محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852552163
چند راهکار آسان برای اینکه افراد شادابی باشید!؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
چند راهکار آسان برای اینکه افراد شادابی باشید!؟
تلاش کنید شبانهروزتان را به چهار قسمت تقسیم کنید: بخشى را به کار و تلاش، اختصاص دهید؛ قسمتى را به عبادت خداوند بگذرانید؛ بخش سوم را به کسب دانش واگذارید و بخش چهارم را صرف خوشىهاى حلال و پسندیده کنید و با این [بخش چهارم]، مىتوانید از عهده سه تاى دیگر بر آیید.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، یکى از محورهاى عمده سخنان معصومان، هشدار نسبت به سستى و راحتطلبى است. طبیعت آدمى، او را به آرامش و تن سپردن به وضع موجود، دعوت مىکند. اساساً انسان از رنج، مىپرهیزد و به خوشى روى مىآورد و چون خوشىهاى بزرگ، بىرنج به دست نمىآیند، به همین دل خوشکُنکهاى گذرا و کوچک، بسنده مىکند. هیچ کسى از موفّقیت و پیروزى بدش نمىآید؛ امّا چون رسیدن به قلّه آن دشوار است، بیشتر مردم به دامنههاى آن اکتفا مىکنند و از ادامه مسیر، تن مىزنند.
ریشه این کوتاه اندیشى و نداشتن همّت بلندى که آدمى را به جایى برساند، تنبلى، بىحوصلگى، سستى و امروز و فردا کردن است که در احادیث متعدّد، زشتْ شمرده شدهاند.
امام على(ع) کسالت (تنبلى) را آفت پیروزى مىداند و بر آن است که این خصلت، آفت هر نعمت و موفّقیتى و عامل هر تباهى است. ایشان در این مورد مىفرماید:
هر نعمتى، کلیدى و قفلى دارد که بی شک کلیدش شکیبایى و قفلش تنبلى است.
ایشان از سوى دیگر، براى توفیق در کارها، کنار گذاشتن خودپرستى و سُستى را توصیه مىکند و مىفرمایند: هر کس خودشیفتگى و تنبلى را کنار بگذارد، گزندى به او نمىرسد.
ایشان همچنین با تأکید بر پشتکار و تن سپردن به سختىها براى رسیدن به بهروزى، از کسالت و اندوه، با عنوان «گورستان پیروزى» نام مىبَرَند.
تشویق نشاط و شادابى
شادابى، به معناى انکار واقعیتها و ناخوشىها و ندیدن مشکلات خود و دیگران نیست. شادابى، به معناى چشم بستن بر پارهاى واقعیتهاى تلخ و فراز و نشیب زندگى نیست و بالاخره، شادابى به معناى خوشبینى بىپایه و خودفریبى نیست. نه؛ شادابى هیچ یک از اینها نیست؛ بلکه شادابى، به معناى اعتقاد به هدفدارىِ هستى و داشتن رویکردى است براى حلّ مشکلات و چیرگى بر موانع. شادابى یعنى پذیرفتن همه واقعیتهاى موجود (چه تلخ و چه شیرین) و سپس کوشش براى تغییر آنچه هست (امّا مطلوب نیست)، به آنچه باید باشد.
شخص شاداب، در دل هر مانعى، فرصتى و در کنار هر دشوارى، آسانى (إنّ مع العُسر یسراً ( (سوره انشراح، آیه 6) و در پى هر سیاهى، سپیدى را مىبیند و انتظار مىکشد. او عمیقاً ایمان دارد که رنج و سختى، بخش ناگسستنىِ وجود انسان (لَقَد خَلَقنا الإنسان فى کبَد؛ آدمى را در رنج آفریدیم؛ سوره بلَد: آیه 4) و زمینه شکوفایى استعدادهایش و لازمه رشد و تکامل است.
انسان شاداب، ناکامى و تلخى را انکار نمىکند؛ امّا معتقد است که مىتوان آنها را به کامیابى و شیرینى تبدیل کرد. او فشارهاى زندگى را چونان حرکات ورزشى مىداند که هر چه شدیدتر باشد، بدنِ او را نیرومندتر خواهد کرد. او شکست را مقدّمه پیروزى و سختى را طلایه آسانى مىداند.
چنین کسى با داشتن رویکردى مثبت به زندگى و اعتماد به خدا و در نتیجه، امید به هدایت او و اعتقاد به نیروهاى درونى خود، دلیلى براى افسردگى نمىبیند و چون عمیقاً بر این باور است که «هر انسانى در گروِ کارى است که مىکند(کُلّ اُمرئ بِما کَسب رهین؛ سوره طور، آیه 21)، ناگزیر، مسئولیتى جدّى در خود احساس مىکند و به جاى سرخوردگى و نومیدى و سستى و خود را چون پرِکاهى در توفان حوادث دانستن، با استوارى، در برابر ناخوشىها قد علم مىکند و با چهرهاى باز، براى گشودن راه خویش و آفریدن سرنوشت خود، پیش مىرود.
شادابى، گر چه حالتى است درونى و یگانه، امّا جلوههاى گوناگونى دارد. امام صادق(ع)، جلوههاى شادابى را در سه چیز مىداند و مىفرمایند: شادابى در سه خصلت است: وفادارى، رعایت حقوق دیگران و ایستادگى در حوادث ناخوشایند.
احادیث متعدّدى بر ضرورت این صفت براى آدمى تأکید مىکنند و از آن با عنوان: نشاط، شادمانى، سرزنده بودن و گشادهرویى یاد مىکنند. از این رو باید کوشید و این حالت را اگر نیست، به وجود آورد و اگر هست، آن را تقویت کرد و پرورش داد.
پارهاى از این احادیث، علاوه بر دستورهاى کلّى در مورد شادابى، دستور العملهاى خاصّى نیز براى حفظ و پرورش این حالت مىدهند و پارهاى، توصیههاى عملى و بهداشتى مىکنند.
برخى زمینههاى روانى شادابى، عبارتاند از: تلاوت قرآن، تفکّر در آفریدههاى خداوند، صدقه دادن و تقویت ایمان. برخى عوامل مادّى آن نیز عبارتاند از: تغذیه مناسب، ورزش، خوشپوشى، فعالیتهاى اجتماعى و مطالعه.
توجّه به این نکته، مهم است که گاهى حتّى شادابترین افراد نیز ناخواسته دچار پارهاى افسردگىها و کسالتها مىشوند که باید به سرعت با این حالت مبارزه کنند و اجازه ندهند که بر عملکرد و رویکردشان تأثیر بگذارد. لذا هر کسى با توجّه به شناختى که از خود دارد و تأمّل در علّت افسردگى پیشآمده، باید از راههاى پیشنهادى براى مبارزه با افسردگى استفاده کند. گاه، سفرى کوتاه مىتواند موجب شادابى شود و گاه تنها یک حمّام کردن و یا چند دقیقه شنا و یا حتّى کمى قدم زدن و نگاه کردن به سبزهها مىتواند این مقصود را تأمین کند.
اما ائمه اطهار (ع) دستورالعمل هایی بسیار کامل و جامع را در این زمینه بیان داشته اند چنانچه امام کاظم(ع) میفرماید: تلاش کنید شبانهروزتان را به چهار قسمت تقسیم کنید: بخشى را به کار و تلاش، اختصاص دهید؛ قسمتى را به عبادت خداوند بگذرانید؛ بخش سوم را به کسب دانش واگذارید و بخش چهارم را صرف خوشىهاى حلال و پسندیده کنید و با این [بخش چهارم]، مىتوانید از عهده سه تاى دیگر بر آیید.
یکى از یاران امام رضا(ع) مىگوید: روزى حضرت از ما پرسید: «کدام غذا خوشمزهتر است؟». هر کسى پاسخى داد. یکى گفت: «گوشت». دیگرى گفت: «زیتون». سومى گفت: «شیر».
آن گاه خود ایشان فرمودند: «خیر، بلکه نمک (ظاهراً منظور آن بوده که اگر نمک نباشد، غذاهاى دیگر هم لذتبخش نیست) ». سپس فرمودند: روزى براى تفریح و هواخورى بیرون رفته بودیم. جوانها گوسفند چاقى را کشتند؛ ولى نمک با خود نیاورده بودند. از این رو، نتوانستیم از گوشت به خوبى استفاده کنیم و لذّت ببریم.
سیر و سفر
یکى از انگیزههاى سفر و گردشگرى، خوشىِ حلال است. در حدیثى آمده است: خردمند، جز براى سه چیز سفر نمیکند: توشه برداشتن براى آخرت، بازسازى اقتصاد زندگى، و خوشىِ حلال.
گشت و گذار در طبیعت و دیدن منظرههاى زیبا و آشنایى با آداب و رسوم ملّتها، گذشته از فایدههاى بىشمار مادّى و معنوى، آدمى را از افسردگى مىرهانَد و به سلامتى جسم و روان او کمک مىکند. امام صادق(ع) فرمود: سافِرُوا تَصِحُّوا؛ سفر کنید تا سالم باشید.
از امیر مؤمنان روایت شده است که: چنان که بدن خسته مىشود، روح نیز خسته و دلتنگ مىگردد و هر دو به تفریح و استراحت نیاز دارند. خستگىهاى بدن، با دیدن منظرههاى زیباى جهان آفرینش، برطرف مىشود و خستگىهاى روان، با شناخت و فهم حقایق هستى.
مىگویند ملّا محسن فیض کاشانى (که نوشتههاى بسیار و دیوان شعر دارد)، دوران جوانى را در قم سپرى مىکرد. آوازه دانشمندى در شهر شیراز به نام سیّد ماجد بَحرانى به گوشش رسید. تصمیم بر سفر به شیراز و کسب دانش از محضر او گرفت. پدرش از سفر او خشنود نبود. با اصرار وى، پدرش راضى شد که به قرآن و دیوان شعر منسوب به امام على(ع) تفاّل کنند (فال بزنند). وقتى قرآن را گشودند، این آیه آمد:
چرا از میان مؤمنان، گروههایى سفر نمىکنند تا با دین آشنا گردند و به هنگام بازگشت، قوم خود را هشدار دهند؟
و وقتى دیوان را باز کردند، این شعر آمد:
تَغَرَّبْ عَنِ الأوطانِ فى طَلَبِ الْعُلىوَ سافِرْ فَفِى الأسفار خَمْسُ فَوائدٍ
تَفَرُّجُ هَمٍّ وَ اکتِسابُ مَعیشةٍوَ عِلْمٍ وَ آدابٍ وَ صُحْبَةِ ماجِدٍ.
در جستجوى بزرگى، از وَطنْ دور شو و مسافرت نما که داراى پنج فایده است:
غم و اندوهْ برچیده مىشود؛ روزى و علم و ادب به دست مى آید و همنشینى بزرگانْ دست مى دهد.
فیض کاشانى، پس از این تفاّل، راهىِ شیراز شد. علوم دینى را نزد سیّد ماجد بحرانى فرا گرفت و با ملّاصدرا آشنا گشت. فلسفه و عرفان را از او آموخت و به دامادى استادش (ملّاصدرا) نیز نائل آمد.
کار و تلاش و پرهیز از تنبلى و کاهلی
کار، جوهر آدمى و نشانِ حیات اوست. آن که تلاش نمىکند و به تنبلى و کسالت خو کرده، بهرهاش از زندگى، اندک است و سلامتىاش در خطر و شادابىاش بر باد.
کار و تلاش، استعدادهاى آدمى را شکوفا مىسازد؛ از انحراف و لغزش او جلوگیرى مىکند و بر سرزندگى و نشاطش مىافزاید.
پیشوایان دینى، خود، مظهر تلاش و کار بودهاند. امیر مؤمنان(ع) با اُجرت آبیارى نخلستانها، صدها بَرده را در راه خدا آزاد کرد و امام باقر(ع) کار را جهاد در راه خدا قلمداد مىنمود. از همین رو، سفارشهاى آنان به کار و کوشش و هشدارشان براى دورى جُستن از تنبلى و کسالت، بر جان مىنشیند. على(ع) میفرماید:
هر که کار کند، توانمندىاش فزونى میگیرد و آن که از تلاشش بکاهد، سستىاش زیاد میشود و نیز فرمود: فزون یافتن سخن از کار، عیب است و فزون یافتن کار و تلاش از سخن، زیبایى و برازندگى است. به همان اندازه که از کار و تلاش ستایش شده، از تنبلى نیز نکوهش شده است. امام على(ع) میفرماید: تنبلى، به دین و دنیا آسیب مىرسانَد و نیز فرموده اند: آفت موفّقیت، تنبلى است و نیز از ایشان روایت شده است: آن که پیوسته تنبلى میورزد، از دستیابى به آرزوها ناکام میمانَد.
پوشیدن لباسهاى روشن
علّامه مجلسى در کتاب حلیة المتّقین نوشته است: بهترین رنگها در جامه، سفید است و بعد از آن، زرد و بعد از آن، سبز و بعد از آن، قرمزِ روشن و کبود و عدسى. پوشیدن لباس قرمزِ تیره، مکروه است، خصوصاً در نماز. پوشیدن جامه سیاه، کراهت شدید دارد، در همه حال، مگر در عمّامه و عبا و کفش؛ و اگر عمّامه و عبا هم سیاه نباشد، بهتر است.
امام صادق(ع) فرموده است که على(ع) بیشتر وقتها جامه سفید مىپوشید. نیز مؤذّن مسجد النبى مىگوید: دیدم که امام صادق(ع) در میان قبر پیامبر (ص) و منبر ایشان، نماز مىگزارد و جامه زردى به رنگ بِه بر تن داشت.
همچنین امام صادق(ع) از پوشیدن کفشِ مشکى برحذر مىداشت؛ چرا که به فرموده حضرت، چشم را کمسو مىکند و غمبار است.
منابع:
1-الکافى، شیخ کلینی، ج6: 465.
2-شرح نهج البلاغة، ابن ابى الحدید، ج 20: 322.
3-تحف العقول، ابن شعبه: 323.
4-بحار الأنوار، علّامه مجلسی، ج 78: 321.
5-وسائل الشیعة، شیخ حرّ عاملی، ج8: 248، 251؛ ج 17: 60.
6-فوائد الرضویة، شیخ عبّاس قمی: 637.
7-گزیده حلیة المتّقین، علّامه مجلسی: 10.
8-میزان الحکمة، محمّد محمّدی ریشهری، ج5: 2298؛ ج9 :4050 ؛ ج11: 5184.
9-حدیث زندگی. سیّد حسن اسلامی، ج6: 23، 26، 39، 43.
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]
صفحات پیشنهادی
فارس مطالبات مقام معظم رهبری از دستگاه قضا را واکاوی میکند افزایش قضات و مجتمعهای قضایی و استفاده از سامانه
فارس مطالبات مقام معظم رهبری از دستگاه قضا را واکاوی میکندافزایش قضات و مجتمعهای قضایی و استفاده از سامانههای الکترونیکی برخی راهکارهای دسترسی آسان به عدالتهمیشه سعی و کوشش دستگاه قضا بر این بوده که عدالت را برپا کند و موجب گسترش عدل و داد در جامعه شود اما با اندکی دقت در پیاکشته شدن چند تن در درگیریها حوثیها و افراد مسلح |اخبار ایران و جهان
کشته شدن چند تن در درگیریها حوثیها و افراد مسلح در حالی که گروه حوثیها اعلام کردند که به تظاهرات خود علیه دولت همچنان ادامه میدهند منابع آگاه در یمن از کشته شدن چند تن از حوثیها و افراد مسلح قبایل در شمال این کشور خبر دادند کد خبر ۴۳۲۰۷۵ تاریخ انتشار ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱تاکید حوثیها بر ادامه تظاهراتها/ کشته شدن چند تن در درگیریها حوثیها و افراد مسلح
جمعه ۱۴ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۸ در حالی که گروه حوثیها اعلام کردند که به تظاهرات خود علیه دولت همچنان ادامه میدهند منابع آگاه در یمن از کشته شدن چند تن از حوثیها و افراد مسلح قبایل در شمال این کشور خبر دادند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی شبکگزارش فارس از آسیبهای ماهوارهای راهکار مقابله فرهنگی با ماهواره ارتقای سواد رسانهای شهروندان است
گزارش فارس از آسیبهای ماهوارهایراهکار مقابله فرهنگی با ماهواره ارتقای سواد رسانهای شهروندان استبا وجود شرایطی که رسانهها ایجاد کردهاند متأسفانه در ایران سواد رسانهای مورد استفاده قرار نمیگیرد در صورتی که توانایی استفاده از تکنولوژی روز رسانه و تحلیل بازتابهای جامعه از عوشماره تلفن های چهار رقمی چند می ارزد؟ از صدمیلیون تا یک میلیارد تومان
شماره تلفن های چهار رقمی چند می ارزد از صدمیلیون تا یک میلیارد تومان فناوری اطلاعات > ارتباطات - مهر نوشت سرشمارههای چهار و پنج رقمی مخابرات که به دلیل تعداد محدودشان جزء سرمایههای ملی کشور تلقی می شوند این روزها در بازار آزاد چند صد میلیون تومان به فرعراقچی: برخی افراد در داخل کشور موافق تحریمند چون...
عراقچی برخی افراد در داخل کشور موافق تحریمند چون تاریخ انتشار دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۳۴ عراقچی معاون وزیر خارجه و عضو ارشد تیم مذاکره هسته ای در باره کسانی که علیه مذاکرات دست به تخریب می زنند به روزنامه ایران گفت من تخریبگران خارجی را خوب میشناسم و میدانمراهاندازی کلاسهای چند پایه در تهران
راهاندازی کلاسهای چند پایه در تهران خبرها حاکی از آن است که برای سال تحصیلی آینده در برخی مناطق و مدارس تهران کلاسهای چند پایه مانند روستاهای دور افتاده کشور راهاندازی خواهد شد فارس این روزها بحث کمبود نیروی انسانی و مشکلات تراکم کلاسهای درس به خصوص در دوره ابتدایی آموزش ومعاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس: دلایل تشکیل کلاس چند پایه در تهران/ تعداد اندک دان
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس دلایل تشکیل کلاس چند پایه در تهران تعداد اندک دانشآموز به ایجاد کلاس چند پایه میانجامدمعاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش دلیل تشکیل کلاس چند پایه را تعداد اندک دانشآموز عنوان کرد و گفت تشکیل کلاس چند پایه در تهراچند علت مهم برای ریزش مو
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۵ یک متخصص پوست و مو ضمن تشریح علل ریزش مو گفت ریزش مو حتی میتواند یکی از اولین علامتهای بیماری تیروئید کم کار و پر کار باشد چراکه 50 درصد از بیماریهای تیروئید با ریزش مو ظاهر میشوند دکتر سیدحسن اعتمادزاده در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرسرطان در کمین افراد مبتلا به رفلاکس معده
سرطان در کمین افراد مبتلا به رفلاکس معده درمان نشدن بیماری رفلاکس اسید معده میتواند موجب آسیب دستگاه گوارش به ویژه مری شده و از این طریق احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد آرمین مشهور متخصص بیماریهای گوارشی گفت بیماری رفلاکس اسید معده در اغلب موارد مشکل جدی برای سلامتی به همراهکارها و پیشنهاداتی در راستای تبیین و ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی کتاب «نقش رسانه ملی در ترویج ارزشها
راهکارها و پیشنهاداتی در راستای تبیین و ترویج ارزشهای انقلاب اسلامیکتاب نقش رسانه ملی در ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی برای کودکان منتشر شدکتاب نقش رسانه ملی در ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی برای کودکان به همت مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما به چاپ رسید به گزارش خبرگزاری فارس ازعراقچی: برخی افراد در داخل کشور موافق تحریمند چون از راه تحریم به منفعت اقتصادی می رسند
عراقچی برخی افراد در داخل کشور موافق تحریمند چون از راه تحریم به منفعت اقتصادی می رسند آفتاب عراقچی معاون وزیر خارجه و عضو ارشد تیم مذاکره هسته ای در باره کسانی که علیه مذاکرات دست به تخریب می زنند به روزنامه ایران گفت من تخریبگران خارجی را خوب میشناسم و میدانم چه طرفهایی همچند درصد تهرانی ها با کتاب قهر اند؟!
چند درصد تهرانی ها با کتاب قهر اند بر اساس طرح پژوهشی بررسی میزان مطالعه شهروندان تهرانی یکچهارم تهرانیها اصلا مطالعه نمیکنند ضمن اینکه کتابفروشیها همچنان مرجع اصلی مخاطبان برای خرید کتاب هستند فارس به همت مرکز افکارسنجی و رصد فرهنگی پژوهشگاه چکیده طرح پژوهشی بررسی میچند هزار هواپیما و مسیر هوایی در جهان داریم؟
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۶ رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت در دنیا 1397 ایرلاین وجود دارد و 25 هزار فروند هواپیما که در 50 هزار مسیر بار و مسافر جابجا میکنند به گزارش ایسنا علیرضا جهانگیریان - معاون وزیر راه و شهرسازی - اظهار کرد ظرفیت سرمایهگذاری در حوزه صنایع هوایی و هبه دنبال چند مورد آتش سوزی در روزهای اخیر یکی از دفاتر پیشخوان ایذه در آتش سوخت / آتش نشانی خاموش ماند
به دنبال چند مورد آتش سوزی در روزهای اخیریکی از دفاتر پیشخوان ایذه در آتش سوخت آتش نشانی خاموش ماندیک دفتر خدمات ارتباطی پیشخوان دچار آتشسوزی شد و قسمتهای عمدهای از آن در آتش سوخت به گزارش خبرگزاری فارس از ایذه حوادث این چند روز اخیر در ایذه پایانی ندارد و اینبار آتش یکدر مورد این چند موجود بیشتر بدونید
در مورد این چند موجود بیشتر بدونید به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس کودک جام نیوز صخره های مرجانی در مواجهه با آب های گرم آسیب پذیر هستند اما حداقل یک گونه از این صخره های مرجانی می تواند خود را با دمای بالای اقیانوس ها سازگار کند دمایی که با تغییرات جوی بالا می رساماندهی بنگاههای کوچک راهکار تحول در اشتغال
دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۳ معاون وزیر تعاون تعداد شاغلان در کشور را 22 میلیون نفر برشمرد و گفت تعداد عرضه نیروی کار پیشبینی شده برای سال 1400 بالغ بر 35 میلیون نفر است و براین اساس طی هشت سال باید تعداد شاغلان را از 22 میلیون به 35 میلیون نفر برسانیم به گزارش خبرنگار خبرگز-
گوناگون
پربازدیدترینها