و گفت: کاهش ساعت کار اداري؛ به ويژه براي زنان داراي فرزند خردسال، از جمله مشکلاتي است که اميدواريم اين موضوع به صورت قانون از سوي مجلس شوراي اسلامي تصويب و اجرا شود.
مشاور امور زنان و خانواده سازمان ميراث فرهنگي تصريح کرد: نبود مهدکودک در سازمان يکي ديگر از مشکلات اين قشر است که از طريق معاونت امور زنان رياست جمهوري در حال پيگيري آن هستيم، ايجاد مهدکودک نيازمند بخشنامه قانوني و مصوبه در اين خصوص براي وزارتخانهها و سازمانهاي دولتي است.
احمديزاده همچنين از پيگيري افزايش مدت مرخصي زايمان زنان شاغل از 6 ماه به 9 ماه توسط معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري خبر داد و اظهار داشت: زنان شاغل در سازمان ميراث فرهنگي در مورد احکام شغلي، شيوههاي احراز پستها و آموزشهاي شغلي و تخصصي با مشکلات و سؤالاتي مواجه هستند که اميدواريم با پيگيريهاي اين دفتر، شرايط رفع اين موارد فراهم شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]