محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843671021
تشدید بحران کم آبی برای دشتستانی ها/مسوولان چاره اندیشی کنند
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تشدید بحران کم آبی برای دشتستانی ها/مسوولان چاره اندیشی کنند بوشهر- ایرنا - شهرستان 250 هزار نفری دشتستان استان بوشهر سالهاست با مشکل کم آبی دست به گریبان هستند و هرسال بر شدت این مشکل افزوده می شود، طوری که امسال این بحران تشدید شده و مردم مناطق مختلف این شهرستان را با مشکلات زیادی روبرو کرده است.
مردم شهرستان دشتستان با بیان اینکه کم آبی شرایط دشواری برای آنان ایجاد کرده از مسوولان برای حل این مشکل خواستار چاره اندیشی شدند.
بنا به اظهار مسوولان محلی فرسودگی و شکستگی لوله ها، طولانی شدن عملیات تعویض و تعمیرات اساسی شبکه ها، پمپاژها، کم آبی، بارندگی و گل آلود شدن رودخانه های بالادست تامین کننده آب استان از عوامل بحران آب در دشتستان است در حالی مردم همچنان چشم امید به تدبیر مسوولان دوخته اند.
در حالیکه بیش از 90 درصد آب آشامیدنی مورد نیاز استان بوشهر با هزینه و تلاش های فراوان دولت از استانهای همجوار ( فارس وکهکیلویه و بویراحمد) تامین می شود بنا به گفته ی مسوولان شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر 30 تا 40 درصد آب موجود در خطوط و شبکه های آبرسانی این استان به دلیل فرسودگی و شکستگی هدر می رود.
امسال یکی از سخت ترین سالهای کم آبی برای مردم شهرستان دشتستان بوده در برخی از روستاها با گذشت شش ماه ازسال هنوز مشکل آب ادامه دارد طوری که آبرسانی به آنها با تانکر و آب انبارهای خانگی صورت می گیرد.
مشکل کم آبی در هفته های اخیر به دیگر شهرها رسیده و برازجان مرکز این شهرستان چند هفته ای است که تشدید شده است ضمن اینکه برخی محلات تا دو شبانه روز در گرمای بالای 45 درجه تابستان با مشکل بی آبی روبرو هستند.
رییس شورای اسلامی شهرستان دشتستان گفت: مشکل کم آبی در بسیاری از نقاط شهرستان بویژه شهر برازجان در فصل تابستان بحرانی است لذا مسوولان باید در این فصل چاره جویی و این نیاز مهم و اساسی مردم را برطرف کنند.
"غلامرضا کاووسی " افزود: در برخی از مناطق بویژه روستاهای بخش سعدآباد بیش از پنج ماه است که مردم از وضعیت کم آبی می نالند و این مشکل به دیگر شهرها کشیده شده بطوریکه اهالی ساعت های طولانی با قطعی آب رو برو هستند.
بنا به گفته ی وی هنگام برقرار شدن شبکه نیز به دلیل افت فشار و کوتاه بودن مدت زمان آن شهروندان بناچار تنها برای ذخیره آب در مدت کوتاهی فرصت دارند ضمن اینکه سهمیه بندی آب نیز بخوبی مدیریت نمی شود طوری که سهمیه برخی محلات در ساعاتی از شبانه روز مانند نیمه شب و یا ساعاتی از ظهر که امکان استفاده نیست، صورت می گیرد که سبب نارضایتی مردم شده است.
رییس شورای اسلامی دشتستان گفت: در برخی روستاها نظیر تل سرکوب، برمک و هلپه ای در برخی از روزها آبرسانی با تانکر انجام می شود.
کاووسی افزود: در پیگیری های مکرر از طریق مسوولان برای حل این مشکلات، آنان کمبود آب، فرسودگی و شکستگی لوله ها، تعمیرات و دیگر موراد مشابه را درپاسخ به خواست های مردم بیان می کنند.
بخشدار آبپخش دشتستان گفت: در مجموع آب ورودی به بخش و مخرن پنج هزار مترمکعبی با توجه به جمعیت زیاد بویژه برای شهر 20 هزار نفری آبپخش کم است.
"غلامرضا وفایی " گفت: این مشکل هر ساله در فصل گرما تشدید می شود و بناچار برای استفاده همه مردم از آب، آن را سهمیه بندی کرده اند ولی ما درخواست احداث مخزن 10هزارمتر مکعبی داده ایم که امیدواریم اجرایی شود.
دهیار روستای نظرآقا دشتتسان نیز گفت: این روستا یکی از نقاطی است که از ابتدای سال جاری با مشکل کمبود آب رو برو است و به رغم تعویض لوله فرسوده انتقال آب از سه راهی سربست به این روستا وکارگذاشتن لوله پلی اتیلن در این شبکه، مردم انتظار داشتند مشکل حل شود ولی هنوز بسیاری از مشکلات به قوت خود باقی است.
سید" محمود موسوی نژاد "افزود: در برخی نقاط بالادست روستا آب فقط در ساعاتی از شب به منازل می رسد این در حالیست که گل آلودی و کلرزنی آن بر مشکلات آن افزوده و کلرزنی در پمپاژ سه راهی سربست، تعطیل شده است.
اسماعیل ناخایی رییس شورای اسلامی دشتستان گفت: مردم شهر بیش از 80 هزار نفری برازجان از این وضعیت ناراضی هستند و از مسوولان درخواست دارند مساله آب را با توجه به شدت گرما حل کنند.
رییس اداره آب و فاضلاب روستایی دشتستان دراین باره گفت: مشکل اساسی در زمینه آب این شهرستان کمبود آب ورودی استان بوشهر از سمت شهرستان کازرون استان فارس است و بناچار بهترین کار سهمیه بندی و نوبت بندی آن برای استفاده عموم و گذر از فصل بحران است.
"عوض عامری " افزود: چند مرحله بارندگی در دو ماه اخیر در کازرون و گل آلودی آب رودخانه ها و مشکلات تصفیه آن باعث شده آب ورودی به استان بوشهر کم شود.
وی گفت: مشکلات مردم را درک می کنیم ولی از آنجایی که تنها، متولی توزیع آب هستیم بناچار باید همین آب کم را مدیریت کرده و به همه نقاط برسانیم و سهمیه بندی و نوبتی کردن آب مناطق، تنها راه چاره در شرایط فعلی است.
مدیر آبرسانی خط دوم و سوم آبرسانی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: آبی که استان بوشهر از شهرستان کازرون می گیرد از سه نقطه رودخانه شاپور، چشمه ساسان و چاهای سربالش این شهرستان است.
"مصطفی فخری" افزود: هر ساله کشاورزان در ماه های پایانی تابستان به دلیل آبیاری مزارع برنج خود به طور غیرمجاز اقدام به برداشت بیش از حد از آب می کنند و مشکلات زیادی برای ورودی آب به استان بوشهر بوجود می آورند.
وی گفت: دراین مورد درجلسات متعددی در فرمانداری کازرون نارضایتی و مشکلات مردم استان بوشهر را به مسوولان استان فارس رسانده ایم و خواستار برخورد جدی با آنها و حل این مشکل شده ایم.
فخری بیان کرد: در این باره مقرر شده در ابتدای بهار و قبل از آغاز کشت برنج که از لحاظ مصرف آب محصولی پرمصرف است، کشت جایگزینی برای آنها معرفی شود و از برداشت غیرمجاز از آب رودخانه جلوگیری بعمل آید.
مسوول آبرسانی استان بوشهر گفت: با توجه به مشکلات اخیر ایجاد شده 30تا 40درصد آب ورودی به استان بوشهر از طریق شهرستان کازرون کاهش یافته که به تبع آن دشتستان به دلیل جمعیت و گستردگی زیاد با مشکل بیشتری روبرو شده است.
فخری بیان کرد: در دو هفته اخیر مشکل شهر برازجان در زمینه کمبود آب حادتر شده ولی برنامه ریزی هایی صورت گرفته تا بخشی از کمبود آب دشتستان حل شود و بزودی شاهد بهبودی وضعیت آبرسانی در این شهرستان باشیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: سه اتفاق در دو هفته گذشته باعث نوبت بندی درآب برخی از نقاط دشتستان بویژه برازجان شد.
" کیقباد یاکیده " افزود: وقوع بارندگی شدید در منطقه کازرون استان فارس در اوایل شهریورسبب شد تا رودخانه ای که آب دشتستان و شهر برازجان را تامین می کند بشدت گل آلود و امکان استفاده از این آب را به مدت 48 ساعت غیرممکن کرد.
وی حادثه دوم را شکستگی خط لوله گناوه عنوان کرد و گفت: شکستگی در خط لوله گناوه به برازجان باعث مشکلاتی در شهر برازجان و مناطق حدفاصل این شهر تا گناوه شد که برطرف کردن این مشکلات 24 ساعت زمان برد.
یاکیده افزود: شکستن لوله ورودی شهر برازجان در دو روز اخیر رویداد دیگری بود که باعث شد تا شهر برازجان با مشکل نوبت بندی آب روبرو شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: امیدواریم با حل این مشکلات در چند روز آینده معضل کم آبی شهر برازجان برطرف شود.
یاکیده گفت: اکنون از سه هزارو 600 کیلومتر شبکه آبرسانی شهرهای استان بوشهر بیش از یکهزارو۴۰۰ کیلومتر آن فرسوده است که ۴۰ درصد شبکه توزیع آب را شامل می شود.
وی گفت: در برخی از شهرهای استان بوشهر الگوی مصرف توسط مشترکان، رعایت نمی شود که این وضعیت شرکت آب و فاضلاب این استان را در امر توزیع آب با مشکل رو برو می کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: اکنون بیشاز ۹۰ درصد آب آشامیدنی این استان از خط آبرسانی کوثر دراستان کهگیلویه و بویر احمد و خطوط دوم و سوم آبرسانی در استان فارس تامین و مابقی از چاه های آب شهرها تامین و به شبکه آبرسانی منتقل می شود.
یاکیده با اشاره به اینکه ۷۷ حلقه چاه در استان بوشهر وجود دارد گفت: ۴۳ حلقه از این چاهها در شبکه آبرسانی استان بوشهر فعال است که در مجموع بخش اندکی از آب شرب استان را تامین می کند .
وی طول خطوط انتقال دوم و سوم کازرون را ۴۲۰ کیلومتر اعلام کرد و گفت: این خطوط با قدمت بالای ۴۰ سال و با توجه به فرسودگی نیاز به بازسازی و ترمیم دارد که این مهم در دستور کار شرکت آب و فاضلاب است.
یاکیده گفت: حجم مخازن ذخیره آب استان بوشهر ۲۱۵ هزار متر مکعب است و مخازن ذخیره آب جدید به حجم ۵۰ هزار متر مکعب در شهرهای مختلف استان در دست ساخت است که بخشی از آن امسال وارد مدار می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: اکنون 240 هزار متر مکعب آب در اختیار شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر برای توزیع بین مشترکان قرار می گیرد که با توجه به شرایط کنونی صرفه جویی حدود 20 هزار متر مکعب آب توسط مشترکان ضروری است و این مهم به معنی تلاش همگانی برای کاهش حدود هفت درصدی در مصارف است.
یاکیده بیان کرد: هدررفت آب به دلیل فرسودگی شبکه توزیع در استان بوشهربالای 30درصد است که از نرم کشوری بالاتر است و این امر ضرورت نوسازی شبکه را دوچندان کرده است.
وی سرانه مصرف آب در منطقه را به ازای هر نفر 300 لیتر عنوان کرد و افزود: این رقم نسبت به سرانه 200 لیتر برای هر نفر در سایر نقاط کشور رقم بالایی است.
538/7213/539
19/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
مردم هنوز نمیدانند بحران کمآبی جدی است
سهشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۸ مدیرکل دفتر امور آب و خاک کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت مردم هنوز نمیدانند بحران کمآبی در کشور جدی است و رسانهها باید اطلاعرسانی لازم در این زمینه را داشته باشند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا علیرضا پرستار امروز - سه شنبهاوج بحران کمآبی در آذر ماه نمود پیدا میکند
اوج بحران کمآبی در آذر ماه نمود پیدا میکند مدیر عامل شرکت آب منطقهای تهران گفت اگر در سال آبی جاری بارندگی نداشته باشیم و مردم مدیریت مصرف را اعمال نکنند قطعا آذر ماه دچار مشکل و کمبود آب خواهیم شد ارتقایی مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب تهران در نشست خبری امروزش در پاسخ بهخروج 7 کلانشهر از حالت بحرانی آب/ شرایط ویژه آبی در اصفهان و کرمان
اقتصادی انرژی پیک گرما تمام شد خروج 7 کلانشهر از حالت بحرانی آب شرایط ویژه آبی در اصفهان و کرمان معاون مهندسی آبفای کشور با اشاره به فعالیت کمیته ویژه پایش وضعیت تامین آب کلانشهرها که به دستور وزیر نیرو فعالیت می کند گفت 7 کلانشهر اراک بندرعباس قزوین قم کرج مشهد و همدانهشدار رییس سازمان جنگلها نسبت به تشدید بحران زمینخواری
شنبه ۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۶ معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت بودجهای برای مقابله با زمینخواران در نظر گرفته نشده و با توجه به اینکه به ازای هر 70 هزار هکتار منابع طبیعی فقط یک نیروی حفاظتی وجود دارد که اگر این تعداد افزایش نیابد این بحران شدیدتر میشود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دامام جمعه رودبار: استاندار کرمان برای بحران آب چارهاندیشی کند
امام جمعه رودبار استاندار کرمان برای بحران آب چارهاندیشی کندامام جمعه رودبار جنوب با درخواست کمک از استاندار کرمان در خصوص بحران آب گفت متاسفانه با کارشناسیهای اشتباه در گذشته و نداشتن مدیریت صحیح در زمینه آب آینده بدی را در ارتباط با موضوع آب داریم به گزارش خبرگزاری فارس ازبحران کمآبی در گیلان مدیریت شد
شنبه ۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۸ استاندار گیلان گفت مدیریت بحران کمآبی در کشاورزی و خشکسالی موفقیت دولت در استان است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه گیلان محمدعلی نجفی 7 شهریور پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته شهر رشت توضیح داد در ابتدای بروز بحران کمطرح آبیاری تحت فشار به صورت اجباری در اردبیل اجرا شود/ بحران آب جدی است
استانها شمال اردبیل نجفیان طرح آبیاری تحت فشار به صورت اجباری در اردبیل اجرا شود بحران آب جدی است اردبیل – خبرگزاری مهر مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان اردبیل حواستار اجرای اجباری و نه اختیاری طرح آبیاری تحت فشار در استان شد داوود نجفیان در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرددشت اردبیل در حال فرونشست است/مسئولان چاره اندیشی کنند
استانها شمال اردبیل فتایی دشت اردبیل در حال فرونشست است مسئولان چاره اندیشی کنند اردبیل – خبرگزاری مهر مدیر گروه محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت بر اساس تحقیقات علمی دشت اردبیل در حال فرونشست است به گزارش خبرنگار مهر ابراهیم فتایی عصر سه شنبه در نشست مشترکچارهاندیشی برای گورستانهای غیرمحصور از اهمیت بالایی برخوردار است
استانها جنوب هرمزگان عسکری زاده عنوان کرد چارهاندیشی برای گورستانهای غیرمحصور از اهمیت بالایی برخوردار است بندرعباس - خبرگزاری مهر مدیر کل ثبت احوال هرمزگان با بیان اینکه ایجاد حساسیت بر روی گورستانهای غیرمحصور ریشه در تلاش و اطلاعرسانی ثبت یاران دارد گفت چارهاندیشیبی آبی موجب تشدید حاشیه نشینی در کرمان شده است
استانها شرق کرمان توحیدی بی آبی موجب تشدید حاشیه نشینی در کرمان شده است کرمان - خبرگزاری مهر فرماندار کرمان با اشاره به خشکسالی در کرمان گفت بی آبی موجب مهاجرت مردم از روستاها به شهرهای بزرگ شده است به گزارش خبرنگار مهر محمدعلی توحیدی عصر امروز در جلسه شورای حفاظت از مناهمایشهای بحران کم آبی در تهران قدیم برگزار میشود
همایشهای بحران کم آبی در تهران قدیم برگزار میشود ستاد مدیریت بحران منطقه 12 از برگزاری همایشهای بحران کم آبی در این منطقه خبر داد دانیالمحمد حسینی دبیر و جانشین شهردار در ستاد مدیریت بحران منطقه 12 در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت برگزاری هموارد نقطه بحران آبی شده ایم
وارد نقطه بحران آبی شده ایم با توجه به اینکه براساس استانداردها هر فرد در شبانه روز به 150 لیتر آب نیاز داشته اما متوسط مصرف آب در استان گلستان به 240 لیتر رسیده است منصور هاشمی گفت کاهش بارندگی ها و افت شدید سفره های زیرزمینی و رشد شدید جمعیت شهری سبب شده تا تامین آب شهری ازتشدید بحران آب در هند
منبع Aljazeera تشدید بحران آب در هند در حالی که مراسم هفته جهانی آب دراستکهلم سوئد آغاز شده است بسیاری از مردم هند هر روز برای تهیه آب آشامیدنی مورد نیاز خود سختی های زیادی را تحمل می کنند هند 17 درصد جمعیت جهان را در خود جای داده است در حالی که تنها 4 درصد آب آشامیدنی جهانرئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تناژ بالای تولید محصولات کشاورزی بحران دریاچه ارومیه را تشدید کرده است
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تناژ بالای تولید محصولات کشاورزی بحران دریاچه ارومیه را تشدید کرده استرئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت توجه به تناژ بالای تولید سیب و انگور در منطقه ارومیه سبب شده است تا بحران دریاچه ارومیه تشدید شود به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل معصومه ابتکار پیحل بحران آب در گرو استفاده از سیستمهای آبیاری نوین
شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۸ ۲۵ نماینده مردم شهرستانهای خرمدره ابهر و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی گفت استفاده از طرح آبیاری قطرهای و تحت فشار علاوه بر جلوگیری از هدررفت و مصرف غیرمتعارف آب در مزارع باعث حل بخشی از مشکل تامین آب برای نسل آینده نیز خواهد شد به گزارش خبرنگار خبرگتشنگی دشتستانی ها را چاره ای باید
تشنگی دشتستانی ها را چاره ای باید بوشهر- ایرنا - مردم کم شهرستان 250 هزار نفری دشتستان استان بوشهر سالهاست با کم آبی و تشنگی دست به گریبان هستند و هرسال بر حدت وشدت این مشکل افزوده می شود طوری که امسال این وضعیت به مرحله بحران رسیده و مردم مناطق مختلف این شهرستان خواستار چاره انمدیر کل دفتر امور آب و خاک کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی: مردم باید بدانند که بحران کم آبی جدی است
مدیر کل دفتر امور آب و خاک کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی مردم باید بدانند که بحران کم آبی جدی استمدیر کل دفتر امور آب و خاک کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت مردم هنوز نمیدانند که بحران کم آبی در کشور جدی است و رسانهها باید اطلاعرسانی لازم در این زمینه را داشته باشند به گزارش خبرگ-
اقتصادی
پربازدیدترینها