واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
نگرانی مردم از کمتوجهی به گنجینه گردشگری آبپخش
شهروندان آبپخش معتقدند که بخش زیادی از ظرفیت نخیلات به عنوان گنجینه گردشگری برای توسعه آبپخش مغفول مانده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان، نخلهای سربه فلک کشیده از مهمترین سرمایههای آبپخش محسوب میشوند و توسعه این بخش را در عرصههای مختلف تحت تاثیر قرار دادهاند. بسیاری از شهروندان آبپخشی اعتقاد دارند که بخش زیادی از ظرفیت نخیلات برای توسعه آبپخش مغفول مانده و مسئولان توجه لازم را به این موضوع نداشتهاند. استفاده از ظرفیت نخیلات برای تبدیل آبپخش به یکی از قطبهای گردشگری استان از مسائلی است که جوانان آبپخشی نسبت به آن گلایهمند هستند و خواهان تجدیدنظر مسئولان در این زمینه هستند. گردشگری از صنایع مهمی است که تاثر بهسزایی در رونق اقتصادی مناطق دارد و با توجه به موقعیت جغرافیایی سوقالجیشی آبپخش تاثیر زیادی در اعتلای آبپخش دارد. گردشگری کلید اشتغال پایدار بهرام رضایی شهروند آبپخش در این ارتباط به خبرگزاری فارس میگوید: در ایام نوروز به یقین ثابت شده است که آبپخش در عرصه گردشگری از سرمایههای دشتستان است و حجم بالای مسافران و گردشگران در ایام نوروز موید این موضوع است. وی افزود: معرفی ظرفیتهای گردشگری آبپخش از مسائلی است که تاثیری شایسته در رونق توریستپذیری آبپخش دارد و در این زمینه باید تصمیمات اساسی اتخاذ شود. رضایی بیان داشت: ایجاد فرصتهای شغلی پایدار همزمان با توسعه گردشگری از دستاوردهای ارزشمندی است که برای منطقه حاصل میشود و از انتظار داریم مسئولان توجهی جدی به این مساله کنند.
وی تاکید کرد: وجود رودخانههای طبیعی و مصنوعی در حاشیه شهر، وجود بیش از 1.5 میلیون نخل در منطقه آبپخش و همچنین اماکن مذهبی و بقع متبرکهای که اطراف شهر آبپخش وجود دارند از ظرفیتهای مهم گردشگری هستند که بایستی مورد توجه قرار گیرند. نخیلات زیباییهای آبپخش هستند علیرضا حسینی، نخلدار آبپخشی در همین ارتباط به خبرنگار فارس گفت: نخیلات از زیباییهای منطقه آبپخش هستند و نباید شاهد انجام اقداماتی باشیم که زیبایی طبیعت منطقه را تحت تاثیر قرار دهد. وی اضافه کرد: نخلهای سربه فلک کشیده مهمترین جاذبه گردشگری آبپخش محسوب میشوند و باید فضا به شکلی آماده شود که شاهد جذب گردشگر توسط نخیلات در منطقه آبپخش باشیم. حسینی با بیان اینکه در جاده روستایی بند محمد عبدالله شاهد دپوی نخالههای ساختمانی هستیم، یادآور شد: این موضوع از مسائلی است که زیبایی منطقه را تحت تاثیر قرار میدهد و انتظار داریم مسئولان برنامهریزی مناسب برای مقابله با این موضوع را داشته باشند. ایجاد شهرک توریستی نخل و خرما در آبپخش ابوذر محتشمی، فعال و پژوهشگر گردشگری در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: امروز گردشگری از صنایع مهم و تاثیرگذار در کشورهای توسعه یافته محسوب میشود و ما نیز باید پا به این وادی بگذاریم. وی افزود: شهرستان دشتستان پتانسیلهای زیادی در زمینه گردشگری دارد و باید زمینه را برای معرفی آن به گردشگران فصلی و منطقهای در ایام مختلف سال هموار کنیم. محتشمی خاطرنشان کرد: وجود آثار تاریخی و طبیعت بکر دشتستان از ظرفیتهای تاثیرگذار در گردشگری منطقه هستند که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
این فعال گردشگری گفت: تبلیغات از ارکان موثر در جذب گردشگر است و به نظر بنده در سطح منطقه طی سالهای گذشته در این زمینه کمکاری صورت گرفته است. محتشمی بیان داشت: باید بهترین استفاده را از طبیعت بکری که نخیلات در اختیار شهرستان دشتستان قرار داده است بکنیم و برگزاری سمینارها و نشستهای هماندیشی در این زمینه موثر است. وی اضافه کرد: ایجاد شهرک توریستی خرما در منطقه آبپخش با توجه به موقعیت استراتژیک جغرافیایی این شهر و قرار گرفتن در محور مواصلاتی پنج استان جنوبی از مواردی است که بایستی با جدیت مورد توجه قرار گیرد. اختصاص اعتبارات گردشگری به آبپخش رئیس شورای اسلامی شهر آبپخش نیز در این ارتباط به خبرنگار فارس گفت: آبپخش از نقاط تاثیرگذار در گردشگری استان بوشهر محسوب میشود و هرساله شاهد ورود جمعیت بالایی از گردشگران به این شهر هستیم. مصطفی رضایی اذعان داشت: بهطور مثال همهساله و در ایام نوروز شاهد ورود بیش از 1.5 میلیون نفر گردشگر و مسافر نوروزی به آبپخش هستیم که در مقایسه با سایر مناطق دشتستان قابل قیاس نیست. وی افزود: برنامهریزی برای جذب گردشگر در ایام مختلف سال از مواردی است که شهرداری و شورای اسلامی آبپخش طی ماههای گذشته مورد بحث قرار دادهاند و در این زمینه برنامهریزیهایی صورت گرفته است. رضایی خاطرنشان کرد: البته اعتباراتی که شهرداری در اختیار دارد محدود است و از مسئولان ارشد استان انتظار داریم با تخصیص اعتبارات مناسب در این زمینه ما را یاری کنند. وی ادامه داد: از مسئولان سازمان میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز انتظار داریم به آبپخش توجه ویژه داشته باشند و برای توسعه گردشگری آبپخش برنامهریزی کنند. توسعه امکانات رفاهی و گردشگری در آبپخش حسین عباسی، شهردار آبپخش در این ارتباط به خبرنگار فارس گفت: برنامهریزی همهجانبه برای توسعه شهری از مسائلی است که مدیریت شهری آبپخش مورد توجه قرار داده است. وی بیان داشت: همگام با توسعه زیرساختهای عمرانی توسعه فرهنگی، ورزشی و گردشگری آبپخش را مورد توجه قرار داده است و در این زمینه اقدامات فراوانی انجام گرفته است. عباسی عنوان کرد: ایجاد زیرساختهای گردشگری در شهر آبپخش و زیباسازی شهر یکی از فعالیتهای اساسی شهرداری آبپخش طی سنوات گذشته را شامل میشود. عباسی گفت: کاشت بیش از 1500 نهال و ایجاد پارکهای محلهای در شهر آبپخش از اقداماتی است که طی سنوات گذشته در این زمینه صورت گرفته است. وی افزود: در یک ماه گذشته شاهد خرید امکانات رفاهی نظیر نیمکتهای شهری، سطل زباله و وسایل بازی در سطح شهر بودهایم که نقشی موثر در توسعه زیرساختهای رفاهی و گردشگری داشته است. -------------- گزارش: مسعود باقری ------------- انتهای پیام/2452/
93/06/18 - 13:52
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]