تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805028099




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با وعده هاي نادرست دولت هاي قبل چه کنيم؟


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ شهريور ۱۳۹۳ (۱۱:۶ق.ظ)
جمهوري اسلامي: با وعده هاي نادرست دولت هاي قبل چه کنيم؟
به گزارش خبرگزاري موج، «با وعده هاي نادرست دولت هاي قبل چه کنيم؟»عنوان سرمقاله روزنامه جمهوري اسلامي است که در آن مي خوانيد؛
اختلاف ديدگاه مديران دولت يازدهم با برخي طرح ها و برنامه هايي که در دولت گذشته آغاز شده بود، از ابتداي فعاليت اين دولت، همواره مايه مجادلات و اظهارنظرهاي فراواني بوده است. با اينکه اکنون بيش از يک سال از عمر دولت تدبير و اميد سپري شده است اما همچنان برخي از اين قبيل اختلافات باقي است و کشمکش ها نيز بر سر آنها ادامه دارد.
مسکن مهر، هدفمندي يارانه ها و پرداخت يارانه نقدي، انحلال سازمان مديريت و برنامه ريزي، استخدام گسترده و خارج از مقررات و ضوابط قانوني در قالب طرح مهر و... از جمله طرح ها و برنامه هايي بودند که از دولت هاي نهم و دهم به دولت يازدهم ارث رسيده اند. با اينکه تقريباً در تمامي اين موارد رويکرد دولت يازدهم داراي تفاوت هاي اساسي و مبنايي با نگرش و اهداف دولت هاي نهم و دهم است ولي عکس العمل هاي دولت دکتر روحاني نسبت به اين طرح ها متفاوت بوده است.
به عنوان مثال وزير راه و شهرسازي با وجود انتقادات شديد و فراواني که نسبت به طرح مسکن مهر داشت، در نهايت به اين نتيجه رسيد که به علت تعهداتي که نهاد دولت فارغ از اينکه چه کساني سکاندار اين نهاد هستند، نسبت به خريداران مسکن مهر دارد بايد اين طرح را پيگيري و تمام کند. با اينحال، معاون نظارت و برنامه ريزي راهبردي رئيس جمهوري که از دولت نهم جايگزين سازمان منحل شده مديريت و برنامه ريزي شده، هنوز درگير احياي اين نهاد است و در اين مسير تلاش دارد از کارکردها و مسئوليت هاي سازمان مديريت و برنامه ريزي باز تعريف دقيقي داشته باشد گرچه هنوز به نتيجه مشخصي نرسيده است.
به تازگي سهام عدالت به فهرست برنامه ها و طرح هاي محل اختلاف مديران دولت يازدهم با مديران دولت هاي قبل اضافه شده است و برخي از مديران دولت فعلي در اظهاراتي عجيب از بررسي طرحي در دولت خبر داده اند که در صورت تصويب آن، برگه هاي سهام عدالت کلاً بي اعتبار خواهد شد و هيچ ارزشي براي دارندگان آن ندارد.
مطرح شدن زمزمه هاي اين طرح اگرچه با مخالفت برخي کارشناسان و نمايندگان مجلس مواجه شده است و همين مخالفت ها به احتمال فراوان تصويب شدن اين پيشنهاد را بعيد مي کند اما نکته مهم اصل طرح چنين موضوعي در جامعه است.
واقعيت اين است که گذشته از نگاه کارشناسي به محتواي طرح هاي دولت هاي نهم و دهم و پيامدهاي پرهزينه اي که اين طرح ها براي اقتصاد کشور داشته اند، به نظر نمي رسد برخوردهايي از جنس برخوردي که برخي از مديران دولت يازدهم با طرح سهام عدالت درپيش گرفته اند به صلاح کشور و جامعه باشد.
تمام تئوري ها و مدل هاي سياسي کشورداري و تنظيم رابطه ميان نهاد دولت و ملت در اين اصل اتفاق نظر دارند که اعتماد و اطمينان جامعه به نهاد دولت از آن دسته مقولاتي است که نبايد دستخوش رقابت هاي جناحي و سياسي قرار بگيرد و هر دولتي با هر گرايش و سليقه اي بايد در راستاي حفظ و تقويت اين اعتماد تلاش کند.
از اين رو به نظر نمي رسد با وجود تمامي انتقادات درستي که نسبت به طرح هاي دولت هاي نهم و دهم از منظر کارشناسي وارد است، توقف کلي اين طرح ها يا بي اعتبار اعلام کردن آنچه از دولت نزد مردم است، شيوه درستي باشد خصوصاً در مواردي که بخشي از جامعه به وعده هاي دولت هاي سابق اعتماد کرده و بخشي از پول خود را صرف مشارکت در اين قبيل طرح ها کرده است.
در پيش گرفتن چنين رويه اي بدون شک آسيب هاي فراواني به اعتماد و اطمينان ميان ملت و دولت وارد مي آورد که اولين نتيجه آن عدم مشارکت و همراهي مردم با دولت در طرح هاي کارشناسي شده است.
دولتمردان بايد با شناسايي راهکارهاي کم هزينه براي به حداقل رساندن پيامدهاي منفي اين قبيل طرح ها، ضمن ايفاي تعهدات دولت نسبت به مردم، جلوي بي اعتمادي جامعه نسبت به نهاد دولت را بگيرند و در عين حال آسيب هاي طرح هاي غيرکارشناسي را نيز براي افکار عمومي تشريح کنند تا علت عدم تکرار آن ها براي مردم روشن باشد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن