تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836115519
سخنان غیرعالمانه
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سخنان غیرعالمانه تهران- ایرنا- در رسانه ها از قول کسینجر، سیاستمدار کهنه کار و کهنسال آمریکا آمده بود: «کمربند شیعی ایران از تهران به بغداد و از بغداد تا بیروت به وجود آمده است. این مساله به ایران فرصت بازسازی و احیای امپراتوری سابق خود را با برچسب شیعه در خاورمیانه ای که مجددا در حال شکل گیری است می دهد... و من ایران را مشکلی بزرگ تر از داعش تلقی می کنم.»
روزنامه "شرق" طی یادداشتی به قلم "محمدتقی فاضل میبدی" عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم می افزاید: در مورد سخنان یادشده ذکر چند نکته ضرورت دارد:
1- نمی دانیم که این سخنان درست به فارسی برگردانده شده یا گفته های این سیاستمدار جور دیگری است؟ فرض را بر این می گذارم که این ادعاها به طور صحیح ترجمه شده باشد؛ باید گفت جناب هنری کسینجر هرچند ممکن است در تحلیل و بررسی مسایل سیاسی تبحری کافی داشته باشد، اما درمورد تاریخ ایران و تمدن و فرهنگ ایرانی و شیعی، آن طور که نشان می دهد، بهره لازم را ندارد. با اینکه عالمان غربی در مورد فرهنگ ایران و تشیع، تحقیقات جالب و زیادی کرده اند و رساله های زیادی در این باره در کتابخانه های آمریکا و اروپا موجود است، ولی این اندیشمند سیاسی فرصت لازم را نیافته تا فرهنگ شیعی و ایرانی را درست دریابد، تا گرفتار این داوری دور از واقعیت نباشد. در اینجا ایشان ترسناکانه از احیای امپراتوری شیعی یاد می کند، به نظر می رسد این سیاستمدار یا معنای امپراتوری را نمی داند یا تاریخ تشیع در ایران را درست نمی شناسد. زیرا ایران به عنوان کشور شیعی هیچ وقت صاحب امپراتوری ای به معنای یک کشور مهاجم نبوده، بلکه همیشه مورد هجوم بیگانگان بوده است. (در یکصدسال گذشته اشغال شمال و جنوب ایران از سوی انگلیس و روسیه بر کسی پوشیده نیست.) آنچنان که تهاجم و استعمار در دنیای مغرب زمین در چند قرن گذشته وجود داشته و رهایی کشورها از بند استعمار و جنبش استقلال خواهی به قیمت جان میلیون ها انسان، در آفریقا و آسیا، تمام شده است. احتمال، این است که این محقق آمریکایی یک شیعه ای را از دوران هخامنشیان یا ساسانیان می شناسد که دارای امپراتوری بوده است، ولی تاریخ، این تشیع پیش از اسلامی را نمی شناسد. اگر منظور ایشان از شیعه، یکی از مذاهب بزرگ اسلام است که پس از طلوع اسلام به تدریج در ایران نفوذ کرد و از زمان صفویان مذهب رسمی کشور ایران شد، این شیعه هیچ گاه صاحب امپراتوری نبوده و همواره در حال گسترش فرهنگ، اعم از ادبیات، فلسفه، عرفان و فقه بوده است. در هر صورت چنین خبط و اشتباهی از یک سیاستمدار سالخورده بعید است.
2- آنچه که بر ناآشنایی ایشان نسبت به اسلام، به ویژه تشیع، گواهی می دهد، «ادعای بدتربودن تشیع و یا ایران از گروه تروریستی داعش است». از کسی که برای روسای جمهور کشوری مانند آمریکا نسخه سیاسی می پیچد، چنین اظهارنظر و یا اظهار غرضی، عجیب است. بن مایه ها و بانیان فرهنگ ایرانی مانند ابوعلی سینا، فارابی، زکریای رازی، خواجه نصیرطوسی، فخر رازی، جابربن حیان، فردوسی، خیام، مولوی، حافظ، سعدی، سهروردی، ملاصدرا و ده ها فیلسوف و فقیه و عارف و شاعر دیگر را با عده ای از متعصبان افراطی و آدمکش- که شاید برخی سیاستمداران کهنه کار برای بدنام کردن اسلام اینها را هدایت و حمایت می کنند- قیاس کردن، کمال کین ورزی است. شگفت اینکه تاریخ تمدن و تشیع ایران زمین به خامه فیلسوفان و مورخان غربی نگاشته شده و در قرن گذشته امثال لویی ماسینیون، هانری کربن، نیکلسون، آدامتز و گوستاو لبون از احیا گران فیلسوفان ایرانی و شیعی بوده اند و خیلی از دانشوران و دانشگاه های غرب مدیون این فیلسوفان هستند.
3- به جناب کسینجر باید آموخت که از ویژگی های اسلام شیعی، خردورزی و اخلاق است، البته خردورزی و اخلاق، بن مایه اسلام است. اسلام منهای عقل و اخلاق، اسلام نیست و تشیع این دو گوهر بنیادین را همواره ارج نهاده و فرهنگ ایران را بر آن استوار کرده است؛ بنابراین هرگونه خشونت در این فرهنگ محکوم است. مغولان که از مهاجمان ویرانگر ایران زمین بودند و خیلی از آثار فرهنگی ما را نابود کردند، کمتر از نیم قرن، تشیع را به عنوان مذهب رسمی خود پذیرفتند. در زمان عثمانیان که هزاران نفر از ارامنه مسیحی از دولت عثمانی گریختند، به ایران شیعی پناه آوردند و زندگی خود را در این کشور میهمانپذیر آغاز کردند. ایران براساس فرهنگ تشیع در تاریخ هیچ خشونتی از خود نشان نداده و همواره فرق و مذاهب مختلف را در کنار خود جای داده است. شاید کمتر کشوری به مانند ایران همزیستی مسالمت آمیز با ادیان دیگر را داشته است. البته ممکن است عالمی یا حاکمی مانند محمدخان قاجار براساس فهم ناقصی که از دین داشته و یا دنبال بقای قدرت خود بوده به اعمال خشونت فتوا داده و حاکمی آن را اجر کرده؛ و در برخی کتب فقهی و یا تاریخ پادشاهی ایران چنین مواردی یافت می شود، اما آن را به حساب فرهنگ تشیع گذاشتن به دور از انصاف است. همان طور که نمی توان خردستیزی ها و خشونت های جهان مسیحیت را به تعالیم حضرت مسیح استناد کرد. از باب نمونه: مسیحیان در اندلس (اسپانیا) 80هزار کتاب را سوزاندند (تاریخ اندلس، ج3،ص65) جرجی زیدان، مورخ مسیحی می گوید: صلیبیان مسیحی در شهر شام و فلسطین سه میلیون کتاب را آتش زدند. جورج سارتون می گوید: کتاب های پروتا گوراس را وسط میدان آتن آتش زدند. اما شما یک مورد را پیدا کنید که تشیع چنین کرده باشد. اگر در این روزگار کسی به عنوان تئوریسین شیعی نظر و یا حرکت خشونت بار از خود نشان می دهد و با کمال تاسف برخی از رسانه های مغرض، آن صدا را به گوش جهان می رسانند، نباید به حساب فرهنگ اسلام و یا تشیع گذاشت. در تاریخ تمام ادیان و یا سیاستمداران، این خشونت ها کم وبیش به وضوح دیده می شود. جنگ های صلیبیان، کشتارهای کاتولیک ها و پروتستان ها، کشتار آمریکا در ویتنام و ژاپن، اقدامات فرانسه در الجزایر و... گویای ادعای فوق است. کشور ایران به عنوان فرهنگ اسلام و یا تشیع این نکته های سیاه را در تاریخ خود ندارد. جناب کسینجر نباید برای خشنودی برخی سیاستمداران صهیونیست آتش جنگ فرقه ای را در منطقه شعله ور کند و برخلاف آنچه که می داند نظر دهد و داعشی را که احتمالا دست پرورده برخی سیاستمداران غربی است، با تشیع مقایسه کند.
4- در جهان امروز هرگونه خشونتی، چه از ناحیه عالمان دین و چه از ناحیه سیاستمداران، محکوم است و خوشبختانه پاره ای از فیلسوفان مغرب زمین امثال کانت، دکارت، ژان ژاک روسو، جان لاک، جان استوارت میل و کسان دیگر حتی نویسندگان اعلامیه حقوق بشر، در مقام تبیین حقوق آدمیان برآمدند.
و حقوق بشر را به رسمیت شناختند و امروز نیز باید از هرگونه تئوری و اظهارنظر های ستیزه جویانه اجتناب شود. ایران در منطقه خاورمیانه، از لحاظ فرهنگی و سیاسی دارای قدرت بزرگی است و در تاریخ هرگونه حمله ای که نسبت به این کشور صورت گرفته دفع و یا آن را در فرهنگ خود جذب کرده است. لازم است جناب کسینجر به جای اینکه منافع جمهوریخواهان آمریکا را ببیند و به جای اینکه بخواهد در برابر رییس جمهور فعلی آمریکا که از حزب دموکرات است، بایستد و عده ای صهیونیست را از خود راضی نگه دارد و به سمتی رود تا خاورمیانه را به سوی صلح به پیش برد و به جای یک سیاستمدار کوته بین، که برای حزب خاصی بیندیشد، یک فیلسوف دوراندیش و حقوق بشری باشد و به حقوق همه انسان ها احترام بگذارد و ناسنجیده کشور را مانند ایران و فرهنگی را مانند تشیع به تروریسم متهم نکند. می دانیم که هدف این سیاستمدار این است که رییس جمهور فعلی آمریکا در حل مساله داعش عاجز بماند تا جمهوریخواهان در انتخابات آینده پیروز شوند، اما چرا این رقابت حزبی باید به قیمت به جان هم انداختن انسان ها و شعله ورکردن جنگ فرقه ای در منطقه و متهم کردن ایران و مذهب تشیع تمام شود. در کشور ایران قرن هاست که برادران اهل سنت در کنار شیعیان زندگی می کنند و از حقوق برابر برخوردارند و در مبانی نظری اختلاف چندانی با هم ندارند. متاسفانه چند شبکه ماهواره ای، شاید با همدستی برخی سیاستمداران کوته بین و کهنه کار، به عنوان دفاع از تشیع و یا اهل سنت، سخنانی را منتشر می کنند که هیچ مبنای عقلانی و اخلاقی ندارد و همواره آتش اختلاف را دامن می زند که برخلاف نص قرآن است. بنابراین سیاستمداران غربی بدانند که ایجاد اختلاف در منطقه و جنگ های فرقه ای و تقویت گروه های افراطی نه به سود آنان است و نه به سود مردمی که سال هاست در آتش بمب و باروت می سوزند. در منطق اسلام، کشته شدن یک انسان برابر کشتن همه انسان هاست. سزاوار است سیاستمداران جهان منافع حزبی و گروهی خود را تنها نبینند و به حکم قاعده طلایی اخلاق هرچه را که برای خود می پسندند برای دیگران نیز بپسندند. به قول سعدی:
من شنیدم ز پیر دانشمند/ تو هم از من بیاد دار این پند
آنچه بر نفس خویش مپسندی/ نیز بر نفس دیگری مپسند
اول**1368**
18/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]
صفحات پیشنهادی
در نقد واکنش صدا و سیما به سخنان روحانی
در نقد واکنش صدا و سیما به سخنان روحانیبخش تعاملی الف - حجت الاسلام و المسلمین رضا صنعتياشاره مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود مطلب ذیل را تایید یا نقد کنواکنش شریعتمداری به سخنان روحانی درباره «فتنه» تاکید رئیسجمهور بر اجرایی کردن همه توصیههای رهبر ان
واکنش شریعتمداری به سخنان روحانی درباره فتنهتاکید رئیسجمهور بر اجرایی کردن همه توصیههای رهبر انقلاب قابل تقدیر استشریعتمداری تصریح کرد تاکید رئیسجمهور محترم که دولت همه توصیههای رهبر معظمانقلاب را اجرایی و عملیاتی میکند قابل تقدیر است و از وی غیر از این نیز انتظار نمیرفتواکنش شریعتمداری به سخنان روحانی درباره خط قرمز فتنه
واکنش شریعتمداری به سخنان روحانی درباره خط قرمز فتنهتاریخ انتشار يکشنبه ۹ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۸ ۳۸ حسین شریعتمداری در سرمقاله امروز کیهان به اظهارات رئیس جمهور درباره نحوه فاصله گذاری دولت با جریان فتنه واکنش نشان داده و نوشته است دیروز خبرنگار کیهان در کنفرانس خبری رئیس&zwرسانه های غربی کدام بخش از سخنان دکتر روحانی را سانسور کردند؟
رسانه های غربی کدام بخش از سخنان دکتر روحانی را سانسور کردند در حالی که حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری خود انتقادات بی سابقه ای را علیه آمریکا مطرح کرد اکثر رسانه های غربی با انتخاب تیترهای خنثی تلاش کردند این انتقادات را کمرنگ کنند به این مطلب امتیاز دهید &nbsروزنامه ها برای سخنان دیروز روحانی چه تیتری زدند؟
روزنامه ها برای سخنان دیروز روحانی چه تیتری زدند فرهنگ > رسانه - مطبوعات امروز 9 شهریور تیترهای متنوعی را برای کنفرانس مطبوعاتی رئیس جمهور و سخنان وی در جشنواره شهیدرجایی انتخاب کردند دنیای اقتصاد واکنش روحانی به تحریمهای جدیدایران به عهد خود با مردم پایبندمسرمقاله کیهان علیه سخنان دیروز رئیس جمهور
سرمقاله کیهان علیه سخنان دیروز رئیس جمهور سیاست > احزاب و شخصیتها - روزنامه کیهان در سرمقاله خود به قلم حسین شریعتمداری نوشت دیروز خبرنگار کیهان در کنفرانس خبری رئیسجمهور محترم کشورمان با اشاره به تاکید اخیر رهبرمعظم انقلاب که «فتنه را خط قرمز نظام&raquانعکاس سخنان امروز رییسجمهور در رسانههای غربی
شنبه ۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۲۰ ۲۳ سخنان امروز حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی در نشست خبری با رسانههای داخلی و خارجی در رسانههای غربی بازتاب داشته است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا آن بخش از سخنان امروز رییس جمهوری اسلامی ایران که در خصوص تحریمهای اخیر آمریکا علیه ایرانعکاس سخنان رییسجمهور در رسانههای غربی |اخبار ایران و جهان
انعکاس سخنان رییسجمهور در رسانههای غربی سخنان امروز حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی در نشست خبری با رسانههای داخلی و خارجی در رسانههای غربی بازتاب داشته است کد خبر ۴۳۰۵۸۳ تاریخ انتشار ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۰ ۳۱ - 30 August 2014 سخنان امروز حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانیانعکاس سخنان رییسجمهور در رسانههای غربی
انعکاس سخنان رییسجمهور در رسانههای غربی سخنان امروز حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی در نشست خبری با رسانههای داخلی و خارجی در رسانههای غربی بازتاب داشته است آفتاب به گزارش ایسنا آن بخش از سخنان امروز رییس جمهوری اسلامی ایران که در خصوص تحریمهای اخیر آمریکا علیه ایران وانعکاس سخنان رییسجمهور در رویترز
انعکاس سخنان رییسجمهور در رویترز سخنان امروز حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی در نشست خبری با رسانههای داخلی و خارجی در رسانههای غربی بازتاب داشته است ایسنا سخنان امروز حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی در نشست خبری با رسانههای داخلی و خارجی در رسانههای غربی بازتاب داشتواکنش کیهان به سخنان دیروز روحانی
واکنش کیهان به سخنان دیروز روحانی روزنامه کیهان نوشت با عرضپوزش- باید گفت که ایشان صورت مسئله را تغییر دادهاند و این سوال را بیپاسخ گذاردهاند که چه کسی گفته است به صرف تخیل و یا مشاهده تصویر میتوان افرادی را به فتنهگری متهم کرد سخن درباره افراد فریب خوردهای نیست کهنهمين جشنواره ملي مشاعره رضوي با سخنان مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان بوشهر کليد خورد
۹ شهريور ۱۳۹۳ ۱۵ ۱۴ب ظ نهمين جشنواره ملي مشاعره رضوي با سخنان مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان بوشهر کليد خورد نهمين جشنواره ملي مشاعره رضوي از سري برنامه هاي دوازدهمين جشنواره بين المللي امام رضا ع صبح روز يکشنبه 9 شهريور با حضور امام جمعه بوشهر استاندار بوشهر نماينده وزاتأکيد آيتالله مکارم شيرازي بر پالايش فضاي مجازي/ سخنانم در ارتباط با اينترنت تحريف شد
۹ شهريور ۱۳۹۳ ۱۶ ۳۱ب ظ تأکيد آيتالله مکارم شيرازي بر پالايش فضاي مجازي سخنانم در ارتباط با اينترنت تحريف شد يکي از مراجع تقليد قم با اشاره به برنامه وزارت ارتباطات در اجراي نسل سوم اينترنت تلفن همراه گفت شوراي عالي فضاي مجازي توضيحاتي را در اين ارتباط به من دادند و احساس کردموضع رسالت دربرابر سخنان روحانی |اخبار ایران و جهان
موضع رسالت دربرابر سخنان روحانی از اين حساسيت نمي توان سرسري گذشت و آن را حواله داد به اينکه حتماً بايد در دادگاه محکوم شوند و حتي در اين محکوميت محروميت از حقوق اجتماعي هم داشته باشند اين عدم حساسيت را مردم نمي پذيرند کد خبر ۴۳۰۹۲۸ تاریخ انتشار ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۴ - 01 Sسخنان زیبا و آموزنده داستایوسكی
از جمع صدها خرگوش هرگز یک اسب به وجود نخواهد آمد و از گردآوری صدها نکته سؤظن هیچگاه دلیل قاطعی به دست نمیآید داستایوسكی جملات داستایوسكی اگر خدایی وجود نداشته باشد آنوقت هرکاری مجاز است داستایوسكی جملات داستایوسكیآیتالله مکارم: سخنانم در ارتباط با اینترنت تحریف شد/ استفاده از تکنولوژی واجب است
آیتالله مکارم سخنانم در ارتباط با اینترنت تحریف شد استفاده از تکنولوژی واجب است تکنولوژی غربی مانند یک آب گلآلود و غیربهداشتی است البته آب مایه حیات است ولی آب گلآلود را باید تصفیه کرد بنابراین تکنولوژی نسل سوم اینترنت هم مانند آب گلآلود باید تصفیه شود تا در اختیار مردم قعلت نگرانی کاسبان فتنه از سخنان دیروز روحانی
علت نگرانی کاسبان فتنه از سخنان دیروز روحانی واقعیت این است که بعد از حوادث تلخ سال 88 عده ای از فتنه خمره نجاست ساخته اند و هر کس که از او خوششان نمی آید را با آن لکه دار می کنند خواه پاک و خواه ناپاک غافل از این که خود خمره دار این ناپاکی اند و شاید هم تغافل می کنند آفت-
گوناگون
پربازدیدترینها