تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر (ع):هر چیزی قفلی دارد و قفل ایمان مدارا کردن و نرمی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798538935




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر راه و شهرسازی:فناوریهای نوین ساختمان باید با زندگی مردم عجین شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر راه و شهرسازی:فناوریهای نوین ساختمان باید با زندگی مردم عجین شود مشهد - ایرنا- وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: فناوریهای نوین ساختمان سازی باید مانند فناوری ارتباطات وارد زندگی مردم شده و جزیی از آن شود.


"عباس آخوندی" روز پنجشنبه در مراسم افتتاحیه سومین همایش ملی فناوریهای نوین ساختمان در تالار صبا مشهد، به تشریح چگونگی رسوخ فناوریهای نوین در سبک زندگی مردم و فرهنگ سازی در این زمینه پرداخت.
وی افزود: مهندسان موتور توسعه ملی در ایران هستند و دولت و جامعه از آنان انتظار زیادی برای تحول در بخش اقتصادی دارند که باید دین خود را به ملت ادا کنند.
آخوندی یادآورشد: رشد و توسعه فناوری در یک کشور معلول عوامل زیادی نظیر نحوه آموزش، کارکرد بنگاه های اقتصادی، ساختار صنعتی، اجتماعی و فرهنگی کشور، نیروی زبده و ماهر است که تاکنون مهندسان ساختمان در بحث استفاده از فناوریهای نوین به سه نکته کلیدی کمتر توجه کرده اند.
وی اظهار کرد: این سه نکته کلیدی ساختار اقتصادی، بستر فرهنگی، نظام آموزش مهندسی و ساخت و ساز ملی در کشور می باشد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: سند چشم انداز توسعه سال 1404 کشور که برای بخش های مختلف طراحی شده، پیوست مهندسی ندارد و هیچ تصویری از مهندس سال 1404 که باید از چه مهارتها یا دانشی برخوردار باشد یا چه نظام آموزشی برای وی طراحی شود، ترسیم نشده است.
آخوندی افزود: با مروری بر نحوه آموزش رشته های مهندسی ساختمان در کشورهای مختلف و با توجه به رشد دانش الکترونیک و توسعه ارتباطات درمی یابیم که تقریبا متون درسی برای مهندسان در تمام کشورها یکسان است.
وی خطاب به حاضران در نشست گفت: آنچه عنصر رقابت بین مهندسین را تقویت می کند یا مهندسان آن کشور توسعه یافته را ماهرتر و در سطح دانش بالاتری در مقایسه با مهندسان دیگر قرار می دهد، چیست؟ جستجوی پاسخ این سوال از سوی مهندسان بسیار حایز اهمیت است.
آخوندی اظهار کرد: آمریکا پروژه ای به نام مهندس 2020 میلادی طراحی و اجرا کرده که تصویرسازی از یک مهندس ساختمان در آن سال است.
به گفته وی آمریکا بر این مبنا سیستم آموزشی را تعریف کرده که مهندسان باید براساس آن سیستم تربیت شوند تا به هدف مورد نظر دست یابند.
وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: باید این وزارتخانه با کمک دانشگاه ها مدلی برای تبیین ویژگی های مهندس ساختمان ایران در سال 1404 طراحی کند زیرا مهارتی که یک مهندس ساختمان باید در بکارگیری فناوریهای نوین و افزایش عمر مفید ساختمان کسب کند فراتر از متون درسی در دانشگاه هاست.
آخوندی با اشاره به ساختار فرهنگی و اقتصادی به عنوان یکی از نکات کلیدی مهم در بکارگیری فناوریهای نوین ساختمان گفت: اگر نگاه برون حوزه ای به بخش کاربرد فناوریهای نوین ساختمان در ایران داشته باشیم درمی یابیم که در مجموع عمر مفید ساختمان ها در شرایط فعلی کشور در مقایسه با سالهای خیلی دور که معماری ایرانی در ساختمان سازی بیش از یک قرن دوام داشت، کاهش یافته است.
وی افزود: این پسرفت بخش معماری ایرانی در طول تاریخ و کاهش عمر مفید ساختمان ها به دانش فنی و فناوریهای ساختمان سازی بازنمی گردد بلکه مربوط به ساختار فرهنگی و اقتصادی جامعه است.
آخوندی بیان کرد: اکنون موبایل به عنوان یک فناوری ارتباطی در مدت کمتر از 10 سال جزء ای از زندگی مردم ایران شده در حالی که صنعت ساختمان سازی نوین با پیشینه غنی بیش از یکهزار سال در ایران هنوز نتوانسته وارد سبک زندگی مردم شود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: این مقایسه نشان می دهد که دلیل این نقیصه ناتوانی ما برای درهم آمیختگی فناوریهای نوین ساختمانی با سبک زندگی مردم بوده است.
وی افزود: بومی سازی، یک فناوری بوده و به این معنا نیست که فقط مهندس ساختمان تربیت کرد بلکه به معنای درهم آمیختگی فناوری با سبک زندگی مردم است.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه استانداردهای اجباری در ایران به مراتب بیشتر از استانداردهای اجباری در کشورهای توسعه یافته می باشد، افزود: هر آنچه در جامعه الزامی شود جواب عکس می دهد لذا اگر استفاده از فناوریهای نوین در ساختمان سازی نیز اجباری شود نتیجه آن مطلوب نخواهد بود.
آخوندی تاکید کرد: باید ارتقای استانداردهای ساختمان سازی اتفاق بیافتد و در این صورت است که فناوریهای نوین وارد سبک زندگی مردم می شوند.
وی به مهندسان ساختمان توصیه کرد به غیر از جنبه های مهندسی و فنی کار ساختمان سازی به جنبه های فرهنگی آن نیز توجه داشته باشند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال، فناوری موبایل خود را با درآمدهای مختلف و اقتصاد کلان و خرد تطبیق داده است و شما می توانید ارزان ترین مدل موبایل با همان کاربری را در دست اقشار کم درآمد جامعه و گران ترین موبایل را نیز در دست اقشار متمول جامعه ببینید.
وی با بیان اینکه دو کاستی جدی در حوزه اقتصادی فناوریهای نوین وجود دارد، افزود: نخستین کاستی عدم سازگاری فناوریهای نوین با اقتصاد خانوار و دومین نقصان عدم ایجاد تقاضای موثر و سازمان یافته در بخش مسکن است که این دو کاستی در طرح جامع مسکن وزارت راه و شهرسازی لحاظ شده است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: در شرایط فعلی یک خانواده ایرانی با درآمد متوسط نمی تواند از یک خانه با تمام فناوریهای نوین بکار رفته در آن، دارای عمر مفید و زیبایی بهره مند باشد که تمام عمر خود را با آسایش در آن بگذراند.
وی افزود: اگر مدلی برای اقتصاد خانوارهای کم درآمد (اقتصاد خرد) طراحی نکنیم هرآنچه تاکنون درباره ترویج استفاده از فناوریهای نوین در ساختمان سازی انجام داده ایم بی نتیجه خواهد بود.
آخوندی بیان کرد: برای رشد صنعت ساختمان سازی در کشور باید تقاضای موثر و سازمان یافته داشته باشیم در حالیکه در ایران "نیاز" با "تقاضا" در بخش ساختمان سازی یکسان شمرده می شود و این مساله یک اشکال اساسی است.
آخوندی گفت: مشهد از جمله شهرهایی است که در آن نیاز به ساختمان به تقاضای موثر تبدیل نشده است از این رو شاهد انبوهی از ساختمان های بی هویت و نازیبا و نامتناسب با همدیگر در این کلانشهر هستیم.
وی تاکید کرد: باید نیاز خانوار به ساختمان به تقاضای موثر تبدیل شود که اگر این مساله محقق نگردد شاهد ساخت انبوهی از ساختمان های بی کیفیت و بی محتوا در شهرها و اتفاقات ناخوشایند بعد از آن خواهیم بود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: تاکید وزارت راه و شهرسازی بر سازماندهی اقتصاد خانوار مبتنی بر تقاضای موثر در رشد فناوری است.
وی ادامه داد: توجه به ساختار اقتصاد کلان برای ساماندهی تولید ساختمان بسیار مهم است و تقاضا و عرضه در این بخش نباید دچار افراط و تفریط شود که در غیر این صورت سم مهلکی برای حوزه مسکن خواهد بود.
آخوندی بیان کرد: تقاضای بیش از حد در ساختمان سازی موجب گران فروشی و تورم و عرضه بیش از حد نیز در این حوزه موجب بی خانه ماندن اقشار متوسط و ضعیف جامعه می شود لذا باید در اقتصاد کلان تقاضا و عرضه مسکن همسو و متناسب باشند.

*مشکل تامین منابع مالی در بخش مسکن رفع می شود
وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در ایران مهمترین مشکل عرضه مسکن بخش تامین مالی است که در لایحه خروج از رکود دولت نیز به این بخش توجه ویژه ای شده و پیشنهاداتی برای خروج اقتصاد کشور از تنگنای مالی ارائه شده است.
وی خاطر نشان کرد: اقتصاد ایران بانک محور است و دولت در این لایحه تلاش کرده منابع مالی و قدرت تسهیلات دهی بانکها را تا 10 هزار میلیارد تومان معادل 12.5 برابر وضع موجود افزایش دهد که در صورت تصویب این لایحه توسط مجلس شورای اسلامی، بانکها قادر به پرداخت 125 هزار میلیارد تومان تسهیلات خواهند بود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: جدا از بانکها، امکان تامین مالی از طریق بازار سرمایه نیز وجود دارد که در این راستا می توان انواع صندوق ها و عقود اسلامی را فعال و بدون مراجعه به بانکها منابع مالی مورد نظر را تامین کرد.
آخوندی افزود: به منظور تامین منابع مالی از طریق بازار سرمایه در اوایل ماه جاری، نخستین صندوق زمین و مسکن راه اندازی شد که امیدواریم شاهد افتتاح صندوق های زیادی از این نوع در کشور باشیم.
وی بیان کرد: اگر در بخش مسکن تامین مالی انجام شود، فرد متقاضی درصدد بهره وری از منابع مالی برمی آید و خود به خود ارتقای استانداردها در ساختمان سازی نظیر استفاده از فناوریهای نوین، زیبایی بنا، استفاده از کارگر ماهر، مهندس آموزش دیده و ... اتفاق می افتد.
وی خاطر نشان کرد: اکنون سالهاست طرح انبوه سازی در کشور اجرا می شود اما آنچه تاکنون اجرا شده با استانداردها متناسب نبوده است زیرا در این بخش نیازمند یک ساختار اقتصادی هستیم.
وی اظهار امیدواری کرد با راه اندازی صندوق های زمین و مسکن و فعال کردن عقود اسلامی تامین مالی بخش مسکن از طریق بازار سرمایه انجام گیرد زیرا این صندوق ها برای بازار مسکن، متقاضی، تکنولوژی و تولید مناسب را به همراه دارند.
7489/522/ 684


20/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن