تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829852289




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دستیابی به روش سریع سنتزترکیبات آلی با آلودگی کمتر


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دستیابی به روش سریع سنتزترکیبات آلی با آلودگی کمتر تهران- ایرنا- پژوهشگران شیمی دانشگاه کاشان با استفاده از فناوری نانو موفق به سنتز یک ترکیب آلی با قابلیت استفاده در سلول های خورشیدی شدند که می تواند سبب افزایش سرعت و کاهش آلودگی ناشی از فرآیند سنتز شود.


به گزارش ایرنا ازستاد ویژه توسعه فناوری نانو، برخی ازترکیبات آلی مانند آریل اتینیل متصل به تری آریل آمین، به دلیل خواص منحصر به فرد خود در ابزار آلات الکتروفتوگرافی و نشر نور مانند سلول های خورشیدی آلی به کار گرفته می شوند، علاوه براین، می توانند بخش مهمی از ترکیبات پلیمری و مواد طبیعی را تشکیل دهند.
روش های موجود برای سنتز این ترکیبات در شرایط عادی در زمان طولانی تر و با راندمان پایین تری انجام می گیرد، در کناراین دو ضعف، باید آلودگی محیطی ناشی از شرایط بازتاب (رفلاکس) را به آن افزود.
به این منظور،محققان دراین پژوهش با استفاده از فناوری نانو موفق شدند در یک روش جدید، این مشکلات را برطرف کنند، روش استفاده شده در این پژوهش را می توان جزو روش های سبز با شرایط محیطی معمولی قرار داد.
" زینب اکبرزاده" ، دانشجوی دکتری رشته شیمی آلی دانشگاه کاشان، گفت: "معمولاً ترکیبات آریل اتینیل متصل به تری آریل آمین با استفاده از کاتالیست های حاوی پالادیم و مس سنتز می شوند، تحت شرایط رفلاکس و استفاده از کاتالیست های توده ای این ترکیبات با راندمان بسیار پایینی تولید می شوند، بنابراین با توجه به اهمیت این ترکیبات در صنایع مختلف، هدف ما سنتز آن ها در زمانی کوتاه و با راندمانی بالا بوده است."
درهمین راستا، این محققان از نانوکاتالیست مس یدید برای سهولت انجام واکنش سنتز استفاده کردند، در این حالت، افزایش نسبت سطح به حجم نانوکاتالیست باعث افزایش فعالیت کاتالیستی مس یدید در واکنش مذکور شده و نتایج مطلوب را در پی دارد.
وی در ادامه به نحوه تولید این ماده پرداخت و افزود: " در ابتدا نانوکاتالیست مس یدید تحت شرایط امواج فراصوت تهیه شد، سپس اندازه نانومتری آن با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی تأیید گردید، سنتز این ترکیبات آلی طی سه مرحله انجام شد."
" در مرحله اول، تری آریل آمین با استفاده از نانوذرات مس یدید با سرعت و راندمان بالایی تولید شد، سپس ترکیبات تری آریل آمین در موقعیت پارا، یددار شده و در مرحله نهایی آریل استیلن تحت شرایط واکنش جفت شدن سونوگاشیرا به تری آریل آمین متصل گردید، تا محصول نهایی آریل اتینیل متصل به تری آریل آمین تولید شود."
واکنش جفت شدن سونوگاشیرا، گونه ای از واکنش جفت شدن است که در آن یک آلکین در حضور کاتالیست پالادیم با یک آریل واکنش داده و یک ترکیب استخلافی تولید می کند.
در این تحقیقات تأثیرات حلال، نوع و درصد کاتالیست نیز بر روی درصد بازدهی واکنش مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج حاکی از آن است که واکنش های بدون حلال با کاتالیست های نانوساختار از بازده بالاتری برخوردار هستند، به طوری که در حضور تنها 2% از نانو مس یدید بازده 78% مشاهده می شود.
این در حالی است که در صورت استفاده از کاتالیست های غیر نانو، حتی با وجود حضور 12% از کاتالیست، بازده واکنش به بیشتر از 56% نمی رسد.
نتایج این کار تحقیقاتی که با تلاش زینب اکبرزاده و دکتر جواد صفایی قمی- عضو هیأت علمی دانشگاه کاشان- صورت گرفته است، در مجله Ultrasonics Sonochemistry (جلد 22، ژانویه سال 2015، صفحات 365 تا 370) چاپ خواهد شد.
علمی (1)** 9340**1440


23/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن