تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 22 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852069211




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودروهای وایرلس به بازار می‌آیند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خودروهای وایرلس به بازار می‌آیند
«خودروهای مرتبط» می‌توانند به صورت وایرلس (بی‌سیم) با یکدیگر و همچنین با سیستم‌های مدیریت ترافیک ارتباط برقرار کنند و از سوی دیگر، امکان این را خواهند داشت که از برخورد با عابران پیاده و دیگر خودروها اجتناب کرده و خود، جای پارکشان را بیابند.
کد خبر: ۴۳۳۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰ - 11 September 2014


«خودروهای مرتبط» می‌توانند به صورت وایرلس (بی‌سیم) با یکدیگر و همچنین با سیستم‌های مدیریت ترافیک ارتباط برقرار کنند و از سوی دیگر، امکان این را خواهند داشت که از برخورد با عابران پیاده و دیگر خودروها اجتناب کرده و خود، جای پارکشان را بیابند.

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: از زمانی که هنری فورد یک قرن پیش خودرو را به کالایی با تولید انبوه تبدیل کرد، این کالا مزایای بسیاری با خود به همراه آورده و مردم در همه‌جای دنیا از محاسن آن بهره‌مند شده‌اند.

«خودرو» رشد اقتصادی را تقویت کرده، تحرک اجتماعی را افزایش داده و لحظات خوشی را برای مردم فراهم کرده و بنابراین اصلا تعجبی ندارد که مردم چنان اشتیاقی به خودرو پیدا کرده‌اند که اکنون یک میلیارد اتومبیل در جاده‌های جهان در حرکت است.

با این وجود، خودرو مشکلاتی را نیز ایجاد کرده که نمی‌توان از آنها چشم پوشید. از جمله اینکه هوا را آلوده کرده، ترافیک به وجود آورده و به واسطه تصادفاتی که همواره رخ داده و می‌دهد، مردم را به کشتن نیز داده است.

بنا بر آماری که منتشر شده، سالانه در تصادفات جاده‌ای جهان 24/1 میلیون نفر کشته و 50 میلیون نفر مجروح می‌شوند. همچنین رانندگان و مسافران سالانه حدود 90 میلیارد ساعت در ترافیک وقت تلف می‌کنند. این پایان دردسرهای خودرو نیست، چه آنکه در شهرهای مملو از خودرو، یک سوم بنزین مصرفی نیز برای یافتن جای پارک به هدر می‌رود.

با همه اینها اما یک تکنولوژی نوظهور، رانندگی را ایمن‌تر و پاک‌تر خواهد کرد و همچنین احتمال سرقت خودرو را کاهش خواهد داد. تکنولوژی جدید قرار است در «خودروهای مرتبط» ظهور پیدا کرده و خود را نشان بدهد، خودروهایی که البته ممکن است در نهایت به خودروهایی بدون راننده تکامل پیدا کنند.

اما «خودروهای مرتبط» به چه خودروهایی گفته می‌شود؟ پاسخ این است که این خودروها می‌توانند به صورت وایرلس (بی‌سیم) با یکدیگر و همچنین با سیستم‌های مدیریت ترافیک ارتباط برقرار کنند. از سوی دیگر، «خودروهای مرتبط» امکان این را خواهند داشت که از برخورد با عابران پیاده و دیگر خودروها اجتناب کرده و خود، جای پارکشان را بیابند.

در حال حاضر بخشی از این تحول در جریان است، اما هنوز برای کامل شدن آن، به زمان بیشتری نیاز داریم. بسیاری از خودروهای جدید هم‌اکنون مجهز به تجهیزاتی هستند که به آنها امکان می‌دهد فاصله با دیگر خودروها را حفظ و به طور خودکار در محدوده سرعت بزرگراه بمانند و جای پارک را نیز تشخیص دهند و در آن پارک کنند. این در حالی است که خودروهای موردنظر، در آینده به سیستم‌های موبایل مخابرات هم متصل خواهند شد.

به عبارت بهتر، با اتصال سیستم‌های موبایل مخابرات، به‌زودی همه خودروهای جدید در اروپا باید بتوانند در صورت تشخیص تصادف از طریق سنسورهایشان حوادث مربوطه را به مراکز اورژانس اطلاع دهند. هم‌اکنون کشور آسیایی سنگاپور در این زمینه پیشتاز بوده و برای روان کردن ترافیک در ساعات شلوغ از ابزار گوناگون استفاده می‌کند.

در اروپا هم بریتانیا در ایجاد «اتوبان‌های هوشمند» پیشگام است. در این اتوبان‌ها به منظور تسهیل تردد، محدودیت سرعت به طور مداوم تغییر می‌کند. این نوآوری‌ها سیستم کارآمدتری را ایجاد می‌کنند که از طریق آن به رانندگان خودروها درباره خطرات هشدار داده می‌شود و آنها را از مسیرهای شلوغ مطلع می‌کند. بنابراین حرکت با سرعت مطلوب جریان دارد و با کاهش ریسک تصادف، خودروها می‌توانند پشت‌سر هم و نزدیک به یکدیگر حرکت کنند.

اما از سوی دیگر به دلیل آنکه قوانین به افزایش بهره‌وری سوخت کمک کرده است، بنابراین دخالت دولت برای ورود «خودروهای مرتبط» به جاده‌ها ضروری به نظر می‌رسد. این اتفاق نیز البته درحال رخ دادن است.

اوایل امسال، آژانس‌های تعیین استاندارد اروپا، در مورد پروتکل‌هایی برای ارتباط خودروها با یکدیگر و با زیرساخت‌های ترافیکی به توافق رسیدند. دیگران هم باید از اروپا پیروی کنند. دولت‌ها باید ضرب‌الاجلی را تعیین کنند که برمبنای آن همه خودروهای جدید به هم «مرتبط» باشند و خودروهای موجود به تجهیزاتی مجهز شوند که بتوانند هشدار خطر را دریافت کرده و واکنش‌های لازم را انجام دهند.

اما برای اینکه خودروها بتوانند با یکدیگر «مرتبط» باشند، باید زیرساخت‌های جدیدی ایجاد شود. جاده‌ها و پارکینگ‌ها باید سنسورهایی داشته باشند که بتوانند با این خودروها مرتبط شوند. خطوط اتوبان‌ها باید به حرکت جوخه‌وار خودروها اختصاص داده شود. هرچند ممکن است اینگونه به نظر برسد که انجام چنین اقداماتی، پرهزینه خواهد بود، اما لزوماً این طور نیست. ارتقاء علائم راهنمایی رانندگی به شکلی که از طریق سیستم مدیریت ترافیک از راه‌دور قابل کنترل باشند، بسیار ارزان‌تر از ساخت جاده‌های جدید است.

هرچه این تغییرات زودتر روی دهند و خودروها به شبکه هوشمند ترافیکی متصل شوند، قیمت‌گذاری متغیر برای کشورها (مثلاً همین سنگاپوری‌ها) برای استفاده از پارکینگ و جاده‌ها سریع‌تر به یک هنجار تبدیل می‌شود. همچنین رانندگان نیز انگیزه و توانایی این را خواهند داشت که از مکان‌های شلوغ در ساعات شلوغ اجتناب کنند و تلفاتی که جاده‌ها از انسان‌ها می‌گیرند کاهش خواهد یافت.

در گذشته رانندگی افراد بیشتر به معنی جاده‌های بیشتر، ترافیک بیشتر، مرگ‌و‌میر بیشتر و دود بیشتر بود، اما حالا به واسطه «خودروهای مرتبط»، می‌توان آینده بهتری را متصور شد. به عبارت بهتر، «خودروهای مرتبط» قرار است در آینده، «لذت بردن از جاده» و «درد و رنج کمتر» را به بشر هدیه ‌دهند.

کارشناسان بر این باورند که «خودروهای مرتبط» رانندگی را ایمن‌تر، پاک‌تر و بهره‌ورتر خواهند کرد و از همین رو عرضه آنها باید با سرعت انجام شود تا بشر آینده بهتری را در استفاده از خودرو داشته باشد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن