واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شهردار مرکز مازندران :شهر فروشی نکنیم ،جایگزین آن چه کنیم ساری-ایرنا-شهردار مرکز استان مازندران با انتقاد از بی توجهی مسوولان دولتی به تخصیص اعتبارات از محل ماده 180 به شهرداری ها ، گفت: اگر شهر فروشی نکنیم ، چه کار کنیم، راهکار جایگزینی آن را مشخص کنید.
"مهدی عبوری " یکشنبه شب در همایشی تحت عنوان متناظرین و مرتبطین که با حضور فرمانداران ، شهرداران و روسای شورای اسلامی شهرها توسط بازرسی کل استان مازندران برگزار شد، افزود: امروز شهرداری ها بیشترین پروزه عمرانی را در شهرها در دست اجرا دارند ، اما دستگاه های اجرایی منتظر تخصیص اعتبار می شوند تا کاری انجام بدهند.
وی با بیان اینکه درآمد های پایدار شهرداری ها اندک است، ادامه داد:تراکم و ماده صد در شهرداری ها شهر فروشی است، اما برای جایگزینی این درآمد راهکاری دارید؟
وی با بیان اینکه ما نمی دانیم چه کاره هستیم آیا استانداری به عنوان یک حاکمیت نظارتی همچنان بر شهرداری ها تسلط کامل دارد یا نه ، ادامه داد: اکنون با فعالیت شورا ، جایگاه نظارتی و حاکمیتی استانداری نسبت به شهرداری ها کجاست؟
شهردار ساری با بیان اینکه برخی از مسوولان دولتی با هدف رای گرفتن از مردم پروژه های عمرانی را انجام می دهند، ادامه داد: این حرف ها را باید گفت، اینکه بنشینیم و حرف بزنیم و نتیجه نگیریم ،فایده ای ندارد.
عبوری با بیان اینکه برای داشتن درآمد پایدار دولت باید کمک کند، اظهار داشت: شهرداری در اجرای پروژه ها ،دریافت مالیات و عوارض با مردم مشکلی ندارد و به راحتی کنار می آید.
وی تصریح کرد: مردم با تمامی مشکلات اقتصادی همراه با شهرداری هستند ،اما دستگاه های دولتی که قانون را فصل الخطاب می دانند چرا پایبند به آن نیستند.
وی خطاب به استاندار مازندران گفت: بر اساس قانون هیچ دستگاه و نهاد دولتی معاف از قانون نیست و باید عوارض و مالیات های شهرداری را بپردازد اما دستگاه های دولتی به این موضوع توجه نمی کنند.
شهردار مرکز استان مازندران با بیان اینکه بر اساس قانون تمامی بانک ها و بیمه ها تجاری هستند و عوارض آنان باید بر این اساس باشد،ادامه داد: به رغم پیگیری های مختلف این امر محقق نشده است، که البته ما کوتاه نخواهیم آمد.
عبوری به اجرایی نشدن مدیریت یکپارچه شهری نیز انتقاد کرد و گفت: این قانون مجلس شورای اسلامی در سه برنامه سوم تا پنجم توسعه کشور آمده است ،اما چرا دولتمردان به این قانون تن نمی دهند.
وی یکی از مزیت های اجرایی شدن مدیریت یکپارچه شهری را خارج شدن و از بین رفتن سرگردانی مردم عنوان کرد و گفت: دولتمردان باید پیگیر این مقوله باشند.
شهردار ساری از بی عدالتی در تهیه طرح جامع و تفصیلی شهرهای کشور توسط وزارت راه و شهر سازی انتقاد کرد و گفت: چرا تهران و اصفهان توسط کارشناسان خودشان طرح جامع و تفصیلی تهیه می کنند ، اما طرح جامع شهری دیگر شهرهای کشور باید توسط وزارت راه و شهر سازی تهیه شود.
شهردار ساری تصریح کرد: تهران پایتخت کشور و استثنا است ما می پذیریم ، اما چرا طرح جامع اصفهان باید توسط وزارت راه و شهر سازی تهیه نشود.
عبوری تصریح کرد: مانیز خواهان تهیه طرح جامع و تفصیلی شهری ساری به دلیل شناخت از موقعیت توسط کارشناسان خودمان هستیم.
شهردار مرکز استان مازندران از بی توجهی به اجرایی شدن قانون توجه به پسماند استان های شمالی توسط دولت نیز انتقاد کرد و گفت: در سند چشم انداز کشور توجه و حل معضل زباله در استان های شمالی به ویژه مازندران تاکید شده است، اما به رغم تمامی مشکلات هزینه ای برای شهرداری ها، همچنان این معضل لاینحل مانده است.
عبوری با اشاره به اینکه برای اجرای طرح نیروگاه زباله سوز ساری تا کنون 35میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: شخص رییس سازمان محیط زیست کشور در دولت قبلی کلنگ محل احداث کارخانه زباله را در ساری به زمین زد، اما اکنون کارشناسان این سازمان این محل را از لحاظ زیست محیطی اشکال دارمی دانند و می گویند زباله را بار قطار کنید و به کویر ببرید.
شهر ساری دارای بیش از 350 هزار نفر جمعیت است.ک/2
2585/506
24/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]