واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: محسنی اژه ای: تعیین وقت دادگاه کاهش می یابد تهران - ایرنا - معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه سعی داریم تعیین وقت دادگاه زودتر انجام شود، گفت: اگر جلسه دادگاهی تجدید شود، به طرفین دعوا اطلاع رسانی خواهیم کرد.
حجت الاسلام والمسلمین «غلامحسین محسنی اژه ای» روز چهارشنبه در حاشیه آیین تحلیف کارآموزان قضایی در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سووال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه یکی از توجهات دستگاه قضا رفع اطاله دادرسی است اما در عین حال هر چند ماه به چند ماه وقت رسیدگی تعیین می شود و از طرف دیگر در جلسه وقت رسیدگی، گاهی قاضی مرخصی است و به طرفین اطلاع رسانی نمی شود، افزود: سووال خوبی بود و شما به چند نکته اشاره کردید. یکی اینکه تعیین وقت دیر به دیر انجام می شود و دیگری اینکه اطلاع رسانی به طرفین صورت نمی گیرد.
وی این نقد را نقد خوبی دانست و افزود: ممکن است طرفین روز جلسه به دادگاه مراجعه کنند و به آنها گفته شود که قاضی به مرخصی رفته و البته قاضی نیز مثل همه، مشکلات خاص خود را دارد.
محسنی اژه ای خاطرنشان کرد: در تلاشیم تا دو بخش از این قضیه یعنی تعیین وقت دیر به دیر و اطلاع رسانی به طرفین در صورت تجدید وقت را انجام دهیم.
وی ادامه داد: به افرادی که قبلا احضار شدند و باید روز جلسه در دادگاه حضور پیدا کنند، باید اطلاع رسانی شود و آنها بدانند که وقت آنها تمدید شده است.
سخنگوی دستگاه قضا از جایگزین قاضی در صورت امکان خبر داد و گفت: اگر برای قاضی گرفتاری پیش بیاید و مرخصی رفته باشد، زمان وقت دادگاه، حتی المکان کسی جایگزین می شود که البته این قضیه آسان نیست، زیرا خود قاضی به روند پرونده اشراف دارد و کسی باید باشد که صلاحیت رسیدگی به آن پرونده را داشته باشد.
وی در مورد کمتر شدن وقت های رسیدگی نیز گفت: بخشنامه ای به روسای دادگستری سراسر کشور 10 روز پیش ارسال کرده و از آنها خواسته ام تا تمام پرونده های کیفری استان و تجدیدنظرشان را برای ما ارسال کنند تا بدانیم که چند پرونده و چند قاضی دارند و مشکلات آنها چیست.
محسنی اژه ای ادامه داد: این موارد با مدیریت صحیح و کمک های جانبی قابل رفع است.
معاون اول قوه قضاییه گفت: این مطالب را جمع بندی کرده و مشکلات را تا آنجا که ممکن است رفع می کنیم و در صورت امکان اگر در استانی پرونده زیاد باشد و در استان دیگر کم، با ایجاد مکانیزمی موقت پرونده ها را جابجا می کنیم یا قاضی را به آن استان ماموریت می فرستیم.
وی افزود: البته افراد حقیقی نیز ممکن است از قوه در این شورا باشند.
سخنگوی دستگاه قضا با بیان اینکه بدنبال این هستیم تا مردم بتوانند از فناوری جدید با سرویس ارزان تر و بهداشتی برخوردار باشند، گفت: سرویس اینترنت در کشور متاسفانه قدری گران است.
محسنی اژه ای خاطرنشان کرد: باید برای بومی کردن زیرساخت ها تلاش شود و سرویس نیز بهداشتی و سالم ارائه شود.
وی افزود: مردم متقاضی هستند، اما متقاضی یک چیز سالم و بهداشتی، و از مسوولان ذیربط انتظار می رود، ضمن بالا بردن سرویس دهی مناسب و ارزان، با ملی کردن زیرساخت ها بتوانیم سرویس خوبی به مردم ارائه دهیم.
معاون اول قوه قضاییه درمورد توسعه فضای باند اینترنت گفت: قوه قضاییه دو عضو حقوقی در شورای فضای مجازی دارد که یکی شخص آیت الله آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه و دیگری دادستان کل کشور است.
محسنی اژه ای درمورد پرونده خبرنگاران روزنامه واشنگتن پست نیز افزود: پرونده همانند روال قبلی خود است و آن افراد همچنان بازداشت هستند.
اجتمام(3) ** 9317 ** س.ق ** 1071
19/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]