واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ شهريور ۱۳۹۳ (۱۵:۲۳ب.ظ)
تسويه حساب دولت با بنگاه هاي اقتصادي، طبق ظرفيت فعلي اقتصاد محقق نمي شود / مبلغ بدهکاري دولت به پيمانکاران مشخص نيست عضو کميسيون اقتصادي مجلس گفت: تاکنون مبلغي به صورت شفاف اعلام نشده بلکه اگر گفتار بنگاه داران و پيمانکاران را ارزيابي کنيم درمي يابيم که مبلغ قابل توجهي دولت بدهکار است.
ابراهيم نکو عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي درخصوص بدهي دولت به پيمانکاران و سيستم هاي مالي کشور به خبرنگار خبرگزاي موج اظهارکرد: يکي از نکاتي که براي کارآمدي و اثرگذاري در بسته پيشنهادي دولت بيان شده بود، بحث پرداخت بدهي هاي دولت به بنگاه هاي اقتصادي است، تا زماني که بدهي هاي دولتي به بخش خصوصي تسويه نشود خروج از رکود به معناي واقعي امکان پذير نمي شود.
وي ادامه داد: دولت بايد با بنگاه هاي اقتصادي و فعالان اقتصادي که نقش بسزايي در اقتصاد کشور دارند، بدرستي برخورد کند تا اين بدهي دولت به اين بنگاه ها باعث افزايش رکود و تعطيلي ساير بنگاه هاي اقتصادي نشود.
نماينده مردم رباط کريم و بهارستان در خانه ملت درخصوص ميزان بدهي دولت گفت: تاکنون مبلغي به صورت شفاف اعلام نشده بلکه اگر گفتار بنگاه داران و پيمانکاران را ارزيابي کنيم درمي يابيم که مبلغ قابل توجهي دولت بدهکار است.
نکو درباره چگونگي تسويه دولت نيز افزود: دولت بايد با درايت کامل و درنظر گرفتن فرمول خاص درصدد رفع بدهي ها و پويايي اقتصادي باشد به نحوي که ظرفيت جديدي در اقتصاد شکل بگيرد تا دولت بتواند اين بدهي ها را به نحوي تسويه کند.
عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: متاسفانه با ظرفيت فعلي موجود در اقتصاد، تحقق تسويه بدهي ها امکان پذير نيست و تيم اقتصادي دولت بايد درصدد ايجاد راهکاري جديد باشد ؛ برنامه ريزي هاي دولت درخصوص آنکه درآمدهاي حاصل از بودجه بيش از هزينه هاي جاري باشد اتفاق و نگرش مثبتي قلمداد مي شود اما درصورتي که بتوان اين برنامه ريزي را به طور مستمر اجرايي کرد.
وي درباره اينکه دولت بايد تلاش خود را براي تحقق وعده هاي خود انجام دهد، گفت: دولت تلاش هاي خود را خوب انجام داده و تقريبا توانسته به وعده هاي خود در حوزه اقتصاد عمل کند و مي تواند قالب بشود به اين مشکل و پرداخت کند بدهي هاي خودش را اما با شرايط فعلي اين امکان وجود ندارد اما دولت ابزارهايي در دستانش هست و مي تواند درآمدزايي داشته باشد
البته فعل و انفعالاتي که دارد رخ مي دهد در بحث جهان و مذاکرات هسته اي و گشايش هايي صورت گرفته در روباط کشور با کشورهاي متعدد که اينها مي تواند دظرفيتي باشد براي درامدزايي بيشتر دولت و رونق گرفتن اقتصاد و در نهايت وضعهيت اقتصاد از اين شرايط خارج بشود و دولت بتواند به بخشي از تعهدات خود در برابر بانک ها و بنگاه هاي اقتصادي عمل بکند
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]