واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: لرستان، کارگاه سازندگی بدون سرپرست کارگاه خرم آباد - ایرنا - با روی کار آمدن دولت یازدهم و انتصاب بازوند به عنوان استاندار لرستان روند طرح های عمرانی شتاب بیشتری گرفت به نحوی که به گفته بسیاری از مسوولان استان و کشور ، لرستان را به یک کارگاه سازندگی بزرگ تشبیه کردند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، تسریع در روند تکمیل و احداث دهها سد ، اجرای طرح های آزادراهی و راه آهن، طرح توسعه فرودگاه، طرح های آبرسانی، تعیین تکلیف بسیاری از طرح های آبیاری و ایستگاه پمپاژ آب پس از دهها سال و مسکن مهر لرستان با اقدامات مطلوب استاندار رسانه ای شد.
در این میان ،نقش معاونت عمرانی استانداری لرستان در هدایت، نظارت و به ثمر رسیدن این طرح ها کلیدی و انکار ناپذیر بوده که استاندار لرستان با توجه به اهمیت موضوع، مجید کیانپور را در این سمت انتصاب کرد.
کیان پور که دوم آذرماه سال 92 در این سمت منصوب شده بود، 9 شهریورجاری هنگامی که برای انجام ماموریتی به تهران رفته بود، با نظر هوشنگ بازوند استاندار لرستان پس از 9 ماه از سمت خود کنار گذاشته شد.
معاونت وزارت راه و شهرسازی و مدیریت عامل شرکت بهسازی و توسعه شهری ایران از جمله سوابق اجرایی کیانپور بوده که در روزهای نخست انتصابش به نظر می رسید، حال عمران لرستان با حضور وی بهتر شود.
با حضور کیانپور بسیاری از کارگروه ها وشورای های اختصاصی معاونت عمرانی از جمله شورای فنی، کارگروه غارها، کارگروه پسماند و شورای مسکن یا تشکیل شد و یا جان تازه گرفت.
جلساتی مملو از بحث های کارشناسی و مصوبات! که البته بسیاری از این مصوبات تاکنون اجرایی نشده و یا شاید فرصت اجرا شدن نیز نیابد.
اوایل مرداد ماه گذشته بود که شایعه عزل کیانپور بر سر زبان ها افتاد و سخنان ضد و نقیض در خصوص ماندن یا رفتن وی قوت گرفت و دلایل متعددی در این خصوص عنوان شد از جمله اینکه کیانپور از مدیران دولت احمدی نژاد بوده و جایی در دولت یازدهم ندارد.
البته شنیده می شد برخی تصمیمات عمرانی معاون استاندار نارضایتی هایی را ایجاد کرده و همین موضوع شایعه ی برکناری وی را به سرعت در سطح محافل سیاسی و رسانه ای استان در این روزها، پخش نمود.
به هر حال صرفنظر از دلیل نامشخص این اقدام استاندار لرستان _ که خود روزی معاون عمرانی صابری استاندار وقت بود و برکنار شد_ امروز لرستان نیازمند معاون عمرانی است اما با گذشت حدود دو هفته حتی سرپرستی در این پست معرفی نشده و به طور قطع این مهم موجب عقب گرد لرستان در صحنه عمرانی خواهد شد.
استانی که از محرومیت و عقب ماندگی رنج می برد ، حتی یک ساعت هم برای حرکت روبه جلوی آن حیاتی بوده و این در حالی است که این روزها معاونت عمرانی لرستان به حال خود رها شده است.
صرفنظر از توانمندی بازوند و تلاش شبانه روزی وی، اما باید پذیرفت با حجم مشکل کنونی استان، یک تنه کار کردن در این استان پاسخگو نبوده و باید هرچه زودتر معاونت عمرانی به منظور نظارت مستمر و منسجم بر روند طرح ها منصوب شود.
امروز لرستان به کارگاه سازندگی تبدیل شده که سرپرست کارگاه ندارد و احتمال انحراف برخی طرح های عمرانی و زیربنایی استان وجود دارد .
هدایت و نظارت برارگان های اجرایی در تهیه و تنظیم طرح های زیر بنایی اقتصادی و عمرانی ، بررسی و نظارت و ارزیابی مستمر بر تملک دارائی های سرمایه ای و پبیشرفت برنامه ها وطرحهای دستگاه های اجرائی تابع نظام بودجه و گزارشگیری مستمر از پیشرفت برنامه های عمرانی روستاها و شهرها و اعلام پیشرفت آنها به سازمانهای اجرائی مربوطه بمنظور رفع موانع از جمله وظایف معاونت عمرانی استاندار است که اجرای درست این وظایف با حضور مستقیم معاونت عمرانی میسر خواهد بود.
7269/630
22/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]